Ya bu kiloları almak güzel de vermesi niye bu kadar zor
Ama sen yine de uzun boylusun ya ( öyleydin di mi aklımda nedense öyle kalmış) kısa boylu birine göre çok da sırıtmaz kilon diye düşünyürum.
Canım ben kaçıyorum başım ağrıyor bu ağrı ve uykusuzlukla yine iyi konuştum senle. Hayırlı geceler canım.Ha canım aklıma gelmişken hakiki zeytinyağı varsa onunla belini eşin ovalasın .Hakiki zeytinyağı çok iyi gelirmiş dene inşallah sana da şifa olur canım
saracııımmm selammmeve pc düştü ,kapı kapı geziyorum sanada selam vermek istedim. iyisin umarım.
inşallah bebiş haberi alırım diyodum ama...kısmet..
biz iyiyiz bu arada:) tusemle birbirimizi yiyoruz
kilolardan bahsetmişsin,hiç sorma
bi yöntem varsa unutma beni de
öpüyorum seni..
LEYLOOOOOŞŞŞŞŞŞ
ZELAAAAAALLLLLLsizi unuttum sanmayın. hatırlıyonuz di mi beni
leyacım buse büyümüştür şimdi allah acısını göstermesin.
zelalcim sende durumlar ne bilmiyom bakmadım gecmişe.inşallah dolusundur
öpüyorum ikinizide,hoşcakalın..
bebek isteyen, bekleyen bütün arkadaşlarada sabır ve hayırlar diliyorumm:13:
tatlım boyum çok uzun değil sanırım sen karıştırdın 164 boyum benim
evde zeytinyağı var ama hakiki mi değilmi bilmiyorum marketten aldım :44::44::44::44::44::44::44::44:
iyi geceler canım dinlen sen bende uyuyacam
Günaydın canım menimmmm ,evet hepimize mutlu bir gün olsun inşallahherkese mutlu musmutlu bi gün diliyorum içinde yaşadığımız şu anın kıymetini bilelim ve elimizden geldiğince güzel geçirelim geçmişi geleceği boşverin şimdiki zamana odaklanalım en doğrusu bu
Saram zeytin yağını buzdolabına koyarsan hakiki olup olmadığını anlarsın, dolapta durduğu süre içerisinde kristalleşme ya da hafif donma diyeyim varsa o hakiki zeytinyağıdır ve bu şekilde kullanımı daha sağlıklıdır.
Günaydın canım menimmmm ,evet hepimize mutlu bir gün olsun inşallah
Eşim çok şükür daha iyi.Ben de yatakta düzgün yatamamışım galiba sırtım ağrıyor.Ben kahvaltı hazırlayayım şimdi eşim beni pc başında yakalamasın, ara ara bakarım yine burdaysanız eğer...
motive edelim prensesim
sabah kahvaltısındada maydanoz dereotu salatalık yiyorum biraz peynir bi dilim ekmek ve şekersiz çay
öğlendede bi tabak yemek bi dilim ekmek ve bi kase yoğurt aralardada saat 11 gibi bi bardak süt içiyorum öğleden sonra saat 15 gibi bi elma yiyorum ve bol su içmeye özen gösteriyorum
akşamada köfte yaptım tepsiye dizdim üzerine havuç sivribiber ve soğan dilimledim salçalı sos yapıp fırına verdim yanınada mercimek çorbası ve bol salata yaptım bi dilim ekmek yiyebilirimde yemeyebilirimde karar vermedim
sen nasıl yapıyosun diyeti
Valla biz de çok güldük ama ben hasta eşim hasta ne onun beni ne de benim onu silkeleyecek halimiz var
Efsun topiğimizin eğlencesi valla ben de çok gülüyorum bu cici kızaAllah da onu güldürsün inşallah.
Sen gel hep güldür bizi emi
herkese mutlu musmutlu bi gün diliyorum içinde yaşadığımız şu anın kıymetini bilelim ve elimizden geldiğince güzel geçirelim geçmişi geleceği boşverin şimdiki zamana odaklanalım en doğrusu bu
hepinize günaydınnnn topik dostlarımmmm
aleyküm selammm hatresimmmmm
koçişi doyur gönder gellll
bana çalışmak çok ii geliyor gercekten hiç bişeyi takmıyrm kafaya
bugün güzel bi iş verdi abimin patronu bana
çok kaliteli bi firmanın evraklarını yazcam inşşallahh
Gunaydin bacilar.....pozitif birgun gecirmeniz dilegiyle....
Gunaydin bacilar.....pozitif birgun gecirmeniz dilegiyle....
ne güzel canım inşallah işin daim olur çalışmak insana çok iyi geliyo cidden
günaydın edacım nasılsın canım umut nasıl minnak kızın nasıl bu arada ben derin ismini çok seviyorum kızım olursa ismini derin bırakcam
Hatırlıyoruz tabiki canım benim...nasılsın..umarım iyiyisn.....gelmene çok sevindim canım...güzel dualarına amin diyorum canım..büyüyor teyzesi...tusem de umarım iyidir canım...benim için bol bol öp onu...LEYLOOOOOŞŞŞŞŞŞ
ZELAAAAAALLLLLLsizi unuttum sanmayın. hatırlıyonuz di mi beni
leyacım buse büyümüştür şimdi allah acısını göstermesin.
zelalcim sende durumlar ne bilmiyom bakmadım gecmişe.inşallah dolusundur
öpüyorum ikinizide,hoşcakalın..
bebek isteyen, bekleyen bütün arkadaşlarada sabır ve hayırlar diliyorumm:13:
hayırlısı hatresim...değilmişim canım...Maonyacım kendini şimdi yoğurttan mahrum etme kız, yoğurt ve sirke ile ilgili yapmış olduğun paylaşım yeni gelinler için geçerli.
Özellikle gerdekten sonra bunlara dikkat etmek lazım
Yeni gelin lohusa kadın gibi hassas olduğu için bunlara dikkat edilmesi tavsiye edilmiş...Ama sirkeyi yine de hamile kalma ihtimalinin olduğu zamanlarda çok tüketmemeye çalış, çünkü sirke de söktürücü özelliğe sahip.
Yeterim yine de devam et bence ne olur ne olmaz, sen bunu yap eşine de keçi boynuzu kürü içir, netice de kaç kez tüp deneyip de kendiliğinden kalan çok kadın var. Bakarsın o beklediğimiz mucizeler bizi de bulur.
Ev sahibi yoksa biz varız canım
Hım anladım Leyloş demek hamilelikten şüpheleniyorsunHadi kız barim sen ol hamile de topice can gelsin, negatif görmekten yorulduk yaww
Günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
O da emin olamamış canım:26::26::26::26:
değilmişimhamilemisin değilmisinn ne çatlatıyorsun insanı
burda alay edecek en son kişi benim önce bunu böyle bil sonra ben kimseyle alay etmedim sadece emin olmak adına öyle yazdım..ayrıcada ben hatresle şakalaşmışım o yazıda sen niye o kadar üzerine alındın saracım...yazdıklarına sana hiç yakıştıramadım..teessüf ediyorum sana...hoşgelmişsin canım ama ben dün karadayıyı izliyodum arada bakıp çıkıyodum
başka zaman gelde sohbet edek turkuazım
sizsizde olmaz bu topik canım hepiniz iyiki varsınız
hııım denemek lazım deneyenlede işe yaramış o zaman ne yapıyoruz bu ay silkeleniyoruz
ben bu konuda hiç bi yorum yapmayacam ne zaman söylemek istersen o zaman söylersin bu senin en doğal hakkın
ama biz en ufak bi ayrıntıyı bile burada paylaşırken üzüntülerimize ve sevinçlerimize dair senin böyle yapman hiç şık olmadı ilk başta şaka yapıp bize takılıyosun sandım ama baktımki gerçekten söylemek istemiyosun hamileysen buna hepimiz en az senin kadar seviniriz ama değilse böyle alay eder gibi davranman olmadı hiç şık olmadı leyla
ellerine sağlık maonyacım çok güzel olmuşlar
korkma herşey güzel olacak iyi düşünki iyi olsun canım menim
hayır canım...aaaaaaa leyloş hamişmiy miş
yazdıklarını okuyana kadar mutluydum ama yazdıkların beni şok etti...herkese mutlu musmutlu bi gün diliyorum içinde yaşadığımız şu anın kıymetini bilelim ve elimizden geldiğince güzel geçirelim geçmişi geleceği boşverin şimdiki zamana odaklanalım en doğrusu bu
Hatırlıyoruz tabiki canım benim...nasılsın..umarım iyiyisn.....gelmene çok sevindim canım...güzel dualarına amin diyorum canım..büyüyor teyzesi...tusem de umarım iyidir canım...benim için bol bol öp onu...
hayırlısı hatresim...değilmişim canım...
değilmişim
burda alay edecek en son kişi benim önce bunu böyle bil sonra ben kimseyle alay etmedim sadece emin olmak adına öyle yazdım..ayrıcada ben hatresle şakalaşmışım o yazıda sen niye o kadar üzerine alındın saracım...yazdıklarına sana hiç yakıştıramadım..teessüf ediyorum sana...
hayır canım...
yazdıklarını okuyana kadar mutluydum ama yazdıkların beni şok etti...
sana tavsiye canım sabahları 1 tane haşlanmış yumurta yemek insanı tok tutuyormotive edelim prensesim
sabah kahvaltısındada maydanoz dereotu salatalık yiyorum biraz peynir bi dilim ekmek ve şekersiz çay
öğlendede bi tabak yemek bi dilim ekmek ve bi kase yoğurt aralardada saat 11 gibi bi bardak süt içiyorum öğleden sonra saat 15 gibi bi elma yiyorum ve bol su içmeye özen gösteriyorum
akşamada köfte yaptım tepsiye dizdim üzerine havuç sivribiber ve soğan dilimledim salçalı sos yapıp fırına verdim yanınada mercimek çorbası ve bol salata yaptım bi dilim ekmek yiyebilirimde yemeyebilirimde karar vermedim
bakma biz de öyleyizz
Hımmmmm nazcım sen ve kociş hızlısınız maşallahCanım siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz şu an, bir de nazcım çok oldu sorularım ama kaç yaşındasınız sen ve eşin Söylemek istemezsen sen bilirsin canım.
Valla biz de çok güldük ama ben hasta eşim hasta ne onun beni ne de benim onu silkeleyecek halimiz var
Efsun topiğimizin eğlencesi valla ben de çok gülüyorum bu cici kızaAllah da onu güldürsün inşallah.
Nazcım ben de geçen yıl arkadaşımla netten örgü örüyorduk ama o çalışmaya başladı tekrar kız nete giremez oldu , bu sefer senle başlayacam net üzerinden örgü örmeyeElişinde pek çok iş elimden gelir örgü az çok bir şeyler yaptım ama değişik modellerde tek başıma gözüm kesmiyor, tamam artık ben yeni hocamı buldum
Artık eşin çocuk olsun da nasıl olursa olsun diye gülmemiştir
Kız nasıl diyet yapıyosunuz yaw ben diyeti aklımdan geçirdiğim an daha çok iştahlanıyorum
boyumuz yakınmış 1.63 üm ben detatlım boyum çok uzun değil sanırım sen karıştırdın 164 boyum benim
evde zeytinyağı var ama hakiki mi değilmi bilmiyorum marketten aldım :44::44::44::44::44::44::44::44:
iyi geceler canım dinlen sen bende uyuyacam
ne güzel canım inşallah işin daim olur çalışmak insana çok iyi geliyo cidden
günaydın edacım nasılsın canım umut nasıl minnak kızın nasıl bu arada ben derin ismini çok seviyorum kızım olursa ismini derin bırakcam
nazemir saol cnm.
çift şişle örülüyor.2side.
efsuncummm dün acillik olan kaynanam bugün gezmeye gitti bebek görmeye benide sıkıştırdı ben yok dedimm akşamada ordan çıkıp bize gelecek o kadar hastakii 2 kapı birden yapacak
motive edelim prensesim
Hımmmmm nazcım sen ve kociş hızlısınız maşallahCanım siz herhangi bir tedavi görüyor musunuz şu an, bir de nazcım çok oldu sorularım ama kaç yaşındasınız sen ve eşin Söylemek istemezsen sen bilirsin canım.
Nazcım ben de geçen yıl arkadaşımla netten örgü örüyorduk ama o çalışmaya başladı tekrar kız nete giremez oldu , bu sefer senle başlayacam net üzerinden örgü örmeyeElişinde pek çok iş elimden gelir örgü az çok bir şeyler yaptım ama değişik modellerde tek başıma gözüm kesmiyor, tamam artık ben yeni hocamı buldum
Artık eşin çocuk olsun da nasıl olursa olsun diye gülmemiştir
Kız nasıl diyet yapıyosunuz yaw ben diyeti aklımdan geçirdiğim an daha çok iştahlanıyorum
hmmm bende bi türlü başlayamadım diyete yaaa inşşallahh sizle beraber bende motive olim başlim
şuan boyum 1.55 felan kilom da 57 ama 3 aylık hamiş gibi göbişim var
beni en çk rahatsız eden de o herkesindiye sorması insanın aklında yoksa bile sokuyolar zorla...
iyileşince sirkelenirsiniz canım sizdeee
aminnnn Rabbim inşşallah hepimizin yüzünü güldürsünher konuda...
hepinizden de Allah razı olsun ne muradınız varsa versin inşşallahhh
sizinle kaynaşalı benimde eski neşem yerine geldi biraz daha pozitif bakıyrm artık hayata
günaydınnn topik başım sara ablammmm
heeee en güzelini yamışsın ablam yaaa aynen gecmiş geçmişte gelecek gelecekte kalsın biz anın tadını yaşayalımmmm
günaydınn canımmm inşşallahh
burda olurmu bilmiyrm ama kesin çalışmam lasım onu anladım artıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?