İyiyim canim umut biraz grip kizimda iyidir herhalde allaha emanet...
Sen nasilsin saracim umarim diyet istikrarli gecer prenseste sende istediginiz kiloya gelirsiniz...
Bende cok begeniyorum derin ismini bakalim kismet artik neye karar verecegiz
evet canım hayırlısı olsun hepimiz için...bende hayale kapılmıştım ama şuan daha erken diye düşünüyordum zaten...buse biraz büyüsün...kaza olacak diye korkuyorum zaten...evde yoğun bir baskı var ama hayırlısı bakalım tatlım...hmm yazılanlardan sankim ölee anladım da ben sorayım demiştim canım
hayırlısı leyloşumm
umuta geçmiş olsun edacım...bende bugün grip oldum çocuğa geçer diye korkudan sabah kahvaltıyı yapar yapmaz hemen ilaç içtim...emziriyorum ama yapacak bişey yok...ilaç almasam dahada fena olurdum sanırım...İyiyim canim umut biraz grip kizimda iyidir herhalde allaha emanet...
Sen nasilsin saracim umarim diyet istikrarli gecer prenseste sende istediginiz kiloya gelirsiniz...
nazcımmmmmmm hg tatlım...nasılsın ?derin ismini bende beğeniyorum güzel isim
ama daha ne ismler çıkar bakalım doğana kadar
nazcımmmmmmm hg tatlım...nasılsın ?
saol tatlım...haklısın valla..leyla21selam canım geçmiş olsun bu havalar bi sıcak bi soğuk herkesi hasta ediyor
ya ısınsın ya soğuk olsunda bizde bilelim nasıl giyeneceğimizi:2:
kolay gelsin sana tatlım...bende seni öpüyorum bitanem...hoşbuldum canım iyiyim
bende bi bakayım dedim işlerim var çamaşırları toplayıp makinaya çamaşır atacam
balkonları yıkarım belki
evi süpürecem
yemek yapacam
yani ben çıksam iyi olacak canım işlerim biterse gelirim yine çok öpüyorum leylacım
geçmiş olsun umuta çabucak iyileşsin inşİyiyim canim umut biraz grip kizimda iyidir herhalde allaha emanet...
evet canım hayırlısı olsun hepimiz için...bende hayale kapılmıştım ama şuan daha erken diye düşünüyordum zaten...buse biraz büyüsün...kaza olacak diye korkuyorum zaten...evde yoğun bir baskı var ama hayırlısı bakalım tatlım...
umuta geçmiş olsun edacım...bende bugün grip oldum çocuğa geçer diye korkudan sabah kahvaltıyı yapar yapmaz hemen ilaç içtim...emziriyorum ama yapacak bişey yok...ilaç almasam dahada fena olurdum sanırım...
hg prensesim...saol canım...kendine ve musaba dikkat et annesi...geçmiş olsun umuta çabucak iyileşsin inş
sağol canım
hayırlısı olsun
sana da geçmiş olsun canım
benim görümce de grip olmuş
inş musaba bulaşmaz
selam kızlar
görümcem misafirleri uğurlamaya dışarı çıktı
ben de size koştum
sana tavsiye canım sabahları 1 tane haşlanmış yumurta yemek insanı tok tutuyor
ben de senin uyguladığının aynını yapıyorum
tabi her zaman başarılı olamıyorum
birde mercimek çorbası ekmek yerine geçiyo
çorba içeceğin zaman ekmek yeme
bn diyet topiğine de üyeyim
ardan öğrenip uyguluyorum
boyumuz yakınmış 1.63 üm ben de
nasıl verecez kız onca kiloyu
keşke yapabilsem
şu anda bi tedavi görmüyoruz canım zamanında çok tedavi gördük 2 sene oldu doktora gitmiyorum
bide yaşımız geçiyor ne duysak hızlıcana uygulayalım diyoruz
ben 2 ay sonra 38 olacam eşimde 46 yaşında
canım sen yine iyisin ben 1:43 boyumla 56 yım
ama spor yapmaya başladım kilolarda yavaş yavaşta olsa gidiyor
bencede canım çalış evde bütün gün herşeyi kafana takacağına, hem maddi olarakta katkı sağlamış olursun eksiklerini alırsın
bakarsın sonrada kendi evine çıkabilirsin
ayrı eve çıkamasanda evde durmaktan iyidir
evet canım hayırlısı olsun hepimiz için...bende hayale kapılmıştım ama şuan daha erken diye düşünüyordum zaten...buse biraz büyüsün...kaza olacak diye korkuyorum zaten...evde yoğun bir baskı var ama hayırlısı bakalım tatlım...:
sağol canım
hg prensesim...saol canım...kendine ve musaba dikkat et annesi...
ohh ii yaptın canımmm misafirler gitti de börülcoş ne zmn gidecek kii aceppp
haşlanmış yumurtamıııı ben bıraktım bayadır hep yağda yapıyrm eşime o zmn haşlamaya devam edim tok tutsun bizii
su boylarımız az daha uzun olsa ztn kilolar pek sıkıntı olmicak ta boy olmayınca mecburen tombiş görünüyoruz
bende hep çalışma taraftarıyım ama kendime göre iş bulamadım bi türlü bi yere girdim evden çıkayım durmim yeterki diye ayyy 4 ay zor durdum çok kate külleli işleri vardı kaçtım bende ordan şimdi daha ii bi yer çıksın die dua ediyorum inşşallahh
dogru diosun leyloşum buse daha küçük sayılır biraz daha büyüsün bence senin için zor olur suan
ama varsada yapcak bişey yok herseyin hayırlısı Rabbimden...
evde yogun baskı derken kim bebiş istiyo bakalım eşin mi
yoksa busecik kardeş mi istiyo
sağol canım
çıkıcam şimdi musaba çorbasını içireyim
valla hiç gideceğe benzemiyor
pek bir memnun bizden
evet haşlanmış yumurta ye
Evet canım ya...valla birisiyle baş etmek zaten güç birde kardeş gelirse daha zor olur...ama tabi kaza olursada Rabbimin dileğidir derim..evde annem babam eşim çok istekli ama buse çok kıskanır kardeşi olursa..alt komşunun kızı bize geliyor onu bile kıskanıyor şimdiden..çok afacan teyzesi...sen nasılsın efsunum?Rabbim isteyen herkese nasip eylesin...ohh ii yaptın canımmm misafirler gitti de börülcoş ne zmn gidecek kii aceppp
haşlanmış yumurtamıııı ben bıraktım bayadır hep yağda yapıyrm eşime o zmn haşlamaya devam edim tok tutsun bizii
su boylarımız az daha uzun olsa ztn kilolar pek sıkıntı olmicak ta boy olmayınca mecburen tombiş görünüyoruz
bende hep çalışma taraftarıyım ama kendime göre iş bulamadım bi türlü bi yere girdim evden çıkayım durmim yeterki diye ayyy 4 ay zor durdum çok kate külleli işleri vardı kaçtım bende ordan şimdi daha ii bi yer çıksın die dua ediyorum inşşallahh
dogru diosun leyloşum buse daha küçük sayılır biraz daha büyüsün bence senin için zor olur suan
ama varsada yapcak bişey yok herseyin hayırlısı Rabbimden...
evde yogun baskı derken kim bebiş istiyo bakalım eşin mi
yoksa busecik kardeş mi istiyo
oy oy oy paşama bal kaymak olsun inşallah...yesinde büyüsün leyloş teyzesinin kuzusu...Rabbim acılarını göstermesin prensesim..dileyen isteyen her kulada nasip eylesin inşallah..içindede bizim topicteki tüm kızlarımıza inşallahhhh...sağol canım
çıkıcam şimdi musaba çorbasını içireyim
valla hiç gideceğe benzemiyor
pek bir memnun bizden
evet haşlanmış yumurta ye
burda alay edecek en son kişi benim önce bunu böyle bil sonra ben kimseyle alay etmedim sadece emin olmak adına öyle yazdım..ayrıcada ben hatresle şakalaşmışım o yazıda sen niye o kadar üzerine alındın saracım...yazdıklarına sana hiç yakıştıramadım..teessüf ediyorum sana...
yazdıklarını okuyana kadar mutluydum ama yazdıkların beni şok etti...
Evet canım ya...valla birisiyle baş etmek zaten güç birde kardeş gelirse daha zor olur...ama tabi kaza olursada Rabbimin dileğidir derim..evde annem babam eşim çok istekli ama buse çok kıskanır kardeşi olursa..alt komşunun kızı bize geliyor onu bile kıskanıyor şimdiden..çok afacan teyzesi...sen nasılsın efsunum?Rabbim isteyen herkese nasip eylesin...
oy oy oy paşama bal kaymak olsun inşallah...yesinde büyüsün leyloş teyzesinin kuzusu...Rabbim acılarını göstermesin prensesim..dileyen isteyen her kulada nasip eylesin inşallah..içindede bizim topicteki tüm kızlarımıza inşallahhhh...
selam kızlar
görümcem misafirleri uğurlamaya dışarı çıktı
ben de size koştum
sana tavsiye canım sabahları 1 tane haşlanmış yumurta yemek insanı tok tutuyor
ben de senin uyguladığının aynını yapıyorum
tabi her zaman başarılı olamıyorum
birde mercimek çorbası ekmek yerine geçiyo
çorba içeceğin zaman ekmek yeme
bn diyet topiğine de üyeyim
ardan öğrenip uyguluyorum
bakma biz de öyleyizz
boyumuz yakınmış 1.63 üm ben de
nasıl verecez kız onca kiloyu
keşke yapabilsem
çatlada patla dedim öncelikle yazdığımı iyi okursan bunu göreceksin canım...ben hiç yazdıklarımda alaycı bir şey görmüyürom...madem benim yazımda alaycı bir şey vardı niye herkes yazmadıda sen yazdın onuda merak ettim..eğer ben alay etseydim bunu herkes algılar bana yazardı diye düşünüyorum..böyle bir çıkış yapman beni çok üzdü...çatlada patla diye hatrese yazdım oda şakalaşmak amaçlıydı..belkide sen yanlış değerlendirdin bilemiyorum...sen bana yazdığında yazıda çıkışınca bende böyle bil diye kızgınlıkla yazdım saracım...yoksa ki kimseyi azarlama gibi bir durum yok ortada...önce kendi yazdıklarını bir oku sonra benim yazdığımı oku ne demek istediğimi anlarsın canım...senin yazdığın yazı çok kırıcıydı...yazıyı okuyunca o kadar moralim attıki yanımdaki arkadaşlarımı bile bugün kırdım canım çok sıkıldı yani...belkide senden böyle bir şey beklemediğim içindir...elbette herkes düşüncesi söylemekte özgürdür burada..bende tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama yazdıklarınada kayıtsız kalamadım ve cevap yazdım tatlım...öncelikle hepimiz sen daha demeden hamile olduğunu düşündüğümüzü öğrendiğinde gülerek söylemek istememen ve çatlayın patalyın deyip gülmen bana alay ettiğini düşündürdü ve bunuda söyledim ikincisi hatrese yazdığını üzerime alınmadım hepimizin ortak düşüncesine yazdığın için fikrimi söyledim üçüncüsüde şimdi cevap yazarken "bunu böyle bil " diyerek azarlama cümlesi kurmanda sana hiç yakışmadı
bişey daha ekleyeyim ben topikte tartışma ortamı yaratmak istemiyorum sadece fikirlerimi ve düşündüklerimi söyledim leylacım..............
aynen canım..sana katılıyorum...herkes çocuk istiyor ama olan anneye oluyor...kaç gündür 1-2 saatlik uykuyla ayaktayım valla artık başım dönüyor o derece yani..busenin uykusu yine tersine döndü...çalışmasa insan yine gündüz uyur ama çalışınca daha zor efsunum...çocuk gündüz uyuyor gece sabaha kadar ayakta...mahvoluyorum bildiğin gibi değil yani...tansiyonum hep düşük uykusuzluktan ellerim bile titremeye başladı yani...uykusuzluk dünyanın en kötü şeyi...eşim gece bakıyor ama çocuk ben uyurken kalk diye geliyor bir patlatıyor yüzüme gülmekten ölürsün yani...aynen kaza olursa başının üstünde yeri olur herkes için ölee ama yaş farkı az olunca hepsi kıskanıyo benim yeğenimde 5 yaşında ama çok kıskanç aynen busecik gibi diğer yegenimi komsu çocuklarını çok kıskanıyor.. hayırlısıyla hayırlı zmnda olsun inşşallahh eyloşum buseciğin kardeşiii
annen baban torun olsun ister durur zaten eşinde ölee olsun 2. der ama leyloş ona bakacak olan onu düşünen yok demiiihep ölee olur zaten
maşşallahhh busemeeee
ben aynııı işte devam canımmm hayata
aklıma gelmişken sen ne zmn hamiş kalmıştın buseye canım evlilik takvimine bakınca suan benim dönemlerimde kalmışsın gibi geldi de bana
çatlada patla dedim öncelikle yazdığımı iyi okursan bunu göreceksin canım...ben hiç yazdıklarımda alaycı bir şey görmüyürom...madem benim yazımda alaycı bir şey vardı niye herkes yazmadıda sen yazdın onuda merak ettim..eğer ben alay etseydim bunu herkes algılar bana yazardı diye düşünüyorum..böyle bir çıkış yapman beni çok üzdü...çatlada patla diye hatrese yazdım oda şakalaşmak amaçlıydı..belkide sen yanlış değerlendirdin bilemiyorum...sen bana yazdığında yazıda çıkışınca bende böyle bil diye kızgınlıkla yazdım saracım...yoksa ki kimseyi azarlama gibi bir durum yok ortada...önce kendi yazdıklarını bir oku sonra benim yazdığımı oku ne demek istediğimi anlarsın canım...senin yazdığın yazı çok kırıcıydı...yazıyı okuyunca o kadar moralim attıki yanımdaki arkadaşlarımı bile bugün kırdım canım çok sıkıldı yani...belkide senden böyle bir şey beklemediğim içindir...elbette herkes düşüncesi söylemekte özgürdür burada..bende tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama yazdıklarınada kayıtsız kalamadım ve cevap yazdım tatlım...
aynen canım..sana katılıyorum...herkes çocuk istiyor ama olan anneye oluyor...kaç gündür 1-2 saatlik uykuyla ayaktayım valla artık başım dönüyor o derece yani..busenin uykusu yine tersine döndü...çalışmasa insan yine gündüz uyur ama çalışınca daha zor efsunum...çocuk gündüz uyuyor gece sabaha kadar ayakta...mahvoluyorum bildiğin gibi değil yani...tansiyonum hep düşük uykusuzluktan ellerim bile titremeye başladı yani...uykusuzluk dünyanın en kötü şeyi...eşim gece bakıyor ama çocuk ben uyurken kalk diye geliyor bir patlatıyor yüzüme gülmekten ölürsün yani...işte anne çok önemli demekki çocuk için...velhasıl mahvoluyorum işte...
aynen canım..sana katılıyorum...herkes çocuk istiyor ama olan anneye oluyor...kaç gündür 1-2 saatlik uykuyla ayaktayım valla artık başım dönüyor o derece yani..busenin uykusu yine tersine döndü...çalışmasa insan yine gündüz uyur ama çalışınca daha zor efsunum...çocuk gündüz uyuyor gece sabaha kadar ayakta...mahvoluyorum bildiğin gibi değil yani...tansiyonum hep düşük uykusuzluktan ellerim bile titremeye başladı yani...uykusuzluk dünyanın en kötü şeyi...eşim gece bakıyor ama çocuk ben uyurken kalk diye geliyor bir patlatıyor yüzüme gülmekten ölürsün yani...işte anne çok önemli demekki çocuk için...velhasıl mahvoluyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?