Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım ikimizde istemeden birbirimizi kırdık sanırım....bende seninle bozuşmak istemiyorum zira seni çok seviyorum biliyorsun...ben senin için bu topice geldim..omuz omuza verdik ve bugünlere geldik..bundan sonrada böyle devam etmesini isterim...keşke özel hayattada senin gibi bir komşum olsa çok isterdim...ben sana küsmedim ki zaten...gel sarılalım...birde öpücük ver bakayım leyloşuna...ohhhhhhhh
eeeeee boşuna dememişler cennet anaların ayağı altındadır diye

sen ikinciyide doğurursan ücretsiz senelik izne çıkarsın bence
evet canım ya..valla zaten eşimle pazarlık yaptım bile saracım...gerçekten bu uykusuzluk beni öldürecek..buseyi memeden kesmek istiyorum ama buse hiç oralı değil..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz..oda benim psikolojimi çok bozuyor...emecem diye sabaha kadar uyumuyor zilli ya...

deminki sorun neydi canım ya...?tekrar yazarsan cevaplarım seve seve

bende seni severim biliyosun arkadaşlığımızın böyle devam etmesini bende isterim.......... hadi gel sarılalım bende sen öpeyim

memeden kesme vakti gelmiş bence yavaş yavaş alıştırsan önce gündüzler verme zaten iştesin alışması daha kolay olur sonra sonra geceleride unutur zaten yada bi iki gece zorluğunu yaşarsın hepten kes sonra sende rahat edersin busede meme olmayınca başka yemeklere alışır kiloda alır

şimdi yazdıklarını tekrar okudum yeni gördüm canım..hamilelik dönemini sormuşsun sanırım..valla buse 24 haziran 2011 doğumlu ona göre hesapla işte canım ya...son adet tarihim 9 ekim 2010 du tatlım...

Son düzenleme:

şimdi yazdıklarını tekrar okudum yeni gördüm canım..hamilelik dönemini sormuşsun sanırım..valla buse 24 haziran 2011 doğumlu ona göre hesapla işte canım ya...son adet tarihim 9 ekim 2010 du tatlım...

hmmm ortalama 1.5 yıllık evliydin yanii sende anladıgım kadarıyla

ah saracım ahh..bende öyle olmasını istiyorum..gündüzleri sadece öğle arası eve gidince biraz emiyor...ama akşam acayip ya...inan süt kalmıyor mahvediyor beni yani...bizim evde çocuğu sütten kesmek mümkün olmaz sanırım...ya herkesle tartışırım yada kendimi yiyip bitiririm sanırım...neyi dersen ben memeyi vermiyorum yok meme hasta olmuş diyorum çocuk mızır mızır edince önce eşim bağırmaya başlıyor ağlatma şu çocuğu diye..sonra annem babam..nasıl kesecem bilmiyorum ya...kafayı yedirtecekler bana en sonunda o olacak yani saracım...

kızlar benim işlerim başımdan aşkın yarın hiç gelemeyebilirim topiğe müfettişlerimiz gitmedi henüz

kızlar benim işlerim başımdan aşkın yarın hiç gelemeyebilirim topiğe müfettişlerimiz gitmedi henüz
yarın bende yokum saracım...bölgeye gidecez...göreve gidiyorum yani...sanada kolay gelsin işlerin canım..

kızlar bişey soracam amwayin ürünlerini inceliyorumda hiç kullandınızmı organik ürünlermiş alerji testlerinden geçmişmiş hem temizlik ürünleri hemde kozmetik ürünleri biraz pahalı ama eğer sağlıklıysa değer diye düşünüyorum hem indirimleride var onlarıda takip edebiliriz dimi

ayyy herkes karışınca zor oluyor zaten bu işler Allah kolaylık versin canımmm

kolay gele şekerim öptüm kocamann bayy

inşşallah bende senin gibi olurum yaaa 1.5 seneyi gecti korunmuyorum
bazen yıpratıyo bu beni ama yanlız değilmişim bu anladım topişimiz sayesinde

ama olmazki eziyeti sen çekiyosun konuş onlarla karışmasınlar sonra sütten kesmeye başla bence

biz kullanıyoruz canım kv yegeninden almıştı kozmetik hiç kullanmadım ama temizlikleri kullandım mutfak için olanlar ii geldi bana ama çamaşır için sanki bende kaşıntı yaptı gibi yaniii ben ona bağladım kaşınmamı

peki kullanmayı bırakınca geçtimi kaşınman bende alerjik bünye olduğum için titiz davranıyorum bu konuda

peki kullanmayı bırakınca geçtimi kaşınman bende alerjik bünye olduğum için titiz davranıyorum bu konuda

kullanmayı bırakmadım ki canım deterjan bitti ama sonraki yıkamalarda normal deterjan kullandım omo ondna sonra bişey olmadı
şükürler olsun bayadır kaşınma felan yok
canım benim ayak bileleriimin üstleri felan kaşındı hep , etek altına kilotlu çorap dışında kalın taytlardan giyiyorum
ilk başta onlar alerji yapıyo sandım pamuklu oldugu için ama gece yatarkende sürekli kaşıyodum o zmnlar
hatta bacaklarımı kanatana kadar kaşıdım bi ara
ama şükürler olsun şimdi durdu ve hala aynı taytları kullanmayada devam ediyorum şuan bile altımda var

kv kalırsa ondan değildir diyor onlar alerjik testlerden gecmiş diyor ama ne bilim bana ondan gibi geldi canım

mrh kızlar nasılsınız bu gün çok yoğun bir gündü pazarımız vardı dışarda işlerim vardı eve geldim yemek yatım annem gelecek akşama yarın dr gideceğiz gözünde sorun var belki ameliyat olacakkk yeni oturdum daha çay yaptım

geçmiş olsun annene yetercim bende çok yoğundum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…