evet canım ikimizde istemeden birbirimizi kırdık sanırım....bende seninle bozuşmak istemiyorum zira seni çok seviyorum biliyorsun...ben senin için bu topice geldim..omuz omuza verdik ve bugünlere geldik..bundan sonrada böyle devam etmesini isterim...keşke özel hayattada senin gibi bir komşum olsa çok isterdim...ben sana küsmedim ki zaten...gel sarılalım...bende yazdıklarımın bu kadar kırıcı olduğu hiç düşünmedim canım sadece şık olmadığını yazmıştım ama bellki birbirimizi yanlış anlamışız seni bu kadar üzmeyi istememiştim ama bende senin yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm neyse en iyisi bu konuyu kapatalım ve barışalım leylacım zaten sıkıcı bi gün yaşıyorum bide arkadaşımla (yani seninle) bozuşmak istemiyorum
evet canım ya..valla zaten eşimle pazarlık yaptım bile saracım...gerçekten bu uykusuzluk beni öldürecek..buseyi memeden kesmek istiyorum ama buse hiç oralı değil..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz..oda benim psikolojimi çok bozuyor...emecem diye sabaha kadar uyumuyor zilli ya...eeeeee boşuna dememişler cennet anaların ayağı altındadır diye
sen ikinciyide doğurursan ücretsiz senelik izne çıkarsın bence
deminki sorun neydi canım ya...?çok haklısın canım aynen anne en çok zorlanan bu konuda bencede helede çalışan bayan için daha da zor tabikiii
Allah kolaylık versin o şekilde olanlara inşşallahh...
ayyy dikkat et canım kendine yaaa halsiz kalırsın tabii böleee bayılırsın mazallahh bi yerde
babası ilgilenio ama o seni istiyo demekki ölee uykuda vurduguna göre
canım gündüz uyutmasınlar o zmn o kdr yada az uyutsunlar kii gece uyusun çocuk olmaz mıııı
bide deminki sorumu görmedin mi leyloşuummm
evet canım ikimizde istemeden birbirimizi kırdık sanırım....bende seninle bozuşmak istemiyorum zira seni çok seviyorum biliyorsun...ben senin için bu topice geldim..omuz omuza verdik ve bugünlere geldik..bundan sonrada böyle devam etmesini isterim...keşke özel hayattada senin gibi bir komşum olsa çok isterdim...ben sana küsmedim ki zaten...gel sarılalım...birde öpücük ver bakayım leyloşuna... ohhhhhhhh
evet canım ya..valla zaten eşimle pazarlık yaptım bile saracım...gerçekten bu uykusuzluk beni öldürecek..buseyi memeden kesmek istiyorum ama buse hiç oralı değil..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz..oda benim psikolojimi çok bozuyor...emecem diye sabaha kadar uyumuyor zilli ya...
şimdi yazdıklarını tekrar okudum yeni gördüm canım..hamilelik dönemini sormuşsun sanırım..valla buse 24 haziran 2011 doğumlu ona göre hesapla işte canım ya...son adet tarihim 9 ekim 2010 du tatlım...çok haklısın canım aynen anne en çok zorlanan bu konuda bencede helede çalışan bayan için daha da zor tabikiii
Allah kolaylık versin o şekilde olanlara inşşallahh...
ayyy dikkat et canım kendine yaaa halsiz kalırsın tabii böleee bayılırsın mazallahh bi yerde
babası ilgilenio ama o seni istiyo demekki ölee uykuda vurduguna göre
canım gündüz uyutmasınlar o zmn o kdr yada az uyutsunlar kii gece uyusun çocuk olmaz mıııı
bide deminki sorumu görmedin mi leyloşuummm
deminki sorun neydi canım ya...?tekrar yazarsan cevaplarım seve seve
şimdi yazdıklarını tekrar okudum yeni gördüm canım..hamilelik dönemini sormuşsun sanırım..valla buse 24 haziran 2011 doğumlu ona göre hesapla işte canım ya...son adet tarihim 9 ekim 2010 du tatlım...
ah saracım ahh..bende öyle olmasını istiyorum..gündüzleri sadece öğle arası eve gidince biraz emiyor...ama akşam acayip ya...inan süt kalmıyor mahvediyor beni yani...bizim evde çocuğu sütten kesmek mümkün olmaz sanırım...ya herkesle tartışırım yada kendimi yiyip bitiririm sanırım...neyi dersen ben memeyi vermiyorum yok meme hasta olmuş diyorum çocuk mızır mızır edince önce eşim bağırmaya başlıyor ağlatma şu çocuğu diye..sonra annem babam..nasıl kesecem bilmiyorum ya...bende seni severim biliyosun arkadaşlığımızın böyle devam etmesini bende isterim.......... hadi gel sarılalım bende sen öpeyim
memeden kesme vakti gelmiş bence yavaş yavaş alıştırsan önce gündüzler verme zaten iştesin alışması daha kolay olur sonra sonra geceleride unutur zaten yada bi iki gece zorluğunu yaşarsın hepten kes sonra sende rahat edersin busede meme olmayınca başka yemeklere alışır kiloda alır
evet canım...hmmm ortalama 1.5 yıllık evliydin yanii sende anladıgım kadarıyla
yarın bende yokum saracım...bölgeye gidecez...göreve gidiyorum yani...sanada kolay gelsin işlerin canım..kızlar benim işlerim başımdan aşkın yarın hiç gelemeyebilirim topiğe müfettişlerimiz gitmedi henüz
yarın bende yokum saracım...bölgeye gidecez...göreve gidiyorum yani...sanada kolay gelsin işlerin canım..
ah saracım ahh..bende öyle olmasını istiyorum..gündüzleri sadece öğle arası eve gidince biraz emiyor...ama akşam acayip ya...inan süt kalmıyor mahvediyor beni yani...bizim evde çocuğu sütten kesmek mümkün olmaz sanırım...ya herkesle tartışırım yada kendimi yiyip bitiririm sanırım...neyi dersen ben memeyi vermiyorum yok meme hasta olmuş diyorum çocuk mızır mızır edince önce eşim bağırmaya başlıyor ağlatma şu çocuğu diye..sonra annem babam..nasıl kesecem bilmiyorum ya...kafayı yedirtecekler bana en sonunda o olacak yani saracım...
kızlar benim işlerim başımdan aşkın yarın hiç gelemeyebilirim topiğe müfettişlerimiz gitmedi henüz
evet canım...
ah saracım ahh..bende öyle olmasını istiyorum..gündüzleri sadece öğle arası eve gidince biraz emiyor...ama akşam acayip ya...inan süt kalmıyor mahvediyor beni yani...bizim evde çocuğu sütten kesmek mümkün olmaz sanırım...ya herkesle tartışırım yada kendimi yiyip bitiririm sanırım...neyi dersen ben memeyi vermiyorum yok meme hasta olmuş diyorum çocuk mızır mızır edince önce eşim bağırmaya başlıyor ağlatma şu çocuğu diye..sonra annem babam..nasıl kesecem bilmiyorum ya...kafayı yedirtecekler bana en sonunda o olacak yani saracım...
kızlar bişey soracam amwayin ürünlerini inceliyorumda hiç kullandınızmı organik ürünlermiş alerji testlerinden geçmişmiş hem temizlik ürünleri hemde kozmetik ürünleri biraz pahalı ama eğer sağlıklıysa değer diye düşünüyorum hem indirimleride var onlarıda takip edebiliriz dimi
biz kullanıyoruz canım kv yegeninden almıştı kozmetik hiç kullanmadım ama temizlikleri kullandım mutfak için olanlar ii geldi bana ama çamaşır için sanki bende kaşıntı yaptı gibi yaniii ben ona bağladım kaşınmamı
peki kullanmayı bırakınca geçtimi kaşınman bende alerjik bünye olduğum için titiz davranıyorum bu konuda
mrh kızlar nasılsınız bu gün çok yoğun bir gündü pazarımız vardı dışarda işlerim vardı eve geldim yemek yatım annem gelecek akşama yarın dr gideceğiz gözünde sorun var belki ameliyat olacakkk yeni oturdum daha çay yaptım
geçmiş olsun annene yetercim bende çok yoğundum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?