hayırlı akşamlar hatunlar geçmişe baktımda beni hiç merak eden olmamışşş
yeni geldim eve hastanede işim uzun sürdüüüü sabah gittim öğlen çekildi filimim çok şükür doktorum açık dedii.allah hepinizi sıkıntılarınızdan kurtarsınhamiş yapsın
cd ye aktarmışlar filmi baktım ama sıvının gittiği yön çok kısaaa:26:diğer filmime benzemioo gerçi bi sorun olsa doktor söylerdiii illa öküz altında buzağa arıcammm
Canım merak etmediğimizden değil inan herkesin bir telaşesi olduğundan. Ben bugün topice pek girmedim sabah girmiştim biraz şimdi de öyle bakıyordum cevap yazmaya mecalim yok yorgunum diye. Ama senin yazdığını görünce kayıtsız kalamadım. Çok şükür bak tüplerin açıkmış hadi gözün aydınNapıyorsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkk, bu ay silkelemeye başlıyorsun
Leyloşşşşş hamiş değilim demişsin , hakkında hayırlısı canım...
bende bütün detarjanlar alerji yapıo onun için ben yarım ölçek koyuyorum çamaşırlarıma hem daha uzun gidio hemde kimyasalı azalıyor.şimdi çamaşır makinaları zaten su tasarruflu die suyu azıcık alıo bide tam ölçek koyuncaaa kimyasalı gitmio.omonun toz detarjanını alıodum ben şimdi persilin sıvısını aldım mis gibi kokuyor ve yumuşatıcaya gerek gelmio.bizim buranın suyu çok kireçli çamaşırı kazık gibi çıkartır ama persille öyle olmadı.birde beyazlar için kampanyadan 5tl ye arielin kapsül şeklinde olanını aldım oda mis gibi kokuo ama süper beyazlattığı söylenemez.kullanmayı bırakmadım ki canım deterjan bittiama sonraki yıkamalarda normal deterjan kullandım omo ondna sonra bişey olmadı
şükürler olsun bayadır kaşınma felan yok
canım benim ayak bileleriimin üstleri felan kaşındı hep , etek altına kilotlu çorap dışında kalın taytlardan giyiyorum
ilk başta onlar alerji yapıyo sandım pamuklu oldugu için ama gece yatarkende sürekli kaşıyodum o zmnlar
hatta bacaklarımı kanatana kadar kaşıdım bi ara
ama şükürler olsun şimdi durdu ve hala aynı taytları kullanmayada devam ediyorum şuan bile altımda var
kv kalırsa ondan değildir diyor onlar alerjik testlerden gecmiş diyor ama ne bilim bana ondan gibi geldi canım
mrh kızlar nasılsınız bu gün çok yoğun bir gündü pazarımız vardı dışarda işlerim vardı eve geldim yemek yatım annem gelecek akşama yarın dr gideceğiz gözünde sorun var belki ameliyat olacakkk yeni oturdum daha çay yaptım
geçmiş olsun umuta çabucak iyileşsin inş
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu serüveni böyle bir platformda destekle atlatırız inşallah. 1.5-2 senedir uğraşıyorum geçen ay negatif bir tüp bebek denemesinden sonra yeni toparladım diyebilirim.
BİR KAŞIK BİLE YEDİREMEDİMafiyet bal şeker olsun musab beye
ekmek elden su gölden nie gitsin kiii bide benim abimin düşüncesi vardır kesin onda
bi arkadasımın görümcesi açık açık diyormuş abimin evi diye
tamam bundan sonra her sabah birer tane haşlanmış yımırta yicez
amin canım
Evet canım ya...valla birisiyle baş etmek zaten güç birde kardeş gelirse daha zor olur...ama tabi kaza olursada Rabbimin dileğidir derim..evde annem babam eşim çok istekli ama buse çok kıskanır kardeşi olursa..alt komşunun kızı bize geliyor onu bile kıskanıyor şimdiden..çok afacan teyzesi...sen nasılsın efsunum?Rabbim isteyen herkese nasip eylesin...
oy oy oy paşama bal kaymak olsun inşallah...yesinde büyüsün leyloş teyzesinin kuzusu...Rabbim acılarını göstermesin prensesim..dileyen isteyen her kulada nasip eylesin inşallah..içindede bizim topicteki tüm kızlarımıza inşallahhhh...
ben de çok severim çorbayla ekmekhııım ben bunu bilmiyodum prensesim mercimek çorbasıyla ekmeğe bayılırım biliyomusun
sabahları gün aşırı haşlanmış yumurta yiyorum
ben lokunu kullanıyorum sadece memnunumkızlar bişey soracam amwayin ürünlerini inceliyorumda hiç kullandınızmı organik ürünlermiş alerji testlerinden geçmişmiş hem temizlik ürünleri hemde kozmetik ürünleri biraz pahalı ama eğer sağlıklıysa değer diye düşünüyorum hem indirimleride var onlarıda takip edebiliriz dimi
geçmiş olsun anneciğine canımmrh kızlar nasılsınız bu gün çok yoğun bir gündü pazarımız vardı dışarda işlerim vardı eve geldim yemek yatım annem gelecek akşama yarın dr gideceğiz gözünde sorun var belki ameliyat olacakkk yeni oturdum daha çay yaptım
çok sevindim tatlımhayırlı akşamlar hatunlar geçmişe baktımda beni hiç merak eden olmamışşş
yeni geldim eve hastanede işim uzun sürdüüüü sabah gittim öğlen çekildi filimim çok şükür doktorum açık dedii.allah hepinizi sıkıntılarınızdan kurtarsınhamiş yapsın
cd ye aktarmışlar filmi baktım ama sıvının gittiği yön çok kısaaa:26:diğer filmime benzemioo gerçi bi sorun olsa doktor söylerdiii illa öküz altında buzağa arıcammm
daha iyi olsun inşSagol canim benim daha iyi gibi oksuruk gitti biraz burnu akiyo ama nesesi yerinde cok sukur
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu serüveni böyle bir platformda destekle atlatırız inşallah. 1.5-2 senedir uğraşıyorum geçen ay negatif bir tüp bebek denemesinden sonra yeni toparladım diyebilirim.
aramıza hoş geldin
geçmiş olsun cnm rabbim gönlündekini versin.hikayeni anlatırsan dinleriz.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu serüveni böyle bir platformda destekle atlatırız inşallah. 1.5-2 senedir uğraşıyorum geçen ay negatif bir tüp bebek denemesinden sonra yeni toparladım diyebilirim.
bir kaşık bile yediremedim
öğürüp durdu
bilmiyorum canı
ben de nişanlılık dnemini güzel geçirsin diyorum işte
amin canım
valla bu çocuk yemiyor
nasıl büyüyecek hiç bilmiyorum
Ben de çok severim çorbayla ekmek
gerçi ben ekmeği seviyorum
afferin sana
ben lokunu kullanıyorum sadece memnunum
geçmiş olsun anneciğine canım
çok sevindim tatlım
hamiş olmaya bak artık
daha iyi olsun inş
hoş geldin canım
hepimiz aynı yollardan geçtik
3 arkadaşımız da yeni tüp bebekte negatif aldılar
sen de gel beraber bekleyelim güzel haberleri,pozitif sonuçları
bende bütün detarjanlar alerji yapıo onun için ben yarım ölçek koyuyorum çamaşırlarıma hem daha uzun gidio hemde kimyasalı azalıyor.şimdi çamaşır makinaları zaten su tasarruflu die suyu azıcık alıo bide tam ölçek koyuncaaa kimyasalı gitmio.omonun toz detarjanını alıodum ben şimdi persilin sıvısını aldım mis gibi kokuyor ve yumuşatıcaya gerek gelmio.bizim buranın suyu çok kireçli çamaşırı kazık gibi çıkartır ama persille öyle olmadı.birde beyazlar için kampanyadan 5tl ye arielin kapsül şeklinde olanını aldım oda mis gibi kokuo ama süper beyazlattığı söylenemez.
Anweyin diş macunu ve lokunu çok seviyorum.kayınvalidemde tüller için beyazlatıcısını anlata anlata biteremio birde purce die bi ürünü var bizim porçez gibi bi defa aldım 3 sene kullandımbir damla damlatınca kireçten eser bırakmıodu lavaboda ve bataryalarda
geçmiş olsun acil şifalar
evet cnm bu ay silkelenelimm hep birlikte denemekte yarar varrrda eşim benimmm koca bacaklarımı nasıl silkeler bilememmmmmm.zembil gibiyim
Çok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin. Tüp bebek yaptıranlarla ilgili benim yaşadıklarımı yaşayanlarla ilgili topik ararken bu topiği gördüm. Çok iyi de kullanamıyorum heralde daha geç gördüm.
Hoşbulduk teşekkürler evet inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz. Ben geçen ay ilk tüp denememi yaptırmıştım maalesef o da negatif oldu. Fakat enteresan olan bu ay hala regl olmadım. benim durumumda olan var mı acaba
sende saol tatlım...yeter sara leyla
çok saolunnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?