Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayırlı akşamlar hatunlar geçmişe baktımda beni hiç merak eden olmamışşş
yeni geldim eve hastanede işim uzun sürdüüüü sabah gittim öğlen çekildi filimim çok şükür doktorum açık dedii.allah hepinizi sıkıntılarınızdan kurtarsınhamiş yapsın
cd ye aktarmışlar filmi baktım ama sıvının gittiği yön çok kısaaa:26:diğer filmime benzemioo gerçi bi sorun olsa doktor söylerdiii illa öküz altında buzağa arıcammm

Canım merak etmediğimizden değil inan herkesin bir telaşesi olduğundan. Ben bugün topice pek girmedim sabah girmiştim biraz şimdi de öyle bakıyordum cevap yazmaya mecalim yok yorgunum diye. Ama senin yazdığını görünce kayıtsız kalamadım. Çok şükür bak tüplerin açıkmış hadi gözün aydınNapıyorsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkk, bu ay silkelemeye başlıyorsun

Leyloşşşşş hamiş değilim demişsin , hakkında hayırlısı canım...

evet cnm bu ay silkelenelimm hep birlikte denemekte yarar varrrda eşim benimmm koca bacaklarımı nasıl silkeler bilememmmmmm.zembil gibiyim

bende bütün detarjanlar alerji yapıo onun için ben yarım ölçek koyuyorum çamaşırlarıma hem daha uzun gidio hemde kimyasalı azalıyor.şimdi çamaşır makinaları zaten su tasarruflu die suyu azıcık alıo bide tam ölçek koyuncaaa kimyasalı gitmio.omonun toz detarjanını alıodum ben şimdi persilin sıvısını aldım mis gibi kokuyor ve yumuşatıcaya gerek gelmio.bizim buranın suyu çok kireçli çamaşırı kazık gibi çıkartır ama persille öyle olmadı.birde beyazlar için kampanyadan 5tl ye arielin kapsül şeklinde olanını aldım oda mis gibi kokuo ama süper beyazlattığı söylenemez.
anweyin diş macunu ve lokunu çok seviyorum.kayınvalidemde tüller için beyazlatıcısını anlata anlata biteremio birde purce die bi ürünü var bizim porçez gibi bi defa aldım 3 sene kullandımbir damla damlatınca kireçten eser bırakmıodu lavaboda ve bataryalarda

geçmiş olsun acil şifalar

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu serüveni böyle bir platformda destekle atlatırız inşallah. 1.5-2 senedir uğraşıyorum geçen ay negatif bir tüp bebek denemesinden sonra yeni toparladım diyebilirim.

aramıza hoş geldin
geçmiş olsun cnm rabbim gönlündekini versin.hikayeni anlatırsan dinleriz.

BİR KAŞIK BİLE YEDİREMEDİM
ÖĞÜRÜP DURDU
BİLMİYORUM CANI
BEN DE NİŞANLILIK DNEMİNİ GÜZEL GEÇİRSİN DİYORUM İŞTE
amin canım
valla bu çocuk yemiyor
nasıl büyüyecek hiç bilmiyorum
hııım ben bunu bilmiyodum prensesim mercimek çorbasıyla ekmeğe bayılırım biliyomusun
sabahları gün aşırı haşlanmış yumurta yiyorum
ben de çok severim çorbayla ekmek
gerçi ben ekmeği seviyorum
afferin sana
ben lokunu kullanıyorum sadece memnunum
geçmiş olsun anneciğine canım
çok sevindim tatlım
hamiş olmaya bak artık
Sagol canim benim daha iyi gibi oksuruk gitti biraz burnu akiyo ama nesesi yerinde cok sukur
daha iyi olsun inş

hoş geldin canım
hepimiz aynı yollardan geçtik
3 arkadaşımız da yeni tüp bebekte negatif aldılar
sen de gel beraber bekleyelim güzel haberleri,pozitif sonuçları

aramıza hoş geldin
geçmiş olsun cnm rabbim gönlündekini versin.hikayeni anlatırsan dinleriz.

Çok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin. Tüp bebek yaptıranlarla ilgili benim yaşadıklarımı yaşayanlarla ilgili topik ararken bu topiği gördüm. Çok iyi de kullanamıyorum heralde daha geç gördüm.

hoş geldin canım
hepimiz aynı yollardan geçtik
3 arkadaşımız da yeni tüp bebekte negatif aldılar
sen de gel beraber bekleyelim güzel haberleri,pozitif sonuçları[/QUOTE]

Hoşbulduk teşekkürler evet inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz. Ben geçen ay ilk tüp denememi yaptırmıştım maalesef o da negatif oldu. Fakat enteresan olan bu ay hala regl olmadım. benim durumumda olan var mı acaba

sayfayı güncellemek için f5 ebas yoksa yazıştıklarımız hep aynı kalır:)

hoş geldın inşşş rabbim hada fazla bekletmesin

sağol bebem

BEBEM GÖZÜN AYDIN HADİ BAKALIMMMM BEBİŞİN YOLU AÇILSIN İNŞŞŞŞŞ HEMEN (bu ay) HAMİŞ KAL

teşekürederimmm yavrummmmmmmmmmmmmm

tatlım inanki merak etmemek değil hatresin dediği gibi telaşeden yazmamışızdır bugünlerde herkesin bi yoğunluğu var ama atlatıp eski günlerimize dönecez inşallah
gözün aydın tüplerin açıkmış artık bol bol silkelenip bebek time zamanıdır

evet cnm bu ay silkelenelimm hep birlikte denemekte yarar varrrda eşim benimmm koca bacaklarımı nasıl silkeler bilememmmmmm.zembil gibiyim

aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun bende iki defa tüp bebek yaptım ama negatif oldu üzülme burda birbirmize destek olup bebeklerimize kavuşacaz

tam yerine geldin arkadaşım burda herşeyi konuşup dertleşip paylaşımlarda bulunabilirsin

tüp bebekde negatif alıpta sonraki ay hamile kalan çok duydum canım inşallah seninde öyledir bi test yapsana belki hamilesin

herkese günaydınlar kızlar....
10:45 ten itibaren yokum bugün...göreve gidiyorum...
hatres.........saol tatlım..nerelerdesin sen kız?dün seni merak ettim....
maonya ........herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.....
prenses......saol tatlım........
yeterrrrrr.....annene geçmiş olsun canım.......

eda33........sen bizi anmamışsın ama ben seni unutmuyorum bak hiç.....

saraaaaaaaaaaaa.........topic başı kolay gelsin sanada annem..müfettişleri hemen kov gel...özleriz yoksam seni tızımmmmm

efsunnnnnnnnnnnn.......sen hiç hamile kaldın mı tatlım?biraz bana özgeçmişini yazarmısın bebem?korunmuyorsan bir sorun yoksa belki süt hormonun yükseliyordur..ben o yüzden zor hamiş kalmıştım tatlişim...seninle biraz sohbet edelim biz...sana yardımcı olmak isterim...özelimede yazabilirsin özgeçmişini canım...

hope06.........aramıza hg tatlım...inşallah sende fazla beklemeden hamiş kalırsın... herzaman bekliyoruz topicimize...
unuttuğum varsa beni affetsin.....şimdilik topice gelip yazanlara yazdım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…