bende bütün detarjanlar alerji yapıo onun için ben yarım ölçek koyuyorum çamaşırlarıma hem daha uzun gidio hemde kimyasalı azalıyor.şimdi çamaşır makinaları zaten su tasarruflu die suyu azıcık alıo bide tam ölçek koyuncaaa kimyasalı gitmio.omonun toz detarjanını alıodum ben şimdi persilin sıvısını aldım mis gibi kokuyor ve yumuşatıcaya gerek gelmio.bizim buranın suyu çok kireçli çamaşırı kazık gibi çıkartır ama persille öyle olmadı.birde beyazlar için kampanyadan 5tl ye arielin kapsül şeklinde olanını aldım oda mis gibi kokuo ama süper beyazlattığı söylenemez.
anweyin diş macunu ve lokunu çok seviyorum.kayınvalidemde tüller için beyazlatıcısını anlata anlata biteremio birde purce die bi ürünü var bizim porçez gibi bi defa aldım 3 sene kullandımbir damla damlatınca kireçten eser bırakmıodu lavaboda ve bataryalarda
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu serüveni böyle bir platformda destekle atlatırız inşallah. 1.5-2 senedir uğraşıyorum geçen ay negatif bir tüp bebek denemesinden sonra yeni toparladım diyebilirim.
BİR KAŞIK BİLE YEDİREMEDİM
ÖĞÜRÜP DURDU
BİLMİYORUM CANI
BEN DE NİŞANLILIK DNEMİNİ GÜZEL GEÇİRSİN DİYORUM İŞTE
sayfayı güncellemek için f5 ebas yoksa yazıştıklarımız hep aynı kalır:)
herkese günaydınlar kızlar....
10:45 ten itibaren yokum bugün...göreve gidiyorum...
hatres.........saol tatlım..nerelerdesin sen kız?dün seni merak ettim....
maonya ........herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.....
prenses......saol tatlım........
yeterrrrrr.....annene geçmiş olsun canım.......
efsunnnnnnnnnnnn.......sen hiç hamile kaldın mı tatlım?biraz bana özgeçmişini yazarmısın bebem?korunmuyorsan bir sorun yoksa belki süt hormonun yükseliyordur..ben o yüzden zor hamiş kalmıştım tatlişim...seninle biraz sohbet edelim biz...sana yardımcı olmak isterim...özelimede yazabilirsin özgeçmişini canım...
mrh kızlar nasılsınız bu gün çok yoğun bir gündü pazarımız vardı dışarda işlerim vardı eve geldim yemek yatım annem gelecek akşama yarın dr gideceğiz gözünde sorun var belki ameliyat olacakkk yeni oturdum daha çay yaptım
hayırlı akşamlar hatunlar geçmişe baktımda beni hiç merak eden olmamışşş
yeni geldim eve hastanede işim uzun sürdüüüü sabah gittim öğlen çekildi filimim çok şükür doktorum açık dedii.allah hepinizi sıkıntılarınızdan kurtarsınhamiş yapsın
cd ye aktarmışlar filmi baktım ama sıvının gittiği yön çok kısaaa:26:diğer filmime benzemioo gerçi bi sorun olsa doktor söylerdiii illa öküz altında buzağa arıcammm
hepinize tünaydın canlarr bugün geç kaldım ben biraz
akşam eşimle eve gidince balık yaptık beraber süper oldu sonrada film seyrettik arkadaslarda vardı derken yatmamız 12 oldu
tabiii ben uyanamadım sabah evden çıkmam 10 gibiydi
bu akşam içinde ağda randevusu alacaktım güzellik salonundan
baktım boşlar dedim nasip simdiyeymiş tertemiz oldum geldim işe ohh çicek gibi
bu arada eşim aradı akşam kuzenine kız bakmaya gideceklermiş bizde gidecekmişiz onu söledi pek gitmek istemiyorum ama eşim için kabul ettim
eee siz nerdesiniz bacılar ???
yetercim annecini dktora götürecekti inşşallahh ii haberler gelir önemli bişeyi yoktur
sara ablam bugün müfettiş amcalarla muhatap olacakmış malesef Allah kolaylıklar versin inşşallahh
leyloş da dışarı araziye çıkacaktı dün ölee demişti onada kolay gellleeeee
hatresimmm maonyammm edammm prensesimmm huuu nerdesiniz bacularrrr
Burdayim bacuuuuuummm sen yoksun amma....hani hani nerdesin?
Kasim ve biyigim orman gibi olmustu efsunum umutu komsuma biraktim kuafore gittim elim yuzum acildi valla sonrada diger komsuda gelmisti hep birlite kahve ictik biraz oturdum geldim umutu uyuttum sonra rutin ev isleri iste
Cok sevindim tatlim tuplerinin acik olmasina allah sana tatlimi tatli bir bebis versin insallah
bende dusuk yaptigimda diger testlerle birlikte rahim filmide istemislerdi ama digerlerinde dusugun nedeni anlasilinca bende film cektirmedim zaten korkuyodumda dr da gerek yok demisti bak simdi ikinciye hamisim hic moralini bozma vakti zamani gelince rabbim verir saglikla gelsinler yeterki
çok saol edacım sen düşükten ne kadar sonra gebe kaldın???
Canim ben iki defa dusuk yaptim ilk dusukten 4 ay sonra tekrar hamile kaldim onundakalp atisi olmadi kurtaj oldum yine 4 ay gibi bi sure icinde tekrar oglums hamis kaldim cok sukur rabbime kalbini fetah tut ve hic vazgecme canim....
Benim is arkadasim bana dediki eda sen cok guclu bi kizsin iki defa dusuk yaptin okadar uzuldun ama hic vazgecmedin hep devam ettin ben senin gibi olamazdim herhalde ikinciye bile cesaret edemezdim hayata kuserdim dedi... sende ole olma maonyam benim gibi yap allahin izniyle gelecek bebisin
kızlar sağolun allah razı annem iyi katarak amelyatı olacak çarşba gün gözleri görmüyordu
efsunnnnnn
9aylık evliydim ilk rahim filmi çektirdiğimde 1i kapalı biri zedeli çıktı sonra çok zorlu 2 saat süren bi ameliyatla açıldıııı çok şükür rabbime.ama herkes 3yıl geçip ameliyattan sonra gebe kalmadım için tekrarlamıştır kapanmıştır dedii zaten ben tekrar rahim filmi çektiricektim o ay gebe kaldım kürtaj sonrada enfeksiyon kaptığım için ben korktummm tekrar çekildim çok şükür açıkmışşş.
çaydanlığın dışı siyah is gibi olduysa onu iyce cifle temizlemen laızm yine ben 3yıl önce anwayden çaydanlık temizlemek için krem şeklinde bişey aldım metal temizlemek için harika pahalı ama bana yıllarca gidioooooo 3yıldan fazla oldu metal temizliyecim olduğu gibi duruo.purse yeni bitti.fırın için temizleyiciside çok güzel
Eki Görüntüle 664612 Eki Görüntüle 664613 Eki Görüntüle 664614
fırın temizleyicisi metal temizleyicisi ve lavabo bataryalardaki kireçler için purseee.
çaydanlık içindeki ve ketıldaki kireçler içinde kabın ağzını suyla kaplayıp içine 1pençe limon tuzu atınnn kendiliğindne doğal bi şekild ekireçler parçalanacaktır.porçezz hiç dökmem ben çaydanlığada ketılada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?