Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

yolcudur abbas bağlasan durmaz...bugün hiç bir yere gidesim yok..ama görev yine bana kaldı...

çok güzel yazmışsın maonyam tavsiyelerini uygulicam sağol canımmm
hmmm anvay çk pahalı geldi canım bana yaaa ne bilim look bizde kullanıyrz bende memnunum ondan
ama purce dediğinden hiç kullnmadım
gecende kv su ısıtıcam diye demliği yakmış kireç gibi değil ama napsam çıkmadı onun için bi tavsiyen varmı canım

aramıza hoşgeldin canımmm

BİR KAŞIK BİLE YEDİREMEDİM
ÖĞÜRÜP DURDU
BİLMİYORUM CANI
BEN DE NİŞANLILIK DNEMİNİ GÜZEL GEÇİRSİN DİYORUM İŞTE

kızdım şimdi musab beye annesi o kdr güzel mamalar yapsın o yemedin ama geneli yemiyor sanırım
aaa börülcoş nışanlımıydı kızz bilmiyodum

sayfayı güncellemek için f5 ebas yoksa yazıştıklarımız hep aynı kalır:)

bunu bende bilmiyodum maonyam sğol canım

hiç hamiş kalmadım daha leyloşum ben
1 sene 9 aylık evliyim ilk 2 ay korundum sonra korunmadım hiç yaklışık 1.5 senedir
eşimde bende kontrole gittik suan için bi sorun yok dedi doktorlar

çok gecmiş olsun yetercim annecine inşşallahh ameliyat olmadan halledilecek kdr ufak bi rahatsızlıgı vardır canım

gözünaydın canımmm inşşallah hayırlısıyla tez zmnda sanada nasip eylesin
bencede sıkıntı olsa söylerdi
bu 2. filminmiydi maonyam senin bende ilk sanıyodum
bana suan filmi sölemedi daha doktorum bakalım ilerleyen zamanlrada söyler sanırım

hepinize tünaydın canlarr bugün geç kaldım ben biraz
akşam eşimle eve gidince balık yaptık beraber süper oldu sonrada film seyrettik arkadaslarda vardı derken yatmamız 12 oldu
tabiii ben uyanamadım sabah evden çıkmam 10 gibiydi
bu akşam içinde ağda randevusu alacaktım güzellik salonundan
baktım boşlar dedim nasip simdiyeymiş tertemiz oldum geldim işe ohh çicek gibi
bu arada eşim aradı akşam kuzenine kız bakmaya gideceklermiş bizde gidecekmişiz onu söledi pek gitmek istemiyorum ama eşim için kabul ettim
eee siz nerdesiniz bacılar ???

yetercim annecini dktora götürecekti inşşallahh ii haberler gelir önemli bişeyi yoktur

sara ablam bugün müfettiş amcalarla muhatap olacakmış malesef Allah kolaylıklar versin inşşallahh

leyloş da dışarı araziye çıkacaktı dün ölee demişti onada kolay gellleeeee

hatresimmm maonyammm edammm prensesimmm huuu nerdesiniz bacularrrr

Son düzenleme:

Burdayim bacuuuuuummm sen yoksun amma....hani hani nerdesin?

Kasim ve biyigim orman gibi olmustu efsunum umutu komsuma biraktim kuafore gittim elim yuzum acildi valla sonrada diger komsuda gelmisti hep birlite kahve ictik biraz oturdum geldim umutu uyuttum sonra rutin ev isleri iste

Kiz leylos kolay gelsin bacim niye anmayayim seni inan gozumden kacmistir cok saol umut daha iyi sen nasilsin canim benim bu arada bana sorarsan bende buseyi memeden kes derim cunku ben oglumu kestikten sonra herseyi yemeye basladi masallah yoksa pesinde dolaniyodum bi lokma yesin die

Cok sevindim tatlim tuplerinin acik olmasina allah sana tatlimi tatli bir bebis versin insallah

bende dusuk yaptigimda diger testlerle birlikte rahim filmide istemislerdi ama digerlerinde dusugun nedeni anlasilinca bende film cektirmedim zaten korkuyodumda dr da gerek yok demisti bak simdi ikinciye hamisim hic moralini bozma vakti zamani gelince rabbim verir saglikla gelsinler yeterki

huuu yettim bacım geldimmmmm kimse yok die çıkmıştım bi ara bende deldiimmm
ohh maşallahh ne ii yapmışsın canım yaa kadın dediğin bakımlı olmak zorunda
ben makyaj yapmam ama kasıma bıyıgıma hep dikkat etmeye çalışırım
kadını güzel gösteren öncelikle yüzüdür bence eski kaş almadığım resimlere bakıyrm liseden önceki resimlere de
vvuuuu diyorum bu ne ben neymişim böleee
kolay gelsin canımmm

Son düzenleme:
kızlar sağolun allah razı annem iyi katarak amelyatı olacak çarşba gün gözleri görmüyordu

çok saol edacım sen düşükten ne kadar sonra gebe kaldın???

efsunnnnnn

9aylık evliydim ilk rahim filmi çektirdiğimde 1i kapalı biri zedeli çıktı sonra çok zorlu 2 saat süren bi ameliyatla açıldıııı çok şükür rabbime.ama herkes 3yıl geçip ameliyattan sonra gebe kalmadım için tekrarlamıştır kapanmıştır dedii zaten ben tekrar rahim filmi çektiricektim o ay gebe kaldım kürtaj sonrada enfeksiyon kaptığım için ben korktummm tekrar çekildim çok şükür açıkmışşş.

çaydanlığın dışı siyah is gibi olduysa onu iyce cifle temizlemen laızm yine ben 3yıl önce anwayden çaydanlık temizlemek için krem şeklinde bişey aldım metal temizlemek için harika pahalı ama bana yıllarca gidioooooo 3yıldan fazla oldu metal temizliyecim olduğu gibi duruo.purse yeni bitti.fırın için temizleyiciside çok güzel

Eki Görüntüle 664612

fırın temizleyicisi metal temizleyicisi ve lavabo bataryalardaki kireçler için purseee.

çaydanlık içindeki ve ketıldaki kireçler içinde kabın ağzını suyla kaplayıp içine 1pençe limon tuzu atınnn kendiliğindne doğal bi şekild ekireçler parçalanacaktır.porçezz hiç dökmem ben çaydanlığada ketılada

çok saol edacım sen düşükten ne kadar sonra gebe kaldın???

Canim ben iki defa dusuk yaptim ilk dusukten 4 ay sonra tekrar hamile kaldim onundakalp atisi olmadi kurtaj oldum yine 4 ay gibi bi sure icinde tekrar oglums hamis kaldim cok sukur rabbime kalbini fetah tut ve hic vazgecme canim....

Benim is arkadasim bana dediki eda sen cok guclu bi kizsin iki defa dusuk yaptin okadar uzuldun ama hic vazgecmedin hep devam ettin ben senin gibi olamazdim herhalde ikinciye bile cesaret edemezdim hayata kuserdim dedi... sende ole olma maonyam benim gibi yap allahin izniyle gelecek bebisin

güçlü olmasam şimdiye çoktan vazgeçerdim 4 yıldır ömrüm hastanelerde geçti.inş rabbim mufakatını verecekkk

kızlar sağolun allah razı annem iyi katarak amelyatı olacak çarşba gün gözleri görmüyordu

tekrar gecmiş olsun annene canım sanırım katarak ufak bi operasyon olmalı ölee duymuştum inşşallahhh hayırlısıyla ameliyatı ii gecer annenin canım
rabbim sağlık sıhhat versin...

ben 1.5 yıllık evliyim daha ama erken önce bi iki ay deneyelim dedi doktorum gebelik için senin ki erkenmiş bayaa şimdikiler 1 yıl dolmadan doktora bile gelmeyin diyorlar yeni evli arkadaslarımın hepsine aynı şeyleri söledir hemen hemen... enfeksiyon zor bişey yaaa çok gecmiş olsun maonyam sizi dinledikçe cidden yolun başındayım daha diyrm bi kaç doktor kontrolü dışında daha ne bi gebelik ne düşük nede bi operasyon gecirdim ben Rabbim inşşallahh hayırlısıyla hayırlı zamanda hepimize nasip eder annelik duygusunu...

canım çaydanlıgın dışında bişey yok zaten ben ayna gibi parlatıyrm dışını hiç sevmem yağlı kirli demlik tencere... benimkinin içi değişik bi hal aldı
eskiden çalıştıgıkm yerdede stajerler su koymayıp çok demlik yaktılar ama onlar hep kireçlenme oldu
porçezi dök çiçek gibi oluyolardı valla ama evdeki ölee değil işte bende anlamadım nasıl bi yanma bu
limon tuzu mu hiç duymadım onu canım ben ama deneyeceğim yarın hemen, neden porçez kullanmıyorsun ki zararlı diye miii

fiyatlarına bi bakimde bende denim olmazsa senin tavsiye ettiklerinden canım yaaa bazen herseyden o kdr tiksiniyrm ki evde
ne kdr temizlesemde sanki ev mutfak leş gibiymiş geliyo bana ortak kullanmak çok zor evi eşyayı

aminnnnn nazcım amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hatreeeeeeees neredesin nasılsın iyimisin eşin nasıl dünde hiç gelmemişsin seni merak ediyorum canım :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…