Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kalırsın canım bir sorun yoksa...canını sıkma...herşeyin bir zamanı var..Rabbim inşallah yoluna koymuştur bitanem..üzme kendini hiç...süt hormonu çok baskı yapıyor...ara ara baktır canım...
araziye çıkmadım efsunum..başka bir kurumda toplantı vardı ona katıldım..saol canım benim..
anladım canım...bende kesmek istiyorum fakat..dahada çok sarıyor buse hanım..hayırlısı bitanem ya..bakalım..
bende fırın temizleyeciyi kullanıyorum..pırıl pırıl yapıyor.çok memnunum canım..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....
günaydın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..müfettişler gittimi saram?

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

heyyyyyyyyyyy ziyaretçiler ne öyle kapıdan bakıyonuz..nikinizle gelin yahuuuuuuuuuuu...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

amannnnnnnnn Allahımmmmmmmmmmmmmmm....ne bu ziyaretçi akını topicimize yahu

evet canım..bebiş isteyenlerin topici ...her zaman bekleriz..kendinden kısaca bahsedermisin?

Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğne mi oldum 3 yumurtam vardı kasik bel agrim var göğüsler im de de hassasiyet var

aaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar

günaydın ablammm hayırlı cumalarrrr

aaaaamiiiiiiiiiiiiiinnnn

valla şimdilik sorun görünmüyo doktuş ölee dedi gerci ben eşim istediği için istiyrm suan bazı neden lerden dolayı suan hem hevesim kalmadı hemde psikolojik olarak hazır olmadıgımı varkettim ama olursa başımın üstünde yeri olacakkk
moralim bozuk oldugu kelimeleri me bile yansıyor yaaa kurdugum cümleye bakkk
süt hormonu nasıl bişey ki nerde baktırabilirim ona leyloşummm

aaaa bende arazidesin sandımdı olsun artık

bende loc un şu çok amaçlı temizleyicisi varya ondan sipariş verdim bakalım deneyecem

müfettişler gitmedi leyloşum genel teftiş var haftayada burdalar

Burası hamile topigi mi bende bebiş ısıtıyorum daa

hoşgeldin canım aramıza bizde bebek istiyoruz aramızda bebek bekleyenlerde var bebeği olanlarda var bebek isteyenlerde var Allah hepimizin muradını versin inşallah

Son düzenleme:
Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğne mi oldum 3 yumurtam vardı kasik bel agrim var göğüsler im de de hassasiyet var

inşallah hamilesindir tatlım test yaparsan sonucu nu yaz olarmı

efsunum tatlışım nasılsın
bozma moralini annem değmez kimse için üzülmeye

Teşekkürler canım topikleri gezdim bazılarına yazdım kimse tinlamiyor

Teşekkürler canım topikleri gezdim bazılarına yazdım kimse tinlamiyor

doktor herhangi bir sorun var falan demişmiydi hicrancım...umarım hamilesindir tatlım..ama zaten yeni evlisin...yaşın kaçtı canım?öpüyorum seni çok..aramıza hg tekrardan...artık kadrolu elemanımızsın...bizden ayrılma...gel hep sohbet edelim burda canım..
süt hormonunu doktoruna söyle o bakar canım...diğer adı prolaktindir canım...gebeliğe engel oluyor..
kolay gelsin saracım sana o zaman...

sağol canım bilirsin işte müfettiş oldumu işler biraz daha yoğun olur

leyloşum bende şu prolaktün hormonuna baktırayım diyorum hiç bakılmadı bana biliyonmu acaba omu engel oluyo

Hb canım 23 yaşındayım polikistik overim yüzden yumurtalarım çatlamiyor

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

işte geldim buydayım

ya leyloş ben kaç gündür çok üşüyorum bazen boğazımda iğneleniyo hastamı olacam acaba evde sobayı yakıyorum yakmıyorum ısınmıyorum

dairedede kalorifer peteklerini tutuyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…