Kalırsın canım bir sorun yoksa...canını sıkma...herşeyin bir zamanı var..Rabbim inşallah yoluna koymuştur bitanem..üzme kendini hiç...süt hormonu çok baskı yapıyor...ara ara baktır canım...çok güzel yazmışsın maonyam tavsiyelerini uygulicam sağol canımmm
hmmm anvay çk pahalı geldi canım bana yaaa ne bilim look bizde kullanıyrz bende memnunum ondan
ama purce dediğinden hiç kullnmadım
gecende kv su ısıtıcam diye demliği yakmış kireç gibi değil ama napsam çıkmadı onun için bi tavsiyen varmı canım
aramıza hoşgeldin canımmm
kızdım şimdi musab beye annesi o kdr güzel mamalar yapsın o yemedin ama geneli yemiyor sanırım
aaa börülcoş nışanlımıydı kızz bilmiyodum
bunu bende bilmiyodum maonyam sğol canım
hiç hamiş kalmadım daha leyloşum ben
1 sene 9 aylık evliyim ilk 2 ay korundum sonra korunmadım hiç yaklışık 1.5 senedir
eşimde bende kontrole gittik suan için bi sorun yok dedi doktorlar
araziye çıkmadım efsunum..başka bir kurumda toplantı vardı ona katıldım..hepinize tünaydın canlarr bugün geç kaldım ben biraz
akşam eşimle eve gidince balık yaptık beraber süper oldu sonrada film seyrettik arkadaslarda vardı derken yatmamız 12 oldu
tabiii ben uyanamadım sabah evden çıkmam 10 gibiydi
bu akşam içinde ağda randevusu alacaktım güzellik salonundan
baktım boşlar dedim nasip simdiyeymiş tertemiz oldum geldim işe ohh çicek gibi
bu arada eşim aradı akşam kuzenine kız bakmaya gideceklermiş bizde gidecekmişiz onu söledi pek gitmek istemiyorum ama eşim için kabul ettim
eee siz nerdesiniz bacılar ???
yetercim annecini dktora götürecekti inşşallahh ii haberler gelir önemli bişeyi yoktur
sara ablam bugün müfettiş amcalarla muhatap olacakmış malesef Allah kolaylıklar versin inşşallahh
leyloş da dışarı araziye çıkacaktı dün ölee demişti onada kolay gellleeeee
hatresimmm maonyammm edammm prensesimmm huuu nerdesiniz bacularrrr
anladım canım...bende kesmek istiyorum fakat..dahada çok sarıyor buse hanım..hayırlısı bitanem ya..bakalım..Kiz leylos kolay gelsin bacim niye anmayayim seni inan gozumden kacmistir cok saol umut daha iyi sen nasilsin canim benim bu arada bana sorarsan bende buseyi memeden kes derim cunku ben oglumu kestikten sonra herseyi yemeye basladi masallah yoksa pesinde dolaniyodum bi lokma yesin die
bende fırın temizleyeciyi kullanıyorum..pırıl pırıl yapıyor.çok memnunum canım..efsunnnnnn
9aylık evliydim ilk rahim filmi çektirdiğimde 1i kapalı biri zedeli çıktı sonra çok zorlu 2 saat süren bi ameliyatla açıldıııı çok şükür rabbime.ama herkes 3yıl geçip ameliyattan sonra gebe kalmadım için tekrarlamıştır kapanmıştır dedii zaten ben tekrar rahim filmi çektiricektim o ay gebe kaldım kürtaj sonrada enfeksiyon kaptığım için ben korktummm tekrar çekildim çok şükür açıkmışşş.
çaydanlığın dışı siyah is gibi olduysa onu iyce cifle temizlemen laızm yine ben 3yıl önce anwayden çaydanlık temizlemek için krem şeklinde bişey aldım metal temizlemek için harika pahalı ama bana yıllarca gidioooooo 3yıldan fazla oldu metal temizliyecim olduğu gibi duruo.purse yeni bitti.fırın için temizleyiciside çok güzel
Eki Görüntüle 664612 Eki Görüntüle 664613 Eki Görüntüle 664614
fırın temizleyicisi metal temizleyicisi ve lavabo bataryalardaki kireçler için purseee.
çaydanlık içindeki ve ketıldaki kireçler içinde kabın ağzını suyla kaplayıp içine 1pençe limon tuzu atınnn kendiliğindne doğal bi şekild ekireçler parçalanacaktır.porçezz hiç dökmem ben çaydanlığada ketılada
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....Eki Görüntüle 664848 amiiiiiiiiiiin
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..günaydın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
amannnnnnnnn Allahımmmmmmmmmmmmmmm....ne bu ziyaretçi akını topicimize yahu
evet canım..bebiş isteyenlerin topici ...her zaman bekleriz..kendinden kısaca bahsedermisin?Burası hamile topigi mibende bebiş ısıtıyorum daa
evet canım..bebiş isteyenlerin topici ...her zaman bekleriz..kendinden kısaca bahsedermisin?
Eki Görüntüle 664848 amiiiiiiiiiiin
Eki Görüntüle 664849 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Eki Görüntüle 664850 amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
günaydın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 664865 aminnnnnnnnnnnnnnnn
Kalırsın canım bir sorun yoksa...canını sıkma...herşeyin bir zamanı var..Rabbim inşallah yoluna koymuştur bitanem..üzme kendini hiç...süt hormonu çok baskı yapıyor...ara ara baktır canım...
araziye çıkmadım efsunum..başka bir kurumda toplantı vardı ona katıldım..saol canım benim.. :
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğne mi oldum 3 yumurtam vardı kasik bel agrim var göğüsler im de de hassasiyet var
Kalırsın canım bir sorun yoksa...canını sıkma...herşeyin bir zamanı var..Rabbim inşallah yoluna koymuştur bitanem..üzme kendini hiç...süt hormonu çok baskı yapıyor...ara ara baktır canım...
araziye çıkmadım efsunum..başka bir kurumda toplantı vardı ona katıldım..saol canım benim..
anladım canım...bende kesmek istiyorum fakat..dahada çok sarıyor buse hanım..hayırlısı bitanem ya..bakalım..
bende fırın temizleyeciyi kullanıyorum..pırıl pırıl yapıyor.çok memnunum canım..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....
günaydın saracım..sanada hayırlı cumalar canım..müfettişler gittimi saram?
Burası hamile topigi mibende bebiş ısıtıyorum daa
Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğne mi oldum 3 yumurtam vardı kasik bel agrim var göğüsler im de de hassasiyet var
aaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın ablammm hayırlı cumalarrrr
aaaaamiiiiiiiiiiiiiinnnn
valla şimdilik sorun görünmüyo doktuş ölee dedi gerci ben eşim istediği için istiyrm suan bazı neden lerden dolayı suan hem hevesim kalmadı hemde psikolojik olarak hazır olmadıgımı varkettim ama olursa başımın üstünde yeri olacakkk
moralim bozuk oldugu kelimeleri me bile yansıyor yaaa kurdugum cümleye bakkk
süt hormonu nasıl bişey ki nerde baktırabilirim ona leyloşummm
aaaa bende arazidesin sandımdıolsun artık
bende loc un şu çok amaçlı temizleyicisi varya ondan sipariş verdim bakalım deneyecem
müfettişler gitmedi leyloşum genel teftiş var haftayada burdalar
hoşgeldin canım aramıza bizde bebek istiyoruz aramızda bebek bekleyenlerde var bebeği olanlarda var bebek isteyenlerde var Allah hepimizin muradını versin inşallah
bende loc un şu çok amaçlı temizleyicisi varya ondan sipariş verdim bakalım deneyecem
hoşgeldin canım aramıza bizde bebek istiyoruz aramızda bebek bekleyenlerde var bebeği olanlarda var bebek isteyenlerde var Allah hepimizin muradını versin inşallah
inşallah hamilesindir tatlım test yaparsan sonucu nu yaz olarmı
efsunum tatlışım nasılsın
bozma moralini annem değmez kimse için üzülmeye
doktor herhangi bir sorun var falan demişmiydi hicrancım...umarım hamilesindir tatlım..ama zaten yeni evlisin...yaşın kaçtı canım?öpüyorum seni çok..aramıza hg tekrardan...artık kadrolu elemanımızsın...bizden ayrılma...gel hep sohbet edelim burda canım..Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğne mi oldum 3 yumurtam vardı kasik bel agrim var göğüsler im de de hassasiyet var
süt hormonunu doktoruna söyle o bakar canım...diğer adı prolaktindir canım...gebeliğe engel oluyor..aaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın ablammm hayırlı cumalarrrr
aaaaamiiiiiiiiiiiiiinnnn
valla şimdilik sorun görünmüyo doktuş ölee dedi gerci ben eşim istediği için istiyrm suan bazı neden lerden dolayı suan hem hevesim kalmadı hemde psikolojik olarak hazır olmadıgımı varkettim ama olursa başımın üstünde yeri olacakkk
moralim bozuk oldugu kelimeleri me bile yansıyor yaaa kurdugum cümleye bakkk
süt hormonu nasıl bişey ki nerde baktırabilirim ona leyloşummm
aaaa bende arazidesin sandımdıolsun artık
kolay gelsin saracım sana o zaman...bende loc un şu çok amaçlı temizleyicisi varya ondan sipariş verdim bakalım deneyecem
doktor herhangi bir sorun var falan demişmiydi hicrancım...umarım hamilesindir tatlım..ama zaten yeni evlisin...yaşın kaçtı canım?öpüyorum seni çok..aramıza hg tekrardan...artık kadrolu elemanımızsın...bizden ayrılma...gel hep sohbet edelim burda canım..
süt hormonunu doktoruna söyle o bakar canım...diğer adı prolaktindir canım...gebeliğe engel oluyor..
kolay gelsin saracım sana o zaman...
doktor herhangi bir sorun var falan demişmiydi hicrancım...umarım hamilesindir tatlım..ama zaten yeni evlisin...yaşın kaçtı canım?öpüyorum seni çok..aramıza hg tekrardan...artık kadrolu elemanımızsın...bizden ayrılma...gel hep sohbet edelim burda canım..
süt hormonunu doktoruna söyle o bakar canım...diğer adı prolaktindir canım...gebeliğe engel oluyor..
kolay gelsin saracım sana o zman...
Hb canım 23 yaşındayım polikistik overim yüzden yumurtalarım çatlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?