- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
inşallah hamilesindir tatlım test yaparsan sonucu nu yaz olarmı
efsunum tatlışım nasılsın
bozma moralini annem değmez kimse için üzülmeye
süt hormonunu doktoruna söyle o bakar canım...diğer adı prolaktindir canım...gebeliğe engel oluyor..
kolay gelsin saracım sana o zaman...
işte geldim buydayım
ya leyloş ben kaç gündür çok üşüyorum bazen boğazımda iğneleniyo hastamı olacam acaba evde sobayı yakıyorum yakmıyorum ısınmıyorum
dairedede kalorifer peteklerini tutuyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
pkoda yumurtalar çatlamıyomu bende de var pko
valla ii değilim bugün hiç abla hiç uyumadım dün gece...
degmiyor haklısın ama başaramıyorum...
hmm kendisi bakmıştır belkide leyloşum yaa kan tahlili yaptı gecen ay bi sürü sey yazıyodu
akşam eve gidnce bakarım dediğin şey yazıyormu onuda ilk defa duydum ben
Canım yumurtalar oluşuyor ama catlayamiyor yumurtalık da kalıyor sonra onlar kiste dönüşüyor ufak ufak kistler birikiyor yumurtalıkta bu durum sdet düzensizliği tüylenme hormonlar bozuluyo iste kilo da yapıyormuş ana ben de yok kilo
pkoda yumurtalar çatlamıyomu bende de var pko
hıııım bende adet düzensizliği tüylenme gibi sorunlar yok ama kilo var gerçi kilo hep var
biliyorum çok zor bi durum ve seni o kadar iyi anlıyorumki ama kendini düşün senden değerli hiçbişey yok
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin bu diyardan gidilmeyeceğine göre deveyi güdeceksin dimi canım
öyle uykusuz kalmakla kendini harap edersin sana bişey olsa onların umurundamı değil o halde sen seni düşüneceksin
4 ay serophene diye bi yumurta geliştirici kullandım ama olmadı bu at iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğnesi oldum kasik bel ağrım var iğne ile alakalı galiba 3 yumurtam vardı bu ay ins catlarrrr
Kilo vermeni önerdi mi dr genelde kilo verince oluyo hamilelik ben de adet düzensizliği hep vardı
hoşgeldin sara ablammm
bana sankim hasta olacakmışsın gibi geldi sölediklerinden sonra ama inşşallah olmazsın dikkat et kendine topişimizin güllüüüüüü
inşallah çatlar canım progestanına baktırsana çatlayıp çatlamadığını anlarsın
kilo vermemi önerdi doktor hatta önermeyle kalmadı zayıflayacaksın dedi bende diyete başladım inşallah başarabilirim
bende öyle düşünüyom efsunum bazen bi halsizlik geliyo kolumu kıpırdatamıyorum ama sonra geçiyo ok yoruldum bu ara hem bedenen hem ruhen
inşallah çatlar canım progestanına baktırsana çatlayıp çatlamadığını anlarsın
kilo vermemi önerdi doktor hatta önermeyle kalmadı zayıflayacaksın dedi bende diyete başladım inşallah başarabilirim
bende öyle düşünüyom efsunum bazen bi halsizlik geliyo kolumu kıpırdatamıyorum ama sonra geçiyo ok yoruldum bu ara hem bedenen hem ruhen
Kanda cikiyo dimi jinekologa mi gideyim
kendine dikkat et ablam yaaa kocişin yapsın evdeki işleri olma mııı
kan tahlilinde belli olur canım jinekoloğa git çatlatma iğnesi yaptırdığını progestan hormonuna bakılmaını istediğini söyle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için hoş çatlatma iğnesi yaptıysan yumoşların çatlamıştır iğneyi yaptıktan sınraki ilk üç günü iyi değerlendirdinizmi eşinle o önemli o günler hamile kalabileceğin günler çünkü
yapmaz çünkü hiç ev işinden anlamaz canım
kan tahlilinde belli olur canım jinekoloğa git çatlatma iğnesi yaptırdığını progestan hormonuna bakılmaını istediğini söyle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için hoş çatlatma iğnesi yaptıysan yumoşların çatlamıştır iğneyi yaptıktan sınraki ilk üç günü iyi değerlendirdinizmi eşinle o önemli o günler hamile kalabileceğin günler çünkü
yapmaz çünkü hiç ev işinden anlamaz canım
Canım ya bu ilk iğne o yüzden biraz acemilik var perşembe saat 19 da çatlama iğnemi oldum dr cuma aksam iliski önerdi bide pazar akşam ondan sonrada haftada iki kez oldun dedi
iğneyi yaptıktan sonraki ilk üç gün çok önemli daktırın söylediği tarihlerde uygun zamanlar ama işi sıkı tutmak adına iğneden sonraki günler önemlihoş Rabbim oldedikten sonra gerisi hikaye
Sizlere de hayırlı cumalar canlargünaydın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
Evet Saram girmedim ,nedenini bilmediğim garip bir sıkıntı gerginlik var üzerimde.Eşim çk şükür iyi. Şimdi biraz dışarı çıktı.hatreeeeeeees neredesin nasılsın iyimisin eşin nasıl dünde hiç gelmemişsin seni merak ediyorum canım :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Teşekkürler canım topikleri gezdim bazılarına yazdım kimse tinlamiyor
Saram prolaktinine doktor mutlaka bakmıştır canım sen dikkat etmemiş olabilirsin, çünkü kadın doğumcuların en önce baktıkları hormonlardan biri de bu.sağol canım bilirsin işte müfettiş oldumu işler biraz daha yoğun olur
leyloşum bende şu prolaktün hormonuna baktırayım diyorum hiç bakılmadı bana biliyonmu acaba omu engel oluyo
Dikkat et kendine canım...işte geldim buydayım
ya leyloş ben kaç gündür çok üşüyorum bazen boğazımda iğneleniyo hastamı olacam acaba evde sobayı yakıyorum yakmıyorum ısınmıyorum
dairedede kalorifer peteklerini tutuyorum :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bizim komşunun kızında miyom kist ve daha bilmem neler vardı , bir de istemiyordu bebek, bir gittti ki doktora hamile, aldırmak istedi,doktor bu kadar sıkıntı arasında Allah sana çocuk bahşetmiş bi de sen mi istemiyorsun diye kızmış.pkoda yumurtalar çatlamıyomu bende de var pko
Efsunum canım menim üzmemeye çalış kendini( gerçi ben sana diyorum ama bazen ben de koyveriyorum kendimi) Bende çok rüyalarımdan ağlayarak uyanmışımdır, her şeyi kafama taktığım için, ama olan bize oluyor tatlım kendimizi düşünmemiz lazım...valla ii değilim bugün hiç abla hiç uyumadım dün gece...
degmiyor haklısın ama başaramıyorum...
hmm kendisi bakmıştır belkide leyloşum yaa kan tahlili yaptı gecen ay bi sürü sey yazıyodu
akşam eve gidnce bakarım dediğin şey yazıyormu onuda ilk defa duydum ben
Tontonum menimhıııım bende adet düzensizliği tüylenme gibi sorunlar yok ama kilo var gerçi kilo hep var
Kız erkekler ancak ben bilmem moduna girer yapmazkendine dikkat et ablam yaaa kocişin yapsın evdeki işleri olma mııı
Saram yukardıda da dedim ya anlasa da yapmaz bunlaryapmaz çünkü hiç ev işinden anlamaz canım
Sakın yok ben yaparım deme çünkü zamanla hiç bir işe elini sürmez oluyorlar , ben ettim sen etmecidden mi yaaa benimki iş başa düşünce yapıyo valla
gecen balık yapacaktım efsunnn ben yapim mi dedi
bende hiç yapmamıştım zaten daha öncegel buyur dedim hemen
Hicran canım burada bir silkeleme işi var onu da yap emi, sen hazır yumurtaları da garatiye almışsın tutma ihtimalin yüksek olur inşallah.Canım ya bu ilk iğne o yüzden biraz acemilik var perşembe saat 19 da çatlama iğnemi oldum dr cuma aksam iliski önerdi bide pazar akşam ondan sonrada haftada iki kez oldun dedi
Sağol Leylacım,bugün ben geldim ama çoğunluk kaçmışsınız ben de Efsunla takılacamherkese günaydınlar kızlar....
10:45 ten itibaren yokum bugün...göreve gidiyorum...
hatres.........saol tatlım..nerelerdesin sen kız?dün seni merak ettim....
maonya ........herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.....
prenses......saol tatlım........
yeterrrrrr.....annene geçmiş olsun canım.......
eda33........sen bizi anmamışsın ama ben seni unutmuyorum bak hiç.....
saraaaaaaaaaaaa.........topic başıkolay gelsin sanada annem..müfettişleri hemen kov gel...özleriz yoksam seni tızımmmmm
efsunnnnnnnnnnnn.......sen hiç hamile kaldın mı tatlım?biraz bana özgeçmişini yazarmısın bebem?korunmuyorsan bir sorun yoksa belki süt hormonun yükseliyordur..ben o yüzden zor hamiş kalmıştım tatlişim...seninle biraz sohbet edelim biz...sana yardımcı olmak isterim...özelimede yazabilirsin özgeçmişini canım...
hope06.........aramıza hg tatlım...inşallah sende fazla beklemeden hamiş kalırsın...herzaman bekliyoruz topicimize...
unuttuğum varsa beni affetsin.....şimdilik topice gelip yazanlara yazdım....
tekrar gecmiş olsun annene canım sanırım katarak ufak bi operasyon olmalı ölee duymuştum inşşallahhh hayırlısıyla ameliyatı ii gecer annenin canım
rabbim sağlık sıhhat versin...
ben 1.5 yıllık evliyim daha ama erken önce bi iki ay deneyelim dedi doktorum gebelik için senin ki erkenmiş bayaa şimdikiler 1 yıl dolmadan doktora bile gelmeyin diyorlar yeni evli arkadaslarımın hepsine aynı şeyleri söledir hemen hemen... enfeksiyon zor bişey yaaa çok gecmiş olsun maonyam sizi dinledikçe cidden yolun başındayım daha diyrm bi kaç doktor kontrolü dışında daha ne bi gebelik ne düşük nede bi operasyon gecirdim ben Rabbim inşşallahh hayırlısıyla hayırlı zamanda hepimize nasip eder annelik duygusunu...
canım çaydanlıgın dışında bişey yok zaten ben ayna gibi parlatıyrm dışını hiç sevmem yağlı kirli demlik tencere... benimkinin içi değişik bi hal aldı
eskiden çalıştıgıkm yerdede stajerler su koymayıp çok demlik yaktılar ama onlar hep kireçlenme oldu
porçezi dök çiçek gibi oluyolardı valla ama evdeki ölee değil işte bende anlamadım nasıl bi yanma bu
limon tuzu mu hiç duymadım onu canım ben ama deneyeceğim yarın hemen, neden porçez kullanmıyorsun ki zararlı diye miii
fiyatlarına bi bakimde bende denim olmazsa senin tavsiye ettiklerinden canım yaaa bazen herseyden o kdr tiksiniyrm ki evde
ne kdr temizlesemde sanki ev mutfak leş gibiymiş geliyo bana ortak kullanmak çok zor evi eşyayı
aminnnnn nazcım amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?