Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşallah hamilesindir tatlım test yaparsan sonucu nu yaz olarmı
efsunum tatlışım nasılsın
bozma moralini annem değmez kimse için üzülmeye

valla ii değilim bugün hiç abla hiç uyumadım dün gece...
degmiyor haklısın ama başaramıyorum...

süt hormonunu doktoruna söyle o bakar canım...diğer adı prolaktindir canım...gebeliğe engel oluyor..

kolay gelsin saracım sana o zaman...

hmm kendisi bakmıştır belkide leyloşum yaa kan tahlili yaptı gecen ay bi sürü sey yazıyodu
akşam eve gidnce bakarım dediğin şey yazıyormu onuda ilk defa duydum ben

hoşgeldin sara ablammm
bana sankim hasta olacakmışsın gibi geldi sölediklerinden sonra ama inşşallah olmazsın dikkat et kendine topişimizin güllüüüüüü

pkoda yumurtalar çatlamıyomu bende de var pko

Canım yumurtalar oluşuyor ama catlayamiyor yumurtalık da kalıyor sonra onlar kiste dönüşüyor ufak ufak kistler birikiyor yumurtalıkta bu durum sdet düzensizliği tüylenme hormonlar bozuluyo iste kilo da yapıyormuş ana ben de yok kilo

biliyorum çok zor bi durum ve seni o kadar iyi anlıyorumki ama kendini düşün senden değerli hiçbişey yok

ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin bu diyardan gidilmeyeceğine göre deveyi güdeceksin dimi canım

öyle uykusuz kalmakla kendini harap edersin sana bişey olsa onların umurundamı değil o halde sen seni düşüneceksin

hıııım bende adet düzensizliği tüylenme gibi sorunlar yok ama kilo var gerçi kilo hep var

4 ay serophene diye bi yumurta geliştirici kullandım ama olmadı bu at iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğnesi oldum kasik bel ağrım var iğne ile alakalı galiba 3 yumurtam vardı bu ay ins catlarrrr

ii ki varsınız abla yaaaa
çok haklısın çok güzel söylüyorsun ama bazen dayanamıyorum işte
Dün gece 11:30 da geldik eve hemen yattım 12:30 rüyadan ağlayarak uyandım
eşim bile uyandı ilk defa yaniii ondan sonra da uyku tutmadı bi türlü sabaha kadar

4 ay serophene diye bi yumurta geliştirici kullandım ama olmadı bu at iğneye başladık 8 gün önce catlatma iğnesi oldum kasik bel ağrım var iğne ile alakalı galiba 3 yumurtam vardı bu ay ins catlarrrr

inşallah çatlar canım progestanına baktırsana çatlayıp çatlamadığını anlarsın

Kilo vermeni önerdi mi dr genelde kilo verince oluyo hamilelik ben de adet düzensizliği hep vardı

kilo vermemi önerdi doktor hatta önermeyle kalmadı zayıflayacaksın dedi bende diyete başladım inşallah başarabilirim

hoşgeldin sara ablammm
bana sankim hasta olacakmışsın gibi geldi sölediklerinden sonra ama inşşallah olmazsın dikkat et kendine topişimizin güllüüüüüü

bende öyle düşünüyom efsunum bazen bi halsizlik geliyo kolumu kıpırdatamıyorum ama sonra geçiyo ok yoruldum bu ara hem bedenen hem ruhen

kendine dikkat et ablam yaaa kocişin yapsın evdeki işleri olma mııı

Kanda cikiyo dimi jinekologa mi gideyim

Kanda cikiyo dimi jinekologa mi gideyim

kan tahlilinde belli olur canım jinekoloğa git çatlatma iğnesi yaptırdığını progestan hormonuna bakılmaını istediğini söyle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için hoş çatlatma iğnesi yaptıysan yumoşların çatlamıştır iğneyi yaptıktan sınraki ilk üç günü iyi değerlendirdinizmi eşinle o önemli o günler hamile kalabileceğin günler çünkü

yapmaz çünkü hiç ev işinden anlamaz canım

cidden mi yaaa benimki iş başa düşünce yapıyo valla
gecen balık yapacaktım efsunnn ben yapim mi dedi
bende hiç yapmamıştım zaten daha önce gel buyur dedim hemen

Canım ya bu ilk iğne o yüzden biraz acemilik var perşembe saat 19 da çatlama iğnemi oldum dr cuma aksam iliski önerdi bide pazar akşam ondan sonrada haftada iki kez oldun dedi

Canım ya bu ilk iğne o yüzden biraz acemilik var perşembe saat 19 da çatlama iğnemi oldum dr cuma aksam iliski önerdi bide pazar akşam ondan sonrada haftada iki kez oldun dedi

iğneyi yaptıktan sonraki ilk üç gün çok önemli daktırın söylediği tarihlerde uygun zamanlar ama işi sıkı tutmak adına iğneden sonraki günler önemli hoş Rabbim oldedikten sonra gerisi hikaye

iğneyi yaptıktan sonraki ilk üç gün çok önemli daktırın söylediği tarihlerde uygun zamanlar ama işi sıkı tutmak adına iğneden sonraki günler önemli hoş Rabbim oldedikten sonra gerisi hikaye

Bu ay ilk kez bu ağrılar oldu ve gogusler sisti hassaslasti bu ay çok umutluyum ins allah isteyen herkese versin

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, hatres+

huuu hatresim hoşgeldin canımmmm

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
Sizlere de hayırlı cumalar canlar
hatreeeeeeees neredesin nasılsın iyimisin eşin nasıl dünde hiç gelmemişsin seni merak ediyorum canım :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Evet Saram girmedim ,nedenini bilmediğim garip bir sıkıntı gerginlik var üzerimde.Eşim çk şükür iyi. Şimdi biraz dışarı çıktı.
Şu transferden önce sağ gözüm seyirmeye başladı ( İbrahim Hakkı hazretleri bunun kötülemeye alamet olduğunu söylüyor Marifetnamesi' nde) gerçektende testimin negatif olduğunu öğrenmek yetmediği gibi canımızı sıkan pek çok olumsuzluk üstüste geldi ve benim gözüm hala seyirmeye devam ediyorAllah daha kötü şeylerden korusun bizi inşallah.
Teşekkürler canım topikleri gezdim bazılarına yazdım kimse tinlamiyor

Canım bizim topic çok candır, hoşgeldin aramıza
sağol canım bilirsin işte müfettiş oldumu işler biraz daha yoğun olur

leyloşum bende şu prolaktün hormonuna baktırayım diyorum hiç bakılmadı bana biliyonmu acaba omu engel oluyo
Saram prolaktinine doktor mutlaka bakmıştır canım sen dikkat etmemiş olabilirsin, çünkü kadın doğumcuların en önce baktıkları hormonlardan biri de bu.

Dikkat et kendine canım...

Bizim komşunun kızında miyom kist ve daha bilmem neler vardı , bir de istemiyordu bebek, bir gittti ki doktora hamile, aldırmak istedi,doktor bu kadar sıkıntı arasında Allah sana çocuk bahşetmiş bi de sen mi istemiyorsun diye kızmış.
Yani hepimiz de biliyoruz ki Allah vermek istedi mi hepsi boş, bu sıkıntılar bizim imtihanımız...
Efsunum canım menim üzmemeye çalış kendini( gerçi ben sana diyorum ama bazen ben de koyveriyorum kendimi) Bende çok rüyalarımdan ağlayarak uyanmışımdır, her şeyi kafama taktığım için, ama olan bize oluyor tatlım kendimizi düşünmemiz lazım...
hıııım bende adet düzensizliği tüylenme gibi sorunlar yok ama kilo var gerçi kilo hep var
Tontonum menim

Kız erkekler ancak ben bilmem moduna girer yapmaz
yapmaz çünkü hiç ev işinden anlamaz canım
Saram yukardıda da dedim ya anlasa da yapmaz bunlar

cidden mi yaaa benimki iş başa düşünce yapıyo valla
gecen balık yapacaktım efsunnn ben yapim mi dedi
bende hiç yapmamıştım zaten daha önce gel buyur dedim hemen
Sakın yok ben yaparım deme çünkü zamanla hiç bir işe elini sürmez oluyorlar , ben ettim sen etme
Hicran canım burada bir silkeleme işi var onu da yap emi, sen hazır yumurtaları da garatiye almışsın tutma ihtimalin yüksek olur inşallah.

Sağol Leylacım,bugün ben geldim ama çoğunluk kaçmışsınız ben de Efsunla takılacam

Efsun ben çaydanlık ya da kireç tutmuş herhangi bir şey içerisine biraz su ve sirkeyi karıştırıp kaynatıyorum hem kireci gidiyor hem de parlatıyor.Limon tuzu da aynı işlemi görüyor ama sirke bana daha kolay geldiği için onu tercih ediyorum. Hem doğal hem de ekonomik olması da cabası yani.

Fırını da bildiğimiz ciflerle temizliyorum pırıl pırıl. Ha bir de fırını arap sabunu ile de temizleyebilirsin ,arap sabununun da çok güzel parlatma özelliği var ve tamamen doğal.
Bir de arap sabunu demişken bir tüyo vermek istiyorum size kızlar, eğer ilgi alanınıza giriyorsa yaparsınız.

Çiçeklerinizin yapraklarını parlatmak istiyorsanız bir tatlı kaşığı arap sabunu,bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir litre suyu bir fısfıs kutusu içerisine koyup çalkalayın sonra çiçeklerinizin yapraklarının üzerine sıkın, toprağına da sıkarsanız varsa börtü böcek onlardan da kurtulursunuz, hem çiçekleriniz temizlenmiş olacak hem de yaprakları parıl parıl parlayacaktır

Benim çiçeklerimi görenler bunlara ne yapmışsınız da böyle parlak ve canlı duruyor diye şaşırıyorlar

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Söz birliği mi ettiniz heeeeeeeeeeeeeeee
Efsun sen de şu kontrol panelinde ne idirsennnnnnnnnn bacım Alla Alla:44::44::44::44:
Men de tüstüm didiyom

offffffffffffff ulennnnnnnnnnnnnn offffffffffffffff
hani benim bi fıkra vardı ya onun gibi en iyisi mi offfffffff demeyeyim ohhhhhhhhhhhhh diyeyim ki ciğerlerim bayram etsin di mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…