Sağol Leylacım,bugün ben geldim ama çoğunluk kaçmışsınız ben de Efsunla takılacam
Efsun ben çaydanlık ya da kireç tutmuş herhangi bir şey içerisine biraz su ve sirkeyi karıştırıp kaynatıyorum hem kireci gidiyor hem de parlatıyor.Limon tuzu da aynı işlemi görüyor ama sirke bana daha kolay geldiği için onu tercih ediyorum. Hem doğal hem de ekonomik olması da cabası yani.
Fırını da bildiğimiz ciflerle temizliyorum pırıl pırıl. Ha bir de fırını arap sabunu ile de temizleyebilirsin ,arap sabununun da çok güzel parlatma özelliği var ve tamamen doğal.
Bir de arap sabunu demişken bir tüyo vermek istiyorum size kızlar, eğer ilgi alanınıza giriyorsa yaparsınız.
Çiçeklerinizin yapraklarını parlatmak istiyorsanız bir tatlı kaşığı arap sabunu,bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir litre suyu bir fısfıs kutusu içerisine koyup çalkalayın sonra çiçeklerinizin yapraklarının üzerine sıkın, toprağına da sıkarsanız varsa börtü böcek onlardan da kurtulursunuz, hem çiçekleriniz temizlenmiş olacak hem de yaprakları parıl parıl parlayacaktır
Benim çiçeklerimi görenler bunlara ne yapmışsınız da böyle parlak ve canlı duruyor diye şaşırıyorlar
Evet Saram girmedim ,nedenini bilmediğim garip bir sıkıntı gerginlik var üzerimde.Eşim çk şükür iyi. Şimdi biraz dışarı çıktı.
Şu transferden önce sağ gözüm seyirmeye başladı ( İbrahim Hakkı hazretleri bunun kötülemeye alamet olduğunu söylüyor Marifetnamesi' nde) gerçektende testimin negatif olduğunu öğrenmek yetmediği gibi canımızı sıkan pek çok olumsuzluk üstüste geldi ve benim gözüm hala seyirmeye devam ediyorAllah daha kötü şeylerden korusun bizi inşallah.
Efsunum canım menim üzmemeye çalış kendini( gerçi ben sana diyorum ama bazen ben de koyveriyorum kendimi) Bende çok rüyalarımdan ağlayarak uyanmışımdır, her şeyi kafama taktığım için, ama olan bize oluyor tatlım kendimizi düşünmemiz lazım...
Kız erkekler ancak ben bilmem moduna girer yapmaz
Saram yukardıda da dedim ya anlasa da yapmaz bunlar
Sakın yok ben yaparım deme çünkü zamanla hiç bir işe elini sürmez oluyorlar , ben ettim sen etme
Sağol Leylacım,bugün ben geldim ama çoğunluk kaçmışsınız ben de Efsunla takılacam
Efsun ben çaydanlık ya da kireç tutmuş herhangi bir şey içerisine biraz su ve sirkeyi karıştırıp kaynatıyorum hem kireci gidiyor hem de parlatıyor.Limon tuzu da aynı işlemi görüyor ama sirke bana daha kolay geldiği için onu tercih ediyorum. Hem doğal hem de ekonomik olması da cabası yani.
Fırını da bildiğimiz ciflerle temizliyorum pırıl pırıl. Ha bir de fırını arap sabunu ile de temizleyebilirsin ,arap sabununun da çok güzel parlatma özelliği var ve tamamen doğal.
Bir de arap sabunu demişken bir tüyo vermek istiyorum size kızlar, eğer ilgi alanınıza giriyorsa yaparsınız.
Çiçeklerinizin yapraklarını parlatmak istiyorsanız bir tatlı kaşığı arap sabunu,bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir litre suyu bir fısfıs kutusu içerisine koyup çalkalayın sonra çiçeklerinizin yapraklarının üzerine sıkın, toprağına da sıkarsanız varsa börtü böcek onlardan da kurtulursunuz, hem çiçekleriniz temizlenmiş olacak hem de yaprakları parıl parıl parlayacaktır
Benim çiçeklerimi görenler bunlara ne yapmışsınız da böyle parlak ve canlı duruyor diye şaşırıyorlar
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Söz birliği mi ettiniz heeeeeeeeeeeeeeee
Efsun sen de şu kontrol panelinde ne idirsennnnnnnnnn bacım Alla Alla:44::44::44::44:
Men de tüstüm didiyom
offffffffffffff ulennnnnnnnnnnnnn offffffffffffffff
hani benim bi fıkra vardı ya onun gibi en iyisi mi offfffffff demeyeyim ohhhhhhhhhhhhh diyeyim ki ciğerlerim bayram etsin di imi
Çocuk istiyorsa bayıla bayıla yapacak, yoksa de kocana o zaman sana çocuk mocuk yok diyeBusilkeletme işine koca ne der bilmiyorum akşam gelsin bi sorayim bakalım
Canım sağ gözün seyirmesi kötüye işaret ama sol gözün seyirmesi iyi.Yakınlarda Marifetname varsa Seyirmeler ve Alametleri adlı bölümü açıp okursan daha iyi anlarsın canım menimaaa göz seyirmesi kötüleme alemetimiymil arada benimde gözüm çok seyiriyor yaa bende diyrm neden acaba hiç duymamıştım canım
evet dün gece moralim bozuktuı sanırım o yüzden aglayarak uyandım bendebazen elimde olmuyor hatresim yaaa sürekli kendide o gücü bulamıyorum ben artık...
yokk kızzz benim koca ben bilmem der ama yardım eder özellikle yalnızsak
balık yaparkende yalnızdık ben yapim mi dedi hemenyapsın tabii hiçte demem ben yapim die valla öğrensin belkim sürekli ben olamam yanında başının çaresine bakmayı öğrensin ben hep derim eşime bunu nolur nolmaz die... yok yok etmem üzülme bidenemmm
takılak canımmmm ben sualık burdayım canımmm
hmmm bilgiler için çookkkkkk sağol canımmm akşam eve gidince denicem hemen
hatta demliğin resmini çekip paylaşcam sizle
evimde henüz çiçeğim yok malesef benim ben zor sıgıyorum
aslında çiçek çk seviyrm da daha o kdr alıştım sayılmaz sanırım
Tamam ditmedim buydayımmmmmmmmmmmmditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben f5 olayını yeni öğrendim de
alışkanlık işte panele bakıyrm yine
Canım sağ gözün seyirmesi kötüye işaret ama sol gözün seyirmesi iyi.Yakınlarda Marifetname varsa Seyirmeler ve Alametleri adlı bölümü açıp okursan daha iyi anlarsın canım menim
Tamam ditmedim buydayımmmmmmmmmmmm
sayfanın bir öncekine gidip tekrar geri gelirsen yine görürsün yeni mesajları.F5 konuya cevap yazarken sayfa takılıp kalıyor ya o zaman işe yarıyor daha çok.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- efsuNevfel+,
- hatres+
kızlarrrrrrrrrrrr huuuuuuuuuuu
hmmm yok ama netten araştırsam olmamı ki vardır kesin nette ordan okurum akşama neymişşş
buyda kalllll ben yarım saate eve geccem zaten mecburen kalkcam netin basından
öncekine git gelde zor oluyor yaa f5 daha çok yattı kafama çok hoşlaştım hatta
hb canım..nasılsın?hoşgeldin leyloşummm
hb tatlım...Doğru aslında git gel yapmaktan daha iyi f5.
Seyirmelerin anlamını netten bulabilirsin tabi.
Tamam hadi git eve görüşürüz yine
hatres,
efsuNevfel+,
LeYLa_21+
Leyloş bacı da gelmişşşşşşşşşşş
işim vardı anca gelebildim canım..
Doğru aslında git gel yapmaktan daha iyi f5.
Seyirmelerin anlamını netten bulabilirsin tabi.
Tamam hadi git eve görüşürüz yine
hatres,
efsuNevfel+,
LeYLa_21+
Leyloş bacı da gelmişşşşşşşşşşş
hb canım..nasılsın?
hb tatlım...
Güle güle canım git hallet işlerinikızlar ben kaçıyrum bitirmem gereken bi iki iş daha var 5 te çıkcam 5 kdr yetiştirim onlarııı
hepinizi kocamannnnnnnnn kocamannnnnnnnnnnnnnnn
Mrb kızlarrrrrrrrr
saol canım..bende iyiyim çok şükür..yarın saçlarımı yaptırcam...heyecanlıyım birazzzzzz...bencede f5 daha ii canımbayıldım ben bunaaa
eve gidince girebilirmiyim bilmiyrm katlancak çamaşırım felan var bu gece
belkide bi postada yıkar asarım yine bide kv şikayet etmiş ya beni pc yüzünden sanırım
girersem slemveririm size canlarrr
bide uykusuzum ya dünden belkim erken databilirimmmm
ii idare eder işte canımmm sen nasısın
mrb canım..hg hicrancım...nasılsın tatlım?Mrb kızlarrrrrrrrr
buydayım tızımmm..eşin hastaymış sanırım..geçmiş olsun canım.nesi var?İyi hoşgeldin de gelir gelmez manjong minjon punging midir nediy hemen tüymüşsün oyaya
saol canım..bende iyiyim çok şükür..yarın saçlarımı yaptırcam...heyecanlıyım birazzzzzz...
mrb canım..hg hicrancım...nasılsın tatlım?
buydayım tızımmm..eşin hastaymış sanırım..geçmiş olsun canım.nesi var?
hicrancım seni ekliyorum arkadaş olarak..kabul et canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?