Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saçlarını mı yaptıracan heirdirrrrrrrrrrr ( bizim oralarda ele derler bilmem annadın mı espriyi) herife karşı daha bir cazip olayım diyorsun he mi
ne da olsa siz de başlamışsınız bebek çalışmalarına

Yaw Leyloş şu nereli olduğunu devlet sırrı gibi niye saklıyon kızzzzzz birden aklıma geldi de

Evet canım eşim bayağı bir hastalandı aniden ama çok şükür şimdi iyi 4 gündür raporluydu. Geçen gün iş yerinde üşütmüş zor atmış kendini hastaneye , yanına gittiğimde serum takılıydı, kalktık eve geliyoruz derken bayıldı tekrar yatırdık ama elhamdülillah geçti üşütme dedi doktor.

Son düzenleme:
İyiyim canım yok ben burdayım, Efsun çıktı da Leyloş burda, konuya cevap yazıyorsa ondan adı görünmüyordur.
Kendinden biraz bahsetmek ister misin canım seni de tanımak adına.

Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik 8 gün önce catlatma iğne sı oldum 3 güzel yumurtam vardı şimdi bat için gün sayıyorum kk de yeniyim ve burdayım şimdi de

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, hem daha yeni evlisiniz olur Allahın izniyle.
Canım mail mi gelecek ben yeniyim daha bilmiyorum nsl olacak

Canım bu sayfanın en üstünde nickinin yanında bildirimleriniz var ya orada sana bildirim olarak gelir .Onaylayınca arkadaş olmuş olursun.

Eşim geldi yemek yapıcam ara ara bakarım size.

Son düzenleme:

Ins canım hepimize nasip etsin o duyguları sana kolay gelsin

PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) BUYURDULAR Kİ;

Kim Cuma günü ve gecesi bana salât ü selâm getirirse, Cenâb-ı Hak, onu, yetmişi âhiret, otuzu dünya ihtiyaçlarından olmak üzere, yüz hâcetini giderir. Sonra Allah bir melek vazifelendirir; size nasıl hediyeler gelirse, o melek de kabrime gelir, bana salevat getirenin -adını, nesebini kabilesine kadar- haber verir; Ben de beyaz bir deftere yazarım.

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED (S.A.V)

tatlım eşinin iyi olmasına sevindim Allah tüm hastalara şifa versin

göz seyirmesine gelince hep iyiye yor iyi düşünürsen iyi olur kendini nasıl şartlarsan o olur o yüzden kötü bişey olacağın bilsen bile Allaha sığınıp iyi olmasını iste

biliyomusun benim Atatürk çiçeğim kurudu çok üzüldüm ama yapacak bişey yok meğer bu çiçek direk güneş ışığını severmiş bende gölge bi yere bıraktım daha doğrusu en uygun yere ancak güneşi görmediğinden bütün yapraklarını döktü yinede sulayacam belki yeşerir

ama bu arap sabunu işini deneyecem

bede çaydanlıklarda bende limontuzunu kullanıyorum çok güzel oluyo hem doğalda limon tuzuda çok pahalı değil kız

du bakam amway in loc diye bi ürünü varmışl bi iki damlasıyla bütün ev temizleniyomuş 15 -16 liraymış sipariş verdim gelsin bakalım hemde organikmiş :44::44::44::44::44:

kolay şeyler yaşamadın kii

Sağol canım,amin...
Göz seyirmesini ne kadar iyiye yorduysam da hem olumsuzluklar yaşadık canım ya, şimdi de ister istemez acaba bu sefer ne olacak diyorum kendi kendime:44:Allah hayreylesin inşallah.
Geçen gün de kızımı parka götürmüştüm eve dönerken merdivenlerden yüzüstü düştü ne kadar korktum anlatamam.Zaten küçücük bir burnu var o da kırıldı sandım,hafif bir kanamayla atlattık şükür

Canım Atatürk çiçeği için üzülme o öyledir zaten ,belli bir süre o güzel yapraklarını döker kurumaya meyilli olur sanki ama sen onu güneşe koy gerçekten güneşi çok seven bir çiçek, tekrar tazelenecektir.Kartlaşmış dallarını budayabilirsin, tam da budama zamanı.
Eğer daha önce taze dallarından köklendirdiysen onları büyütürsün işte...

Canım limontuzu için pahalı dememiştim, markalı temizlik ürünleri için demiştim.
Limon tuzu yerine sirke ve su ile çaydanlığı temizlemek daha kolay geliyor bana, hem parlatıyor sirke, dene görürsün.
Sirkeyi camsil gibi de kullanabilirsin, sirke her derde deva yaa, saçlarım sayesinde pamuk gibi ve kolay taranıyor.
Bulaşık makinesinde de hem parlatıcı gözüne koyuyorum hem de detarjan ekledikten sonra da detarjanın üzerine.Bütün detarjan kalıntılarını yok ediyor böylece.
Şu markalı temizlik ürünleri organikse ne ala ama yine de elimizin altında sirke , arap sabunu ve karbonat varken en iyisi mi biz paramızı başka şeylere saklayalım di mi

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi aksamlar ne haberesiniz

Sana da iyi akşamlar hicran

Son düzenleme:

ranaya çok geçmiş olsun nazar duası oku kuzumuza tatlım göz seyirmresi sinirsel olabilir kolay şeyler yaşamadın stres altındaydın vücudun tepki olabilir diye düşünüyorum ben herşeyi iyiye yormak taraftarıyım yaşadığın aksilikler tesadüf olmuştur kuzum menim

aaaaaaa buna sevindim inşallah inşallah yeniden yeşerir çiçeğim tatlım ben köklendirmedim hazır almıştım ama yapraklarını bir bir dökünce kuruyacak sandım güneşe koyacam artık

sirkeyi denemedim hiç deneyeyim canım madem parlatıyomuşta

bulaşık makinasına bende parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyodum ama yetkili servis elemamlarına sorduğumda parlatıcınında ana maddesinin sirke olduğunu ve hiçbi zararının olmadığını söylediler sirke daha zarar verir dediler o yüzden vazcaymıştım ama sirkeyi evde çok kullanırım sebzeleri meyveleri yıkarken özellikle elma sirkeli suda bekletirim muhakkak yerleri silerken falan suya katarım saçlarımda denemedim ama onuda deneyecem canım sağol tavsiye ettiğin için bende çok fazla pahalı marka ürün almaktan yana değilim ama bu amway in ürünlerini hep duyuyorum bi deneyim denedim bakalım sonucu yazarım size ürünüm gelsinde

paylaşımın için sağol yetercim

yetercim annene geçmiş olsun katarak önemli bi sorun değil ama insanın neresi ağrısı canı orda olur illaki inşallah sorunsuz olarak atlatır ameliyatı ve sağlığına kavuşur

Valla bi aksilikler zinciridir almış başını gidiyo Rabbim daha beterlerinden korusun bizleri...
Canım çiçeği eşin almıştı evet, sende varsa taze dalları onlardan bir iki tane şimdi de çiçeklerin tam yetişme zamanı ya ayırıp köklendirebilirsin diye söylemiştim, ana çiçek kurusa bile hiç olmazsa elinde yedeğin bulunsun diye

Ben geçende bulaşık makinesi için detarjan alırken parlatıcı yanındaydı mecburen aldım kaç aydır orda duruyor kullanmıyorum, madem elimde bari camları silerken kullanayım dedim
Canım ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı' yı hiç izledin mi bilmiyorum, o kesinliklikle elma sirkesinin hiç bir zararı olmayacağını söylüyor.Çiçekler için olan arap sabunlu karışımı da ondan öğrenmiştim.Ben bir ara bulaşık makinesi detarjanımı da Erkan Beyin tarifiyle yapar oldum bazen yine yapıyorum,sürekli üşendiğim için yapamıyorum, ne bilim çocuk olunca insanın işi hiç bitmez oluyor, bazen ben de hiç bir şey yapmak istemiyorum.
Gelip burda sizinle sohbet edesim oluyor hep

İyi desem uskan olur bel veee aşırı kasık agrım varrrr uffff sen nasılsinnn
inşallah hamilesindir tatlım...bende iyiyim çok şükür...
Mail falan mi gelecek ben yeniyim de bilmiyorum birde telden yazıyorum karışık biraz
hatrescim yazmış canım..telde görebiliyormusun bilmiyorum normal pc olunca...
nereli olduğum devlet sırrıdır hatresim....niye bu kadar merak ediyorsun...sara biliyor nereli olduğumu ona sor o söyler canım eşine çok geçmiş olsun canım ya...kocana iyi bak kız hasta etme adamcağazı...
sonucu yaz hicrancım..merak ederiz olurmu?evdemisin çalışıyormusun?seni daha iyi tanımak isteriz canım...
aaa leyloşum ve hatresim gelmiş hoşgeldiniz kızlar
hb bitanem..nasılsın saracım...banyoya girmeden size bir bakayım dedim...yarın saçlarımı kestirip röfle yaptırcam...fındık kabuğunun üstünemi yaptırsam yoksa koyu kestaneninmi karar veremedim saram ya..bana bir akıl ver hele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…