saol canım..bende iyiyim çok şükür..yarın saçlarımı yaptırcam...heyecanlıyım birazzzzzz...
mrb canım..hg hicrancım...nasılsın tatlım?
buydayım tızımmm..eşin hastaymış sanırım..geçmiş olsun canım.nesi var?
Güle güle canım git hallet işlerini
merhaba hicran
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
HICRAN4242,
eda33,
efsuNevfel+,
LeYLa_21+
Kızlar bu saate maşallahımız var bakınnnn
Mrb hatressss nasılsın
Herkes gitmiş galiba
İyiyim canım yok ben burdayım, Efsun çıktı da Leyloş burda, konuya cevap yazıyorsa ondan adı görünmüyordur.
Kendinden biraz bahsetmek ister misin canım seni de tanımak adına.
hicrancım seni ekliyorum arkadaş olarak..kabul et canım..
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, hem daha yeni evlisiniz olur Allahın izniyle.Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik 8 gün önce catlatma iğne sı oldum 3 güzel yumurtam vardı şimdi bat için gün sayıyorum kk de yeniyim ve burdayım şimdi de
Canım mail mi gelecek ben yeniyim daha bilmiyorum nsl olacak
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, hem daha yeni evlisiniz olur Allahın izniyle.
Canım bu sayfanın en üstünde nickinin yanında bildirimleriniz var ya orada sana bildirim olarak gelir .Onaylayınca arkadaş olmuş olursun.
Eşim geldi yemek yapıcam ara ara bakarım size.
Sizlere de hayırlı cumalar canlar
Evet Saram girmedim ,nedenini bilmediğim garip bir sıkıntı gerginlik var üzerimde.Eşim çk şükür iyi. Şimdi biraz dışarı çıktı.
Şu transferden önce sağ gözüm seyirmeye başladı ( İbrahim Hakkı hazretleri bunun kötülemeye alamet olduğunu söylüyor Marifetnamesi' nde) gerçektende testimin negatif olduğunu öğrenmek yetmediği gibi canımızı sıkan pek çok olumsuzluk üstüste geldi ve benim gözüm hala seyirmeye devam ediyorAllah daha kötü şeylerden korusun bizi inşallah.
Canım bizim topic çok candır, hoşgeldin aramıza
Saram prolaktinine doktor mutlaka bakmıştır canım sen dikkat etmemiş olabilirsin, çünkü kadın doğumcuların en önce baktıkları hormonlardan biri de bu.
Dikkat et kendine canım...
Bizim komşunun kızında miyom kist ve daha bilmem neler vardı , bir de istemiyordu bebek, bir gittti ki doktora hamile, aldırmak istedi,doktor bu kadar sıkıntı arasında Allah sana çocuk bahşetmiş bi de sen mi istemiyorsun diye kızmış.
Yani hepimiz de biliyoruz ki Allah vermek istedi mi hepsi boş, bu sıkıntılar bizim imtihanımız...
Efsunum canım menim üzmemeye çalış kendini( gerçi ben sana diyorum ama bazen ben de koyveriyorum kendimi) Bende çok rüyalarımdan ağlayarak uyanmışımdır, her şeyi kafama taktığım için, ama olan bize oluyor tatlım kendimizi düşünmemiz lazım...
Tontonum menim
Kız erkekler ancak ben bilmem moduna girer yapmaz
Saram yukardıda da dedim ya anlasa da yapmaz bunlar
Sakın yok ben yaparım deme çünkü zamanla hiç bir işe elini sürmez oluyorlar , ben ettim sen etme
Hicran canım burada bir silkeleme işi var onu da yap emi, sen hazır yumurtaları da garatiye almışsın tutma ihtimalin yüksek olur inşallah.
Sağol Leylacım,bugün ben geldim ama çoğunluk kaçmışsınız ben de Efsunla takılacam
Efsun ben çaydanlık ya da kireç tutmuş herhangi bir şey içerisine biraz su ve sirkeyi karıştırıp kaynatıyorum hem kireci gidiyor hem de parlatıyor.Limon tuzu da aynı işlemi görüyor ama sirke bana daha kolay geldiği için onu tercih ediyorum. Hem doğal hem de ekonomik olması da cabası yani.
Fırını da bildiğimiz ciflerle temizliyorum pırıl pırıl. Ha bir de fırını arap sabunu ile de temizleyebilirsin ,arap sabununun da çok güzel parlatma özelliği var ve tamamen doğal.
Bir de arap sabunu demişken bir tüyo vermek istiyorum size kızlar, eğer ilgi alanınıza giriyorsa yaparsınız.
Çiçeklerinizin yapraklarını parlatmak istiyorsanız bir tatlı kaşığı arap sabunu,bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir litre suyu bir fısfıs kutusu içerisine koyup çalkalayın sonra çiçeklerinizin yapraklarının üzerine sıkın, toprağına da sıkarsanız varsa börtü böcek onlardan da kurtulursunuz, hem çiçekleriniz temizlenmiş olacak hem de yaprakları parıl parıl parlayacaktır
Benim çiçeklerimi görenler bunlara ne yapmışsınız da böyle parlak ve canlı duruyor diye şaşırıyorlar
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, hem daha yeni evlisiniz olur Allahın izniyle.
Canım bu sayfanın en üstünde nickinin yanında bildirimleriniz var ya orada sana bildirim olarak gelir .Onaylayınca arkadaş olmuş olursun.
Eşim geldi yemek yapıcam ara ara bakarım size.
tatlım eşinin iyi olmasına sevindim Allah tüm hastalara şifa versin
göz seyirmesine gelince hep iyiye yor iyi düşünürsen iyi olur kendini nasıl şartlarsan o olur o yüzden kötü bişey olacağın bilsen bile Allaha sığınıp iyi olmasını iste
biliyomusun benim Atatürk çiçeğim kurudu çok üzüldüm ama yapacak bişey yok meğer bu çiçek direk güneş ışığını severmiş bende gölge bi yere bıraktım daha doğrusu en uygun yere ancak güneşi görmediğinden bütün yapraklarını döktü yinede sulayacam belki yeşerir
ama bu arap sabunu işini deneyecem
bede çaydanlıklarda bende limontuzunu kullanıyorum çok güzel oluyo hem doğalda limon tuzuda çok pahalı değil kız
du bakam amway in loc diye bi ürünü varmışl bi iki damlasıyla bütün ev temizleniyomuş 15 -16 liraymış sipariş verdim gelsin bakalım hemde organikmiş :44::44::44::44::44:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi aksamlar ne haberesiniz
Sağol canım,amin...
Göz seyirmesini ne kadar iyiye yorduysam da hem olumsuzluklar yaşadık canım ya, şimdi de ister istemez acaba bu sefer ne olacak diyorum kendi kendime:44:Allah hayreylesin inşallah.
Geçen gün de kızımı parka götürmüştüm eve dönerken merdivenlerden yüzüstü düştü ne kadar korktum anlatamam.Zaten küçücük bir burnu var o da kırıldı sandım,hafif bir kanamayla atlattık şükür
Canım Atatürk çiçeği için üzülme o öyledir zaten ,belli bir süre o güzel yapraklarını döker kurumaya meyilli olur sanki ama sen onu güneşe koy gerçekten güneşi çok seven bir çiçek, tekrar tazelenecektir.Kartlaşmış dallarını budayabilirsin, tam da budama zamanı.
Eğer daha önce taze dallarından köklendirdiysen onları büyütürsün işte...
Canım limontuzu için pahalı dememiştim, markalı temizlik ürünleri için demiştim.
Limon tuzu yerine sirke ve su ile çaydanlığı temizlemek daha kolay geliyor bana, hem parlatıyor sirke, dene görürsün.
Sirkeyi camsil gibi de kullanabilirsin, sirke her derde deva yaa, saçlarım sayesinde pamuk gibi ve kolay taranıyor.
Bulaşık makinesinde de hem parlatıcı gözüne koyuyorum hem de detarjan ekledikten sonra da detarjanın üzerine.Bütün detarjan kalıntılarını yok ediyor böylece.
Şu markalı temizlik ürünleri organikse ne ala ama yine de elimizin altında sirke , arap sabunu ve karbonat varken en iyisi mi biz paramızı başka şeylere saklayalım di mi
Sana da iyi akşamlar hicran
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi aksamlar ne haberesiniz
PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) BUYURDULAR Kİ;
Kim Cuma günü ve gecesi bana salât ü selâm getirirse, Cenâb-ı Hak, onu, yetmişi âhiret, otuzu dünya ihtiyaçlarından olmak üzere, yüz hâcetini giderir. Sonra Allah bir melek vazifelendirir; size nasıl hediyeler gelirse, o melek de kabrime gelir, bana salevat getirenin -adını, nesebini kabilesine kadar- haber verir; Ben de beyaz bir deftere yazarım.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED (S.A.V)
ranaya çok geçmiş olsun nazar duası oku kuzumuza tatlım göz seyirmresi sinirsel olabilir kolay şeyler yaşamadın stres altındaydın vücudun tepki olabilir diye düşünüyorum ben herşeyi iyiye yormak taraftarıyım yaşadığın aksilikler tesadüf olmuştur kuzum menim
aaaaaaa buna sevindim inşallah inşallah yeniden yeşerir çiçeğim tatlım ben köklendirmedim hazır almıştım ama yapraklarını bir bir dökünce kuruyacak sandım güneşe koyacam artık
sirkeyi denemedim hiç deneyeyim canım madem parlatıyomuşta
bulaşık makinasına bende parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyodum ama yetkili servis elemamlarına sorduğumda parlatıcınında ana maddesinin sirke olduğunu ve hiçbi zararının olmadığını söylediler sirke daha zarar verir dediler o yüzden vazcaymıştım ama sirkeyi evde çok kullanırım sebzeleri meyveleri yıkarken özellikle elma sirkeli suda bekletirim muhakkak yerleri silerken falan suya katarım saçlarımda denemedim ama onuda deneyecem canım sağol tavsiye ettiğin için bende çok fazla pahalı marka ürün almaktan yana değilim ama bu amway in ürünlerini hep duyuyorum bi deneyim denedim bakalım sonucu yazarım size ürünüm gelsinde
inşallah hamilesindir tatlım...bende iyiyim çok şükür...İyi desem uskan olur bel veee aşırı kasık agrım varrrr uffff sen nasılsinnn
hatrescim yazmış canım..telde görebiliyormusun bilmiyorum normal pc olunca...Mail falan mi gelecek ben yeniyim de bilmiyorum birde telden yazıyorum karışık biraz
nereli olduğum devlet sırrıdır hatresim....
Saçlarını mı yaptıracanheirdirrrrrrrrrrr ( bizim oralarda ele derler bilmem annadın mı espriyi) herife karşı daha bir cazip olayım diyorsun he mi
ne da olsa siz de başlamışsınız bebek çalışmalarına
Yaw Leyloş şu nereli olduğunu devlet sırrı gibi niye saklıyon kızzzzzzbirden aklıma geldi de
Evet canım eşim bayağı bir hastalandı aniden ama çok şükür şimdi iyi 4 gündür raporluydu. Geçen gün iş yerinde üşütmüş zor atmış kendini hastaneye , yanına gittiğimde serum takılıydı, kalktık eve geliyoruz derken bayıldı tekrar yatırdık ama elhamdülillah geçti üşütme dedi doktor.
sonucu yaz hicrancım..merak ederiz olurmu?Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik 8 gün önce catlatma iğne sı oldum 3 güzel yumurtam vardı şimdi bat için gün sayıyorum kk de yeniyim ve burdayım şimdi de
hb bitanem..nasılsın saracım...banyoya girmeden size bir bakayım dedim...yarın saçlarımı kestirip röfle yaptırcam...fındık kabuğunun üstünemi yaptırsam yoksa koyu kestaneninmi karar veremedim saram ya..bana bir akıl ver hele...aaa leyloşum ve hatresim gelmiş hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?