Sabırla Bebeğini Bekleyenler

mis gibi süt kokan kokladıkça kokusuna doyamadığım kucağımdan hiç bırakmayacağım bişey istiyomu diye gözünün içine bakacağım kızım yada oğlum olsa başkalarının kucağındayken ağlayıp ben aldığımda tanıyormuşcasına sussa bende onu bağrıma bassam yavruuuuuuuum desem mağazalardan artık kendimden çok ona kıyafetler alsam odasına bissürü oyuncaklar alsam en güzel okullarda eğitimini sağlasam vatana milletine anasına babasına hayırlı olarak yetiştirsem dinine bağlı aydın bir müslüman olarak büyütsem akşam eşim geldiğimde kucağımda bebeğimizle kapıyı açsam ben yemeği hazırlarken bebeğimizle eşim ilgilenip oynasa ben gizli gizli onları seyredip mutluluktan gülümsesem hatta ağlasam aaaaaaaah aaaaah bu hayallerim bi gün gerçek olacakmı....................... bilmiyorum ama çok istiyorum ............................ çok şeymi istiyorum.................

aaa leyloşum ve hatresim gelmiş hoşgeldiniz kızlar

Hoşbulduk canım menimmmmmmmmmmmmmmm, gel bi sarılalım kız ösledim seniiiiiiii

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
LeYLa_21+
Kıslayyyyyyyyyyyyyyy
Leyloş bacım gel sana da bi sarılammmmmmmmmm

boşver işi gücü kız..bize takıl hayatını yaşa hatresim...benimde hep sohbet edesim var ama buse bırakmıyorki...akşam telim çaldı arkadaşım arıyordu tele bakana kadar bir bardak ayranı üstüne boca etti..sinirden deli oldum ben...

oy oy oy benim hatirgah gönlü güzel hatresim..gel bende sana sarılam bitanem...

inşallah bütün hayallerin gerçek olur saracım...tabiki çok şey istemiyorsun tatlım..Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benim....

hııı iyi fikir canım ya köklendireyimda nasıl yapacam onuda anlat bi zahmet dört dalı var çiçeğin zaten ikisini başka saksıyamı diksem :44::44::44::44:
erken şamcıyı hiç duymadım canım ama araştırım hemen

hamarat hatunsun ne diyim bulaşık makşnası deterjanını nasıl yaptın kız:44::44::44::44::44::44: hem boşver deterjan işini o kimyagerlerin işi seinin işin burada bizimle sohpet etmek taam mı tızım

leyloş ben senin nereli olduğunu bilmiyorum tızım hem bilsemde sen söylemeden kimseye söylemem taam mı

saçını fındık kabuğunun üzerinede röfle yapabilirsin ben bi aralar yapmıştım çok güzel olmuştu

kızlar müsadenizle buseye bişeyler yedircem sonrada banyo edecem...Allaha emanet olun...ikinizide çok öpüyorum canlarım....

hadi sarılak

yaramaz olmuş iyice desene buse prenses yerim men onu ya sinirilenip kızma kuzumuza sonra bizde sana kızarız ona göre

amin canım sağol inşallah olacak bende inanıyorumda ne zaman olacağını bilememek sıkıcı

Yok yok Leyloşşşşşşşşşşş artık karar verdim sen dünyalı değilsin, ( uzaydan geldiğine inanacam artıkım) devlet sırrı gibi gizliyosun ya
Hem Sara' ya niye soruyomuşum senin kendi dilin yok mu heeeeeeeeee
Merak ettiğim için değil, herkesin az çok nereli olduğunu biliiyoruz sen dışarda kaldın seni de içeri alalım diye.
Söylemezsen söööööyyyyyyyyyyylememmmmmmmmmmmeeeeeeeeee
Bundan sonra ben de senin adını UZAYLI Leyloşşşşşşşş koyacammmmmmmm
Kocamı ben hasta eder miyim kızzzzzzzzz , o benim hayatum, aşkum, cicim...( nerelerde kalmişsun uç da gel güvercinimmmmm)

Saram ya sen de Yeter de böyle şeyler yazıyorsunuz ya ne kadar derinden paylaşıyorum hislerinizi bir bilsenizzzzzzzzzz,inşallah o özlediğiniz günler de gelecek canım menim.Aklıma geldi de bizim de Rana yokken babası yatağımıza gittiğimiz zaman hep derdi ki :
" bebeğimiz olsa da onu da aramızda yatırsak" şimdi yapıyoruz bunu, hele hafta sonu sabahları yatağın içinde üçümüz birlikte oynuyoruz.Bir zamanlar arzumuzdu gerçek oldu, sizinki de olacak canım, Allah Kerim' dir...

ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olur biliyomusun bende hep bebeğimiz olsad aramızada uyusa diye düşünürüm olacak dimi hatresim benim hayallerimde gerçek olacak

Ben de öyle yapıyorum zaten
He sarıl tabiiii

Canım taze olan iki ya da bir dalını koparıp suya koy 15 - 20 güne kadar köklenmesi lazım, toprağa da diksen olur ama köklendirme olunca işi sağlama almış olursun.Aslında çiçeğinin son halinin resmini bir görseydim keşke.
kızlar müsadenizle buseye bişeyler yedircem sonrada banyo edecem...Allaha emanet olun...ikinizide çok öpüyorum canlarım....
Nereye kaçıyon kız çıbığ del buyaya

hadi
Ben de çocuğum olacağına dair hep umutluydum olacak diyordum, çünkü Rabbim o ümidi vermişti yüreğime çok şükür de oldu.Darısı isteyen herkesin başına ,biz de bi kardeş yapabilseydik iyi olurdu

inşallah ben bebeğime hamile kalırım sende ikinci bebeğine beraber doğuma gideriz hatresim

ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olur biliyomusun bende hep bebeğimiz olsad aramızada uyusa diye düşünürüm olacak dimi hatresim benim hayallerimde gerçek olacak
içinde o his var ya o olacağının göstergesi Allahın izniyle, çünkü ben de öyleydim ,hep Allah bizi mahrum etmeyecek diye düşünürdüm çok şükür oldu, ikincisi de olacak benim de senin de inşallah...
inşallah ben bebeğime hamile kalırım sende ikinci bebeğine beraber doğuma gideriz hatresim

İnşallah Saram

Mrb hanımlar hic yaptığım is değildi bugün akşam erken den uyumuşum şimdi nete göz attım kasikagrim çok fazla onun için uyumaya çalıştım iyi oldu ama ben çalışmıyorum edeyim canım bi bebişim olsunda bana yoldaş olsun istiyorum evde yalnız günler bitmiyor tüketmiyor

ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben f5 olayını yeni öğrendim de
alışkanlık işte panele bakıyrm yine

bende yeni öğrendim
bende mausu sağ tıklayıp tazele yazan yere tıklıyorum sayfayı öyle yeniliyorum

saracım tabiki bigün gerçekleşecek hayallerin hayellerimiz
eşimde bazen bebek olunca ayağında sallıyacakmış gezdirecekmiş daha ne hayeller
hele şu restoranlarda pastanelerde bebekler için mama sandalyesini görüpte acaba bi gün bizde bunları kullanabilekmiyiz diyoruz

iyi hafta sonları kızlar Nasılsınız kızlar:26::26::26::26: Bir kaç gündür annemle ilgileniyorum pek sık gelemedim Pzrts eşimle dr gideceğiz Salı içinde devlet has randevu aldım:26::26::26: şu girip olayı için yeniden bir dr gideyim dedim:44::44::44: Artık bunun bir grip olmadığını altında başka bir şey olduğunu düşünüyorum:44::44::44::44: Bakalım ne diyecek dr

HATUNLAR BU ARADA SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM DÜN BİR ARKADAŞ TÜP BEBEK RAPOR HAKININ 3 E ÇIKARTILDIĞINI YAZDI FACE DE (çider derneği söylemiş arkadaşa )BENDE ÜNVRTS ARADIM SORDUM BİZ BÖYLE BİR KONUDAN HABERDAR DEĞİLİZ DEDİLER SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI

Canım annene de sana da geçmiş olsun...

Canım ben çocuk sahibi olduğum için 10 defa da olsa biz bu haktan yararlanamıyoruz yani, o yüzden bu konulara hiç bakmıyorum artık bir fikrim yok Yeterim

Son düzenleme:

BİTANEM SENİN DURUMUNU BİLİYORUMM AMA HİÇ ÇOCUK SAHİBİ OLMAYN ÇİFTLEİRMİZ İÇİN (eğer böyle bir şey varsa)ÇOK GÜZEL BİR ŞEY OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…