aaa leyloşum ve hatresim gelmiş hoşgeldiniz kızlar
boşver işi gücü kız..bize takıl hayatını yaşa hatresim...
Valla bi aksilikler zinciridir almış başını gidiyo Rabbim daha beterlerinden korusun bizleri...
Canım çiçeği eşin almıştı evet, sende varsa taze dalları onlardan bir iki tane şimdi de çiçeklerin tam yetişme zamanı ya ayırıp köklendirebilirsin diye söylemiştim, ana çiçek kurusa bile hiç olmazsa elinde yedeğin bulunsun diye
Ben geçende bulaşık makinesi için detarjan alırken parlatıcı yanındaydı mecburen aldım kaç aydır orda duruyor kullanmıyorum, madem elimde bari camları silerken kullanayım dedim
Canım ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı' yı hiç izledin mi bilmiyorum, o kesinliklikle elma sirkesinin hiç bir zararı olmayacağını söylüyor.Çiçekler için olan arap sabunlu karışımı da ondan öğrenmiştim.Ben bir ara bulaşık makinesi detarjanımı da Erkan Beyin tarifiyle yapar oldum bazen yine yapıyorum,sürekli üşendiğim için yapamıyorum, ne bilim çocuk olunca insanın işi hiç bitmez oluyor, bazen ben de hiç bir şey yapmak istemiyorum.
Gelip burda sizinle sohbet edesim oluyor hep
Hoşbulduk canım menimmmmmmmmmmmmmmm, gel bi sarılalım kız ösledim seniiiiiiii
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
LeYLa_21+
Kıslayyyyyyyyyyyyyyy
Leyloş bacım gel sana da bi sarılammmmmmmmmm
inşallah bütün hayallerin gerçek olur saracım...tabiki çok şey istemiyorsun tatlım..Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benim....mis gibi süt kokan kokladıkça kokusuna doyamadığım kucağımdan hiç bırakmayacağım bişey istiyomu diye gözünün içine bakacağım kızım yada oğlum olsa başkalarının kucağındayken ağlayıp ben aldığımda tanıyormuşcasına sussa bende onu bağrıma bassam yavruuuuuuuum desem mağazalardan artık kendimden çok ona kıyafetler alsam odasına bissürü oyuncaklar alsam en güzel okullarda eğitimini sağlasam vatana milletine anasına babasına hayırlı olarak yetiştirsem dinine bağlı aydın bir müslüman olarak büyütsem akşam eşim geldiğimde kucağımda bebeğimizle kapıyı açsam ben yemeği hazırlarken bebeğimizle eşim ilgilenip oynasa ben gizli gizli onları seyredip mutluluktan gülümsesem hatta ağlasam aaaaaaaah aaaaah bu hayallerim bi gün gerçek olacakmı....................... bilmiyorum ama çok istiyorum ............................ çok şeymi istiyorum.................
Valla bi aksilikler zinciridir almış başını gidiyo Rabbim daha beterlerinden korusun bizleri...
Canım çiçeği eşin almıştı evet, sende varsa taze dalları onlardan bir iki tane şimdi de çiçeklerin tam yetişme zamanı ya ayırıp köklendirebilirsin diye söylemiştim, ana çiçek kurusa bile hiç olmazsa elinde yedeğin bulunsun diye
Ben geçende bulaşık makinesi için detarjan alırken parlatıcı yanındaydı mecburen aldım kaç aydır orda duruyor kullanmıyorum, madem elimde bari camları silerken kullanayım dedim
Canım ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı' yı hiç izledin mi bilmiyorum, o kesinliklikle elma sirkesinin hiç bir zararı olmayacağını söylüyor.Çiçekler için olan arap sabunlu karışımı da ondan öğrenmiştim.Ben bir ara bulaşık makinesi detarjanımı da Erkan Beyin tarifiyle yapar oldum bazen yine yapıyorum,sürekli üşendiğim için yapamıyorum, ne bilim çocuk olunca insanın işi hiç bitmez oluyor, bazen ben de hiç bir şey yapmak istemiyorum.
Gelip burda sizinle sohbet edesim oluyor hep
inşallah hamilesindir tatlım...bende iyiyim çok şükür...
hatrescim yazmış canım..telde görebiliyormusun bilmiyorum normal pc olunca...
nereli olduğum devlet sırrıdır hatresim....niye bu kadar merak ediyorsun...sara biliyor nereli olduğumu ona sor o söyler canım eşine çok geçmiş olsun canım ya...kocana iyi bak kız hasta etme adamcağazı...
sonucu yaz hicrancım..merak ederiz olurmu?evdemisin çalışıyormusun?seni daha iyi tanımak isteriz canım...
hb bitanem..nasılsın saracım...banyoya girmeden size bir bakayım dedim...yarın saçlarımı kestirip röfle yaptırcam...fındık kabuğunun üstünemi yaptırsam yoksa koyu kestaneninmi karar veremedim saram ya..bana bir akıl ver hele...
Hoşbulduk canım menimmmmmmmmmmmmmmm, gel bi sarılalım kız ösledim seniiiiiiii
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+,
LeYLa_21+
Kıslayyyyyyyyyyyyyyy
Leyloş bacım gel sana da bi sarılammmmmmmmmm
boşver işi gücü kız..bize takıl hayatını yaşa hatresim...benimde hep sohbet edesim var ama buse bırakmıyorki...akşam telim çaldı arkadaşım arıyordu tele bakana kadar bir bardak ayranı üstüne boca etti..sinirden deli oldum ben...
oy oy oy benim hatirgah gönlü güzel hatresim..gel bende sana sarılam bitanem...
inşallah bütün hayallerin gerçek olur saracım...tabiki çok şey istemiyorsun tatlım..Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benim....
Yok yok Leyloşşşşşşşşşşş artık karar verdim sen dünyalı değilsin, ( uzaydan geldiğine inanacam artıkım) devlet sırrı gibi gizliyosun ya
inşallah hamilesindir tatlım...bende iyiyim çok şükür...
hatrescim yazmış canım..telde görebiliyormusun bilmiyorum normal pc olunca...
nereli olduğum devlet sırrıdır hatresim....niye bu kadar merak ediyorsun...sara biliyor nereli olduğumu ona sor o söyler canım eşine çok geçmiş olsun canım ya...kocana iyi bak kız hasta etme adamcağazı...
sonucu yaz hicrancım..merak ederiz olurmu?evdemisin çalışıyormusun?seni daha iyi tanımak isteriz canım...
hb bitanem..nasılsın saracım...banyoya girmeden size bir bakayım dedim...yarın saçlarımı kestirip röfle yaptırcam...fındık kabuğunun üstünemi yaptırsam yoksa koyu kestaneninmi karar veremedim saram ya..bana bir akıl ver hele...
mis gibi süt kokan kokladıkça kokusuna doyamadığım kucağımdan hiç bırakmayacağım bişey istiyomu diye gözünün içine bakacağım kızım yada oğlum olsa başkalarının kucağındayken ağlayıp ben aldığımda tanıyormuşcasına sussa bende onu bağrıma bassam yavruuuuuuuum desem mağazalardan artık kendimden çok ona kıyafetler alsam odasına bissürü oyuncaklar alsam en güzel okullarda eğitimini sağlasam vatana milletine anasına babasına hayırlı olarak yetiştirsem dinine bağlı aydın bir müslüman olarak büyütsem akşam eşim geldiğimde kucağımda bebeğimizle kapıyı açsam ben yemeği hazırlarken bebeğimizle eşim ilgilenip oynasa ben gizli gizli onları seyredip mutluluktan gülümsesem hatta ağlasam aaaaaaaah aaaaah bu hayallerim bi gün gerçek olacakmı....................... bilmiyorum ama çok istiyorum ............................ çok şeymi istiyorum.................
kızlar müsadenizle buseye bişeyler yedircem sonrada banyo edecem...Allaha emanet olun...ikinizide çok öpüyorum canlarım....
Yok yok Leyloşşşşşşşşşşş artık karar verdim sen dünyalı değilsin, ( uzaydan geldiğine inanacam artıkım) devlet sırrı gibi gizliyosun ya
Hem Sara' ya niye soruyomuşum senin kendi dilin yok mu heeeeeeeeee
Merak ettiğim için değil, herkesin az çok nereli olduğunu biliiyoruz sen dışarda kaldın seni de içeri alalım diye.
Söylemezsen söööööyyyyyyyyyyylememmmmmmmmmmmeeeeeeeeee
Bundan sonra ben de senin adını UZAYLI Leyloşşşşşşşş koyacammmmmmmm
Kocamı ben hasta eder miyim kızzzzzzzzz , o benim hayatum, aşkum, cicim...( nerelerde kalmişsun uç da gel güvercinimmmmm)
Saram ya sen de Yeter de böyle şeyler yazıyorsunuz ya ne kadar derinden paylaşıyorum hislerinizi bir bilsenizzzzzzzzzz,inşallah o özlediğiniz günler de gelecek canım menim.Aklıma geldi de bizim de Rana yokken babası yatağımıza gittiğimiz zaman hep derdi ki :
" bebeğimiz olsa da onu da aramızda yatırsak" şimdi yapıyoruz bunu, hele hafta sonu sabahları yatağın içinde üçümüz birlikte oynuyoruz.Bir zamanlar arzumuzdu gerçek oldu, sizinki de olacak canım, Allah Kerim' dir...
boşver işi gücü kız..bize takıl hayatını yaşa hatresim...benimde hep sohbet edesim var ama buse bırakmıyorki...akşam telim çaldı arkadaşım arıyordu tele bakana kadar bir bardak ayranı üstüne boca etti..sinirden deli oldum ben...
He sarıl tabiiii
oy oy oy benim hatirgah gönlü güzel hatresim..gel bende sana sarılam bitanem...
inşallah bütün hayallerin gerçek olur saracım...tabiki çok şey istemiyorsun tatlım..Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benim....
Canım taze olan iki ya da bir dalını koparıp suya koy 15 - 20 güne kadar köklenmesi lazım, toprağa da diksen olur ama köklendirme olunca işi sağlama almış olursun.Aslında çiçeğinin son halinin resmini bir görseydim keşke.hııı iyi fikir canım ya köklendireyimda nasıl yapacam onuda anlat bi zahmet dört dalı var çiçeğin zaten ikisini başka saksıyamı diksem :44::44::44::44:
erken şamcıyı hiç duymadım canım ama araştırım hemen
hamarat hatunsun ne diyim bulaşık makşnası deterjanını nasıl yaptın kız:44::44::44::44::44::44: hem boşver deterjan işini o kimyagerlerin işi seinin işin burada bizimle sohpet etmek taam mı tızım
leyloş ben senin nereli olduğunu bilmiyorum tızım hem bilsemde sen söylemeden kimseye söylemem taam mı
saçını fındık kabuğunun üzerinede röfle yapabilirsin ben bi aralar yapmıştım çok güzel olmuştu
Nereye kaçıyon kız çıbığ del buyayakızlar müsadenizle buseye bişeyler yedircem sonrada banyo edecem...Allaha emanet olun...ikinizide çok öpüyorum canlarım....
hadi sarılak
yaramaz olmuş iyice desene buse prenses yerim men onu ya sinirilenip kızma kuzumuza sonra bizde sana kızarız ona göre
amin canım sağol inşallah olacak bende inanıyorumda ne zaman olacağını bilememek sıkıcı
Ben de öyle yapıyorum zaten
He sarıl tabiiii
Canım taze olan iki ya da bir dalını koparıp suya koy 15 - 20 güne kadar köklenmesi lazım, toprağa da diksen olur ama köklendirme olunca işi sağlama almış olursun.Aslında çiçeğinin son halinin resmini bir görseydim keşke.
Nereye kaçıyon kız çıbığ del buyaya
hadi
Ben de çocuğum olacağına dair hep umutluydum olacak diyordum, çünkü Rabbim o ümidi vermişti yüreğime çok şükür de oldu.Darısı isteyen herkesin başına ,biz de bi kardeş yapabilseydik iyi olurdu
içinde o his var ya o olacağının göstergesi Allahın izniyle, çünkü ben de öyleydim ,hep Allah bizi mahrum etmeyecek diye düşünürdüm çok şükür oldu, ikincisi de olacak benim de senin de inşallah...ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olur biliyomusun bende hep bebeğimiz olsad aramızada uyusa diye düşünürüm olacak dimi hatresim benim hayallerimde gerçek olacak
inşallah ben bebeğime hamile kalırım sende ikinci bebeğine beraber doğuma gideriz hatresim
herkese günaydınlar kızlar....
10:45 ten itibaren yokum bugün...göreve gidiyorum...
hatres.........saol tatlım..nerelerdesin sen kız?dün seni merak ettim....
maonya ........herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.....
prenses......saol tatlım........
yeterrrrrr.....annene geçmiş olsun canım.......
eda33........sen bizi anmamışsın ama ben seni unutmuyorum bak hiç.....
saraaaaaaaaaaaa.........topic başıkolay gelsin sanada annem..müfettişleri hemen kov gel...özleriz yoksam seni tızımmmmm
efsunnnnnnnnnnnn.......sen hiç hamile kaldın mı tatlım?biraz bana özgeçmişini yazarmısın bebem?korunmuyorsan bir sorun yoksa belki süt hormonun yükseliyordur..ben o yüzden zor hamiş kalmıştım tatlişim...seninle biraz sohbet edelim biz...sana yardımcı olmak isterim...özelimede yazabilirsin özgeçmişini canım...
hope06.........aramıza hg tatlım...inşallah sende fazla beklemeden hamiş kalırsın...herzaman bekliyoruz topicimize...
unuttuğum varsa beni affetsin.....şimdilik topice gelip yazanlara yazdım....
ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben f5 olayını yeni öğrendim de
alışkanlık işte panele bakıyrm yine
mis gibi süt kokan kokladıkça kokusuna doyamadığım kucağımdan hiç bırakmayacağım bişey istiyomu diye gözünün içine bakacağım kızım yada oğlum olsa başkalarının kucağındayken ağlayıp ben aldığımda tanıyormuşcasına sussa bende onu bağrıma bassam yavruuuuuuuum desem mağazalardan artık kendimden çok ona kıyafetler alsam odasına bissürü oyuncaklar alsam en güzel okullarda eğitimini sağlasam vatana milletine anasına babasına hayırlı olarak yetiştirsem dinine bağlı aydın bir müslüman olarak büyütsem akşam eşim geldiğimde kucağımda bebeğimizle kapıyı açsam ben yemeği hazırlarken bebeğimizle eşim ilgilenip oynasa ben gizli gizli onları seyredip mutluluktan gülümsesem hatta ağlasam aaaaaaaah aaaaah bu hayallerim bi gün gerçek olacakmı....................... bilmiyorum ama çok istiyorum ............................ çok şeymi istiyorum.................
Canım annene de sana da geçmiş olsun...iyi hafta sonları kızlarNasılsınız kızlar:26::26::26::26: Bir kaç gündür annemle ilgileniyorum pek sık gelemedim Pzrts eşimle dr gideceğiz Salı içinde devlet has randevu aldım:26::26::26: şu girip olayı için yeniden bir dr gideyim dedim:44::44::44: Artık bunun bir grip olmadığını altında başka bir şey olduğunu düşünüyorum:44::44::44::44: Bakalım ne diyecek dr
HATUNLAR BU ARADA SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM DÜN BİR ARKADAŞ TÜP BEBEK RAPOR HAKININ 3 E ÇIKARTILDIĞINI YAZDI FACE DE (çider derneği söylemiş arkadaşa )BENDE ÜNVRTS ARADIM SORDUM BİZ BÖYLE BİR KONUDAN HABERDAR DEĞİLİZ DEDİLER SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI
Canım annene de sana da geçmiş olsun...
SAĞOL KUZUMMMMM
Canım ben çocuk sahibi olduğum için 10 defa da olsa biz bu haktan yararlanamıyoruz yani, o yüzden bu konulara hiç bakmıyorum artık bir fikrim yok Yeterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?