Mrb kızlar iyi hafta sonları yeter cim geçmiş olsun sanada
teşekür edermmmm
hafta sonu ya ondan canımmmm
Çalışan hanımlar mi var hep burda
Yok canım ev hanımları da çok merak etme. Ben de ev hanımıyım, yemeğim yoktu mutfakta uğraşıyorum o yüzden fazla gelemiyorum bugün. Sen nasılsın kasık ağrıların var mı hala?
saol canım..bende iyiyim çok şükür..yarın saçlarımı yaptırcam...heyecanlıyım birazzzzzz...
mrb canım..hg hicrancım...nasılsın tatlım?
buydayım tızımmm..eşin hastaymış sanırım..geçmiş olsun canım.nesi var?
Saçlarını mı yaptıracanheirdirrrrrrrrrrr ( bizim oralarda ele derler bilmem annadın mı espriyi) herife karşı daha bir cazip olayım diyorsun he mi ne da olsa siz de başlamışsınız bebek çalışmalarına
Yaw Leyloş şu nereli olduğunu devlet sırrı gibi niye saklıyon kızzzzzzbirden aklıma geldi de
Evet canım eşim bayağı bir hastalandı aniden ama çok şükür şimdi iyi 4 gündür raporluydu. Geçen gün iş yerinde üşütmüş zor atmış kendini hastaneye , yanına gittiğimde serum takılıydı, kalktık eve geliyoruz derken bayıldı tekrar yatırdık ama elhamdülillah geçti üşütme dedi doktor.
Bir buçuk yıllık evliyim 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik 8 gün önce catlatma iğne sı oldum 3 güzel yumurtam vardı şimdi bat için gün sayıyorum kk de yeniyim ve burdayım şimdi de
mis gibi süt kokan kokladıkça kokusuna doyamadığım kucağımdan hiç bırakmayacağım bişey istiyomu diye gözünün içine bakacağım kızım yada oğlum olsa başkalarının kucağındayken ağlayıp ben aldığımda tanıyormuşcasına sussa bende onu bağrıma bassam yavruuuuuuuum desem mağazalardan artık kendimden çok ona kıyafetler alsam odasına bissürü oyuncaklar alsam en güzel okullarda eğitimini sağlasam vatana milletine anasına babasına hayırlı olarak yetiştirsem dinine bağlı aydın bir müslüman olarak büyütsem akşam eşim geldiğimde kucağımda bebeğimizle kapıyı açsam ben yemeği hazırlarken bebeğimizle eşim ilgilenip oynasa ben gizli gizli onları seyredip mutluluktan gülümsesem hatta ağlasam aaaaaaaah aaaaah bu hayallerim bi gün gerçek olacakmı....................... bilmiyorum ama çok istiyorum ............................ çok şeymi istiyorum.................
Evet canım pko dan dolayı yumurta geliştirici gonal f ve menegon birde yumurta catlatma ignesi kullandımvaayyy bebiş calışması için mi bu saclar baslaryaptır bakalım canım değişiklik olur arada çok ii geliyo sac bas işleri
eşin hastaymış canım geçmiş olsunnnnnnnn
selam canım bende 1.5 ylı devirdim henüz gelmedi benimde kıymetlim hayırlısı olsun inşşallah hepimiz için
ne iğnesine başladın canım sen pkodan dolayı mı kullanıyosun
inşşallahh batta kırmızıların gelmezde güzelllhaberi verirsin bize canımm
Rabbimin izniyle inşşşallahh tüm hayallerin gerçek olsun ablammm hepimize tercüman olmuşsun valla yüreğine sağlık
Evet canım pko dan dolayı yumurta geliştirici gonal f ve menegon birde yumurta catlatma ignesi kullandım
günaydın kızlarrrrrrrriyi pazarlar
hmm anladım canım rabbim hayırlısıyla çalışmalarını boş çıkarmasın inşşallahhhh canımmm
günaydınnn yetercimmm günaydınnn hayırlı pazarlar...
innnnnnnnssssssssss he he
inşşallah canım bende kararsızım bazı ev sorunları yüzünden ama çalışmaya devam ediyrm eşim çk istiyor
Bebiş yapmak için mi kararsizsin bence yap hemen doğduğunda niye bu kadar geç kalmışım bu duyguları yaşamak için dersin ask denilen şey sevdiğinle senden bi parça gerçek SIZZZ
evet bazı sorunlarım var o yüzden kendimi hazır hissetmiyorum suan
bende aynen senin gibi düşünüyorum canım eşimden bir parçam olsun
ama karasız olmama ragmen çalışıyorum yinede 1.5 yıldır ama olmadı daha
herhangi bi sıkıntımızda yok görünürde hayırlısı diyorum bende
Canım sıkıntıların nedir hayatını ne derece etkiliyor bilmiyorum ama büük bi engel yoksa sende gönülden iste rabbim istediğini dileğini versin kucağına
hayatımı bayaaa etkiledi canım malesef... bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı...
ben elimden geleni yapıyrm suanlık canım
Rabbime bıraktım hayırlısıyla versin inşşallah hayırlı zamanda inşşallah hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?