Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Çalışan hanımlar mi var hep burda

Yok canım ev hanımları da çok merak etme. Ben de ev hanımıyım, yemeğim yoktu mutfakta uğraşıyorum o yüzden fazla gelemiyorum bugün. Sen nasılsın kasık ağrıların var mı hala?

Son düzenleme:
Yok canım ev hanımları da çok merak etme. Ben de ev hanımıyım, yemeğim yoktu mutfakta uğraşıyorum o yüzden fazla gelemiyorum bugün. Sen nasılsın kasık ağrıların var mı hala?

Hafif var bugün sabah midemde kötü hala aynı yani dün akşama kadar yattım yürümek bile zor geldi benimde bi kaç idim var ama usendim birazdan yapcam

vaayyy bebiş calışması için mi bu saclar baslar yaptır bakalım canım değişiklik olur arada çok ii geliyo sac bas işleri

eşin hastaymış canım geçmiş olsunnnnnnnn

selam canım bende 1.5 ylı devirdim henüz gelmedi benimde kıymetlim hayırlısı olsun inşşallah hepimiz için
ne iğnesine başladın canım sen pkodan dolayı mı kullanıyosun
inşşallahh batta kırmızıların gelmezde güzelll haberi verirsin bize canımm

Rabbimin izniyle inşşşallahh tüm hayallerin gerçek olsun ablammm hepimize tercüman olmuşsun valla yüreğine sağlık

Son düzenleme:
Evet canım pko dan dolayı yumurta geliştirici gonal f ve menegon birde yumurta catlatma ignesi kullandım

selam kızlar
iyisiniz inşallah
biz de iyiyiz hamdolsun,yuvarlanıp gidiyoz Ahmet paşayla,sahiden yuvarlanıyoz haaa,alıyorum bizim yatağa,bi o yana,bi bu yana devriliyoz beraber,yerde benim her yerim acıyo çünkü:)))
hayırdır leyloş ikinci çocuk çalışmasına m başlamış?
saracım seni de biraz sıkıntılı hissettim,rabbim gidersin sıkıntılarını inşallah,kavuştursun melek yavrularına,tabi tüm isteyen arkadaşlarımı da.
görüşürüz kızlar.

günaydın kızlarrrrrrrr iyi pazarlar

inşşallah canım bende kararsızım bazı ev sorunları yüzünden ama çalışmaya devam ediyrm eşim çk istiyor

Bebiş yapmak için mi kararsizsin bence yap hemen doğduğunda niye bu kadar geç kalmışım bu duyguları yaşamak için dersin ask denilen şey sevdiğinle senden bi parça gerçek SIZZZ

Bebiş yapmak için mi kararsizsin bence yap hemen doğduğunda niye bu kadar geç kalmışım bu duyguları yaşamak için dersin ask denilen şey sevdiğinle senden bi parça gerçek SIZZZ

evet bazı sorunlarım var o yüzden kendimi hazır hissetmiyorum suan
bende aynen senin gibi düşünüyorum canım eşimden bir parçam olsun
ama karasız olmama ragmen çalışıyorum yinede 1.5 yıldır ama olmadı daha
herhangi bi sıkıntımızda yok görünürde hayırlısı diyorum bende

Canım sıkıntıların nedir hayatını ne derece etkiliyor bilmiyorum ama büük bi engel yoksa sende gönülden iste rabbim istediğini dileğini versin kucağına

Canım sıkıntıların nedir hayatını ne derece etkiliyor bilmiyorum ama büük bi engel yoksa sende gönülden iste rabbim istediğini dileğini versin kucağına

hayatımı bayaaa etkiledi canım malesef... bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı...
ben elimden geleni yapıyrm suanlık canım
Rabbime bıraktım hayırlısıyla versin inşşallah hayırlı zamanda inşşallah hepimize...

Anlıyorum canım allahım en doğru zamanı biliyordur bi sebebi vardır bizim şer saydıklarımız beki hakkımızda hayırlı olanıdır

meraba kızlar sizleri çooook özledim beni merak edenler çook şükür iyiyiz kızım sonunda diş çıkardı
dün hediğini döktük sizler hepiniz nasısınız umarım herkez iyidir sizleri çook seviyorum kızlar
ev taşıma telaşı giden gelenim bu aralar biraz oldu ama inşalla artk
arada bi girecem kızlar hepinize güzel ve neşeli hafta sonu diliyorum
ALLAHA EMANETT OLUNN KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…