Anlıyorum canım allahım en doğru zamanı biliyordur bi sebebi vardır bizim şer saydıklarımız beki hakkımızda hayırlı olanıdır
eşin hastaymış canım geçmiş olsunnnnnnnn
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, hatres+, 88prenses22+
hoşgeldiniz hatresimmm & prensesim
nasılsınız kızlar napıyosunuz bakemmm
men evde oturuyrm eşimin bi iki işi var dışarda
bende kv cimle oturuyorum
meraba kızlar sizleri çooook özledim beni merak edenler çook şükür iyiyiz kızım sonunda diş çıkardı
dün hediğini döktük sizler hepiniz nasısınız umarım herkez iyidir sizleri çook seviyorum kızlar
ev taşıma telaşı giden gelenim bu aralar biraz oldu ama inşalla artk
arada bi girecem kızlar hepinize güzel ve neşeli hafta sonu diliyorum
ALLAHA EMANETT OLUNN KIZLAR
Sağol canım iyileşti şükür.
Hoşbulduk Efsunum,kaynanana slm söyle
Canım benim kardeşim mide kanaması geçiriyor, hastaneye yatırdı bizimkilerÇok merak ediyorum onu. Rabbim kardeşime ve bütün hastalara acil şifalar versin inşallah...Aklıma her şey geliyor daralıyorum...
Slm hatunlar nasilsiniz bakalim...
Kardelen ve edan gelmis hosgelmisler edancim disleriniz hayirli olsun kardelos sizede iyi yuvarlanmalar oglusunla...
Leylos saclar nasil oldu sekerim eniste begendimi?
Efsun canim nasilsin hicbisey icin uzme kendini canim benim degmeeeeezzzzz olan bize olur yoksa taaaam mi?
Hatrescim canim esine de kardesinede cok gecmis olsun korkma tatlim allahin izniyle iyi olur kardesin benim annem iki defa mide kanamasi gecirdi cok sukur simdi iyi....ama midesini yoracak seyler yememesi lazim baharat yasak sut cok ii sigara ve icki asla
sara maonyaaa nazemir sevinc sizler nasilsiniz...
Hicrancim sende hosgelmissin topigimize
Edacım canım teşekkür ederim, böyle aniden eşim rahatsızlanmıştı çok şükür o geçti atlattık şimdi de kardeşim aniden rahatsızlandı.Slm hatunlar nasilsiniz bakalim...
Kardelen ve edan gelmis hosgelmisler edancim disleriniz hayirli olsun kardelos sizede iyi yuvarlanmalar oglusunla...
Efsun canim nasilsin hicbisey icin uzme kendini canim benim degmeeeeezzzzz olan bize olur yoksa taaaam mi?
Hatrescim canim esine de kardesinede cok gecmis olsun korkma tatlim allahin izniyle iyi olur kardesin benim annem iki defa mide kanamasi gecirdi cok sukur simdi iyi....ama midesini yoracak seyler yememesi lazim baharat yasak sut cok ii sigara ve icki asla
çok geçmiş olsun kardeşine canımmmm Rabbim acil şifalar versin inşşallahhh
annenleri aradın mı nasılmış durumu bende merak ettim şimdi
benim babamda gecirmişti yıllar önce ben küçüktüm o zmn
ama şükür şimdi çok iii inşşallah kardeşinde iyileşip hemen çıkar hastaneden canım
daralma bunalma canımm dua et bol bolll
değmiyor farkındayımda ne bilim bazen dayanamıyorum işte ama herseyin hayırlısııı
sen nasısın canım ogluşun nasıl
minik kızın nasıııı
Edanım gözün aydın kızın diş çıkarmış hayırlı olsun, rabbim onu ve tüm çocuklarımızı hayırlı güzel yarınlara bıraksın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Evet seni merak ediyorduk, artık gelecekmişsin ne güzelİnşallah hayatında da her şey yoluna girmiştir.
çok geçmiş olsun kardeşine canımmmm Rabbim acil şifalar versin inşşallahhh
annenleri aradın mı nasılmış durumu bende merak ettim şimdi
benim babamda gecirmişti yıllar önce ben küçüktüm o zmn
ama şükür şimdi çok iii inşşallah kardeşinde iyileşip hemen çıkar hastaneden canım
daralma bunalma canımm dua et bol bolll
değmiyor farkındayımda ne bilim bazen dayanamıyorum işte ama herseyin hayırlısııı
sen nasısın canım ogluşun nasıl
minik kızın nasıııı
Edacım canım teşekkür ederim, böyle aniden eşim rahatsızlanmıştı çok şükür o geçti atlattık şimdi de kardeşim aniden rahatsızlandı.
Demek annende geçirmişti, size de geçmiş olsun atlatmış olmanız içimi bir nebze de olsa rahatlattı.
Aramaz mıyım aklım hep orda zaten, annem telefonda hep ağlamaklı onu öyle duyunca ben de burda ağlıyorum
Babam hiç bir saniye yerinde durmayan adam kanepesinden hiç kalkmıyor öylece düşünüp duruyormuş
Kardeşimin hiç bir rahatsızlığı yoktu birdenbire olunca çok kötü olduk bizde.
Çok şükür baban atlatmış inşallah kardeşim de atlatır...
Siz de duanızı eksik etmeyin olur mu canlar?
sağol cnm benim allah razı olsun
sen ve bebişin nası inşalla iyisinizdir cnm benim
iyiyiz canim cok sukur edancim kizina havuc salatalik ve yesil soganin beyaz kismini ver soguk seyler disini rahatlatirmis ben denedim bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?