Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkeze günaydııııın kızlar kötü bi günle yine karşınızdatyım
sizde şimdi sıkılmıssınız benden :26::26::26::26::26:
kızlar oturduğum evde kiracıyım ve 1 ay sonra falan çıkacam diye beklerkn
eşim eve geldiği gibi toparlan cumartesi günü taşınacz diye ama
ben bu nkadar erken olacağını tahmin etmemiştim bi iş bile yapmadım
üstelik yağmurun hediğini çarşamba günü tekrar dökecem çünkü
ilk verdiğim hedik eşimin aile ve akrabaları geldi annemde
istanbulda olduğu için kendi ailemin ayrı vermem gerekiyodu
ve çarşamba günü herkez gelecek bi iş bile yapmadım üstelik
gideceğim gibi inyernette olmayacak
kim bilir ne zaman bağlanır tam size kavuşmak varken yine gidiyorum yaaaaaa

çok geçmiş olsun hatresim Allah şifa versin kardeşine korkma canım mide kanaması tedavi olan bi rahatsızlık ağır yemeklerden alkolden sigardan uzak dursun atlatır inşallah

edanım uzun zaman oldu senden haber almayalı hoşgelmişsin yağmur büyümüş dişleri bilem çıkmış maşallah

taşınma işi streslidir bilirim ama sıkma canını bi şekilde halledersiniz netide taşındığınız eve nakledersiniz böylece kesilmemiş olur olmazmı tatlım

kardelencim hoşgelmişsin sende ahmet bebekle yuvarlanıyomuşsunuz çok güldüm gözümde canlandırdımda çok tatlı yaaaaaaa
hep böyle gelip kendinden haber ver kendini özletme canım menim

leyloooooş saçlar başlar nasıl oldu bacım resim bırak görelim diyecem hayatta yapmazsın biliyorum bari gelde anlat merakımızı gider topikçe saçını merak ediyoruz

hicrancım topiğimizi beğenmişsin buna sevindim bundan sonra seni daha sık aramızda görmek isteriz

GÜNAYDIN KIZLARR BİRAZDAN ÇIKACAĞIM (dr gideceğiz eşimle kontrol için )BİR TARAFDAN HAZIRLANIRKEN BİR TARAFDANDA SİZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM

canim dualarim sizinle allah acil sifa versin kardesine canim bence aen bi kursun doktur istersen nazarmi var uzerinde nedir anlamadim....

allah daha beterinden korusun tabiki
Amin canım Allah daha beterinden korusun, 2013 bize pek hayırlı gelmedi...

Çok sağol Nazcım, evet eşim atlattı çok şükür inşallah kardeşim de atlatır.Bakalım bugün endoskopi yapılacak o zaman daha net anlayacağız durumunu...

Sağol Saram inşallah dediğin gibi tedavisi de kolay olur. Canım kardeşim bırak alkolu, sigara nedir bilmez...Yemek mi dokundu ya da stresli bir işi var ondan mı nedir bilemiyorum artık.İnşallah bugün daha net öğreniriz durumu da rahatlarız Allahın izniyle.

Sana da günaydın canım, Rana da az önce kalktı ve bir güzel kanepeyi çişledi...Biraz kızdım çünkü söylemek istemiyor hala hep ben götürüyorum işine gelirse söylüyor hanım.

canım önceki yazılarını okduudum da ne yaptın hiç tüp bebek denedin mi bizimde durumumuz aynı

Günaydın kızlar bugün rüyamda bi kız bebişim olduğunu gördüm altını temizliyordum böyle daha küçücük br simsiyah saçları vardı bu durum çok etkiledi beni. Çok da mutlu oldum ana ins kendimi çok kaptırdigim için görmüş olmayayim

kızlar birazda kendimden haber vereyim

hafta sonu bayağı yoğun geçti diyebilirim görümcemin eşinin 52 mevlidi vardı cumartesi ona hazırlık yaptık yemekler falan hazırladık pazar günüde mevlit okuttuk bayağı kalabalıktı ve haliyle çok yorulduk

misafirler gittikten sonra evi topla temizle derken gece 2 gibi uyudum ve şu anda hem uykusuz hem yorgunum üstelik boyun fıtığım zorlanmış durumda boynumu kıpırtadınca çok ağrıyo

ama herşeye rağmen güzel bi sabaha uyanmak güneşin pırıldamasını görmek hayatın gülümsediğini hissetmek güzel

inşallah hayırlara versile olur rüyan hicrancım

GÜNAYDIN KIZLARR BİRAZDAN ÇIKACAĞIM (dr gideceğiz eşimle kontrol için )BİR TARAFDAN HAZIRLANIRKEN BİR TARAFDANDA SİZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM

günaydın yetercim Allah işlerinize kolaylık versin

stres en önemli etken zaten her hastalıkta inşallah önemli bişey çıkmaz canım hep dua et ve kalbini ferah tut

canım önceki yazılarını okduudum da ne yaptın hiç tüp bebek denedin mi bizimde durumumuz aynı
1tüp bebek 1de aşılama denedim olmadı cnm.bu sene kendiliğimden gebe kaldım onunda kalbi durdu.

saracımmm yrnda kayınvalidem mevlit okutacakkk 100kişiden fazla insan çağırdı ki,mi görse çağırdıı en uzak akrabalarına selam verene kadar çağırdıııbi kaç gündür onun hazırlığıyla uğraşıyoruz.

kızlar geçmişe çok bakamadımmmm kv mevlidi yüzünden yoğunum evde duramıyrm inş yarını atlatırsak yine görüşürüzzz.kib

günaydınnn arkadaşlar.nasılsınız?

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

kolay gelsin canım bizdede en az 200 kişi vardı çok yorucu oluyo ama hayırlı biş iş olduğu için yorgunluğu pek umursamıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…