Hımmm bayağı yorulmuşsunuzdur, ama tüm yorgunluğunuza rağmen güzel şeyler eş - dost, konu komşu çeşitli vesilelerle biraraya gelmek, insanlar arasındaki bağları güçlendiren hayırlı güzel işler...kızlar birazda kendimden haber vereyim
hafta sonu bayağı yoğun geçti diyebilirim görümcemin eşinin 52 mevlidi vardı cumartesi ona hazırlık yaptık yemekler falan hazırladık pazar günüde mevlit okuttuk bayağı kalabalıktı ve haliyle çok yorulduk
misafirler gittikten sonra evi topla temizle derken gece 2 gibi uyudum ve şu anda hem uykusuz hem yorgunum üstelik boyun fıtığım zorlanmış durumda boynumu kıpırtadınca çok ağrıyo
ama herşeye rağmen güzel bi sabaha uyanmak güneşin pırıldamasını görmek hayatın gülümsediğini hissetmek güzel
inşallah hayırlara versile olur rüyan hicrancım
günaydın yetercim Allah işlerinize kolaylık versin
stres en önemli etken zaten her hastalıkta inşallah önemli bişey çıkmaz canım hep dua et ve kalbini ferah tut
Aminnnnnn...Eki Görüntüle 667228 amiiiiiiiiiiiiiin
Hımmm bayağı yorulmuşsunuzdur, ama tüm yorgunluğunuza rağmen güzel şeyler eş - dost, konu komşu çeşitli vesilelerle biraraya gelmek, insanlar arasındaki bağları güçlendiren hayırlı güzel işler...
Allah' ıma şükürler olsun ki az önce öğrendik çok ciddi koktuğumuz gibi bir şey çıkmadı endoskopiden. Midesinde ülser varmış kanamaya neden olan da bu imiş. Düşünüyorum da bazı hastalıklara karşın çok hafif olan ülser bile kaç gündür durmayan bir kanamaya neden olmuştu, Allah daha güç tedavisi zor hastalıklarla mücadele edenlere ve tüm hastalara hayırlı acil şifalar versin.
Aminnnnnn...
sağol canım ben çok iyiyim 2 gündür hava güzel geziyoruz kardeşimle
sende iyisin inşallah
günaydınnn arkadaşlar.nasılsınız?
sağol cnm bilgin için tşk ederim :) bide bi emeklese mayısın başında 1 yşına girecek ama
icraat yok kızımda
edacım nasılsın demişsin iyiyim sen nasılsın
kolay gelsin yetercim...GÜNAYDIN KIZLARRBİRAZDAN ÇIKACAĞIM (dr gideceğiz eşimle kontrol için )BİR TARAFDAN HAZIRLANIRKEN BİR TARAFDANDA SİZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM
kızlar birazda kendimden haber vereyim
hafta sonu bayağı yoğun geçti diyebilirim görümcemin eşinin 52 mevlidi vardı cumartesi ona hazırlık yaptık yemekler falan hazırladık pazar günüde mevlit okuttuk bayağı kalabalıktı ve haliyle çok yorulduk
misafirler gittikten sonra evi topla temizle derken gece 2 gibi uyudum ve şu anda hem uykusuz hem yorgunum üstelik boyun fıtığım zorlanmış durumda boynumu kıpırtadınca çok ağrıyo
ama herşeye rağmen güzel bi sabaha uyanmak güneşin pırıldamasını görmek hayatın gülümsediğini hissetmek güzel
bende iyiyim canim
kolay gelsin yetercim...
canim yorulmussundur eminim ama dedigin gibi sonuguzel olunca hayirli bi is olunca insana zor gelmiyo dimi?
gözünüz aydın canım önemli bişey çıkmamasına sevindim senin adına ve duana amin diyorum hatresim
Çok cok geçmiş olsun canım allah daha büyük dert vermesin
hatres gozunaydin canim kardesin icin allah saglik sihhat versin dert verip derman aratmasin insallah
iyi olmana sevindim ohhh ne guzel gez valla tam gezilecek hava ama tek basima hem hamis hem oglumla cikamiyorum esimle yada annem teyzem olcak.....sen benim yerimede gez nazcim
Kızlar Allah razı olsun sizlerden ve benimle sıkıntımı paylaşıp manevi destek olup duada bulunan diğer canlardan...Biliyorsunuz bu sıralar sıkıntılar hep üst üste geldi ve ben gerçekten çok daraldım...İyi ki varsınız dostlar, sanal da olsa manevi destek ne kadar güzel...
Annem babam ben birbirimize sanki bayram sevincini yaşar gibi temiz çıkan sonucu söyleyip sevindik
Bebeğin kaç aylık oldu Edacım? Nasıl durumun, umut da olunca zorlanıyo rmusun ?Tek başına çıkamasan da en azından yine en yakınından birileri istediğin zaman imdadına yetişebiliyor ne güzel...
Aramaz mıyım aklım hep orda zaten, annem telefonda hep ağlamaklı onu öyle duyunca ben de burda ağlıyorum
Babam hiç bir saniye yerinde durmayan adam kanepesinden hiç kalkmıyor öylece düşünüp duruyormuş
Kardeşimin hiç bir rahatsızlığı yoktu birdenbire olunca çok kötü olduk bizde.
Çok şükür baban atlatmış inşallah kardeşim de atlatır...
Siz de duanızı eksik etmeyin olur mu canlar?
Eki Görüntüle 667228 amiiiiiiiiiiiiiin
Eki Görüntüle 667229 amiiiiiiiiiiiin
1tüp bebek 1de aşılama denedim olmadı cnm.bu sene kendiliğimden gebe kaldım onunda kalbi durdu.
saracımmm yrnda kayınvalidem mevlit okutacakkk 100kişiden fazla insan çağırdı ki,mi görse çağırdıı en uzak akrabalarına selam verene kadar çağırdıııbi kaç gündür onun hazırlığıyla uğraşıyoruz.
kızlar geçmişe çok bakamadımmmm kv mevlidi yüzünden yoğunum evde duramıyrm inş yarını atlatırsak yine görüşürüzzz.kib
Kızlar Allah razı olsun sizlerden ve benimle sıkıntımı paylaşıp manevi destek olup duada bulunan diğer canlardan...Biliyorsunuz bu sıralar sıkıntılar hep üst üste geldi ve ben gerçekten çok daraldım...İyi ki varsınız dostlar, sanal da olsa manevi destek ne kadar güzel...
Annem babam ben birbirimize sanki bayram sevincini yaşar gibi temiz çıkan sonucu söyleyip sevindik
Yok yok Leyloşşşşşşşşşşş artık karar verdim sen dünyalı değilsin, ( uzaydan geldiğine inanacam artıkım) devlet sırrı gibi gizliyosun ya
Hem Sara' ya niye soruyomuşum senin kendi dilin yok mu heeeeeeeeee
Merak ettiğim için değil, herkesin az çok nereli olduğunu biliiyoruz sen dışarda kaldın seni de içeri alalım diye.
Söylemezsen söööööyyyyyyyyyyylememmmmmmmmmmmeeeeeeeeee
Bundan sonra ben de senin adını UZAYLI Leyloşşşşşşşş koyacammmmmmmm
Kocamı ben hasta eder miyim kızzzzzzzzz , o benim hayatum, aşkum, cicim...( nerelerde kalmişsun uç da gel güvercinimmmmm)
Saram ya sen de Yeter de böyle şeyler yazıyorsunuz ya ne kadar derinden paylaşıyorum hislerinizi bir bilsenizzzzzzzzzz,inşallah o özlediğiniz günler de gelecek canım menim.Aklıma geldi de bizim de Rana yokken babası yatağımıza gittiğimiz zaman hep derdi ki :
" bebeğimiz olsa da onu da aramızda yatırsak" şimdi yapıyoruz bunu, hele hafta sonu sabahları yatağın içinde üçümüz birlikte oynuyoruz.Bir zamanlar arzumuzdu gerçek oldu, sizinki de olacak canım, Allah Kerim' dir...
saol bitanem...sende Allaha emanet ol saram..güle güle canım şimdiden sıhhatler olsun sende Allaha emanet ol bende seni öptüm
ayyyyyyyyyy nazcım çok özür tatlım ya..seni nasıl unutmuşum....canım benim bitanem sen nasılsın?kendimi nasıl affettireyim sana....
bende yeni öğrendim
bende mausu sağ tıklayıp tazele yazan yere tıklıyorum sayfayı öyle yeniliyorum
saracım tabiki bigün gerçekleşecek hayallerin hayellerimiz
eşimde bazen bebek olunca ayağında sallıyacakmış gezdirecekmiş daha ne hayeller
hele şu restoranlarda pastanelerde bebekler için mama sandalyesini görüpte acaba bi gün bizde bunları kullanabilekmiyiz diyoruz
yok tatlım bebiş için değil kociş içinvaayyy bebiş calışması için mi bu saclar baslaryaptır bakalım canım değişiklik olur arada çok ii geliyo sac bas işleri
eşin hastaymış canım geçmiş olsunnnnnnnn
selam canım bende 1.5 ylı devirdim henüz gelmedi benimde kıymetlim hayırlısı olsun inşşallah hepimiz için
ne iğnesine başladın canım sen pkodan dolayı mı kullanıyosun
inşşallahh batta kırmızıların gelmezde güzelllhaberi verirsin bize canımm
Rabbimin izniyle inşşşallahh tüm hayallerin gerçek olsun ablammm hepimize tercüman olmuşsun valla yüreğine sağlık
edancım hg tatlım...yağmuru öp benim için..meraba kızlar sizleri çooook özledim beni merak edenler çook şükür iyiyiz kızım sonunda diş çıkardı
dün hediğini döktük sizler hepiniz nasısınız umarım herkez iyidir sizleri çook seviyorum kızlar
ev taşıma telaşı giden gelenim bu aralar biraz oldu ama inşalla artk
arada bi girecem kızlar hepinize güzel ve neşeli hafta sonu diliyorum
ALLAHA EMANETT OLUNN KIZLAR
harika oldu canım..saolasın edacım...beğendi valla..Slm hatunlar nasilsiniz bakalim...
Kardelen ve edan gelmis hosgelmisler edancim disleriniz hayirli olsun kardelos sizede iyi yuvarlanmalar oglusunla...
Leylos saclar nasil oldu sekerim eniste begendimi?
Efsun canim nasilsin hicbisey icin uzme kendini canim benim degmeeeeezzzzz olan bize olur yoksa taaaam mi?
Hatrescim canim esine de kardesinede cok gecmis olsun korkma tatlim allahin izniyle iyi olur kardesin benim annem iki defa mide kanamasi gecirdi cok sukur simdi iyi....ama midesini yoracak seyler yememesi lazim baharat yasak sut cok ii sigara ve icki asla
sara maonyaaa nazemir sevinc sizler nasilsiniz...
Hicrancim sende hosgelmissin topigimize
herkeze günaydııııın kızlar kötü bi günle yine karşınızdatyım
sizde şimdi sıkılmıssınız benden :26::26::26::26::26:
kızlar oturduğum evde kiracıyım ve 1 ay sonra falan çıkacam diye beklerkn
eşim eve geldiği gibi toparlan cumartesi günü taşınacz diye ama
ben bu nkadar erken olacağını tahmin etmemiştim bi iş bile yapmadım
üstelik yağmurun hediğini çarşamba günü tekrar dökecem çünkü
ilk verdiğim hedik eşimin aile ve akrabaları geldi annemde
istanbulda olduğu için kendi ailemin ayrı vermem gerekiyodu
ve çarşamba günü herkez gelecek bi iş bile yapmadım üstelik
gideceğim gibi inyernette olmayacak
kim bilir ne zaman bağlanır tam size kavuşmak varken yine gidiyorum yaaaaaaQUOTE]
ayyyyyyyyyy ben olsam böyle bir durama bende gıcık olurdum valla..insan uyuz oluyor ya..taşınma işi insanı mahvediyor..bende yeni taşındımya..Allah kolaylık versin..kendini özletme merak ediyorum valla seni..eşinin davranışları düzeldimi tatlım...?
hemen anlatıyorum..cumartesi yaptırdım tatlım harika oldu valla...değişiklik iyi oluyor saram...leyloooooş saçlar başlar nasıl oldu bacım resim bırak görelim diyecem hayatta yapmazsın biliyorum bari gelde anlat merakımızı gider topikçe saçını merak ediyoruz
Sen napıyosun canım menim? boynum ağrıyo demişsin nasıl oldu iyi mi biraz? Benim de dün başım çok ağrıyordu gece 3e kadar uyuyamadım ağrı kesici attım da ancak uyudum.
gökyüzü masmavi güneş pırıl pırıl ağaçlar yemyeşil olmaya başladı kuşlar ötüyo memleketime bahar geliyo içimede bahar geliyo hoş geliyo sefalar getiriyoumutlar beklentiler güzellikler geliyo artık daha aktif olarak hayata sarılacam yarım kalan el işlerimi bitirecem yenilerini başlayacam kitaplarımı okumaya kaldığım yerden devam edecem tabiki gezmeye eğlenmeye tam gaz devam bahar temizliğine başlayıp evi dip köşe temizleyip detoksa evden başlayacam kaygana görümcek gibi gereksiz insanları hayatımdan mümkün mertebe uzak tutacam:120: :120::120::120::120::120:benden değerlisi yok benden önemlisi yok bu arada bebek gelirse gelsin gelmezse mayıs ayı gibi yeniden tüp bebek tedavisine başlayacam tabi bu arada biraz kiloda verecem yenilenecem güzelleşeceğim
içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim :112::112::112::112::112::112::112::112:
he öyle söyle uzaylı Leyloşşşşşşşşş...kız benden önce ki mesajda sara yazmıştı geçmiş olsun diye...sadece benmi geride kalmışım he söyle bakayım...neyseeeeeeeee
saol bitanem...sende Allaha emanet ol saram..
ayyyyyyyyyy nazcım çok özür tatlım ya..seni nasıl unutmuşum....canım benim bitanem sen nasılsın?kendimi nasıl affettireyim sana....
yok tatlım bebiş için değil kociş için
hg kardelenim..kendini özletiyorsun haberin olsun..ahmetçiği öp bizim için canım...
edancım hg tatlım...yağmuru öp benim için..
harika oldu canım..saolasın edacım...beğendi valla..
ayyyyyyyyyy ben olsam böyle bir durama bende gıcık olurdum valla..insan uyuz oluyor ya..taşınma işi insanı mahvediyor..bende yeni taşındımya..Allah kolaylık versin..kendini özletme merak ediyorum valla seni..eşinin davranışları düzeldimi tatlım...?
hemen anlatıyorum..cumartesi yaptırdım tatlım harika oldu valla...değişiklik iyi oluyor saram...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?