Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Hımmm bayağı yorulmuşsunuzdur, ama tüm yorgunluğunuza rağmen güzel şeyler eş - dost, konu komşu çeşitli vesilelerle biraraya gelmek, insanlar arasındaki bağları güçlendiren hayırlı güzel işler...

Allah' ıma şükürler olsun ki az önce öğrendik çok ciddi koktuğumuz gibi bir şey çıkmadı endoskopiden. Midesinde ülser varmış kanamaya neden olan da bu imiş. Düşünüyorum da bazı hastalıklara karşın çok hafif olan ülser bile kaç gündür durmayan bir kanamaya neden olmuştu, Allah daha güç tedavisi zor hastalıklarla mücadele edenlere ve tüm hastalara hayırlı acil şifalar versin.

Aminnnnnn...

Son düzenleme:

gözünüz aydın canım önemli bişey çıkmamasına sevindim senin adına ve duana amin diyorum hatresim

sağol canım ben çok iyiyim 2 gündür hava güzel geziyoruz kardeşimle
sende iyisin inşallah

iyi olmana sevindim ohhh ne guzel gez valla tam gezilecek hava ama tek basima hem hamis hem oglumla cikamiyorum esimle yada annem teyzem olcak.....sen benim yerimede gez nazcim

sağol cnm bilgin için tşk ederim :) bide bi emeklese mayısın başında 1 yşına girecek ama
icraat yok kızımda

emekler canim merak etme her cocuk farkli zamanlarda yapiyo herseyi bizimki 6,7aylikti emeklediginde fakat disi cikmiyodu ben artik telaslanmaya baslamistim nie cikmiyo diyodum 11 aylikti disi ciktiginda ....

Son düzenleme:
edacım nasılsın demişsin iyiyim sen nasılsın

bende iyiyim canim
GÜNAYDIN KIZLARR BİRAZDAN ÇIKACAĞIM (dr gideceğiz eşimle kontrol için )BİR TARAFDAN HAZIRLANIRKEN BİR TARAFDANDA SİZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM
kolay gelsin yetercim...

canim yorulmussundur eminim ama dedigin gibi sonuguzel olunca hayirli bi is olunca insana zor gelmiyo dimi?

hatres gozunaydin canim kardesin icin allah saglik sihhat versin dert verip derman aratmasin insallah

bende iyiyim canim

kolay gelsin yetercim...

canim yorulmussundur eminim ama dedigin gibi sonuguzel olunca hayirli bi is olunca insana zor gelmiyo dimi?

iyi olmana sevindim edacım

evet sonu güzel olunca insan yorgunluğunuda unutuyo bi nebze

gözünüz aydın canım önemli bişey çıkmamasına sevindim senin adına ve duana amin diyorum hatresim

Çok cok geçmiş olsun canım allah daha büyük dert vermesin

hatres gozunaydin canim kardesin icin allah saglik sihhat versin dert verip derman aratmasin insallah

Kızlar Allah razı olsun sizlerden ve benimle sıkıntımı paylaşıp manevi destek olup duada bulunan diğer canlardan...Biliyorsunuz bu sıralar sıkıntılar hep üst üste geldi ve ben gerçekten çok daraldım...İyi ki varsınız dostlar, sanal da olsa manevi destek ne kadar güzel...
Annem babam ben birbirimize sanki bayram sevincini yaşar gibi temiz çıkan sonucu söyleyip sevindik

iyi olmana sevindim ohhh ne guzel gez valla tam gezilecek hava ama tek basima hem hamis hem oglumla cikamiyorum esimle yada annem teyzem olcak.....sen benim yerimede gez nazcim

Bebeğin kaç aylık oldu Edacım? Nasıl durumun, umut da olunca zorlanıyo rmusun ?Tek başına çıkamasan da en azından yine en yakınından birileri istediğin zaman imdadına yetişebiliyor ne güzel...

gökyüzü masmavi güneş pırıl pırıl ağaçlar yemyeşil olmaya başladı kuşlar ötüyo memleketime bahar geliyo içimede bahar geliyo hoş geliyo sefalar getiriyo umutlar beklentiler güzellikler geliyo artık daha aktif olarak hayata sarılacam yarım kalan el işlerimi bitirecem yenilerini başlayacam kitaplarımı okumaya kaldığım yerden devam edecem tabiki gezmeye eğlenmeye tam gaz devam bahar temizliğine başlayıp evi dip köşe temizleyip detoksa evden başlayacam kaygana görümcek gibi gereksiz insanları hayatımdan mümkün mertebe uzak tutacam:120: :120::120::120::120::120:benden değerlisi yok benden önemlisi yok bu arada bebek gelirse gelsin gelmezse mayıs ayı gibi yeniden tüp bebek tedavisine başlayacam tabi bu arada biraz kiloda verecem yenilenecem güzelleşeceğim

içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim :112::112::112::112::112::112::112::112:

dualarım hep seninleee canımmmm.....

aamiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah kolaylık versin canım inşşallahh sana mevlidde kalabalıksa bayaa yorulursun...

tekrar gecmiş olsun canımmm gözün aydın bişey çıkmamasına çk sevindim

he öyle söyle uzaylı Leyloşşşşşşşşş... kız benden önce ki mesajda sara yazmıştı geçmiş olsun diye...sadece benmi geride kalmışım he söyle bakayım...neyseeeeeeeee
güle güle canım şimdiden sıhhatler olsun sende Allaha emanet ol bende seni öptüm
saol bitanem...sende Allaha emanet ol saram..
ayyyyyyyyyy nazcım çok özür tatlım ya..seni nasıl unutmuşum....canım benim bitanem sen nasılsın?kendimi nasıl affettireyim sana....
yok tatlım bebiş için değil kociş için
QUOTE=kardelen5233;29512484]selam kızlar
iyisiniz inşallah
biz de iyiyiz hamdolsun,yuvarlanıp gidiyoz Ahmet paşayla,sahiden yuvarlanıyoz haaa,alıyorum bizim yatağa,bi o yana,bi bu yana devriliyoz beraber,yerde benim her yerim acıyo çünkü:)))
hayırdır leyloş ikinci çocuk çalışmasına m başlamış?
saracım seni de biraz sıkıntılı hissettim,rabbim gidersin sıkıntılarını inşallah,kavuştursun melek yavrularına,tabi tüm isteyen arkadaşlarımı da.
görüşürüz kızlar.[/QUOTE]
hg kardelenim..kendini özletiyorsun haberin olsun..ahmetçiği öp bizim için canım...
edancım hg tatlım...yağmuru öp benim için..
harika oldu canım..saolasın edacım...beğendi valla..

Sen napıyosun canım menim? boynum ağrıyo demişsin nasıl oldu iyi mi biraz? Benim de dün başım çok ağrıyordu gece 3e kadar uyuyamadım ağrı kesici attım da ancak uyudum.

yeni kararlar alıyorum yukarıya yazdım bak :130::130::130::130::130::130::130:

bunun dışında boynum ağrıyo bende dün ağrıkesiciyle ayakta durdum birazdan yine içecem boyun fıtığı çok kötü ya yorgunluğa gelmiyo strese gelmiyo seninde dün stresten ağrımıştır başın kolaymı bende olsam delirirdim heralde bide aynı şehirde olamamak yanlarında olamamak daha kötü ama sağlık olsun iyi olsunlarda varsın uzak olsunlar

kız yokluğumda ne çene yapmışsınız...size cevap yetiştiremiyorum valla...

ayyyyyy bende aynen içim kıpır kıpır bugün
duyguların benide çk mutlu etti canımm ablammmm
aynen bizden değerlisi yok...

güle güle kullan tatlım hangi rengin üzerine attın röfleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…