Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bu yarın misifarlere ikram edeceğimiz yaş pastamız

evet bal onlarrr teyzesiii EVET YA O MARULUN TADI YOK

huuuu bacılar naberr
ben 1 haftadır mide ağrısından ölüyorum
bu durumda diyette güme gitti gelemedim de
hep aklımdaydınız ama
canım inş tahlilin güzel çıkar
musab iyi çok şükür de ben çok kötüyüm
senden iyi kaynana mı bulacak Musabım
aynen bizde bide üstüne belimi incitmiştim

çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah
canım inş Rabbim sana da sarama,efsuna da nasip eder
şu kaynana illetinden nefret ediyorum ya dikenleri olmasa olmaz
sonucum NEGATİF oldu kızlar merak etmişiniz bi türlü fırsat bulamadım yazmaya
canım inan çok üzüldüm demekki vakti zamanı var daha
ohhh sana çok özendim canım
ben de balkonuma yşillik ekmek istiyorum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

canım inanki eşine çok kızdım tamam babasının ismini koymak istemesini anlarım da kız kardeşler ne alaka yaisim konusuna beraber karar verilir acaba bişeye mi inat etti olmadı iki iisim koyarsınız hem böyle bişey için çocuğumun olmasını istemiyorum falan deme bakarsın hamile kalınca fikri tamamen değişir hem erkekler baba olmayıncaya kadar aile olamıyo bence kendi ailelerinden kopamıyolar

Sağol Efsuncum, siz silkelenmeye devam edin bakarsın işe yarar siz de

yok beee bacım gülmekten sirkelenemedikki sonrada bi daha denemedikki

aynen bizde bide üstüne belimi incitmiştim
çokta tatlı bi bebek ve senin kızında çok tatlı hatrescim maşallah bebeklerinize RABBİM banada nasip eder inşallah

senin ki hasarlı olmuş canım bide yaaaa biz sadece gülmekten ölmüştük

hep böyle ne1şeli ol efsuncum veee iyi silkelenmele :

inşşallah ablam inşşallahhh sende hep neşeli mutlu ol, valla gülmekten sirkelensek belki Rabbim verecek ama gülmekten sirkelenemiyo ki insan

can dostlarım BENİ ÖZELEMİŞLER SAĞOLUN KIZLAR SEVİYORUM SİZİ BU GÜN EVDE TADİLAT VARDI :26::26ARKE DÖŞETTİK OFF BİTTİM YAAA ÖLÜYORUM YORGUNLUKTANN

tadilat işleri zor oluyo canım ama güzel oluyo yaniiii valla keşek benimde tadilatlık yerlerim yapılsa bi mutlu olurum kiii

amannnnn boşver ablam yaaaa salla gitsin kayganayı börülceyi onlardan kurtuluş yokkkkkk

sonucum NEGATİF oldu kızlar merak etmişiniz bi türlü fırsat bulamadım yazmaya

vakti zamanı değil demekdi demekki canım

kızlar bu pastaları biz yaptık kız kardeşimle birisi cimcimenin diş yasini için diğerde bıdıkın okulu için

maşşallahh canım yaaa ne güzel pastacıklar bunlar

ayyyyyyyyyyyyy bunlar ne şekerler böleee yaaaa bayıldım ben minik kuşlara
Rabbim nazarlardan korusun inşşallahhhhhhhhhhhh

bende yeşillikçiyim abla bayılıyrm yeşilliklere valla ama daha semiz otu görmedim ben hiç
senin balkon bayaaa büyük demekki ablam bu kdr şeyi ekebildiğine göre resmini çek bizeee

ayyyyy ne güzel geldi bu şarkı şimdi bana eski günlerdeki gibi

üzülme canım yaaa sinirlenme boşver annecin güzel demiş de işte bazen erkeklerin cinsliği tutuyo işte
üzülme sen takma kafana, hiç çabası yok derken nası yok yani abla destek olmuyo mu sana

Eki Görüntüle 1062229 kızlar bu yarın misifarlere ikram edeceğimiz yaş pastamız

vuu kıskandım şimdi misafirleri valla yaaa nerden öğrendiniz bu kdr güzel pasta yapmayı sizzz

Saram seninle telde konuşalım istiyorum ama eşin evdedir şimdi
:44:
Olmazsa yarın ararım seni inşallah

Saram saat 10 a geliyormuş zaten, çikmam gerekiyor , sadece sana canını sıkma diyorum
Çoğu zaman eşlerimize bir mana veremiyoruz hepimiz...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
hasret41,
sara_28+

Ortadaki nicki görünce aaa dedim benim nickden
Sonra baktım farklı

söz konusu benim ailemse eşim insanında her zaman bi tavır var saygıda kusur etmez bize geldiklerinde misafirperverliğinde üstüne yoktur ama annem rahatsız olsa ben aramasını istemesem aramayı düşünmez bile ama kendi ailesinden birinin başı ağrısa ne yapacağını şaşırır hele anasına tapıyo resmen ona bişey desem küser inattır o yüzden anamı kıramam der nefret ediyorum hepsinden

canım bizim tadilat işi zorunluydu ev babamın eski evi çok zordu temiliği vs en azında parkesi yaptıralım dedik
ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN BÖYLE GÜZELİKLERDEN EVLAT OLARAK İNŞŞŞ
CANIM YAŞ PAŞTA İŞİ DAHA ÇOK KARDEŞİMİN ÇOK BECERİKLİDİR BIDIKIMIN CİMCİMEMİN ANNESİ BEN SADECE ONA YAMAKLIK YAPIYORUMM

canımmm kendini hiç üzme ne olur söylediğin her şeyde haklısın ama erekek miletti işte anlamak mümkün değil anlamaya çalışmak sadece ömrünü kısaltır üzme kendini ne olur bak üzülecek çok daha ciddi konularımız var

ALLAHIM HERKESİN İÇİNDE SAKLI BİR DERDİ VAR KİMİ EŞİYLE KİMİ EVLADIYLA KİMİ KOMŞUSUYLA KİMİ KARDEŞİYLE YARABBİ KALBİMİZDEKİ SAKLI DERDİMİZİ YALNIZ SEN BİLİYORSUN SEN DERTLİ KULARINA YARDIM EYLE ALLAHIM DERTLİ OLANLARA ŞDEVA HASTA OLANLARA ŞİFA BORCU OLANLARA EDA SIKITISI OLANLARA FERAHLIK VER YARABBİ SEN BİZLERİ SEVDİKLERİMİZLE İMTİHAN ETME hayırlı cumalar

önce sana çok geçmiş olsun mide ağrısı ne demek çok iyi biliyorum nane kaynat şekersiz iç bana çok iyi geliyor inşallah sanada faydalı olur

eşimin bişeye inat ettiği yok onun için varsa yoksa kendi ailesi evli olan kardeşlerine bu kadar düşkün değil evde kalmış kız kurularının yapmacık sevgilerine çok inanıyo anası bile kendinden başkasını düşünmez eşimi benim yanımda bile kaç defa kırmış bağırmıştır cadaloz kaygana ama eşime anası dendimi akan sular duruyo neymiş efendim tek erkek evlatmış babasıda yokmuş o yüzden onları kıramazmış bende onunla evlendiğime göre artık kendi ailemle arama mesafe koymalıymışım oldu canım her gün düzelir bir gün bu fikirlerinden vazgeçer diye ümit ettim ama olmadı hep bu sıkıntılar stresler yüzünden hiç bir sebeb olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyo sen olsan ne yaparsın prensesim

amin hemde yürekten amin

çabası yok derken canım yani ben tüp bebek tedavisi konusunu açmasam eşim hiç açmaz olursa olur olmazsa yapacak bişey yok modunda bunu demek istedim

Saram seninle telde konuşalım istiyorum ama eşin evdedir şimdi
:44:
Olmazsa yarın ararım seni inşallah

evet telde konuşamazdık çünkü hem eşim evdeydi hemde görümcem habersiz geldi oda bizdeydi sanırım hafta sonundada bizde canım sıkkınkende misafir hiç çekilmiyor

haklısın yeterim ama üzülmemek elde değil

kızlar eşim çok pişman gibi davranıyor etrafımda dönüyo yüz vermiyom ama sarılmamak içinde kendimi zor tutuyom herkesten vazgeçerim ama senden asla dedi çok şaşırdım ama çok hoşuma gitti demekki bazen bazı şeyşeri çözmek için tartışmak gerekiyor Allahım hiçbirmizin ağzının tadını bozmasın eşimle tartıştığımız zaman baklava bile yesem acı geliyor

Güzellik sen neler yaşamışsın öyle ya okurken sinir oldum neyse çok şükür hatasını anlamış
dün bende eşimle tartıştım alışverizmerkezinde elim ayağım buz kesti neyse o da bu sabah hatasını anladı aynen senin yazdığın gibi etrafımda dönüp durdu
Evdeki huzur bozulmasın hep mutlu olun emi

haklısın canım inş düzelir sabır canım sabır
canım çok sevindiim hatasını anlamasına sen de üzme artık barışın

ben sana erkek miletini anlamak mümkün değil demiştim değilmiADAMLAR LABİRENT GİBİ ÇÖZEMİYORUZ CANIMMM ARANIZIN DÜZELECEĞİNİN SİNYALLEİRNİ VERMİŞ EŞİNN ALLAH BOZMASIN .......

Iyi geceler kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir oglum telefonumu balkondan atti tamire verdik ama olmadi oyuzden giremedim pc dende umut firsat vermiyoki neyse esim yeni tel aldi saolsun biz iyiyiz cok sukur cocuklarla gecinip gidiyoruz)

Saracim canim hepimiz yasiyoruz bu tur sorunlari umarim duzelir esinde hatasini anlamis zaten...kaynana gorumceyi salla kocanla iyi olda gerisi bos

Prensescim gecmis olsun canim miden agriyomus musab nasil buyudumu pasa

hatresim nasilsin canim rana sultan nasillar cok op

efsunum uzulme bebegim rabbim senide isteyen herkeside anne yapacak elbet hayirli zamanda insallah sen gonlunu ferah tut

Yetercim nasilsin yegenlerin cok tatli masallah kiz olan ayni benim eylule benziyo tombis tam olarak kac aylik

nazemircim sen nasilsin canim

maonyada pek ugrayamiyo bebisle ilgilenmekten galiba

leylos hala yok hepinizi opuyorum umarim unuttugum yoktur yarin misafirim var kizlar simdi yatmam lazim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…