Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben biraz daha iyiyim canım
musab da büyüyo işte
senin bıdıklar nasıllar?

ben ve yine uykusuz geceler musab yine uyutmayacak belli devamlı uyanıp duruyor aman canı sağ olsun da...akşam annemlerdeydim uyuyunca kız kardeşimin yatağına yatırdım yarım saat sonra pat diye ses geldi yataktan düşmüş çok ağladı yavrum nasıl korktum nasıl vicdan azabı duydum anlatamam düşebileceğini kestirebilmeliydim ama olan oldu babam da çok sinirlendi bir çocuğa dikkat edemiyorsunuz diye çok korktu o da o düşme sesi kulağımdan çıkmıyor Rabbim evlatlarımızı muhafaza etsin

Dikkat et canim allah korumus sen zaten anlarsin dusup dusmeyecegini yani hareketli bi cocuksa duser duanada amin diyorum

Iyiler cok sukur umut iyice dillendi artik herseyi konusabiliyo eylulde beni tanimaya basladi baskasina verince yada odadan cikica basiyo cigligi gidiyorum diye))
maşallah canım ne güzel beraber büyüyo senin minikler hep özenirim çocuklar arasındaki az yaş farkına da gözüm yemiyo
Dikkat et canim allah korumus sen zaten anlarsin dusup dusmeyecegini yani hareketli bi cocuksa duser duanada amin diyorum

malesef canım azcık ihmal ettim Musab çok çok hareketli

pişmanlık duyması ne güzel demekki yaptığı yanlışlığın farkında ALLAH birdaha huzurunuzu bozmasın

canım iyi sayılırım tüp bebek tedavisinden negatifi gördükten sonra şimdi daha iyiyim en azından yıkılmadım ayaktayım diyebilirim

günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inş

amin canım sağol

seninde daha iyi olmana sevindim

inşallah canım hep huzurlu hep mutlu olalım

haklısın canım inş düzelir sabır canım sabır

canım çok sevindiim hatasını anlamasına sen de üzme artık barışın

barıştık bileeeee

ama insanız hepimiz ve tahammül sınırımız var ama benim görümceklerin sınır diye bişeyden haberleri yok

ben sana erkek miletini anlamak mümkün değil demiştim değilmiADAMLAR LABİRENT GİBİ ÇÖZEMİYORUZ CANIMMM ARANIZIN DÜZELECEĞİNİN SİNYALLEİRNİ VERMİŞ EŞİNN ALLAH BOZMASIN .......

amin canım Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın

haklısın canım ama sallamak bazen işe yaramayınca sinir harbi yaşıyosun ister istemez

Selam kızlar, Saracım aşağıda bir seni görüyorum, nasılsın ?
Kızlar nisan yağmurunun hikmetini biliyor musunuz?Ben de detaylı olarak şimdi okudum sizlere de söyleyim dedim
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler...
Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz.’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, ü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için ü Teala’nın izni ile fayda vericidir’’

hatresim seni burda görmek ne güzel uzun zamandır denk gelip sohbet edemiyoduk

nasılsın ne var ne yok raniş nasıl eşinin tansiyonu düzeldimi

iyiyim canım sadece iki gündür sabahları başağrısıyla uyanıyorum ve midem bulanıyo ilerleyen saatlerde geçiyo ama bugün biraz bitkin bıraktı beni

paylaşımın için çok güzel çok faydalı ben geçen sene bunu yapmıştım biliyomusun sadece yanlış hayırlımıyorsan teşbih duası yerine ayetel kürsi okumuştum çünkü benim okuduğum yerde öyle yazıyodu

hatresim seni burda görmek ne güzel uzun zamandır denk gelip sohbet edemiyoduk

nasılsın ne var ne yok raniş nasıl eşinin tansiyonu düzeldimi
Sağol canım , iyiym hamdolsun.
Eşimin tansiyonu çok şükür bu sıralar iyi, kontrole gittik doktor dijitalle ölçülenlerde yanılma payı çok olur diye kendi ölçtü normal çıktı ilaca gerek yok dedi.Biz yarın fakülteye de gidicez emin olmak için.

Ben hiç yapmamıştım canım bunu.nisanın 20sinden mayısın ortalarına kadar olan yağmur olmalıymış, şifa Allahtan canım.Benim de arkadaşımın komşusu toplamış suyu arkadaşıma vermiş o da Allah razı olsun bana getimiş çocuk için
Sen de üşenmezlik etmezsen eğer gene yap yapabilirsen.
Canım acaba stresten mi başağrıların:44::44::44:İnşallah yoktur başka bir sorun

Face de Eda' ylA konuşouyorum sana selamı var Saram.

Son düzenleme:

iyi olmanıza sevindim dijital tansiyon aletlerinin yanılma payı var tabi ama çok fazla değil

stresten kaynaklı olabilir çünkü başı yastığa çeyrek kala uyuyan ben geceler uykum kaçıyo ve uyuyamıyorum bu sıralar

Son düzenleme:

aleyküm selam canım sende benden selam söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…