Eşimi tansiyonu normal aletl 13-8 çıkarken dijitalde 18- 10 çıkıyor, eşim dijitalin titreşiminden etkileniyor sanırım.iyi olmanıza sevindim dijital tansiyon aletlerinin yanılma payı var tabi ama çok fazla değil
stresten kaynaklı olabilir çünkü başı yastığa çeyrek kala uyuyan ben geceler uykum kaçıyo ve uyuyamıyorum bu sıralar
aleyküm selam canım sende benden selam söyle
Eşimi tansiyonu normal aletl 13-8 çıkarken dijitalde 18- 10 çıkıyor, eşim dijitalin titreşiminden etkileniyor sanırım.
Canım hiç bir şey kafana takma, bir şeyler canını sıkıyor ki uykuya dalamıyorsun, boşverelim bu dünyanın derdini, ne zaman bitti ki, İnşirah suresini biliyor musun, o kalplere ferahlık veren bir suredir
Aleyküm selam o da gelir topice nasılsa
Saram ben bir namaz kılayım
Selam kızlar, Saracım aşağıda bir seni görüyorum, nasılsın ?
Kızlar nisan yağmurunun hikmetini biliyor musunuz?Ben de detaylı olarak şimdi okudum sizlere de söyleyim dedim
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler...
Peygamberimiz (s.a.v)den rivayet olundu ki:
Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz.
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.
Yine başka bir Hadis-i Şerifte :
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, ü Tealanın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için ü Tealanın izni ile fayda vericidir
inşirah suresini biliyorum ama ezbere bilmiyorum canım ama okurum sağolasın
evet CANIM BENDE DUYDUM NİSAN YAĞMURUNUN FAYDASINI 3 GÜN ÖNCE ÇOK YAĞMIŞTI YAĞMUR KARDEŞİM ALMIŞ YAĞMUR BENDE DUALRINI OKUYACAĞIM İNŞŞŞ İÇECEĞİZ
maşallah canım ne güzel beraber büyüyo senin minikler hep özenirim çocuklar arasındaki az yaş farkına da gözüm yemiyo
malesef canım azcık ihmal ettim Musab çok çok hareketli
çok güzel olmuş canımValla canim benimde gozum yemiyodu ama hataya kurban gittim eee zaten istiyoduk fazla yas farki olmasin diyoduk cok sukur rabbime zor oluyo tabi banyo yapamiyorum bazen yemin ederim hele bi tuvalete gidisim var gorsen gulersin)) insan alisiyo bu maratonada...
çok sevindim saracımbarıştık bileeeee
ama insanız hepimiz ve tahammül sınırımız var ama benim görümceklerin sınır diye bişeyden haberleri yok
ben bunu her sene yaparım canımSelam kızlar, Saracım aşağıda bir seni görüyorum, nasılsın ?
Kızlar nisan yağmurunun hikmetini biliyor musunuz?Ben de detaylı olarak şimdi okudum sizlere de söyleyim dedim
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler...
Peygamberimiz (s.a.v)den rivayet olundu ki:
Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz.
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.
Yine başka bir Hadis-i Şerifte :
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, ü Tealanın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için ü Tealanın izni ile fayda vericidir
kızlar neredesinizzzz :26::26::26::26::26::26:
burdayım canım ama biraz sıkıntılarım var
eşimin amcasının oğlunun kaynanası vefat etti aynı zamanda bitişik komşumdu yaşlı teyze ona üzüldüm ve akraba olması sebebiylen onun taziyesini bahane ederek kayganalar ve görümcekler topluca benim evde kamp kurdular
üstüne regl oldum çok ağrılı ve sancılı oldu bu ay öyleki dün akşama kadar evde misafir olmasına rağmen akşama kadar uyudum ama sadece iki gün sürdü bunun için tedirginim niye iki gün sürdü anlamadım hemde bu kadar çok ve parça parça giderken birden kesildi oysa bu ay kasıklarımda çok batmalar olmuştu bende acaba hamilemiyim diye düşünmüştüm ama reglim gününde gelince hevesim kursağım kalmıştı
işte bunlardan dolayı buraya gelsemde yazamadım canım
sen nasılsın
Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. ayım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
CANIMMM GEÇMİŞ OLSUN SANA BİR TAVSİYE BOL BOL DERE OTU YEE İYİ GELECEKTİR RAHATSIZLIĞINA (hashimato ya ) BEN 1 YASİN OKURUM OKUDU DİYE EKLE RABBİM BU YOLDA KOLAYLIK VERSİN HAYILI SAĞLIKLI EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞŞ
allah razı olsun canım,dereotu prolaktini yükseltir diye korkuyorum o yüzden yiyemiyorum canım.şuan değerlerim ilk öğrendiğime göre daha iyi canım inşallah rabbim derdi olan herkese yardım etsin.
SARAM BAŞINIZ SAĞOLSUNNN VE GEÇMİŞ OLSUNNN VE TABİKİ (kağanaar için) KOLAY GELSİN CANIMMM CANIM ADET OLAYI ÜSTMÜŞ OLABİLİRİSN BU AY ONDAN BÖYLE OLABİLİR MEVSİM DÖNÜYOR ONDAN BÖYLE OLUR VEE TABİKİ YAŞIMIZ İLERLİYOR ONDAN DOLAYIDA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAMIŞ OLABİLİRİSİN HER AY VİCUDUMUZ FARKLI BİR ŞEKİLDE KARŞIMIZA ÇIKIYOR BENCE BİR DR GİT MUAYANE OL RUTİN TAHLİLLEİRNİ YAPTIR
burdayım canım ama biraz sıkıntılarım var
eşimin amcasının oğlunun kaynanası vefat etti aynı zamanda bitişik komşumdu yaşlı teyze ona üzüldüm ve akraba olması sebebiylen onun taziyesini bahane ederek kayganalar ve görümcekler topluca benim evde kamp kurdular
üstüne regl oldum çok ağrılı ve sancılı oldu bu ay öyleki dün akşama kadar evde misafir olmasına rağmen akşama kadar uyudum ama sadece iki gün sürdü bunun için tedirginim niye iki gün sürdü anlamadım hemde bu kadar çok ve parça parça giderken birden kesildi oysa bu ay kasıklarımda çok batmalar olmuştu bende acaba hamilemiyim diye düşünmüştüm ama reglim gününde gelince hevesim kursağım kalmıştı
işte bunlardan dolayı buraya gelsemde yazamadım canım
sen nasılsın
ALLAH mekanını cennet eylesin
kaynananlarada gün doğmuş sizde kalmak için
çokmu uzakta oturuyorlarda sizde kaldılar
benimde buayki adetim 2 gün sürdü 3. gün lekelenme oldu ama tüpten sonra oluyormuş böyle
birde mvsimlerdende olabilir yeterin dedği gibi
kızlarrr nisan yağmuru aldım ve duasını okudum bu gün başlayacağımm kız kardeşimede aldım duasını yaptımm inşş şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?