Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Eşimi tansiyonu normal aletl 13-8 çıkarken dijitalde 18- 10 çıkıyor, eşim dijitalin titreşiminden etkileniyor sanırım.
Canım hiç bir şey kafana takma, bir şeyler canını sıkıyor ki uykuya dalamıyorsun, boşverelim bu dünyanın derdini, ne zaman bitti ki, İnşirah suresini biliyor musun, o kalplere ferahlık veren bir suredir
aleyküm selam canım sende benden selam söyle

Aleyküm selam o da gelir topice nasılsa

Saram ben bir namaz kılayım

inşirah suresini biliyorum ama ezbere bilmiyorum canım ama okurum sağolasın

evet CANIM BENDE DUYDUM NİSAN YAĞMURUNUN FAYDASINI 3 GÜN ÖNCE ÇOK YAĞMIŞTI YAĞMUR KARDEŞİM ALMIŞ YAĞMUR BENDE DUALRINI OKUYACAĞIM İNŞŞŞ İÇECEĞİZ

inşirah suresini biliyorum ama ezbere bilmiyorum canım ama okurum sağolasın

Kısa bir sure , bir kaç kez okurken bi bakmışsın ezberlemişsin

evet CANIM BENDE DUYDUM NİSAN YAĞMURUNUN FAYDASINI 3 GÜN ÖNCE ÇOK YAĞMIŞTI YAĞMUR KARDEŞİM ALMIŞ YAĞMUR BENDE DUALRINI OKUYACAĞIM İNŞŞŞ İÇECEĞİZ

Benim annem 5 er kiloluk yağ şişelerine dolduracak kadar almış
Benim elimde olan küçücük bi kavanoz, ben , Rana ve babasına nasıl yetirecem bir haftalığına
Tekrar yağacakmış yağmurlar ama toplamak için yerim yok:44::44::44: Ama bir yol bulmalıyım
Ben de bugün okunması gerekenleri ikindi vaktine yakın okudum, sen de oku hayırlısıyla , Allah hepimize şifalar için vesile kılsın inşallah

maşallah canım ne güzel beraber büyüyo senin minikler hep özenirim çocuklar arasındaki az yaş farkına da gözüm yemiyo

malesef canım azcık ihmal ettim Musab çok çok hareketli

Valla canim benimde gozum yemiyodu ama hataya kurban gittim eee zaten istiyoduk fazla yas farki olmasin diyoduk cok sukur rabbime zor oluyo tabi banyo yapamiyorum bazen yemin ederim hele bi tuvalete gidisim var gorsen gulersin)) insan alisiyo bu maratonada...

çok güzel olmuş canım
ben de bir yandan olsun çok istiyorum bir yandan cesaret edemiyorum hayırlısı olsun bakalım
seni anlıyorum canım
ben bile tuvalete gidemiyorum seni düşünemiyorum bile
Rabbim kolaylık versin
barıştık bileeeee

ama insanız hepimiz ve tahammül sınırımız var ama benim görümceklerin sınır diye bişeyden haberleri yok
çok sevindim saracım
eşlerimizle aramıza hiçbir zaman soğukluk girmesin inş
ben bunu her sene yaparım canım
Rabbimin her ayeti şifadır zaten
inş tüm dertlerimize derman olur

kızlar neredesinizzzz :26::26::26::26::26::26:

kızlar neredesinizzzz :26::26::26::26::26::26:

burdayım canım ama biraz sıkıntılarım var

eşimin amcasının oğlunun kaynanası vefat etti aynı zamanda bitişik komşumdu yaşlı teyze ona üzüldüm ve akraba olması sebebiylen onun taziyesini bahane ederek kayganalar ve görümcekler topluca benim evde kamp kurdular

üstüne regl oldum çok ağrılı ve sancılı oldu bu ay öyleki dün akşama kadar evde misafir olmasına rağmen akşama kadar uyudum ama sadece iki gün sürdü bunun için tedirginim niye iki gün sürdü anlamadım hemde bu kadar çok ve parça parça giderken birden kesildi oysa bu ay kasıklarımda çok batmalar olmuştu bende acaba hamilemiyim diye düşünmüştüm ama reglim gününde gelince hevesim kursağım kalmıştı

işte bunlardan dolayı buraya gelsemde yazamadım canım

sen nasılsın

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Son düzenleme:

SARAM BAŞINIZ SAĞOLSUNNN VE GEÇMİŞ OLSUNNN VE TABİKİ (kağanaar için) KOLAY GELSİN CANIMMM CANIM ADET OLAYI ÜSTMÜŞ OLABİLİRİSN BU AY ONDAN BÖYLE OLABİLİR MEVSİM DÖNÜYOR ONDAN BÖYLE OLUR VEE TABİKİ YAŞIMIZ İLERLİYOR ONDAN DOLAYIDA BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAMIŞ OLABİLİRİSİN HER AY VİCUDUMUZ FARKLI BİR ŞEKİLDE KARŞIMIZA ÇIKIYOR BENCE BİR DR GİT MUAYANE OL RUTİN TAHLİLLEİRNİ YAPTIR

CANIMMM GEÇMİŞ OLSUN SANA BİR TAVSİYE BOL BOL DERE OTU YEE İYİ GELECEKTİR RAHATSIZLIĞINA (hashimato ya ) BEN 1 YASİN OKURUM OKUDU DİYE EKLE RABBİM BU YOLDA KOLAYLIK VERSİN HAYILI SAĞLIKLI EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN İNŞŞ

Allah razı olsun canım,dereotu prolaktini yükseltir diye korkuyorum o yüzden yiyemiyorum canım.Şuan değerlerim ilk öğrendiğime göre daha iyi canım inşallah rabbim derdi olan herkese yardım etsin.

allah razı olsun canım,dereotu prolaktini yükseltir diye korkuyorum o yüzden yiyemiyorum canım.şuan değerlerim ilk öğrendiğime göre daha iyi canım inşallah rabbim derdi olan herkese yardım etsin.

yok yüseltmez hiç endişelenme aminnn güzel haberler nasip olsun inş

sağol canım doktora gidecem

ALLAH mekanını cennet eylesin

kaynananlarada gün doğmuş sizde kalmak için
çokmu uzakta oturuyorlarda sizde kaldılar

benimde buayki adetim 2 gün sürdü 3. gün lekelenme oldu ama tüpten sonra oluyormuş böyle
birde mvsimlerdende olabilir yeterin dedği gibi

kızlarrr nisan yağmuru aldım ve duasını okudum bu gün başlayacağımm kız kardeşimede aldım duasını yaptımm inşş şifa olur

amin Sağol canım

hayir hic uzak degiller yuruyerek 15 dakika ama evlendigimizden beri geldilermi kaliyolar eşimde bunu istiyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…