Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin Sağol canım

hayir hic uzak degiller yuruyerek 15 dakika ama evlendigimizden beri geldilermi kaliyolar eşimde bunu istiyo maalesef

okadar yakında oturupta neden kalırlar hiç anlamam sende yatmakla iyi etmişin akşama kadar hasta hasta onlarlamı uğraşacaktın bide

okadar yakında oturupta neden kalırlar hiç anlamam sende yatmakla iyi etmişin akşama kadar hasta hasta onlarlamı uğraşacaktın bide

bende anlamıyorum nazocum yaaaaa akşama kadar yattımda ne oldu kalktım başım döne döne akşama yemek yaptım üç görümcek bi kaygana sen ne yapıyosun diye gelip bakmadılar bile yemekler piştikten sonra ne yemek yaptın diye sordular üstelik

ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar

insan bi girip yemek yapmazmı yanlış anlamanı istemem ama beyinleri nasıl çalışıyor çok merak ediyorum

ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar

amiiiiiiinnnn

Slm kızlar , görüyorum ki kimse bu aralar topiğe gelmek istemiyor menim gibi, daha doğrusu kendi adıma konuşayım canım nete pek girmek istemiyor bahar sendromu heralde

Maonyacım nerelerdesin ulennnn sennnn, hep derdin ben de gelemeyenler gibi olsam, onları solladın bile
Senin kız iflahını mı söküyor yoksa

Kaç gündür nisan yağmuru toplama savaşı veriyorum, arkadaş dost kim varsa toplatıyorum ama hala bir sürahiyi geçemedik

canımmmm nisan yağmurunu az toladıysan duasını okuyup içtikleri suya katıp (damacana gibi) tüketiyormuş arkadaşlar öle yazmışlar facede

bi sürahi yetmezmi tızım banyomu yapacan nisan yağmuruyla

bahar sendromundanda çık topiğe gel tızım bak hava güneşli kuşlar cıvıldıyo dereler çağlıyo daha ne olsun haaaa bide bebek olsun

bizim burada bu sene yağmur yağmıyo arkadaş yağmursuz günümüz azdı şimdi her nedense yağmıyo meteorolojide hava yağışlı gözüküyor burası günlük güneşlik dün biraz yağdı ama ondada işte olduğumdan toplayamadım ama accık ıslanmaya çalıştım ama grip olurum diye korkup vazcaydım

ama daha mayısın 13 üne kadar zaman var yağar inşallahda toplarım bende

canımmmm nisan yağmurunu az toladıysan duasını okuyup içtikleri suya katıp (damacana gibi) tüketiyormuş arkadaşlar öle yazmışlar facede
Canım bu benim de aklıma geldi gelmesine de nisan yağmuru içeriği itibariyle yüksek oranda demir içeriyormuş, daha faydalı olduğu için nisan yağmuru olsun istedim ama yok bacım, toplayamayacam ben de öyle yapıcam artık.Geçen okuduklarımı ev halkına üçe bölerek içirttim ancak 3 gün gitti. Ama Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselam 7 gün boyunca sabah akşam birer bardak tüketilmesini tavsiye etmiş o nedenle çok olsun istemiştim.Neyse artık eşimle Allah' ın izniyle okuyup biraz da hazır su alıp ekleyip bir hafta şifa niyetine içelim inşallah.

bi sürahi yetmezmi tızım banyomu yapacan nisan yağmuruyla

bahar sendromundanda çık topiğe gel tızım bak hava güneşli kuşlar cıvıldıyo dereler çağlıyo daha ne olsun haaaa bide bebek olsun

Valla bacım banyo da yapsaydık heç fena olmazdı.Geçen gün gititğim bir diğer arkadaşım da " biz çocukken annem bizi yağmur suyuyla yıkardı" demişti zaten, ama biz içmeye zor buluyoz
Demek kuşlar cıvıldıyo dereler çağlıyo heee
Bu bana Trabzondaki evimi hatırlattı, orası tam dere kenarında olan sabahları kuş cıvıltılarıyla ve çişe yağmurlarıyla uyandığım çok hoş bir yerdi, akşamları da kurbağaların vırak vırak seslerini dinlerdik, annemle telde konuşurken bile annem duyardı seslerini

Son düzenleme:

Topla topla sakın kaçırmaEtrafımdaki herkesi alarma geçirdim nisan yağmuru toplayın diye, herkesi hemen bi gaile alıyor kaçırmayayım diye
Bizim burda toplayacak yer olmayınca eşim aldı tabağı indi aşağıya sokağa parkdilmiş bir arabanın üstüne koydu sabah getirdi
Binanın güvenlikçisi polis görünce bu ne demiş eşine , eşim anlatınca da ha dur ben de toplayayım bari, benim eşim de öyle şeylerden bahsediyordu demiş

Son düzenleme:

bende her sabah kuş cıvıltılarıyla uyanıyorum hele bide hava güneşliyse değme keyfime

yazlarıda balkonda kahvaltı etmeye bayılıyorum dere çağlarken yemyeşil orman karşımdayken kuş sesleri eşliğinde kahvaltı etmenin keyfi hiç bir şeyde yok

yağmur yağarsa toplayacam arabanın üstüne kap koymak iyi fikirde ama ye kediler köpekler devirirse diye korkuyorum olmadı bir elime alırım şemsiyemi diğer elimede bir leğen inerim sokağa toplarım yağmur suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…