amin Sağol canım
hayir hic uzak degiller yuruyerek 15 dakika ama evlendigimizden beri geldilermi kaliyolar eşimde bunu istiyo maalesef
okadar yakında oturupta neden kalırlar hiç anlamam sende yatmakla iyi etmişin akşama kadar hasta hasta onlarlamı uğraşacaktın bide
ınsallah sifa olur tatlım
bende anlamıyorum nazocum yaaaaa akşama kadar yattımda ne oldu kalktım başım döne döne akşama yemek yaptım üç görümcek bi kaygana sen ne yapıyosun diye gelip bakmadılar bile yemekler piştikten sonra ne yemek yaptın diye sordular üstelik
ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar
Günaydın arkadaşlar
günaydın kızlarr naıslsınızz
Slm kızlar , görüyorum ki kimse bu aralar topiğe gelmek istemiyor menim gibi, daha doğrusu kendi adıma konuşayım canım nete pek girmek istemiyor bahar sendromu heralde
Maonyacım nerelerdesin ulennnn sennnn, hep derdin ben de gelemeyenler gibi olsam, onları solladın bile
Senin kız iflahını mı söküyor yoksa
Kaç gündür nisan yağmuru toplama savaşı veriyorum, arkadaş dost kim varsa toplatıyorum ama hala bir sürahiyi geçemedik
Slm kızlar , görüyorum ki kimse bu aralar topiğe gelmek istemiyor menim gibi, daha doğrusu kendi adıma konuşayım canım nete pek girmek istemiyor bahar sendromu heralde
Maonyacım nerelerdesin ulennnn sennnn, hep derdin ben de gelemeyenler gibi olsam, onları solladın bile
Senin kız iflahını mı söküyor yoksa
Kaç gündür nisan yağmuru toplama savaşı veriyorum, arkadaş dost kim varsa toplatıyorum ama hala bir sürahiyi geçemedik
canımmmm nisan yağmurunu az toladıysan duasını okuyup içtikleri suya katıp (damacana gibi) tüketiyormuş arkadaşlar öle yazmışlar facede
Canım bu benim de aklıma geldi gelmesine de nisan yağmuru içeriği itibariyle yüksek oranda demir içeriyormuş, daha faydalı olduğu için nisan yağmuru olsun istedim ama yok bacım, toplayamayacam ben de öyle yapıcam artık.Geçen okuduklarımı ev halkına üçe bölerek içirttim ancak 3 gün gitti. Ama Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselam 7 gün boyunca sabah akşam birer bardak tüketilmesini tavsiye etmiş o nedenle çok olsun istemiştim.Neyse artık eşimle Allah' ın izniyle okuyup biraz da hazır su alıp ekleyip bir hafta şifa niyetine içelim inşallah.canımmmm nisan yağmurunu az toladıysan duasını okuyup içtikleri suya katıp (damacana gibi) tüketiyormuş arkadaşlar öle yazmışlar facede
bi sürahi yetmezmi tızım banyomu yapacan nisan yağmuruyla
bahar sendromundanda çık topiğe gel tızım bak hava güneşli kuşlar cıvıldıyo dereler çağlıyo daha ne olsunhaaaa bide bebek olsun
bizim burada bu sene yağmur yağmıyo arkadaş yağmursuz günümüz azdı şimdi her nedense yağmıyo meteorolojide hava yağışlı gözüküyor burası günlük güneşlikdün biraz yağdı ama ondada işte olduğumdan toplayamadım ama accık ıslanmaya çalıştım ama grip olurum diye korkup vazcaydım
ama daha mayısın 13 üne kadar zaman var yağar inşallahda toplarım bende
Canım bu benim de aklıma geldi gelmesine de nisan yağmuru içeriği itibariyle yüksek oranda demir içeriyormuş, daha faydalı olduğu için nisan yağmuru olsun istedim ama yok bacım, toplayamayacam ben de öyle yapıcam artık.Geçen okuduklarımı ev halkına üçe bölerek içirttim ancak 3 gün gitti. Ama Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselam 7 gün boyunca sabah akşam birer bardak tüketilmesini tavsiye etmiş o nedenle çok olsun istemiştim.Neyse artık eşimle Allah' ın izniyle okuyup biraz da hazır su alıp ekleyip bir hafta şifa niyetine içelim inşallah.
Valla bacım banyo da yapsaydık heç fena olmazdı.Geçen gün gititğim bir diğer arkadaşım da " biz çocukken annem bizi yağmur suyuyla yıkardı" demişti zaten, ama biz içmeye zor buluyoz
Demek kuşlar cıvıldıyo dereler çağlıyo heee
Bu bana Trabzondaki evimi hatırlattı, orası tam dere kenarında olan sabahları kuş cıvıltılarıyla ve çişe yağmurlarıyla uyandığım çok hoş bir yerdi, akşamları da kurbağaların vırak vırak seslerini dinlerdik, annemle telde konuşurken bile annem duyardı seslerini
Topla topla sakın kaçırmaEtrafımdaki herkesi alarma geçirdim nisan yağmuru toplayın diye, herkesi hemen bi gaile alıyor kaçırmayayım diye
Bizim burda toplayacak yer olmayınca eşim aldı tabağı indi aşağıya sokağa parkdilmiş bir arabanın üstüne koydu sabah getirdi
Binanın güvenlikçisi polis görünce bu ne demiş eşine , eşim anlatınca da ha dur ben de toplayayım bari, benim eşim de öyle şeylerden bahsediyordu demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?