Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zlar az once faz akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.
Idrarda 2 cizgiyi de gordum
Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir
Kan tahlili de verdim.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki

şifa olur inşşş canımmmmm

evet canım ya geçen gün 20 dk yağdı kız kardeşim almış suyu bende böldüm kardeşimle kendimee az az içiyoruz ne yapalımmm

Allah başınıza versin böyle bi velet 3 4 saatlik uyku uyuyunca kendimi şanslı hissediyorum o gün gece 12 de yatıp sabah 4de kalkıyoruz
3.5 aylık olduk artık sesler çıkartıyoruz teyzeleri az önce biraz sesli güldü ve hıçkırıklara boğularak hepinize dua ettim rabbim tez zamanda tattırsın size bu duyguyu.canım arkadaşlarım inanın bırakın buraya gelmeyi yemek yemeye vaktim olmuyor.
Misafirlerim daha bitmedi
Çok yoruldum ama allah böyle yorgunluklar versin
Böyle ayrılıklar versin

amin canım aminnn

hayırlı akşamlar ballı börekli hatunlarrrrrrr
nasılsınız bakimmmm ne var ne yok bacularrrrr
ben bayadır yogunluktan gelemedim iş güç efsun bacınız yoruldu
bu arada yeniden teyze oluyorum bennn
canım ablacım hamişşşşşş
bu arada en yakın arkadasım dün gece dogum yaptı bi oğluşu oldu resmini atmışlar face çok tatlı yaaa
ordan burdan bölük bölük yazdım ama kusuruma bakmayın emiiii
soğan suyundan sonra incirede başladım kızlar suan ona devam ediyorum
dün şiddetli bir agrıyla regl oldum artık alıştım sanırım üzülmüyorum
ama bazen hala kafam karışmıyo değil sanırım zamana çokkk ihtiyacım var demiii

amin tatlım arada gelip kendinden yegenimizden haber ver bide yegenimizin resmini eklersen sevinirim

saglık olsun canım zaman herşeyin ilacı

gözün aydın bu arada teyze oluyomuşsun bu güzel haber

zaman...
5 harfli 2 heceli kocamannnnn bi süreç...
kendimle başbaşayım yine dokunsan ağlicam

evet çok güzel bi hbr

kıyamam ne olduki canım niye ağlıyosun

daha çok gençsin hayatın tadını çıkarmaya bak elbet anne olacağın zamanda gelecek

Hayırlı gecele canlar
Misafirim vardı az önce gönderdim, eşimle Rana da onlarla birlikte çıktılar, eşim tansiyonunu ölçtürmeye gitti.Ben de ortalığı toparladım, namazımı kıldım onlar gelene kadar sizlerle muhabbet edeyim dedim, o yüzden alıntı yapamadım.

Maonyacım sen gene iiyisin tızım ben gece 12den öğlen 12 ye kadar uyumadığımı bilirimArada böyle gel ses ver, ben de prensesini merak ediyorum.
Biraz önce burda olan arkadaşımın da oğlu 2 aylık Allahım , onu görünce eve melek gelmiş sanki diye düşündüm

Efsuncum canım hayırdır, bebek konusuysa bence üzme tatlı canını , olacak Allah' ın izniyle

Saram evet ne yap et topla yağmuru

Günaydın kızlar

Herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun

nerelerdesin tizim gelde sohbet edek

hatres huuuuuu bacım nerelerdesin gelde sana bişey soracam

benim kalanşoe çiçeğim vardıya hani yaprakları sararmaya başladı acaba bitki besini verdim ondanmı oldu yeni goncalarda vermiş ama inşallah solmaz çiçeğim

Canım çiçeklerde sasarma genelde çok fazla sulamadan olur. Çiçek vitamininden sanmıyorum ama onu da fazla verirsen zararı olur tabi her şeyi dozunda vericez, ne civitcez ne kuritcez
Bir de eğer ortam çok aşırı sıcaksa yapraklarda kuruma oluşur e giresunda aşırı sıcak olacağını zannetmiyorum suyu verirken parmağınla topraktaki nemi kontrol et mutlaka nemliyse verme.Ben bunu bilmeme rağmen bu ayarı tutturamıyorum ne çiçeklerimi mahvettim bu yüzden. Anlıyorum sudan olduğunu tamam bi dahaki sefere az vericem diyorum sulama zamanı gelince bonkörlüğüm tutuyor ondan sonra zavallı çiçeklerim oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…