şifa olur inşşş canımmmmm
Canım bu benim de aklıma geldi gelmesine de nisan yağmuru içeriği itibariyle yüksek oranda demir içeriyormuş, daha faydalı olduğu için nisan yağmuru olsun istedim ama yok bacım, toplayamayacam ben de öyle yapıcam artık.Geçen okuduklarımı ev halkına üçe bölerek içirttim ancak 3 gün gitti. Ama Peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselam 7 gün boyunca sabah akşam birer bardak tüketilmesini tavsiye etmiş o nedenle çok olsun istemiştim.Neyse artık eşimle Allah' ın izniyle okuyup biraz da hazır su alıp ekleyip bir hafta şifa niyetine içelim inşallah.
Valla bacım banyo da yapsaydık heç fena olmazdı.Geçen gün gititğim bir diğer arkadaşım da " biz çocukken annem bizi yağmur suyuyla yıkardı" demişti zaten, ama biz içmeye zor buluyoz
Demek kuşlar cıvıldıyo dereler çağlıyo heee
Bu bana Trabzondaki evimi hatırlattı, orası tam dere kenarında olan sabahları kuş cıvıltılarıyla ve çişe yağmurlarıyla uyandığım çok hoş bir yerdi, akşamları da kurbağaların vırak vırak seslerini dinlerdik, annemle telde konuşurken bile annem duyardı seslerini
bizim burada bu sene yağmur yağmıyo arkadaş yağmursuz günümüz azdı şimdi her nedense yağmıyo meteorolojide hava yağışlı gözüküyor burası günlük güneşlikdün biraz yağdı ama ondada işte olduğumdan toplayamadım ama accık ıslanmaya çalıştım ama grip olurum diye korkup vazcaydım
ama daha mayısın 13 üne kadar zaman var yağar inşallahda toplarım bende
yani az sa su yapacak pek bir şey kalmıyor bendede biraz zemzem suyu vardı onunla karıştırdımaslında mantıklı yetercim neden olmasın dimi
allah başınıza versin böyle bi velet 3 4 saatlik uyku uyuyunca kendimi şanslı hissediyorum o gün gece 12 de yatıp sabah 4de kalkıyoruz
3.5 aylık olduk artık sesler çıkartıyoruz teyzeleri az önce biraz sesli güldü ve hıçkırıklara boğularak hepinize dua ettim rabbim tez zamanda tattırsın size bu duyguyu.canım arkadaşlarım inanın bırakın buraya gelmeyi yemek yemeye vaktim olmuyor.
Misafirlerim daha bitmedi
çok yoruldum ama allah böyle yorgunluklar versin
böyle ayrılıklar versin
Allah başınıza versin böyle bi velet 3 4 saatlik uyku uyuyunca kendimi şanslı hissediyorum o gün gece 12 de yatıp sabah 4de kalkıyoruz
3.5 aylık olduk artık sesler çıkartıyoruz teyzeleri az önce biraz sesli güldü ve hıçkırıklara boğularak hepinize dua ettim rabbim tez zamanda tattırsın size bu duyguyu.canım arkadaşlarım inanın bırakın buraya gelmeyi yemek yemeye vaktim olmuyor.
Misafirlerim daha bitmedi
Çok yoruldum ama allah böyle yorgunluklar versin
Böyle ayrılıklar versin
hayırlı akşamlar ballı börekli hatunlarrrrrrr
nasılsınız bakimmmm ne var ne yok bacularrrrr
ben bayadır yogunluktan gelemedim iş güç efsun bacınız yoruldu
bu arada yeniden teyze oluyorum bennn
canım ablacım hamişşşşşş
bu arada en yakın arkadasım dün gece dogum yaptı bi oğluşu oldu resmini atmışlar face çok tatlı yaaa
ordan burdan bölük bölük yazdım ama kusuruma bakmayın emiiii
soğan suyundan sonra incirede başladım kızlar suan ona devam ediyorum
dün şiddetli bir agrıyla regl oldum artık alıştım sanırım üzülmüyorum
ama bazen hala kafam karışmıyo değil sanırım zamana çokkk ihtiyacım var demiii
saglık olsun canım zaman herşeyin ilacı
gözün aydın bu arada teyze oluyomuşsun bu güzel haber
zaman...
5 harfli 2 heceli kocamannnnn bi süreç...
kendimle başbaşayım yine dokunsan ağlicam
evet çok güzel bi hbr
Günaydın kızlar
Herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
Tünaydın cnm
inşallahhh bir dahaki 23 nisanı kucaklarımızda bebeklerle kutlarız
Hayırlı gecele canlar
Misafirim vardı az önce gönderdim, eşimle Rana da onlarla birlikte çıktılar, eşim tansiyonunu ölçtürmeye gitti.Ben de ortalığı toparladım, namazımı kıldım onlar gelene kadar sizlerle muhabbet edeyim dedim, o yüzden alıntı yapamadım.
Maonyacım sen gene iiyisin tızım ben gece 12den öğlen 12 ye kadar uyumadığımı bilirimArada böyle gel ses ver, ben de prensesini merak ediyorum.
Biraz önce burda olan arkadaşımın da oğlu 2 aylık Allahım , onu görünce eve melek gelmiş sanki diye düşündüm
Efsuncum canım hayırdır, bebek konusuysa bence üzme tatlı canını , olacak Allah' ın izniyle
Saram evet ne yap et topla yağmuru
amin canım
nasılsın heyecanın nasıl
hatres huuuuuu bacım nerelerdesin gelde sana bişey soracam
benim kalanşoe çiçeğim vardıya hani yaprakları sararmaya başladı acaba bitki besini verdim ondanmı oldu yeni goncalarda vermiş ama inşallah solmaz çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?