Canım çiçeklerde sasarma genelde çok fazla sulamadan olur. Çiçek vitamininden sanmıyorum ama onu da fazla verirsen zararı olur tabi her şeyi dozunda vericez, ne civitcez ne kuritcez
Bir de eğer ortam çok aşırı sıcaksa yapraklarda kuruma oluşur e giresunda aşırı sıcak olacağını zannetmiyorum suyu verirken parmağınla topraktaki nemi kontrol et mutlaka nemliyse verme.Ben bunu bilmeme rağmen bu ayarı tutturamıyorum ne çiçeklerimi mahvettim bu yüzden. Anlıyorum sudan olduğunu tamam bi dahaki sefere az vericem diyorum sulama zamanı gelince bonkörlüğüm tutuyor ondan sonra zavallı çiçeklerim oluyor böyle
mrhb kızlar nasılsınızbenim pc bozuldu yine sanırım ömrü bitti pc nin :18: DÜN 23 NİSANDI YEĞENLERİMİN OKULUNA GİTTİK ETKİNLİKLERİNİZ İZLEDİK ÇOK GÜZELDİ SONRADA ONLARI AVM GÖTÜRDÜK AKŞAMA KADAR ÇILĞINLAR GİBİ EĞLENDİLER BİZDE PEŞLERİNDE KOŞTUK HALİMİZ İÇLER ACISYDI AKŞAM BU GÜN DE KIZ KARDEŞİMİN BAHAR TEMİZLİĞİNİ YAPTIK SOBAYI KALDIRDIK CAM SİLDİK KAPI PENCERE NE VARSA TEMİZLERDİK (pc olmayınca kendimi işe vurdum )CMRT GÜNDE KISMET OLURSA KONYA EREĞLİYE GİDECEĞİM TEYZEMİN EŞİ KANSERDİ ÇOK AĞIRLAŞMIŞ ZİYARET EDECEĞİZ RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
hastanıza geçmiş olsun yetercim
bahar temizliğine bende başlayacam ama hiç halim yok yaaaa erteleyip duruyorum
pc yi yaptır bacım pc bozuldu diye senden haber alamayacakmıyız
Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..
sağol canım allahım tüm hastalara şifa versin canımmm valla bizde bu gün yarın derken hadiiii diye bir başladık bitti çok şükürr kızzz pc bozulursa HATERSS var o haber getirir sizden bana benden size
Pcni yaptır birrrrrrrrrr...mrhb kızlar nasılsınızbenim pc bozuldu yine sanırım ömrü bitti pc nin :18: DÜN 23 NİSANDI YEĞENLERİMİN OKULUNA GİTTİK ETKİNLİKLERİNİZ İZLEDİK ÇOK GÜZELDİ SONRADA ONLARI AVM GÖTÜRDÜK AKŞAMA KADAR ÇILĞINLAR GİBİ EĞLENDİLER BİZDE PEŞLERİNDE KOŞTUK HALİMİZ İÇLER ACISYDI AKŞAM BU GÜN DE KIZ KARDEŞİMİN BAHAR TEMİZLİĞİNİ YAPTIK SOBAYI KALDIRDIK CAM SİLDİK KAPI PENCERE NE VARSA TEMİZLERDİK (pc olmayınca kendimi işe vurdum )CMRT GÜNDE KISMET OLURSA KONYA EREĞLİYE GİDECEĞİM TEYZEMİN EŞİ KANSERDİ ÇOK AĞIRLAŞMIŞ ZİYARET EDECEĞİZ RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN
hastanıza geçmiş olsun yetercim
bahar temizliğine bende başlayacam ama hiç halim yok yaaaa erteleyip duruyorum
pc yi yaptır bacım pc bozuldu diye senden haber alamayacakmıyız
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
Günaydın güzellik :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız ben sizin ayaklı gazateniz miyim heeeeesağol canım allahım tüm hastalara şifa versin canımmm valla bizde bu gün yarın derken hadiiii diye bir başladık bitti çok şükürr kızzz pc bozulursa HATERSS var o haber getirir sizden bana benden size
Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..
hatresten haberlerini alırım tamam da yinede seninle buradan yazışmak gibi olmaz o yüzden yaptır pc ni banane yaaaaaa
Pcni yaptır birrrrrrrrrr...
Bahar temizliğini yapmışsınız güle güle kirletin ikiiii........
Hastanıza Allah hayırlı şifalar ihsan eylesin....( kanser vakaları ne kadar da arttı Alllah görene hayırlı acil şifalar eylesin bizleri de amansız hastalıklardan muhafaza eylesin, amin)
Ben çoktan bitirdim bileeeee
Tünaydınnnn
Sen sadece Sara ' ya demişsin ama olsun ben yine de sana tünaydın diyecemTutmayın beniii
Kız ben sizin ayaklı gazateniz miyim heeeee
Aminnnnn yürekten...
Evet ya burada yazışmak daha bi gizemli oluyo de mi
hatresten haberlerini alırım tamam da yinede seninle buradan yazışmak gibi olmaz o yüzden yaptır pc ni banane yaaaaaa
Pcni yaptır birrrrrrrrrr...
Bahar temizliğini yapmışsınız güle güle kirletin ikiiii........
Hastanıza Allah hayırlı şifalar ihsan eylesin....( kanser vakaları ne kadar da arttı Alllah görene hayırlı acil şifalar eylesin bizleri de amansız hastalıklardan muhafaza eylesin, amin)
Ben çoktan bitirdim bileeeee
Tünaydınnnn
Sen sadece Sara ' ya demişsin ama olsun ben yine de sana tünaydın diyecemTutmayın beniii
Kız ben sizin ayaklı gazateniz miyim heeeee
Aminnnnn yürekten...
Evet ya burada yazışmak daha bi gizemli oluyo de mi
günaydın kızlar
umarım herkes güzel bir haftaya uyanmıştır zira ben çok huzursuz mutsuz ve üzgünüm
hava güneşli sıcak ama ben zemheri ayında gibiyim ruhum üşüyo
İstanbulda hava kapalı ve yağmurlu senin ordada öyleyse çok normal cnm ruh halinin iyi olmaması
Bende çarşamba gününü bekliyorum bakalım benim ruh halim nasıl olacak
mrhb kızlar ben döndüm evimdeyimmm
günaydın kızlaaaaaaaar çok şiddetli başım ağrıyor
bu ayın içinde bu ağrıyla üçüncü karşılaşışım strestenmi oluyo migrenmi oluyo hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?