Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sulamadan olabilir haklısın acıyorum kız susuz kalmasınlar diye accık accık su veriyorum demekki fazla gelmiş

mrhb kızlar nasılsınız benim pc bozulduyine sanırım ömrü bitti pc nin :18: DÜN 23 NİSANDI YEĞENLERİMİN OKULUNA GİTTİK ETKİNLİKLERİNİZ İZLEDİK ÇOK GÜZELDİ SONRADA ONLARI AVM GÖTÜRDÜK AKŞAMA KADAR ÇILĞINLAR GİBİ EĞLENDİLER BİZDE PEŞLERİNDE KOŞTUK HALİMİZ İÇLER ACISYDI AKŞAM BU GÜN DE KIZ KARDEŞİMİN BAHAR TEMİZLİĞİNİ YAPTIK SOBAYI KALDIRDIK CAM SİLDİK KAPI PENCERE NE VARSA TEMİZLERDİK (pc olmayınca kendimi işe vurdum )CMRT GÜNDE KISMET OLURSA KONYA EREĞLİYE GİDECEĞİM TEYZEMİN EŞİ KANSERDİ ÇOK AĞIRLAŞMIŞ ZİYARET EDECEĞİZ RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN

hastanıza geçmiş olsun yetercim

bahar temizliğine bende başlayacam ama hiç halim yok yaaaa erteleyip duruyorum
pc yi yaptır bacım pc bozuldu diye senden haber alamayacakmıyız

sağol canım allahım tüm hastalara şifa versin canımmm valla bizde bu gün yarın derken hadiiii diye bir başladık bitti çok şükürr kızzz pc bozulursa HATERSS var o haber getirir sizden bana benden size

Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sağol canım allahım tüm hastalara şifa versin canımmm valla bizde bu gün yarın derken hadiiii diye bir başladık bitti çok şükürr kızzz pc bozulursa HATERSS var o haber getirir sizden bana benden size

hatresten haberlerini alırım tamam da yinede seninle buradan yazışmak gibi olmaz o yüzden yaptır pc ni banane yaaaaaa

Pcni yaptır birrrrrrrrrr...
Bahar temizliğini yapmışsınız güle güle kirletin ikiiii........
Hastanıza Allah hayırlı şifalar ihsan eylesin....( kanser vakaları ne kadar da arttı Alllah görene hayırlı acil şifalar eylesin bizleri de amansız hastalıklardan muhafaza eylesin, amin)

Ben çoktan bitirdim bileeeee
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar

Tünaydınnnn
Günaydın güzellik :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen sadece Sara ' ya demişsin ama olsun ben yine de sana tünaydın diyecem Tutmayın beniii
Kız ben sizin ayaklı gazateniz miyim heeeee

Aminnnnn yürekten...
hatresten haberlerini alırım tamam da yinede seninle buradan yazışmak gibi olmaz o yüzden yaptır pc ni banane yaaaaaa

Evet ya burada yazışmak daha bi gizemli oluyo de mi

aminnnnn RABBİM TÜM DERMAN BEKLEYENLERİN YARDIMCISI OLSUNNN KIZ HATERSEEEE NE GAZETESİ SEN BİZİM GÜVERCİNİMİZSİNNN

kız sara verk birbirimize telimizi olsun bitsinnn yaptıracağım canım bu ay 200 tl masraf çıkarttı bana aslında yaptırmak istemedim ama yenisi alamıyorum ve daha kötüsü netimde aboneliğim devam ediyor netti her ay ödemek zorunda olduğum için pc yaptırıp duruyorumm

utandım
Sara içten günaydın yazınca cevap yazasım geldi
Cümleten günaydınnnnn

günaydın kızlar

umarım herkes güzel bir haftaya uyanmıştır zira ben çok huzursuz mutsuz ve üzgünüm

hava güneşli sıcak ama ben zemheri ayında gibiyim ruhum üşüyo

günaydın kızlar

umarım herkes güzel bir haftaya uyanmıştır zira ben çok huzursuz mutsuz ve üzgünüm

hava güneşli sıcak ama ben zemheri ayında gibiyim ruhum üşüyo

İstanbulda hava kapalı ve yağmurlu senin ordada öyleyse çok normal cnm ruh halinin iyi olmaması
Bende çarşamba gününü bekliyorum bakalım benim ruh halim nasıl olacak

İstanbulda hava kapalı ve yağmurlu senin ordada öyleyse çok normal cnm ruh halinin iyi olmaması
Bende çarşamba gününü bekliyorum bakalım benim ruh halim nasıl olacak

hava kapalı olunca insanın ruh hali gerçektende kötü oluyo canım bunun sebebide kadınların beyninden salgılanan mutluluk hormonunun güneşli günlerde daha çok salgılanması ve kapalı havalarda salgılanmaması olarak açıklanıyor

günaydın kızlaaaaaaaar çok şiddetli başım ağrıyor

bu ayın içinde bu ağrıyla üçüncü karşılaşışım strestenmi oluyo migrenmi oluyo hiç bilmiyorum

günaydın kızlaaaaaaaar çok şiddetli başım ağrıyor

bu ayın içinde bu ağrıyla üçüncü karşılaşışım strestenmi oluyo migrenmi oluyo hiç bilmiyorum

kuzum geçmiş olsun dr git mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…