günaydın kızlar
umarım herkes güzel bir haftaya uyanmıştır zira ben çok huzursuz mutsuz ve üzgünüm
hava güneşli sıcak ama ben zemheri ayında gibiyim ruhum üşüyo
hoş geldin yetercim insanın evinde olmak gibisi yoktur dimi hele birde sağlıklı ve mutluysan
kuzum geçmiş olsun dr git mutlaka
Günaydın ne oldu sana! ☺ Herşey yolunda mı?
günaydın perperilla seninle tanışmamıza rağmen ilgilenmen ne hoş
şimdi mayısta hamile olmak isteyenler topiğindeki yazını okudum çok beğendim
sağol canım ağrı kesici aldım şimdi geçer gibi oldu sağlık gibisi yok valla bunu hasta olunca daha iyi anlıyorum
o zaman tanıştığıma memnun oldum 😊
hoş geldin aramıza
Utandırmak için söylemedim, takıldım sadeceutandım
Sara içten günaydın yazınca cevap yazasım geldi
Cümleten günaydınnnnn
Bahar geçişlerinde hepimiz oluruz böyle, senin de geçer inşallah canımgünaydın kızlar
umarım herkes güzel bir haftaya uyanmıştır zira ben çok huzursuz mutsuz ve üzgünüm
hava güneşli sıcak ama ben zemheri ayında gibiyim ruhum üşüyo
O zaman hoşgittinmrhb kızlar ben döndüm evimdeyimmm
Güneşşli havayı kim sevmez ki ya, ben hava güneşli ve açık olunca anamdan yeni doğmuş gibi capcanlı hissediyorum kendimihava kapalı olunca insanın ruh hali gerçektende kötü oluyo canım bunun sebebide kadınların beyninden salgılanan mutluluk hormonunun güneşli günlerde daha çok salgılanması ve kapalı havalarda salgılanmaması olarak açıklanıyor
günaydın kızlaaaaaaaar çok şiddetli başım ağrıyor
bu ayın içinde bu ağrıyla üçüncü karşılaşışım strestenmi oluyo migrenmi oluyo hiç bilmiyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin de soppet edek, bakın sizin için bıraktım işi gücü , pc karşısında yudumluyorum çayımı, yiyiyorum tırtıl kurabiyemi
Ama bu kurabiyeyi yapmalısınız çünkü çok güzel gerçekten
Utandırmak için söylemedim, takıldım sadece
Bahar geçişlerinde hepimiz oluruz böyle, senin de geçer inşallah canım
O zaman hoşgittin
Güneşşli havayı kim sevmez ki ya, ben hava güneşli ve açık olunca anamdan yeni doğmuş gibi capcanlı hissediyorum kendimi
Trabzon' da oturduğum yerin havası da hep kapalıydı nadirdi güneşli günlerOrada kendimi hep mutsuz hissediyordum, eşime nolurrrrrrrrrrrrrrrr burdan gidelim güneşli bir memlekete derdim hep, çok şükür rabbim nasip etti güneşli bir yer
Bence tızım sen de oralarda heder olmarazı et enişteyi güneşli bir yere al tayinini
Allah şifa versin canım, stres de tetikliyordur elbette, baş ağrısına içer misin bilmem ama biberiye çayının iyi geldiğini söylüyor herbalistler
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin de soppet edek, bakın sizin için bıraktım işi gücü , pc karşısında yudumluyorum çayımı, yiyiyorum tırtıl kurabiyemi
Ama bu kurabiyeyi yapmalısınız çünkü çok güzel gerçekten
Utandırmak için söylemedim, takıldım sadece
Bahar geçişlerinde hepimiz oluruz böyle, senin de geçer inşallah canım
O zaman hoşgittin
Güneşşli havayı kim sevmez ki ya, ben hava güneşli ve açık olunca anamdan yeni doğmuş gibi capcanlı hissediyorum kendimi
Trabzon' da oturduğum yerin havası da hep kapalıydı nadirdi güneşli günlerOrada kendimi hep mutsuz hissediyordum, eşime nolurrrrrrrrrrrrrrrr burdan gidelim güneşli bir memlekete derdim hep, çok şükür rabbim nasip etti güneşli bir yer
Bence tızım sen de oralarda heder olmaRazı et enişteyi güneşli bir yere al tayinini
Allah şifa versin canım, stres de tetikliyordur elbette, baş ağrısına içer misin bilmem ama biberiye çayının iyi geldiğini söylüyor herbalistler
O zaman tanıştığıma memnun oldum 😊
evet canım herşeyin başı sağlıkk rabbim tüm has şifalar versin
biberiye var evde akşam gidince çay gibi demleyip içeyim inşallah fayda eder gerçi ağrıkesicide etkili oldu şimdi iyiyim inşallah tekrarlamaz
güneşi bende çok severim ama bir arkadaşım var oda yağmurlu havaları seviyo ne garip değilmi
aaaah aaaah enişteni razı etsem bi dakka durmam buralarda ama enişten heeeç oralı değil
günaydın kızlar
Sana da günaydın canım .
Sabah hastaneye gittim kan verdim sonucum bugün çıkmasına rağmen doktara gösterebilmem için tekrar randevu almam gerekiyordu, aldım 11 hazirana gün verdi Uludağ üniversite hastanesi.
Haberlere bakıyorum izledikçe ruhum kararıyor her gün bir vahşet haberi, dün gece uyuymadım Adana' ki gizem olayının düşünmekten.
Allah ailesine sabırlar versin inşallah.Hepimizi yavrularımızı her türlü kötülükten korusun Rabbim.
günaydın kızlar
günaydın hatresim
gizem olayına bende çok üzüldüm böyle bir vahşeti yapan insan olamaz hayvan dahi olamaz yaratık olur ancak
hatresim incir kürünü bana yazdığın siteden okumuştum ama ben sana anlattığım gibi anladım ve öyle uyguladım hani orada bölünerek demiş ya bende sana anlattığım gibi yaptım ve o ay yumurtladığımı hissetmiştim işe yaramıştı yani
bence sende 8 tane inciri kaynatıp içebilirsin bide adeti bittikten sonra başlayacaksın dün sana telde diyecektim ama araya laf girince unuttum adetliyken içme ayrıca yumurtanın çatlaması için içine bir tane havuç dilimleyebilirsin aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?