Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin de soppet edek, bakın sizin için bıraktım işi gücü , pc karşısında yudumluyorum çayımı, yiyiyorum tırtıl kurabiyemi

Ama bu kurabiyeyi yapmalısınız çünkü çok güzel gerçekten

utandım
Sara içten günaydın yazınca cevap yazasım geldi
Cümleten günaydınnnnn
Utandırmak için söylemedim, takıldım sadece
günaydın kızlar

umarım herkes güzel bir haftaya uyanmıştır zira ben çok huzursuz mutsuz ve üzgünüm

hava güneşli sıcak ama ben zemheri ayında gibiyim ruhum üşüyo
Bahar geçişlerinde hepimiz oluruz böyle, senin de geçer inşallah canım
mrhb kızlar ben döndüm evimdeyimmm
O zaman hoşgittin
Güneşşli havayı kim sevmez ki ya, ben hava güneşli ve açık olunca anamdan yeni doğmuş gibi capcanlı hissediyorum kendimi
Trabzon' da oturduğum yerin havası da hep kapalıydı nadirdi güneşli günler Orada kendimi hep mutsuz hissediyordum, eşime nolurrrrrrrrrrrrrrrr burdan gidelim güneşli bir memlekete derdim hep, çok şükür rabbim nasip etti güneşli bir yer
Bence tızım sen de oralarda heder olmaRazı et enişteyi güneşli bir yere al tayinini
günaydın kızlaaaaaaaar çok şiddetli başım ağrıyor

bu ayın içinde bu ağrıyla üçüncü karşılaşışım strestenmi oluyo migrenmi oluyo hiç bilmiyorum

Allah şifa versin canım, stres de tetikliyordur elbette, baş ağrısına içer misin bilmem ama biberiye çayının iyi geldiğini söylüyor herbalistler

hoş geldim gittim buldumm

biberiye var evde akşam gidince çay gibi demleyip içeyim inşallah fayda eder gerçi ağrıkesicide etkili oldu şimdi iyiyim inşallah tekrarlamaz

güneşi bende çok severim ama bir arkadaşım var oda yağmurlu havaları seviyo ne garip değilmi

aaaah aaaah enişteni razı etsem bi dakka durmam buralarda ama enişten heeeç oralı değil

Herkesin farklı bir tabiatı var işte, benim eşim de yağmurlu havalara bayılır.Ben de çok sıcak günlerin ardından yağmurlu günleri özlerim ama sürekli olunca gökyüzü gibi ruhum da kararıyor

Valla enişte de nasıl gelsin ama di mi? Kendimi bir erkek olarak öyle düşünüyorum da zor bir durum tek erkek evlat olarak. Ne diyelim canım hayırlısı olsun.
Benim kayın pederim de Almanya' dan kesin dönüş yapmasaydı benim eşimde asla gelmezdi buralara, memleketinde başka erkek kardeşleri olmasına rağmen Çünkü benimki de ailenin küçüğü ve kayınvalidem her şeyi benim eşimden bekliyordu.

günaydın kızlar

Sana da günaydın canım .

Sabah hastaneye gittim kan verdim sonucum bugün çıkmasına rağmen doktara gösterebilmem için tekrar randevu almam gerekiyordu, aldım 11 hazirana gün verdi Uludağ üniversite hastanesi.

Haberlere bakıyorum izledikçe ruhum kararıyor her gün bir vahşet haberi, dün gece uyuymadım Adana' ki gizem olayının düşünmekten.
Allah ailesine sabırlar versin inşallah.Hepimizi yavrularımızı her türlü kötülükten korusun Rabbim.

günaydın hatresim

gizem olayına bende çok üzüldüm böyle bir vahşeti yapan insan olamaz hayvan dahi olamaz yaratık olur ancak

hatresim incir kürünü bana yazdığın siteden okumuştum ama ben sana anlattığım gibi anladım ve öyle uyguladım hani orada bölünerek demiş ya bende sana anlattığım gibi yaptım ve o ay yumurtladığımı hissetmiştim işe yaramıştı yani

bence sende 8 tane inciri kaynatıp içebilirsin bide adeti bittikten sonra başlayacaksın dün sana telde diyecektim ama araya laf girince unuttum adetliyken içme ayrıca yumurtanın çatlaması için içine bir tane havuç dilimleyebilirsin aklında bulunsun

Olay sürekli beynim de dönüp duruyor, bunları yapanlar içi şeytan dışı insan olan varlıklar

Saram adetliyken içilip içilmeyeceği sorusu çok kafama takıldı, dün bayağı bir baktım nete, genelde bir şey yok ama en son bir yerde adetliyken içilmemeli diye gördüm.Ama ben yine emin olamadım Saraçoğlu' na mail attım.Henüz almadım cevabını ama kendisine bayanın biri bunu sormuş, zararı olur mu diye, o da istediğin herhangi bir zamanda başlayabilirsiniz demiş. O nedenle şimdi yine devam ediyorum. İnşallah mailime cevap alırım da daha rahat olarak yaparım bunu.
Saraçoğlu başka kürler önerirken zaman dilimi önemliyse eğer bunları mutlaka söylüyor bu kürde sanırım bir zararı olmadığını düşündüğü için belli bir zaman öermiyor.
Sen naptın, iyileşti mi başın, biberiye içebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…