Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Canlar bugün mübarek üç aylara girdik hepimiz için hayırlara vesile olsun, yarın da Regaib kadili... Mübarek olsun, endişe ettiklerimizden emin, umduklarımıza nail olmayı nasip etsin Allah-ü Teala...

canlar bugün mübarek üç aylara girdik hepimiz için hayırlara vesile olsun, yarın da regaib kadili... Mübarek olsun, endişe ettiklerimizden emin, umduklarımıza nail olmayı nasip etsin allah-ü teala...

aminnn amin aminnnnn

o haberi sabah izlediğim bir proğramada gördün gün boyu ağladım yaa bunlar insan değil hayvadada değil allah belalarını versin böylelerin

BU GÜN YEĞENİMİ PEDEDONTE DR GÖTÜRDÜK DİŞİNE KANAL TEDVİSİ VE DOLGU YAPTILAR İLÇEDEN İLE GİTTİK BURADA DR OLMADIĞI İÇİN (küçük yerde yaşamanın sıkıntıları)ÇOK YORUCU BİR GÜN OLDU HEM BIDIK HEM CİMCİME BİRDE CİMCİMEM HAS İDİ ATEŞLİ KUZUM AMA MECBUREN GİTTİK ÇOK YORULDUK AMA BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR

GÜNAYDINLARRR HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ YÜREĞİMİZDEN NE GEÇİYORSA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA YOLUMUZ KESİŞSİN aminnn

Canlar hayırlı kandiller diliyorum hepinize, Rabbim hepinizin gönlündekileri nasip etsin inşallah.

ALLAHIN RAHMETİ KALBİMİZDEN BEREKETİ EVİMİZDEN HİÇ EKSİK OLMASIN YÜCE ALLAHIM RAHMET KAPILARI BİZLERE HER DAİM AÇIK EVİMİZE KALBİMİZE NUR DOLSUNN YÜREĞİMİZDEN GEÇEN HER ŞEY BİZLERİ BULSUN hayırlı cumalar AMİN

Kızlat bugün aklıma geldi
İğde zamanı yatak odanıza iğde koyup koklayın çocuk olması için ben geçen sene yapmıştım

Kızlat bugün aklıma geldi
İğde zamanı yatak odanıza iğde koyup koklayın çocuk olması için ben geçen sene yapmıştım

Oturduğumuz binanın önünde bir iğde ağacı var, her açtığında kokusundan mest olurum
Sırf çocuk meselesi için değil kokusunu sevdiğim için eşime her zaman derim şundan bir kaç dal topla da eve getir diye, eşim tamam der ama her zaman unutur
İnşallah getirir de hem evim misler gibi koksun hem de çocuk için de iğde çiçeğinin belkim bir faydası olsun

Ben bu aralar kürlerle uğraşıp duruyorum ayyyy, incir kürü çok tatlı:111::111::111::111:
50 günlük bir uygulama, nasıl sabredecem bilmiyorum, inciri içerken içine biraz su katıp içeyim diyorum , sonra ne anlamı kalacak ki deyip vazgeçiyorum

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttt milllllletttttttttttttttttttt nirdesünüzzzzzzz uleeeeennnnnnnnnnnnn

Topicccccc ççottttttttttttttttttttttttttttttt sssssseeeeeeeessssssssssssssssssizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalayiiiiiiiiiiiiii

ama amaaaaaaaa böyyyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeeeeeeeeee hhheeccccccccccccccccccccccc olmayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çabuttttttttttttttttt gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuttttttttttttttttttttttttttttttttt

Yahu soppppetttt etmek için illa hamile olmak ya da tedavi mi görmek lazımmmmmmmmmmmm heeeeeeee

Saaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Prenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssss

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nazzemiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Maonyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Leyyyyyyyyyyyyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( Gerçi Leyla artıkım tarih sayfalarına karıştırdı kendisini, ama iyidir inşallah, acaba Buse napıyor:44:)

Heyyyyy gidim heyyyyyy zaman olur çağlayanlar gibi sohbet ederik zaman olur böyle in cinle top çeviririk

Bak beni saymamissin amaa ben geldim nasilsiniz canlar biz yuvarlanip gidiyoruz iste ayni tas ayni hamam))

Bak beni saymamissin amaa ben geldim nasilsiniz canlar biz yuvarlanip gidiyoruz iste ayni tas ayni hamam))

Ayyyyyyy pardon Edacım yaaaaa
İnanır mısın bakıyorum unutttuğum kimse var mı diye yok diyorum ama bakıyorum ki yine gaflamışım
Ama tatlım o senden kaynaklı değil biliyorsun benim hafızanın suçu
Ama bak gene de iyi olmuş bak seni getirtmişim topice
İyi olmanıza sevindim, ben de birazdan doktora gidicem genel anlamdaki rahatszlıklarım için
Seni de çocukları da öpüyorum edacım

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öteki milletttttttttttt neyiniz var ulennnnnn gelin bi selam verin iki kelam edinnnnnnnnnnnnnn ayıpppp ya huuuuuuuuuuuuu

günyadın kızlar nasılsınız kaç gündür geliyorum kimseler yok bakıp çıkıyorum DÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN

herkesi çağrmışsın ama en güzel en isyankarı benikisii yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Leyleyı bende merak ediyorum çok zaman geçti artık hiç gelmiyor

herkesi çağrmışsın ama en güzel en isyankarı benikisii yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Leyleyı bende merak ediyorum çok zaman geçti artık hiç gelmiyor

Ama bak iyi etmişim di mi, herkes yavaş yavaş topice dökülmeye başladı

Leyla sırra kadem bastı, kendini tarihin sayfalarına gömdü

Sara telde iyiyim demişti ama niye gelmiyor bu tızzzzzzzzzz

Hastaneye gitmiştim ordan gelirken kapının önünde iğde ağacı vardı iğde topladım bir kaç dal getirdim koydum yatak odama.Hoş ondan olacağından değil ama kalbi kırılmasın iğde ağacının dedim
İğde kokusuna bayılırım ben ya, bide doğurganlığımızda işe yarasa
Heyyyyyy Allah' ım ne hallere kaldık

boş versene iğde gebe kalmaya yardımcı olmasada mis gibi koku çek içineee misler gibi

Canım onlar da anlaşılan çok beklemişler bu hamileliği değil mi? Ağladığınıza göre. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla olsun.

Evet yaaaa ben de anlamadım gitti, Sara canım yazmak istemiyor demişti, prenses de uzun süredir gelmiyor. :44::44::44::44:
Gelin , gelin , gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn , çot ayıp çotttttt gelmeyenleri çoh kınirem
boş versene iğde gebe kalmaya yardımcı olmasada mis gibi koku çek içineee misler gibi

Zaten gebe kalmamızın sebebi olacağından değil iğde kokusunu çok sevdiğimden topladım. Yıllar önce köyde oturan kuzenlerim iğde sevdiğimi bildiklerinden kucak dolusu getirmişlerdi bana, bir ay boyunca ev mis gibi kokmuştu, hala hatırlarım onu.Ama bugün çok toplayamadım çünkü çiçekli dallar hep yukarıdaydı, iki üç dal ancak alabildim

Son düzenleme:

canım geçen gün bir dal eşimde getirmiş bana çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…