canlar bugün mübarek üç aylara girdik hepimiz için hayırlara vesile olsun, yarın da regaib kadili... Mübarek olsun, endişe ettiklerimizden emin, umduklarımıza nail olmayı nasip etsin allah-ü teala...
sana da günaydın canım .
Sabah hastaneye gittim kan verdim sonucum bugün çıkmasına rağmen doktara gösterebilmem için tekrar randevu almam gerekiyordu, aldım 11 hazirana gün verdi uludağ üniversite hastanesi.
Haberlere bakıyorum izledikçe ruhum kararıyor her gün bir vahşet haberi, dün gece uyuymadım adana' ki gizem olayının düşünmekten.
Allah ailesine sabırlar versin inşallah.hepimizi yavrularımızı her türlü kötülükten korusun rabbim.
Kızlat bugün aklıma geldi
İğde zamanı yatak odanıza iğde koyup koklayın çocuk olması için ben geçen sene yapmıştım
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttt milllllletttttttttttttttttttt nirdesünüzzzzzzz uleeeeennnnnnnnnnnnn
Topicccccc ççottttttttttttttttttttttttttttttt sssssseeeeeeeessssssssssssssssssizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalayiiiiiiiiiiiiii
ama amaaaaaaaa böyyyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeeeeeeeeee hhheeccccccccccccccccccccccc olmayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çabuttttttttttttttttt gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuttttttttttttttttttttttttttttttttt
Yahu soppppetttt etmek için illa hamile olmak ya da tedavi mi görmek lazımmmmmmmmmmmm heeeeeeee
Saaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Prenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssss
Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nazzemiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Maonyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Leyyyyyyyyyyyyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( Gerçi Leyla artıkım tarih sayfalarına karıştırdı kendisini, ama iyidir inşallah, acaba Buse napıyor:44:)
Heyyyyy gidim heyyyyyy zaman olur çağlayanlar gibi sohbet ederik zaman olur böyle in cinle top çeviririk
Bak beni saymamissin amaa ben geldim nasilsiniz canlar biz yuvarlanip gidiyoruz iste ayni tas ayni hamam))
heyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttt milllllletttttttttttttttttttt nirdesünüzzzzzzz uleeeeennnnnnnnnnnnn
Topicccccc ççottttttttttttttttttttttttttttttt sssssseeeeeeeessssssssssssssssssizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kalayiiiiiiiiiiiiii
Ama amaaaaaaaa böyyyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeeeeeeeeee hhheeccccccccccccccccccccccc olmayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çabuttttttttttttttttt gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuttttttttttttttttttttttttttttttttt
Yahu soppppetttt etmek için illa hamile olmak ya da tedavi mi görmek lazımmmmmmmmmmmm heeeeeeee
Saaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssss
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nazzemiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
maonyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
leyyyyyyyyyyyyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( gerçi leyla artıkım tarih sayfalarına karıştırdı kendisini, ama iyidir inşallah, acaba buse napıyor:44:)
heyyyyy gidim heyyyyyy zaman olur çağlayanlar gibi sohbet ederik zaman olur böyle in cinle top çeviririk
herkesi çağrmışsın ama en güzel en isyankarı benikisii yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Leyleyı bende merak ediyorum çok zaman geçti artık hiç gelmiyor
ama bak iyi etmişim di mi, herkes yavaş yavaş topice dökülmeye başladı
Leyla sırra kadem bastı, kendini tarihin sayfalarına gömdü
Sara telde iyiyim demişti ama niye gelmiyor bu tızzzzzzzzzz
Hastaneye gitmiştim ordan gelirken kapının önünde iğde ağacı vardı iğde topladım bir kaç dal getirdim koydum yatak odama.hoş ondan olacağından değil ama kalbi kırılmasın iğde ağacının dedim
Iğde kokusuna bayılırım ben ya, bide doğurganlığımızda işe yarasa
Heyyyyyy allah' ım ne hallere kaldık
günyadın kızlar nasılsınız kaç gündür geliyorum kimseler yok bakıp çıkıyorum DÜN ÇOK GÜZEL 2 TANE HAMİLE HABERİ ALDIM HATTA AKŞAM KONUŞUP BİR GÜZEL MUTLULUKTAN AĞLADIK ALLAHIM GÜZEL HABERLERİ HAYATIMIZDAN EKSİK ETMESİN
boş versene iğde gebe kalmaya yardımcı olmasada mis gibi koku çek içineee misler gibi
Canım onlar da anlaşılan çok beklemişler bu hamileliği değil mi? Ağladığınıza göre. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla olsun.
Evet yaaaa ben de anlamadım gitti, Sara canım yazmak istemiyor demişti, prenses de uzun süredir gelmiyor. :44::44::44::44:
Gelin , gelin , gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn , çot ayıp çotttttt gelmeyenleri çoh kınirem
Zaten gebe kalmamızın sebebi olacağından değil iğde kokusunu çok sevdiğimden topladım. Yıllar önce köyde oturan kuzenlerim iğde sevdiğimi bildiklerinden kucak dolusu getirmişlerdi bana, bir ay boyunca ev mis gibi kokmuştu, hala hatırlarım onu.Ama bugün çok toplayamadım çünkü çiçekli dallar hep yukarıdaydı, iki üç dal ancak alabildim
günaydın kızlar herkese guzel bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?