günaydın canım nasılsın son zamanlarda gelmedin iyimisin
Sara napiom cnm ne var ne yok ?kızlar kadınlar kulübünün renkleri değişmiş üstteki pembe tonlar olmasa diğerleri çokta fena değil bence sizce nasıl
Sara napiom cnm ne var ne yok ?
hep aynı bildiğin gibi canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
Kuzum tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun :26:
inanki bilmiyorum bugün regl oldum moralim bozuk her ay umutlanıyoruz sonu yine hüsran yine hüsran şu anda kendimi çaresiz yetersiz eksik çok kötü hissediyorum bu doğru zaman ne zaman çok merak ediyorum
Oyy kuzum ne desen haklısın bende 5 sene boyunca her ay hamilemiyim düşüncesi vardı üstüme başıma bişi alamıyordum hamile kalırsam giyemem diye seni çooö iyi anlıyorum
ben dün çok kötü bişi yaptım resmen isyan ettim allahım afetsin benim hiç sevmediğim biri benimle aynı zamanda hamile kaldı dahada yeni evli resmen oturdum ağladım nasıl oluyorda yeni evlenip hemen hamile kalıyor diye hala özeniyorum onlara
hayat çok değişik diyip durdum kendi kendime
allahım tez zamanda nasip etsin isteyen herkeze tedavi görmeden:85:
benimde bir tanıdığım ocak ayında düşük yaptı şimdi üç aylık hamile hemen nasılda tutturuyolar formülü ne merak ediyorum bizim günahımız ne bilmiyorum bugün isyanlardayım resmen patlıyorum
Aynen nasıl tutturuyorlar bi bilsem
Benim komşu istediği gün hamile kaldı hemnde evlenir evlenmez gününü ayını belirlemiş nasıl oldu ben hala şaşırıyorum hepte şaşırmaya devam edicem
senin orda hava nasıl kuzum güneşlimi bi çıkıp havamı alsan :26: Ben de bugün bi garibim hiç uyumadım yataktan hala çıkamıyorım ne yemek yemek istiyorum nede dışarı çıkmak ama iğnem var çıkocam çıkmışkende biraz yürüyeyğm belki açılırım
sende lütfen bugün bişiler yap kafanı azda olsa dağatacak bişiler yap :85:
selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116348 :18:
Aybı duyguları paylaşıyoruz birbuçuk yıllık evliyiz yaklaşık 8aydır istiuoruz ana yok yokķkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben sadece ağlamak istiyorum ama işteyim onuda yapamıyorum
senin hormonlarından kaynaklıdır canım kalkıp yemeğini yeki bebeğinde beslensin annesi
aman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktimhep aynı bildiğin gibi canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
sen neler yapion cnm tedavi dusunuyo musun ?günaydın HAYIRLI CUMLAR kızlarrrr nasılsınızz saram bende adet olacağım sanırım karnım deli gibi ağrıyorr sağlık olsun be kuzumm ülkemizde şu yaşanalara bir bakarmısınn kaç gündür hep ağlıyorum dua ediyorum hem ölenler için hemde kendimiz için diyorum ki RABBİM BİZİ EN SEVDİKLEİRMİZLE SINAMA
Canım benimde aynen böyleydi idrar testi sonucum ikincisi çoook silikti çok şükür kan sonucum iyi çıktı bence sende kan testi yaptır bana sorarsan güzel bi sonuç alacaksın allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?