Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın canım nasılsın son zamanlarda gelmedin iyimisin

iyiyim canım ara ara baktım topiğe ama yazmak gelmedi içimden ama hepinizi merak ettiğimden çokta uzak kalamadım açıkçası

sen nasılsın en son grip olduğunu yazmıştın iyileştinmi

kızlar kadınlar kulübünün renkleri değişmiş üstteki pembe tonlar olmasa diğerleri çokta fena değil bence sizce nasıl

selamün aleyküm canlar hayırlı akşamlar geceler olsun inşşallahhh
bayadır gelemedim bende topişe işler güçler bide düğünümüz oldu onun yogunlugu
valla 1 hafta kendime gelemedim desem yeri var tam normale döndüm derken bu defada grip oldum
kaç gündür geçmedi gribim gerçi ilaç falan kullanmıyrm ondan dolayıda gecmemesi normal sanırım
neyse eşim geldi ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz hepinizzz

Kuzum tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun :26:

inanki bilmiyorum bugün regl oldum moralim bozuk her ay umutlanıyoruz sonu yine hüsran yine hüsran şu anda kendimi çaresiz yetersiz eksik çok kötü hissediyorum bu doğru zaman ne zaman çok merak ediyorum

inanki bilmiyorum bugün regl oldum moralim bozuk her ay umutlanıyoruz sonu yine hüsran yine hüsran şu anda kendimi çaresiz yetersiz eksik çok kötü hissediyorum bu doğru zaman ne zaman çok merak ediyorum

Oyy kuzum ne desen haklısın bende 5 sene boyunca her ay hamilemiyim düşüncesi vardı üstüme başıma bişi alamıyordum hamile kalırsam giyemem diye seni çooö iyi anlıyorum
ben dün çok kötü bişi yaptım resmen isyan ettim allahım afetsin benim hiç sevmediğim biri benimle aynı zamanda hamile kaldı dahada yeni evli resmen oturdum ağladım nasıl oluyorda yeni evlenip hemen hamile kalıyor diye hala özeniyorum onlara
hayat çok değişik diyip durdum kendi kendime
allahım tez zamanda nasip etsin isteyen herkeze tedavi görmeden:85:

benimde bir tanıdığım ocak ayında düşük yaptı şimdi üç aylık hamile hemen nasılda tutturuyolar formülü ne merak ediyorum bizim günahımız ne bilmiyorum bugün isyanlardayım resmen patlıyorum

beni boş ver canım sen nasılsın senin hamişlik nasıl gidiyo rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben tüp bebekle hamile kalanlara değilde doğal yoldan zırt pırt hamile kalanlara gıcık oluyorum beni sakın yanlış anlama olurmu canım

Son düzenleme:

Aynen nasıl tutturuyorlar bi bilsem
Benim komşu istediği gün hamile kaldı hemnde evlenir evlenmez gününü ayını belirlemiş nasıl oldu ben hala şaşırıyorum hepte şaşırmaya devam edicem
senin orda hava nasıl kuzum güneşlimi bi çıkıp havamı alsan :26: Ben de bugün bi garibim hiç uyumadım yataktan hala çıkamıyorım ne yemek yemek istiyorum nede dışarı çıkmak ama iğnem var çıkocam çıkmışkende biraz yürüyeyğm belki açılırım
sende lütfen bugün bişiler yap kafanı azda olsa dağatacak bişiler yap :85:

günaydın HAYIRLI CUMLAR kızlarrrr nasılsınızz saram bende adet olacağım sanırım karnım deli gibi ağrıyorr sağlık olsun be kuzumm ülkemizde şu yaşanalara bir bakarmısınn kaç gündür hep ağlıyorum dua ediyorum hem ölenler için hemde kendimiz için diyorum ki RABBİM BİZİ EN SEVDİKLEİRMİZLE SINAMA

Son düzenleme:
YA RABBİ YÜREĞİ YANMIŞ GÖZYAŞLARI İÇİNE AKMIŞ ÜMİTLERİ ZORDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE ÜMİT SABIR VE FERAHLIK VER hayırlı cumalar

ben sadece ağlamak istiyorum ama işteyim onuda yapamıyorum

senin hormonlarından kaynaklıdır canım kalkıp yemeğini yeki bebeğinde beslensin annesi

Aybı duyguları paylaşıyoruz birbuçuk yıllık evliyiz yaklaşık 8aydır istiuoruz ana yok yokķkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116348 :18:

Canım benimde aynen böyleydi idrar testi sonucum ikincisi çoook silikti çok şükür kan sonucum iyi çıktı bence sende kan testi yaptır bana sorarsan güzel bi sonuç alacaksın allahın izniyle

hep aynı bildiğin gibi canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
aman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktim

sen neler yapion cnm tedavi dusunuyo musun ?

Canım benimde aynen böyleydi idrar testi sonucum ikincisi çoook silikti çok şükür kan sonucum iyi çıktı bence sende kan testi yaptır bana sorarsan güzel bi sonuç alacaksın allahın izniyle

inşallah rabbim sesini duysun pazartesi yaptırmak istiyorum kan testi hem adet tarihim gelmiş olur sen adetten öncemi yoksa sonramı yaptın testini?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…