canım tedvi istiyoruz ama malesef maddi olarak mümkün olmuyor geçen gün burada görüşmeye gittim bir merkez vardı onlar aradılar tüp bebek ilaçlar labratuvar bütüm masraflarla birlikte 3000 tl gelin hemen başlayalım diler ama mümkün olmadı malesefaman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktim
sen neler yapion cnm tedavi dusunuyo musun ?
aman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktim
inşallah rabbim sesini duysun pazartesi yaptırmak istiyorum kan testi hem adet tarihim gelmiş olur sen adetten öncemi yoksa sonramı yaptın testini?:18:
Canım adetime üç gün varrdı benede senin gibi erken yapmıştım idrar testini
dün akşam dayanamadık dr gittik kan testi yaptırdık 0.39 çıktı ama adetime 6 gün varmış daha ben yanlış hesaplamışım klomen yüzünden ne düzen kaldı ne bişey sabaha kadar ağlamam yanıma kar kaldı
mersinden mi adanadan mi merkez buldun cnm ? Sizde haklisiniz cnm biriktir biriktir hastanelere ode parayicanım tedvi istiyoruz ama malesef maddi olarak mümkün olmuyor geçen gün burada görüşmeye gittim bir merkez vardı onlar aradılar tüp bebek ilaçlar labratuvar bütüm masraflarla birlikte 3000 tl gelin hemen başlayalım diler ama mümkün olmadı malesef
Iyiyim cnm sen nasılsın ?buyudu valla cnm ya gunler hizla geciyor.aminnn insallah cnmn darisi tum isteyenlere olsun insallah.selam canım nasılsın buyutmussun bebişini maaşallh darısı kucagna almak olsun ıns saglıklaa
mersinde canım bu merkezmersinden mi adanadan mi merkez buldun cnm ? Sizde haklisiniz cnm biriktir biriktir hastanelere ode parayinapican iste...insallah seni daha fazla bekletmez yavrun..
Iyiyim cnm sen nasılsın ?buyudu valla cnm ya gunler hizla geciyor.aminnn insallah cnmn darisi tum isteyenlere olsun insallah.
Aybı duyguları paylaşıyoruz birbuçuk yıllık evliyiz yaklaşık 8aydır istiuoruz ana yok yokķkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116348 :18:
Kuzum sen çalışıyormusun ev hanımı sanıyordum seni :26:
Nasıl oldun iyimisin aklım hep sendeydi :85:
aman nolsum canim ben de evdeyim iste ..cok sukur iyi gidiyor canim zaten sikayet etmeue de ne hakkimiz var bulana kadar caniniz ciktim
canım tedvi istiyoruz ama malesef maddi olarak mümkün olmuyor geçen gün burada görüşmeye gittim bir merkez vardı onlar aradılar tüp bebek ilaçlar labratuvar bütüm masraflarla birlikte 3000 tl gelin hemen başlayalım diler ama mümkün olmadı malesef
dün akşam dayanamadık dr gittik kan testi yaptırdık 0.39 çıktı ama adetime 6 gün varmış daha ben yanlış hesaplamışım klomen yüzünden ne düzen kaldı ne bişey sabaha kadar ağlamam yanıma kar kaldı
slm kızlar bende aranızıa yenı katıldım transfer olalı 2 gun oldu bu3. denemem duaarınız beklıyorum
daha çok yeni evlisiniz inşallah bebeğiniz çok bekletmeden gelir
inşallah hamilesiniz bu resim oyle diyor
ben çalışıyorum canım şimdi daha iyiyim
tedaviyi düşünüyorum hemde çok ciddi bakalım hayırlısı olur inşallah
hayırlısı be yeterim inşallah kendiliğinden gelir bebeğin
test gününde bi test daha yap canım belki geç döllenmedir
aramıza hoşgeldin canım inşallah pozitif sonuç alırsın
saoll canmmm tesekkürler allah emeklerımızı yemesın inşallahh
amin tatlım kaç yıllık evlisin
4yıllık evliyim canm bu 3. denemem sen ne durumdasın
bende altı yıllık evliyim tatlım bi defa hamile kaldım oda düştü sonra iki defa tüp bebek denedik biri negatif diğeri kimyasal oldu şimdi yeniden tedavi düşünüyoruz hayırlısıyla
hakkında hayırlısı olsun allah emeklerını yemesın ınsalah benmde hep tuttu dustu malaesef
amin canım Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
senin tüp bebeklerinmi tuttu düştü kaç haftalık düşük yaptın kan pıhtılaşmasına baktırdınmı ondan olmasın
Kuzummm niye ağlıyorsun ki allahın izniyle hamilesin daha adetine 6 gün var demekki tam gününde kan testi yaptırsan 230 çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?