Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol tatlım bende iyiyim çok şükür...

kızlar uyuyor sanırım canım...gece geç yatmışlardır kesin...

leylacım ben dün bir şey keşfettim seninlede paylaşmak istiyorum
buraya yazmıştım zaten ama görmemiş olabilirsin çok gerilerde kalmış sayfa arı sütünün faydaları
gebelik öncesi ve sonrası kadın-erkek infertilitesi ayrıca 1001 derde deva faydalarını öğrendim
çok çok sevindim googledan arı dünyası yaz o siteyi bir incele derim
sanada şiddetle tavsiye ederim canım

Son düzenleme:
günaydınnnn

arı polenini bizde kullandık ama gelen giden olmadııı

yine şiddetle tavsiye ederim ama güvenilir bi yerden alın

evet canım...arı ürünlerinin bin derde devası varmış...bende bakarım netten...
günaydınnnn

arı polenini bizde kullandık ama gelen giden olmadııı

yine şiddetle tavsiye ederim ama güvenilir bi yerden alın
günaydın maonyacım...
kahvaltımı yapıp geliyrmmmm

afiyet olsun canım

kızlarr bu bal tarçın çörek otunu hangi günlerde bırıkıcamm bilgisi olan varmııı

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 maonyaaa

nerde bu kızlar maonyacım yaaa..bu saat oldu gelen giden yok...gece kaynatıyor gündüz ortada olmuyorlar...seslensek gelirlermiki.:78::78:..bugünde vakit geçmiyor..pazartesilerden nefret ediyorum..

nerde bu kızlar maonyacım yaaa..bu saat oldu gelen giden yok...gece kaynatıyor gündüz ortada olmuyorlar...seslensek gelirlermiki.:78::78:..bugünde vakit geçmiyor..pazartesilerden nefret ediyorum..

kız ben geldim olur mu?

canım benim isyerinde ki grup baskanim pazartesi öglen olunca hep söyle derdi: "ohh... cok sükür bu haftayıda bitirdik....." tüm haftada cünkü en zor gecen zaman o süre imis.. canım dayan öglene az kaldı....

ayşegülcüm sen işten dolayı fazla giremiyorsun o yüzden sana burdan yazmak istedim tatlım..cumartesi benim detaylı usg var...dualarını bekliyorum bitanem...

hg bitanem..evet öğleye az kaldı ama bugün bide hava soğuk ve kar yağıyor...adamın ruhunu daraltan bir hava var canım ya..o yüzdende vakit geçmiyor sanki...:78::78::78::78:

kız ne hafta sonu daha haftanın başındayız ne yazık ki
evek canım, düzelttim neyseki yazarken haftasonunu düsünüyodum demek ki.. canım, bi soru varsa, bildigim seyse cevaplamaya calısırım tatlım...
ayşegülcüm sen işten dolayı fazla giremiyorsun o yüzden sana burdan yazmak istedim tatlım..cumartesi benim detaylı usg var...dualarını bekliyorum bitanem...
canım benim... bizde dua ederiz tabii ki, güzel arkadasim icini ferah tut sen, insallah saglikla kucagina alacaksın minik Buse'yi annesi...
pikepolat hoş geldin cnmmmm
hosbulduk canım, nasılsın?

hg bitanem..evet öğleye az kaldı ama bugün bide hava soğuk ve kar yağıyor...adamın ruhunu daraltan bir hava var canım ya..o yüzdende vakit geçmiyor sanki...:78::78::78::78:
evet güzelim, bilmez miyim hic, insan eve gidip ev kedisi olmak istiyor öyle havalarda, kar geliyomus istanbul'a?.. kız bende ne cok özledim soguk havayı ve karı.... herkes günes sever, bende severim ama, soguk hava ve kar'ı da cok seviyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…