Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnm ben çayy demlemem kahvaltıdaa.sadece pazarları demlerimmm.ama sen gelll ben sana yaparımmm.

aynı benn... oda esim icin, niyeyse küçüklügümden beri cay sevemedim ben, (o yüzden herkes uyuz oluyo bana) ama kahve dedin mi, bak akan sular durulur, heleki türk kahvesi... ama illaki biri yapıp verecek, ben kendime yapınca da cok küsel olmuyo....:78::78::78:

leylaaa sen hangi ilde oturuosunnnn burda hiç kar yağmadıı bende yağsın istiyorummmm

:86::86:
ben çayı severimde mesela soğuk havada denize karşı süper olurrr.ama düşkün değilim olsade olur olmasade.

kızbende türk kahvesini çok severim banada illa biri getirmeli yoksa tatını alamamkendim yaparsam:86:

amin bitanem...inan bana benim dualarımda sizlerle zeynocum...Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bitanem...beni çok rahatlatıyorsunuz Rabbim sizlerden razı olsun gülüm...
cnm ben çayy demlemem kahvaltıdaa.sadece pazarları demlerimmm.ama sen gelll ben sana yaparımmm.
saol bitanem...
leylaaa sen hangi ilde oturuosunnnn burda hiç kar yağmadıı bende yağsın istiyorummmm

fazla yağmadı yerleri tutmadı ama hava soğuk canım ya...gece biraz yağmış o kadar...

Son düzenleme:
ben sana köpüklü türk kahvesi yaparım bitanem..yeterki sen iste...
sekerler ben cikip isleri yapmaya baslayayım, sonra görüsürüüüükkkkkkk gene, bye...

tamam canım...özletme kendini...öptüm zeynom...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+

maşallah ziyaretçimizde hiç eksik olmuyor...

kızlarrr doktor saatim geldi bana duaaa edinn nolur.fatiha ve ihlas okuyunnnnnnçok heycanlıyımmmm

ayşegülcümmmmmm hg bitanem tekrar...işlerin yoğun mu canım?:79::79::79:

Leylacım dua edicem sana sen merak etme tatlım
kenzül arş ve meryem suresini okurum Rabbim kabul etsin inş.

Son düzenleme:
pikepolat burdamısın canım?
yazını geç gördüm sorumu sorabilirmiyim

Son düzenleme:
Leylacım dua edicem sana sen merak etme tatlım
kenzül arş ve meryem suresini okurum Rabbim kabul etsin inş.

Allahım razı olsun gülüm...inşallah sizlerin duası sayesinde stressiz ve sorunsuz atlatacam canım...öpüyorum seni ayşegülüm...Rabbim inşallah tez vakitte sizlere hayırlı evlatlar nasip eder bitanem...

pikepolat burdamısın canım?
yazını geç gördüm sorumu sorabilirmiyim

ayşegülcüm pikenin işleri varmış o yüzden çıktı..istersen özeline yaz tatlım..gelince zeynom sana cevap yazar bitanem...istersen topicede yaz..bilgisi olan arkadaşlar cevaplar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…