amin canım...hg zeloşum..nerde kaldın sen?kızlar herkese hayırlı birgün diliyorum
günaydınnn kızlarrrr gününüz aydın olsun allahım bütün dileklerini kabul etsinn nasılsınızzzz
amin canım...hg zeloşum..nerde kaldın sen?
hg ececim...amin canım...
amin canım...hg zeloşum..nerde kaldın sen?
hg ececim...amin canım...
kızlarr ben çıkıyrmm.1.30 saat sonraa burda lurum inşşşş.:18:
bana dua edin yumurtlamış olayımmm:18:
aminnnn canım nasılsınn
hoş bulduk canımmm
hb annelerin en çıtırıcanım daha yeni kahvaltı yaptım keyif çayımı içiyom istermisin bebem birazdanda evi temizlicem çok işim var çok
iyiyim ececim sen nasılsın şekertatlım bugün biraz temizlik yapayım dedim çay içiyom bitsin başlıcam
ohhhhhhhh sefan olsun zeloşum...bende hafta içi şöyle yayıla yayıla bir güzel keyif çayı içmeyi tv karşısında tembellik yapmayı özledim...şeytan diyor izne ayrıl ama ayrılamam doğumdan sonraya saklıyorum tüm izinlerimi...inşallah bebişimle keyif yaparım tatlım...bir bardak sıcak çaya hayır demem zeloşum...saol gözüm..
ne demek canım bi çayın lafımı olur afiyet olsuntatlişim inş. busemiz doğunca şöle uzun bi tatil yaparsın annenide çağırırsın o bebişle ilgilenirken sen keyif yaparsın inş. Rabbim o günleri nasip etsin tatlım senin ultrason yarınmı:26:
aynen canım bende yeni kahvaltı yaptım çay keyfi yapıyorum yaparkende kızlarla ecik sohbet edeyim dedim
boşa değil hepimiz birbirimize benziyozoh afiyet olsun canım dün gerginim diyodun nasıl bugün gevşedinmi
saol bitanem..inşallah hayırlısıyla o günleri görürüm bitanem...cumartesi canım detaylı..cuma dua yapacaz biliyorsunuz dimi...
canlar ben kaçıyorum en güzel günler sizin olsun leylacım pikeye özelden msj attım inş.erken gelir hemencik cevaplar
kendinize iyi bakın hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum
canlar ben kaçıyorum en güzel günler sizin olsun leylacım pikeye özelden msj attım inş.erken gelir hemencik cevaplar
kendinize iyi bakın hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum
Merhaba herkese aranıza yeni katıldım 25 haftalık hamileyim bir kızım olacak ama ben bir türlü adını ne koyacağıma karar veremiyorum hem anlamlı hem kulağa hoş hemde kuranda geçen bir isim olmasını istiyorum.3 tane buldum ama karar veremedim yardımcı olmak istermisiniz
Eylül Berra
Zeynep
Azra
Tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?