Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr ben çıkıyrmm.1.30 saat sonraa burda lurum inşşşş.:18:

bana dua edin yumurtlamış olayımmm:18:

hoş bulduk canımmm

hb annelerin en çıtırıcanım daha yeni kahvaltı yaptım keyif çayımı içiyom istermisin bebembirazdanda evi temizlicem çok işim var çok

ohhhhhhhh sefan olsun zeloşum...bende hafta içi şöyle yayıla yayıla bir güzel keyif çayı içmeyi tv karşısında tembellik yapmayı özledim...şeytan diyor izne ayrıl ama ayrılamam doğumdan sonraya saklıyorum tüm izinlerimi...inşallah bebişimle keyif yaparım tatlım...bir bardak sıcak çaya hayır demem zeloşum...saol gözüm..

ne demek canım bi çayın lafımı olur afiyet olsuntatlişim inş. busemiz doğunca şöle uzun bi tatil yaparsın annenide çağırırsın o bebişle ilgilenirken sen keyif yaparsın inş. Rabbim o günleri nasip etsintatlım senin ultrason yarınmı:26:

saol bitanem..inşallah hayırlısıyla o günleri görürüm bitanem...cumartesi canım detaylı..cuma dua yapacaz biliyorsunuz dimi...

canlar ben kaçıyorum en güzel günler sizin olsun leylacım pikeye özelden msj attım inş.erken gelir hemencik cevaplar
kendinize iyi bakın hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum

boşa değil hepimiz birbirimize benziyozoh afiyet olsun canım dün gerginim diyodun nasıl bugün gevşedinmi

allaha şükür iyiyim canım ya sanırım adet günüm yakın oldugu için geriliyorum ama şükür bugün iyiyim bende birazdan temizlige başlıyacam

saol bitanem..inşallah hayırlısıyla o günleri görürüm bitanem...cumartesi canım detaylı..cuma dua yapacaz biliyorsunuz dimi...

tamam canım mesaj alınmıştır cumaya ederiz duanı Allahım kabul eder inş.sakın stres yapma canım inş. Allahın izniyle hiç bi şey çıkmıcak ben buna inanıyom sende rahat ol önce Allaha sonra busemize inan :13:

canlar ben kaçıyorum en güzel günler sizin olsun leylacım pikeye özelden msj attım inş.erken gelir hemencik cevaplar
kendinize iyi bakın hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum

ayşegülcüm ben senden hiç bişey anlamıyorum geliyosun hemen kaçıyosun hiç konuşamıyozbizde seni öpüyoruz canım byyyyyyyyy

hg canım aramızaAllahım inş. bebişini sağ salamet kucağına almayı nasip etsin tatlım bence zeynep ama aleyna da güzel ne dersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…