Merhaba herkese aranıza yeni katıldım 25 haftalık hamileyim bir kızım olacak ama ben bir türlü adını ne koyacağıma karar veremiyorum hem anlamlı hem kulağa hoş hemde kuranda geçen bir isim olmasını istiyorum.3 tane buldum ama karar veremedim yardımcı olmak istermisiniz
Eylül Berra
Zeynep
Azra
Tşk.
günaydın kızlaaaaaaaaaar
hepimiz için güzel ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorum.
kızlar ben dün geceden beri çok hastayım sanırım grip oldum başım çok ağrıyo kemiklerimsızlıyo resmen ve boğazımda ağrıyo . dün temizlik yaparken kapıyı pencereyi fazla açık tuttum galiba.sabah doktora gittim geldim birazdan yemek yiyip ilaçlarım içecem.size bi merhaba diyim dedim.
saram bebem kıyamam sana canım kendini sıcak tut çok geçmiş olsuneşimde öyle grip olmuş çok fena bu seneki gripte çok ağır Allahım bütün hastalara içinde sizede hayırlı şifalar versin
günaydın kızlaaaaaaaaaar
kızlar ben dün geceden beri çok hastayım sanırım grip oldum başım çok ağrıyo kemiklerimsızlıyo resmen ve boğazımda ağrıyo . dün temizlik yaparken kapıyı pencereyi fazla açık tuttum galiba.sabah doktora gittim geldim birazdan yemek yiyip ilaçlarım içecem.size bi merhaba diyim dedim.
günaydın canım hoş geldin geçmiş olsun evetzelalin söyledigi gibi bu sene grip zor atlatılıyo allahım şifasını veriri inş ben 1 ay çektim
kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissedersem öğleden sonra bakarım.mutlu kalın
kızlarrr ben çıkıyorum eşim geçecek pc başına kızın da okul saati geldi ögleden sonra işimi bitirince gelirim öptümmm hepinizii
tamam canısı öpt.byyyyyyyy
ayşegülcüm ben senden hiç bişey anlamıyorum geliyosun hemen kaçıyosun hiç konuşamıyozbizde seni öpüyoruz canım byyyyyyyyy
saram gecmış olsun canım...
zeynom tesekkurler cevabın için...
kızlar hepınıze guzel gunler dılıyorum.
havadan mıdır nedır benım de hııç keyfım yok..
bak bak bak,keyfimizide biliyossssssaynı benn... oda esim icin, niyeyse küçüklügümden beri cay sevemedim ben, (o yüzden herkes uyuz oluyo bana) ama kahve dedin mi, bak akan sular durulur, heleki türk kahvesi... ama illaki biri yapıp verecek, ben kendime yapınca da cok küsel olmuyo....:78::78::78:
reytingimiz yüksek demekki leyloşToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+
maşallah ziyaretçimizde hiç eksik olmuyor...
amin amin amin.günaydınnn kızlarrrr gününüz aydın olsun allahım bütün dileklerini kabul etsinn nasılsınızzzz
geçmiş olsun sara cım.günaydın kızlaaaaaaaaaar
amiiiiin zeloşum.saram bebem kıyamam sana canım kendini sıcak tut çok geçmiş olsuneşimde öyle grip olmuş çok fena bu seneki gripte çok ağır Allahım bütün hastalara içinde sizede hayırlı şifalar versin
hayırdır tatlım,niye ki?saram gecmış olsun canım...
zeynom tesekkurler cevabın için...
kızlar hepınıze guzel gunler dılıyorum.
havadan mıdır nedır benım de hııç keyfım yok..
geçmiş olsun sara cım.
maonya,hoş geldin,nedir durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?