Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlaaaaaaaaaar

hepimiz için güzel ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorum.

kızlar ben dün geceden beri çok hastayım sanırım grip oldum başım çok ağrıyo kemiklerimsızlıyo resmen ve boğazımda ağrıyo . dün temizlik yaparken kapıyı pencereyi fazla açık tuttum galiba.sabah doktora gittim geldim birazdan yemek yiyip ilaçlarım içecem.size bi merhaba diyim dedim.

mrb canımmm allahım kucagına almayı nasip eder inşallah ecrin ismi de çok güzel canım kurandada geçiyor

saram bebem kıyamam sana canım kendini sıcak tut çok geçmiş olsuneşimde öyle grip olmuş çok fena bu seneki gripte çok ağır Allahım bütün hastalara içinde sizede hayırlı şifalar versin

günaydın canım hoş geldin geçmiş olsun evetzelalin söyledigi gibi bu sene grip zor atlatılıyo allahım şifasını veriri inş ben 1 ay çektim

kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissedersem öğleden sonra bakarım.mutlu kalın

kızlarrr ben çıkıyorum eşim geçecek pc başına kızın da okul saati geldi ögleden sonra işimi bitirince gelirim öptümmm hepinizii

ayşegülcüm ben senden hiç bişey anlamıyorum geliyosun hemen kaçıyosun hiç konuşamıyozbizde seni öpüyoruz canım byyyyyyyyy

zelalcim ben sabahtan beri buradaydım hiç kimseler yoktu leylayla yazıştık sonra işim çıktı ve gittim..

saram gecmış olsun canım...

zeynom tesekkurler cevabın için...

kızlar hepınıze guzel gunler dılıyorum.

havadan mıdır nedır benım de hııç keyfım yok..

sağol metukacım.senin neden keyfin yok dikkat et kendine

bak bak bak,keyfimizide biliyossssss
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+

maşallah ziyaretçimizde hiç eksik olmuyor...
reytingimiz yüksek demekki leyloş
günaydınnn kızlarrrr gününüz aydın olsun allahım bütün dileklerini kabul etsinn nasılsınızzzz
amin amin amin.
geçmiş olsun sara cım.
amiiiiin zeloşum.

hayırdır tatlım,niye ki?

maonya,hoş geldin,nedir durumun?

cnm hoşbulduk.bu ay hem klomen tarzı bi hap hem perugon iğne oldum.geçen ay bi tane gelişmişti aynı tedaviye.bu ay 2 yumurtalığımdada 1er tane oluşmuşşş çok sevindimmm.ama perugon olucam yineee 250ytl yine gitti:2:iğnemi yapan kız diyoki allah yardımcın olsun benim 1 aylık kiram bu dio.
neyse bebiş gelsindeeee bu ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…