Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız,puregon u kendin evde yapabilirsin ya,niye bide dışarı çıkıyon yaptırtmaya.
malesef ilaç paralarıyla kredi ödenip,ev sahibi olunabilir ama,keşke bebeğimiz olsunda,parayı falan gözümüz görmüyo.

canlar ben kaçıyorum en güzel günler sizin olsun leylacım pikeye özelden msj attım inş.erken gelir hemencik cevaplar
kendinize iyi bakın hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum
tamam tatlım..zeyno gelince yazar sana mutlaka ayşegülcüm...öptüm tatlım..
Allah razı olsun zeloşum...inşallah bitanem...
geçmiş olsun saram ya...ortalıkta salgın var valla...şifa kaparım diye bende çok korkuyorum..malum ilaçta alamayınca...dikkat etmeye çalışıyorum bende...ıhlamur falan iç canım boğazına iyi gelir...
bak bak bak,keyfimizide biliyossssss

reytingimiz yüksek demekki leyloş

amin amin amin.

geçmiş olsun sara cım.

amiiiiin zeloşum.

hayırdır tatlım,niye ki?
kardelenim bitanem..hafta sonu pc bozukmuş senin..merak ettim seni tontişim..ebrarın topicinede gidip yazdım..nikin gözüküyordu ama yazamıyordun sanırım...neyseki düzelmiş pc canım..özletme kendini...birgün gelmeyince özlüyoruz canım...

gözün aydın tatlım...canım giden para olsun...

bende sizi özledim leyloşum,kulübe giriyodumda,kendiliğinden çıkış oluyodu,ışığım yanıyodu o yüzden,ama yazamıyodum malesef.
buse ciğimiz nasıl,ayyyy teyzesi yer o nu.

bende sizi özledim leyloşum,kulübe giriyodumda,kendiliğinden çıkış oluyodu,ışığım yanıyodu o yüzden,ama yazamıyodum malesef.

bak hürremle arayı düzeltince herşey yoluna giriyo kim sana havlete git dedi

gözün aydın maonyaacım.bak gördünmü umutsuzluğa kapılacak bişey yokmuş.artık gelsin bebişler.

anladım tatlım..aman Rabbim birdaha ayırmasın seni bizden...busede iyi kardelen teyzesi...cumartesiyi bekliyoruz..heyecanlıyız biraz...busede sana öpücük gönderiyor
ay bu ne güzel karşılama leyloşum gaza geldim:92::92::92::92::92:

gel canım gel...:92::92::92::92::92:

tatlım gözün aydın üzme kendini giden para olsun bebiş gelsinde ne paralar gitti inş.yumoşların dahada büyür bebiş olur canım

sağol leylacım.bu havalar insanı kötü etkliyo canım sende dkkat et kendine.

anladım tatlım..aman Rabbim birdaha ayırmasın seni bizden...busede iyi kardelen teyzesi...cumartesiyi bekliyoruz..heyecanlıyız biraz...busede sana öpücük gönderiyor

gel canım gel...:92::92::92::92::92:

leyloşum yapma bunu bana benim tikim var oynayan birini gördümmü dayanamıyom dürtüyolar sanki
:92::92::92::92::92::92::92::92:

leylacım sen renkli ultrasona girdinmi? benim dayımın kızınada 5,5 aylık olana kadar kızın olacak demişler sonra renkli ultrasonda oğlu olacağı anlaşılmış bugün dünyaya geldi maşallah bi oğlu oldu.darısı başınıza inşallah sende bebeşini böyle kucağına alırsın.

işlerini bitirdinmi zelalım.kendini çok yormasaydın bak bana dün kendimi yordum bugün hasta oldum.

ay canım maşallah Rabbim uzun ömürler versin inş.

saolun kızlarrrr.

halaymı çekiozzzz napıozzzzz bende dayanamam oynarımmmm

evde ben kendim yapamam iğne den zaten tırsarım hele kendime hiç yapamam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…