- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
cnm hoşbulduk.bu ay hem klomen tarzı bi hap hem perugon iğne oldum.geçen ay bi tane gelişmişti aynı tedaviye.bu ay 2 yumurtalığımdada 1er tane oluşmuşşş çok sevindimmm.ama perugon olucam yineee 250ytl yine gitti:2:iğnemi yapan kız diyoki allah yardımcın olsun benim 1 aylık kiram bu dio.
neyse bebiş gelsindeeee bu ayyyy
tamam tatlım..zeyno gelince yazar sana mutlaka ayşegülcüm...öptüm tatlım..canlar ben kaçıyorum en güzel günler sizin olsun leylacım pikeye özelden msj attım inş.erken gelir hemencik cevaplar
kendinize iyi bakın hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum
Allah razı olsun zeloşum...inşallah bitanem...tamam canım mesaj alınmıştır cumaya ederiz duanı Allahım kabul eder inş.sakın stres yapma canım inş. Allahın izniyle hiç bi şey çıkmıcak ben buna inanıyom sende rahat ol önce Allaha sonra busemize inan :13:
geçmiş olsun saram ya...ortalıkta salgın var valla...şifa kaparım diye bende çok korkuyorum..malum ilaçta alamayınca...dikkat etmeye çalışıyorum bende...ıhlamur falan iç canım boğazına iyi gelir...günaydın kızlaaaaaaaaaar
hepimiz için güzel ve sağlıklı bi hafta olmasını diliyorum.
kızlar ben dün geceden beri çok hastayım sanırım grip oldum başım çok ağrıyo kemiklerimsızlıyo resmen ve boğazımda ağrıyo . dün temizlik yaparken kapıyı pencereyi fazla açık tuttum galiba.sabah doktora gittim geldim birazdan yemek yiyip ilaçlarım içecem.size bi merhaba diyim dedim.
kardelenim bitanem..hafta sonu pc bozukmuş senin..merak ettim seni tontişim..ebrarın topicinede gidip yazdım..nikin gözüküyordu ama yazamıyordun sanırım...neyseki düzelmiş pc canım..özletme kendini...birgün gelmeyince özlüyoruz canım...bak bak bak,keyfimizide biliyossssss
reytingimiz yüksek demekki leyloş
amin amin amin.
geçmiş olsun sara cım.
amiiiiin zeloşum.
hayırdır tatlım,niye ki?
cnm hoşbulduk.bu ay hem klomen tarzı bi hap hem perugon iğne oldum.geçen ay bi tane gelişmişti aynı tedaviye.bu ay 2 yumurtalığımdada 1er tane oluşmuşşş çok sevindimmm.ama perugon olucam yineee 250ytl yine gitti:2:iğnemi yapan kız diyoki allah yardımcın olsun benim 1 aylık kiram bu dio.
selam kızlar
tamam tatlım..zeyno gelince yazar sana mutlaka ayşegülcüm...öptüm tatlım..
Allah razı olsun zeloşum...inşallah bitanem...
geçmiş olsun saram ya...ortalıkta salgın var valla...şifa kaparım diye bende çok korkuyorum..malum ilaçta alamayınca...dikkat etmeye çalışıyorum bende...ıhlamur falan iç canım boğazına iyi gelir...
kardelenim bitanem..hafta sonu pc bozukmuş senin..merak ettim seni tontişim..ebrarın topicinede gidip yazdım..nikin gözüküyordu ama yazamıyordun sanırım...neyseki düzelmiş pc canım..özletme kendini...birgün gelmeyince özlüyoruz canım...
gözün aydın tatlım...canım giden para olsun...
hg zeloşşşummmmm
bende sizi özledim leyloşum,kulübe giriyodumda,kendiliğinden çıkış oluyodu,ışığım yanıyodu o yüzden,ama yazamıyodum malesef.
buse ciğimiz nasıl,ayyyy teyzesi yer o nu.
anladım tatlım..aman Rabbim birdaha ayırmasın seni bizden...busede iyi kardelen teyzesi...cumartesiyi bekliyoruz..heyecanlıyız biraz...busede sana öpücük gönderiyorbende sizi özledim leyloşum,kulübe giriyodumda,kendiliğinden çıkış oluyodu,ışığım yanıyodu o yüzden,ama yazamıyodum malesef.
buse ciğimiz nasıl,ayyyy teyzesi yer o nu.
ay bu ne güzel karşılama leyloşum gaza geldim:92::92::92::92::92:
geçmiş olsun saram ya...ortalıkta salgın var valla...şifa kaparım diye bende çok korkuyorum..malum ilaçta alamayınca...dikkat etmeye çalışıyorum bende...ıhlamur falan iç canım boğazına iyi gelir...
anladım tatlım..aman Rabbim birdaha ayırmasın seni bizden...busede iyi kardelen teyzesi...cumartesiyi bekliyoruz..heyecanlıyız biraz...busede sana öpücük gönderiyor
gel canım gel...:92::92::92::92::92:
hoşgeldin canım.
leylacım sen renkli ultrasona girdinmi? benim dayımın kızınada 5,5 aylık olana kadar kızın olacak demişler sonra renkli ultrasonda oğlu olacağı anlaşılmış bugün dünyaya geldi maşallah bi oğlu oldu.darısı başınıza inşallah sende bebeşini böyle kucağına alırsın.
işlerini bitirdinmi zelalım.kendini çok yormasaydın bak bana dün kendimi yordum bugün hasta oldum.
ay canım maşallah Rabbim uzun ömürler versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?