Sabırla Bebeğini Bekleyenler

haklısın valla burası bağımlılık yapıyo bende biraz ayrı kalsam özlüyorum sizleri.

akşam eşimle oturuyoz nete yaklaşcam ama nasıl olcak onu bilmiyom baktım olmucak eşime hayatım sen nasıl olsa tv seyrediyon bende bi bakim kızlar napıyo dedim oda hadi git bak sen kurtlandın farkındayım dedi

benimkide öyle diyo.öğlen yemeğe geldi giderken diyoki netin başında oturma git uyu dinlen.tamam dedim ama uyuyamıyorum biraz uzandım bak olmuyo yine burdayım.

benimkide öyle diyo.öğlen yemeğe geldi giderken diyoki netin başında oturma git uyu dinlen.tamam dedim ama uyuyamıyorum biraz uzandım bak olmuyo yine burdayım.

ne olcak bizim bu halimiz bilmem yakında birbirimizi görmessek özlem krizine gircez

canım onlar saranın paçalı donuyla tütyeni hastalanmış bitkin düşmüş fırsattan istifade gittim evinden yürüttüm uyuyodu hiç farketmedi
saraaaaaa huuuuuu:92::92::92::92:

aaaaaaaa ne ayıp hastalığımdan faydalandın demek he ver bakim onları bana:92::92::92::92::92:

aaaaaaaa ne ayıp hastalığımdan faydalandın demek he ver bakim onları bana:92::92::92::92::92:

şey saracım gakkkkkkkk guukkkkkkkkk hıııııııı mıııııııı ben onları yıkadım kurusun die sallıyodum:78::78::78:dur biraz daha sallıyayım tam kurusun sana getircem:92::92::92::92:

sağol leylacım.bu havalar insanı kötü etkliyo canım sende dkkat et kendine.
evet canım ya...havalar birden yine soğumaya başladı...
leyloşum yapma bunu bana benim tikim var oynayan birini gördümmü dayanamıyom dürtüyolar sanki
:92::92::92::92::92::92::92::92:
kız Allah iyiliğini versin tatlişim... oyna canım oyna...:92::92::92::92:
yok canım doktorum renkli usg falan demedi bana...cumartesi işte detaylı usg ye gircez bakalım...hayırlısı olur inşallah tatlım...

saolun kızlarrrr.

halaymı çekiozzzz napıozzzzz bende dayanamam oynarımmmm

evde ben kendim yapamam iğne den zaten tırsarım hele kendime hiç yapamam:18:
kısss,minnacık ucu var,acıtmıyo bilem,niye yapmıyon,ben kalçayı görebilsem,onu bile kendim yaparım,o kadar cesaretlendim tedaviye gide gele.
ha ha ha,bende iki gündür stresliymişim kocvişe göre,kk ye giremediğim için,akşam girince geçmiş sinirim.

olmaz ben aldım onları senden çok ayıp ama aaaaaaaaaaaaaaaa

kardelenim bizim sonumuz iyi görünmüyo

benımkı de ıstersen laptopunu yataga gotur...onunla beraber uyu dıyor.....

Son düzenleme:
ben demiştim...kardelenim kk ya giremedi şimdi sinir olmuştur demiştim...

hg metukammmmmmmmm....

ayşegülcüm (tweety) hg canım... sorunu kardelenede sorabilirsin..kardeleninde bilgisi vardır sanırım..sara zeloşda bilir belki...topice yaz sorunu istersen tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…