amiin canım.biliyomusun benim kuzenimde ilk çocuğunu düşük yaptı.sonra bir yıl sonra hamile kaldı.bugünde anne oldu darısı başımıza kızlar.
daha bitirmedim canım hep iş olmazki biraz iş biraz çene
saolun kızlarrrr.
halaymı çekiozzzz napıozzzzzbende dayanamam oynarımmmm
evde ben kendim yapamam iğne den zaten tırsarım hele kendime hiç yapamam:18:
gel maonyacım seninlede oynayalım:92::92::92::92::92::92:
haklısın valla burası bağımlılık yapıyo bende biraz ayrı kalsam özlüyorum sizleri.
kızzz halay mendili yerine don sütyenmii sallıon
akşam eşimle oturuyoz nete yaklaşcam ama nasıl olcak onu bilmiyom baktım olmucak eşime hayatım sen nasıl olsa tv seyrediyon bende bi bakim kızlar napıyo dedim oda hadi git bak sen kurtlandın farkındayım dedi
benimkide öyle diyo.öğlen yemeğe geldi giderken diyoki netin başında oturma git uyu dinlen.tamam dedim ama uyuyamıyorum biraz uzandım bak olmuyo yine burdayım.
canım onlar saranın paçalı donuyla tütyeni hastalanmış bitkin düşmüş fırsattan istifade gittim evinden yürüttüm uyuyodu hiç farketmedi
saraaaaaa huuuuuu:92::92::92::92:
aaaaaaaa ne ayıphastalığımdan faydalandın demek he ver bakim onları bana :92::92::92::92::92:
evet canım ya...havalar birden yine soğumaya başladı...sağol leylacım.bu havalar insanı kötü etkliyo canım sende dkkat et kendine.
kız Allah iyiliğini versin tatlişim...leyloşum yapma bunu bana benim tikim var oynayan birini gördümmü dayanamıyom dürtüyolar sanki
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yok canım doktorum renkli usg falan demedi bana...cumartesi işte detaylı usg ye gircez bakalım...hayırlısı olur inşallah tatlım...leylacım sen renkli ultrasona girdinmi? benim dayımın kızınada 5,5 aylık olana kadar kızın olacak demişler sonra renkli ultrasonda oğlu olacağı anlaşılmış bugün dünyaya geldi maşallah bi oğlu oldu.darısı başınıza inşallah sende bebeşini böyle kucağına alırsın.
canım onlar saranın paçalı donuyla tütyeni hastalanmış bitkin düşmüş fırsattan istifade gittim evinden yürüttüm uyuyodu hiç farketmedi
saraaaaaa huuuuuu:92::92::92::92:
yavru kuslar nasılsınız.....
kısss,minnacık ucu var,acıtmıyo bilem,niye yapmıyon,ben kalçayı görebilsem,onu bile kendim yaparım,o kadar cesaretlendim tedaviye gide gele.
saolun kızlarrrr.
halaymı çekiozzzz napıozzzzzbende dayanamam oynarımmmm
evde ben kendim yapamam iğne den zaten tırsarım hele kendime hiç yapamam:18:
ha ha ha,bende iki gündür stresliymişim kocvişe göre,kk ye giremediğim için,akşam girince geçmiş sinirim.akşam eşimle oturuyoz nete yaklaşcam ama nasıl olcak onu bilmiyom baktım olmucak eşime hayatım sen nasıl olsa tv seyrediyon bende bi bakim kızlar napıyo dedim oda hadi git bak sen kurtlandın farkındayım dedi
şey saracım gakkkkkkkk guukkkkkkkkk hıııııııı mıııııııı ben onları yıkadım kurusun die sallıyodum:78::78::78:dur biraz daha sallıyayım tam kurusun sana getircem:92::92::92::92:
kısss,minnacık ucu var,acıtmıyo bilem,niye yapmıyon,ben kalçayı görebilsem,onu bile kendim yaparım,o kadar cesaretlendim tedaviye gide gele.
ha ha ha,bende iki gündür stresliymişim kocvişe göre,kk ye giremediğim için,akşam girince geçmiş sinirim.
yavru kuslar nasılsınız.....
ben demiştim...kardelenim kk ya giremedi şimdi sinir olmuştur demiştim...kısss,minnacık ucu var,acıtmıyo bilem,niye yapmıyon,ben kalçayı görebilsem,onu bile kendim yaparım,o kadar cesaretlendim tedaviye gide gele.
ha ha ha,bende iki gündür stresliymişim kocvişe göre,kk ye giremediğim için,akşam girince geçmiş sinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?