kısss,minnacık ucu var,acıtmıyo bilem,niye yapmıyon,ben kalçayı görebilsem,onu bile kendim yaparım,o kadar cesaretlendim tedaviye gide gele.
ha ha ha,bende iki gündür stresliymişim kocvişe göre,kk ye giremediğim için,akşam girince geçmiş sinirim.
evet canım ya...havalar birden yine soğumaya başladı...
kız Allah iyiliğini versin tatlişim...oyna canım oyna... :92::92::92::92:
yok canım doktorum renkli usg falan demedi bana...cumartesi işte detaylı usg ye gircez bakalım...hayırlısı olur inşallah tatlım...
benımkı de ıstersen laptopunu yataga gotur...onunla beraber uyu dıyor.....
benımkı de ıstersen laptopunu yataga gotur...onunla beraber uyu dıyor.....
metukam adamı at leptopu al yanına
nasılsınız kızlar..nur uyuyoken bi bakim dedim napıyonuz..topiğe baya bağlısınız maşallah..herkes burada..selam abla
nasılsınız kızlar..nur uyuyoken bi bakim dedim napıyonuz..topiğe baya bağlısınız maşallah..herkes burada..selam abla
hayırlısı leylacım.sağlıkla busemizi kucağına alacaksın inşallah ben inanıyorum.
beni gören kaçtı sanırım
evet ya kıskanç şeyler en ufak bi şeyi kk ne getiriyolarbende dedim sizde erkekler kulübü kurun orda konuşun diyo biz erkek erkeğe ne konuşcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?