Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet ya kıskanç şeyler en ufak bi şeyi kk ne getiriyolar bende dedim sizde erkekler kulübü kurun orda konuşun diyo biz erkek erkeğe ne konuşcaz

hayırlısı leylacım.sağlıkla busemizi kucağına alacaksın inşallah ben inanıyorum.

nasılsınız kızlar..nur uyuyoken bi bakim dedim napıyonuz..topiğe baya bağlısınız maşallah..herkes burada..selam abla

ayşegül hg canımtatlım yardımcı olabilirsek seviniriz çok özel değilse bizede sorabilirsin canım

nasılsınız kızlar..nur uyuyoken bi bakim dedim napıyonuz..topiğe baya bağlısınız maşallah..herkes burada..selam abla

slm canım hg şekertatlım burda zelal diye yaz daha rahat anlaşırızbenim kuşum uyuyomu yerim ben piyanist şantörümütatlım sen nasılsın

hayırlısı leylacım.sağlıkla busemizi kucağına alacaksın inşallah ben inanıyorum.

inşallah saracım..sizin gibi yüreği güzel dostlarımın duaları sayesinde tatlım...Allahım razı olsun canım...

tamam zelalcimmmmmmmm..merhaba kızlar nur uyuyo..ben iiyim..sizler nasısınız..

evet ya kıskanç şeyler en ufak bi şeyi kk ne getiriyolar bende dedim sizde erkekler kulübü kurun orda konuşun diyo biz erkek erkeğe ne konuşcaz

kızlar,erkekeler kulübü dşiye bi yer var zaten ama pek tekin gelmedi bana,bence takılmasın eşleriniz,dalga geçerken google amcada buldumdu,ama içerisine giremedim
zeloşun kardeşi hoş geldin.
ayşegül ne sorcaktın,yardımcı olmaya çalışim hemen,çünkü çıkıyorum.
kk tam bağımlılık oldu bize.
bu arada taze fasülye yemek istiyo canım,evinde olan varsa,kargo yla yollasın bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…