Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kırmızı dme bana benimde iki gün önce kahveler geldi

ben seninkini okudum gecmişte canım valla inşallah yerleşme kanamasıdır çünkü benim son hamileliğimdede olmuştu adetime 4-5 gün vardı kahve cok az geldi sonra durdu bende adet oluorum sandım ama bekledim adet günüm iki gün gecince test yaptım cıktı hemen dr aradım korkma yerlesme kanaması dedi

inşallah tatlım seninkide öledir allah göbüşlerimizi doldurur yüzümüzü güldürür...

kırmızı dme bana benimde iki gün önce kahveler geldi

bende demek istemiyorum ama ne yapıyım ya valla artık olacaksa olsada eşim gitmeden tedaviye başlasak diye bekliorum keşke hamiş olsamda o tedavi rezilligine hiç girmesem diyorum allahım hayırlısı ile nasip etse muradımıza erdirse

aminnnn aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım düşünceleriniz çok güzel herkes aynı şeyi söyledi olmasa bile birbirimize moral veriyoruz ya bu harika birşey seninki nasıldı? benimki açık kahve gibi bir renk iki gün önce çok az geldi az önce yine geldi ama dün hiçbirşey yoktu:44: benim de adetime bir hafta var

canımmmm inş yerleşmesidir hayırlı haberler veririsin bizedee

canım benimde bir iki damla geldi ertesi gün yine aynı cok az sonrada gelmedi ben beklemiodum o ay ama eşimi ısrarıyla test yaptım ve sevincimden ağladım hemde nasıl cünkü 4 ay denemiştim omamıştı...

canım benimde bir iki damla geldi ertesi gün yine aynı cok az sonrada gelmedi ben beklemiodum o ay ama eşimi ısrarıyla test yaptım ve sevincimden ağladım hemde nasıl cünkü 4 ay denemiştim omamıştı...

ben hiç yaşamadım o tecrübeyii allahım inş banada tatırır o güzel duyguyu bende aglarım inş mutluluktannnn

kızlarrr ne oldu sustunuz uykunuz mu geldiiiiii yoksa pc başında uuyudunuz muu

yookk kız ne uyuması bir gram uykum yok valla yarın izin günüm uyurmuyum hemen
bide bugün cok yoruldum salında sabah 10 akşam 22 calıştım ama buraya gelince uyku falan kalmıo...

inşallah bize de nasip olur canım o gözyaşları

yookk kız ne uyuması bir gram uykum yok valla yarın izin günüm uyurmuyum hemen
bide bugün cok yoruldum salında sabah 10 akşam 22 calıştım ama buraya gelince uyku falan kalmıo...

aslında benim uykum gelmeye başladı ama hazır ev sakinken rahat rahat oturmak istiyorum eşimede dedim sıkılana kadar oturacagım diye kaç gündür evde misafir vardı gitsin diye valla gözüne bakıyodum

ben hiç yaşamadım o tecrübeyii allahım inş banada tatırır o güzel duyguyu bende aglarım inş mutluluktannnn

inşallah canım rabbim sesimizi duyarda gönderir bebişlerimizi
ben iki defa yasadım bu duyguyu 1. si 3 gün sürdü 2. si 1.5 ay allahım daha beterinden korusun diorum rabbim ne eylerse güzel eyler bundada vardır bir hayır

düşüklerde seni çok etkilemiştir degil mi canım

maşaallah tatlım bu sabrın inşallah Rabbim seni ödüllendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…