önceden günde 1 paketti ama şimdi 2 güne çıkardım bırakamazsam bile elimden geldigince azaltacam
ben alıştım artık kimse beni görmüyo
ayy canım gece gece ne güzel bi moral bu böyle ama sanmıyorum geldim geleccem diyo benim kırmızılı
ya öyle deme ama bak sarıldım sana ama
öperimdeee
kırmızı dme banabenimde iki gün önce kahveler geldi
kırmızı dme banabenimde iki gün önce kahveler geldi
ben seninkini okudum gecmişte canım valla inşallah yerleşme kanamasıdır çünkü benim son hamileliğimdede olmuştu adetime 4-5 gün vardı kahve cok az geldi sonra durdu bende adet oluorum sandım ama bekledim adet günüm iki gün gecince test yaptım cıktı hemen dr aradım korkma yerlesme kanaması dedi
inşallah tatlım seninkide öledir allah göbüşlerimizi doldurur yüzümüzü güldürür...
ben seninkini okudum gecmişte canım valla inşallah yerleşme kanamasıdır çünkü benim son hamileliğimdede olmuştu adetime 4-5 gün vardı kahve cok az geldi sonra durdu bende adet oluorum sandım ama bekledim adet günüm iki gün gecince test yaptım cıktı hemen dr aradım korkma yerlesme kanaması dedi
inşallah tatlım seninkide öledir allah göbüşlerimizi doldurur yüzümüzü güldürür...
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım düşünceleriniz çok güzel herkes aynı şeyi söyledi olmasa bile birbirimize moral veriyoruz ya bu harika birşeyseninki nasıldı? benimki açık kahve gibi bir renk iki gün önce çok az geldi az önce yine geldi ama dün hiçbirşey yoktu:44: benim de adetime bir hafta var
canımmmm inşyerleşmesidir hayırlı haberler veririsin bizedee
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım düşünceleriniz çok güzel herkes aynı şeyi söyledi olmasa bile birbirimize moral veriyoruz ya bu harika birşeyseninki nasıldı? benimki açık kahve gibi bir renk iki gün önce çok az geldi az önce yine geldi ama dün hiçbirşey yoktu:44: benim de adetime bir hafta var
kızlarrr ne oldu sustunuz uykunuz mu geldiiiiii yoksa pc başında uuyudunuz muu
canım benimde bir iki damla geldi ertesi gün yine aynı cok az sonrada gelmedi ben beklemiodum o ay ama eşimi ısrarıyla test yaptım ve sevincimden ağladım hemde nasıl cünkü 4 ay denemiştim omamıştı...
kızlarrr ne oldu sustunuz uykunuz mu geldiiiiii yoksa pc başında uuyudunuz muu
canım benimde bir iki damla geldi ertesi gün yine aynı cok az sonrada gelmedi ben beklemiodum o ay ama eşimi ısrarıyla test yaptım ve sevincimden ağladım hemde nasıl cünkü 4 ay denemiştim omamıştı...
yookk kız ne uyuması bir gram uykum yok valla yarın izin günüm uyurmuyum hemen
bide bugün cok yoruldum salında sabah 10 akşam 22 calıştım ama buraya gelince uyku falan kalmıo...
inşallah bize de nasip olur canım o gözyaşları
ben hiç yaşamadım o tecrübeyii allahım inş banada tatırır o güzel duyguyu bende aglarım inş mutluluktannnn
inşallah canım rabbim sesimizi duyarda gönderir bebişlerimizi
ben iki defa yasadım bu duyguyu 1. si 3 gün sürdü 2. si 1.5 ay allahım daha beterinden korusun diorum rabbim ne eylerse güzel eyler bundada vardır bir hayır
inşallah canım rabbim sesimizi duyarda gönderir bebişlerimizi
ben iki defa yasadım bu duyguyu 1. si 3 gün sürdü 2. si 1.5 ay allahım daha beterinden korusun diorum rabbim ne eylerse güzel eyler bundada vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?