Sabırla Bebeğini Bekleyenler

edacım sen nerden katılıyorsun canım bide senin yaşın kaçtı

etkiledi cnm etkilemezmi her seferinde ayrı bir yıkım ama nedeni belli oldu canım kan pıhtılaşması varmış bende ondan oluyomuş...

canım ben 26 yasındayım mersindeyim

etkiledi cnm etkilemezmi her seferinde ayrı bir yıkım ama nedeni belli oldu canım kan pıhtılaşması varmış bende ondan oluyomuş...

canım ben 26 yasındayım mersindeyim

nedeninin belli olması daha iyi ona göre tedavinide olursun canım inş bidahakinde aynı hüsranı yaşamazsın yaşatmaz rabbim
kızlarr ben çıkıyorum uykum geldi gelmedinede idare ediyordum boynum da agrımaya başladı benim uyku böyle bastırdımı vücudum huysuzlanmaya başlar yat artık uyuuu diyee en iyisi daha fazla eziyet etmeyim ben kendimeee k.i.b. hayırlı geceler tatlı uykular hanımlarr öptümmm

tmm canın yat tabi dinlen zorlama vücudunu ii geceler kendine ii bak görüşürüz

hayırlı geceler tatlım yorma ozaman daha fazla

gunaydin minik kuslar....

günaydın güzellik

günaydın herkese iyi pazarlar diliyorummm

günaydın metukacım canım dün yoktun nasılsın şeker bu arada senin bebiş çok tatlı bi türlü doymuyo ama olsun Rabbim öle aç gözlü bi bebiş nasip etsin canım inş. sana
günaydın yetercim nasılsın canım kocişin daha iyimitatlım sen bu ara fazla donlara tütyenlere taktın seni pek iyi görmüyorum sen adamı biran önce iyi etmeye bak
günaydın asicim nasılsın tatlım sende bugün erkencisin

Son düzenleme:
saracım günaydın canım nasılsın dünde seslendim sana ama gitmiştin duymadın özledim seni şeker

sara cım selam tatlım,nerelerdesin bakim?

kardelenim hastaydım canım yeni yeni toparlanıyorum.sen nasılsın?
günaydın iyi pazarlar

günaydın yetercim nasılsın?

gunaydin minik kuslar....

günaydın metukacım senşn şu bebek şok şekey ondan mende istiyom manane yaaaa

günaydın herkese iyi pazarlar diliyorummm

günaydın asicim nasılsın tatlım?

zelalım günaydın canım nasılsın ?dün pcyi açmıştım ama başında değildim geldiğimde gördüm ama bu seferde sen çıkmıştın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…