aslında benim uykum gelmeye başladı ama hazır ev sakinken rahat rahat oturmak istiyorum eşimede dedim sıkılana kadar oturacagım diye kaç gündür evde misafir vardı gitsin diye valla gözüne bakıyodum
düşüklerde seni çok etkilemiştir degil mi canım
edacım sen nerden katılıyorsun canım bide senin yaşın kaçtı
kızlar siz nerdesiniz ve kaç yasındasınız kaç yıllık evlisiniz
etkiledi cnm etkilemezmi her seferinde ayrı bir yıkım ama nedeni belli oldu canım kan pıhtılaşması varmış bende ondan oluyomuş...
canım ben 26 yasındayım mersindeyim
mersin30 4
nedeninin belli olması daha iyi ona göre tedavinide olursun canım inş bidahakinde aynı hüsranı yaşamazsın yaşatmaz rabbim
kızlarr ben çıkıyorum uykum geldi gelmedinede idare ediyordum boynum da agrımaya başladı benim uyku böyle bastırdımı vücudum huysuzlanmaya başlar yat artık uyuuu diyeeen iyisi daha fazla eziyet etmeyim ben kendimeee k.i.b. hayırlı geceler tatlı uykular hanımlarr öptümmm
nedeninin belli olması daha iyi ona göre tedavinide olursun canım inş bidahakinde aynı hüsranı yaşamazsın yaşatmaz rabbim
kızlarr ben çıkıyorum uykum geldi gelmedinede idare ediyordum boynum da agrımaya başladı benim uyku böyle bastırdımı vücudum huysuzlanmaya başlar yat artık uyuuu diyeeen iyisi daha fazla eziyet etmeyim ben kendimeee k.i.b. hayırlı geceler tatlı uykular hanımlarr öptümmm
mersin30 4
ben de çıkıyom kızlar öptüm sizi
günaydınherkese iyi pazarlar diliyorummm
gunaydin minik kuslar....
günaydın güzellik
sara cım selam tatlım,nerelerdesin bakim?
günaydıniyi pazarlar
gunaydin minik kuslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?