Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ececim edacım maonyacım selincim ne güzel sohbet etmişsiniz sizi gece kuşları bende yarın katılırım aranıza eşim geceye geçiyo beraber gecelere akarız

selam ben geldim bende 17 aydır sabırla bebişimi bekliyorum, bi türlü gelmiyo
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

giderelim canım tatlım ben bugün annemlere gitcem akşam geç geliriz girmem artık sen neler yapıyosun tatlişim

tamam tatlım eğlenmene bak sen.annenlere selam söyle.bende bugün daha iyiyim evi biraz toparlayayım diyorum kaç gündür iyice boşlamıştım.dıları çıkınca sıkı giyin gerçi izmirde hava güzelmiş dün annemler kemeraltına gezmeye gitmişlerdi ama yinede dikkatli ol bu havalar insanı çarpıyo canım.

a s söylerim canım sağol bebişim tatlım dışarı çıkmadım ama camdan gördüğüm kadarıyla güzel güneş açmışkolay gelsin kendini çok yorma şeker bende yarın yapcam temizliğimi hiçte bitmiyo yap yap yine çıkıyo

aynen canım evin işi hiç bitmiyo bide ben kaç gündür hiç halim olmadığı için temizliği boşlamıştım bugün yavaş yavaş yapayım diyorum.

zelalım senin yumoş çatladımı ? benim uzayan akıntı var ama benim bu ayki ateşim biraz karışık çünkü hasta olduğum için normal vücut ısımı yansıtmadığını düşünüyom sen ne dersin?çünkü düşeceğine hala hergün yükseliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…