Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım benim yumoş hala çatlamadı ne tembel çıktı aynı bana çekmiş canım zaten bu grip ateşli oluyo o yüzden bi şey demek zor adetin kaçıncı günü senin:26:

aaaaaaamaşallah edacım ben geç yatsam 11 de anca kalkardım:78::78:hamarat insanın halide başka oluyo

aslında hiç kalkasım yoktu ama ne yapayım eşim dikildi basıma hadi kalk hadi kalk dio aslında ii de oldu balkonları yıkadım camasır yıkandı astım ütü yaptım ocagı sildim yani erken kalktıgım için işim erken bitti calışan insan böle oluo sekerim gec kalksam hemen biter iznim....

kızlar bebek için alışveriş yaptım anafartalar çarşısından ama değiştirmem gereken şeyler var açık olur mu bugun pazar ya acıl cvp lutfeeennnnn

tatlım benim yumoş hala çatlamadı ne tembel çıktı aynı bana çekmiş canım zaten bu grip ateşli oluyo o yüzden bi şey demek zor adetin kaçıncı günü senin:26:

gündüzler değilde gece çıkıyo ateşim. 13.gün.canım ama sabahlar ateşim hep istikrarlı bi şekilde yükseliyo dur sana mesaj atayım ateş tablosunu

doğru sölüyon canım her dakikayı değerlendirmeye bakıyon sana biraz dinlencek zaman kalsın diebazen çalışmayı çok istiyom ama çoğunluk ev hoşuma gidiyo

gündüzler değilde gece çıkıyo ateşim. 13.gün.canım ama sabahlar ateşim hep istikrarlı bi şekilde yükseliyo dur sana mesaj atayım ateş tablosunu

tatlım büyük ihtimal yumoşun daha çatlamamıştır gripten dolayı yükseliyodur gribin geçince düzene girer o

doğru sölüyon canım her dakikayı değerlendirmeye bakıyon sana biraz dinlencek zaman kalsın diebazen çalışmayı çok istiyom ama çoğunluk ev hoşuma gidiyo

yok canım yok sen evinin kadını ol bence :) bi yandan güsel ama cok yoruluorum yaa söle masa bası bi iş olsa ne güsel olur..

bende bazen cıkmayı düşünüyorum ama tazminatımıda yabana atamam bide evde olsam sıkılırım herhalde...

canım insan çalışmaya alıştımı ev zor geliyo.ama çalışan insan evde olmak istiyo evdeki insan çalışmak istiyo hayat işte.bencede tazminatını yabana atma hem çok gençsin şimdi çalışmayıp ne zaman çalışacaksın.

evet canım bende öle düşünüyorum coluk yok cocuk yapak ne yapak calışacaz ama eşim cocuk olursa calışma dio o zaman sıkılmazsın dio inşallah rabbim o günleride gösteriri bizlere...

evet ya ben evimde oturayım tatlım tazminat almadan çıkmaya hayır

evet canım bende öle düşünüyorum coluk yok cocuk yapak ne yapak calışacaz ama eşim cocuk olursa calışma dio o zaman sıkılmazsın dio inşallah rabbim o günleride gösteriri bizlere...

inşallah tatlım hayırlısıyla çocuğunuz olurda sende o zamanki durumuna göre karar verirsin.ama o zamanda doğum izniydi senelik izindi rapordu derken nerden baksan 6 ay evdesin sonrasındada süt izni var sanırım oda günde 3 saat oldu.

evet canım doğru bakalım allah kısmet etsin ozamn ne yapacagımızza karar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…