hg şeker gece ne güzel kaynatmışsınıznasılsın canım
ben bitirdim bile temizliğimi tembeller birazdanda kocişimle gezmeye gidecez...
günaydın edacım nasılsın canım
hoşbulduk canım valla benim kociş gececiydi hiçde uykum yoktu cok güzel vakit gecirdik kızlarla ama bugün gündüze geciyo....senin kocişinde tam tersi dimi geceye gecio
ben bitirdim bile temizliğimi tembeller birazdanda kocişimle gezmeye gidecez...
hb tatlım ben iyiym sen nasılsın iyileştinmi?
zelalım senin yumoş çatladımı ? benim uzayan akıntı var ama benim bu ayki ateşim biraz karışık çünkü hasta olduğum için normal vücut ısımı yansıtmadığını düşünüyom sen ne dersin?çünkü düşeceğine hala hergün yükseliyo
aaaaaaamaşallah edacım ben geç yatsam 11 de anca kalkardım:78::78:hamarat insanın halide başka oluyo
tatlım benim yumoş hala çatlamadıne tembel çıktı aynı bana çekmiş canım zaten bu grip ateşli oluyo o yüzden bi şey demek zor adetin kaçıncı günü senin:26:
aslında hiç kalkasım yoktu ama ne yapayım eşim dikildi basıma hadi kalk hadi kalk dio aslında ii de oldu balkonları yıkadım camasır yıkandı astım ütü yaptım ocagı sildim yani erken kalktıgım için işim erken bitti calışan insan böle oluo sekerim gec kalksam hemen biter iznim....
gündüzler değilde gece çıkıyo ateşim. 13.gün.canım ama sabahlar ateşim hep istikrarlı bi şekilde yükseliyo dur sana mesaj atayım ateş tablosunu
doğru sölüyon canım her dakikayı değerlendirmeye bakıyon sana biraz dinlencek zaman kalsın diebazen çalışmayı çok istiyom ama çoğunluk ev hoşuma gidiyo
yok canım yok sen evinin kadını ol bence :) bi yandan güsel ama cok yoruluorum yaa söle masa bası bi iş olsa ne güsel olur..
bende bazen cıkmayı düşünüyorum ama tazminatımıda yabana atamam bide evde olsam sıkılırım herhalde...
canım insan çalışmaya alıştımı ev zor geliyo.ama çalışan insan evde olmak istiyo evdeki insan çalışmak istiyo hayat işte.bencede tazminatını yabana atma hem çok gençsin şimdi çalışmayıp ne zaman çalışacaksın.
yok canım yok sen evinin kadını ol bence :) bi yandan güsel ama cok yoruluorum yaa söle masa bası bi iş olsa ne güsel olur..
bende bazen cıkmayı düşünüyorum ama tazminatımıda yabana atamam bide evde olsam sıkılırım herhalde...
evet canım bende öle düşünüyorum coluk yok cocuk yapak ne yapak calışacaz ama eşim cocuk olursa calışma dio o zaman sıkılmazsın dio inşallah rabbim o günleride gösteriri bizlere...
inşallah tatlım hayırlısıyla çocuğunuz olurda sende o zamanki durumuna göre karar verirsin.ama o zamanda doğum izniydi senelik izindi rapordu derken nerden baksan 6 ay evdesin sonrasındada süt izni var sanırım oda günde 3 saat oldu.
evet ya ben evimde oturayımtatlım tazminat almadan çıkmaya hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?