kızlar bebek için alışveriş yaptım anafartalar çarşısından ama değiştirmem gereken şeyler var açık olur mu bugun pazar ya acıl cvp lutfeeennnnn
kıjlar sizede birer bardak doldurdum hadi afiyet olsun bize
hkdturan burası adındanda anlaşılacağı üzere sabırla bebeğini bekleyenler topiği bebek alışverişi ile ilgili bilgileri başka topiklerde bulabilirsiniz.biz burada bu konuda bilgi alışverişi yapmıyoruz.
zelaaaaaaal ordamısın?
hemerhaba kızlkar bende bebeğimi kızımı görmüştümn öyle yüzünü hiç görmediğim kzıımı rüyamda gördüm onun hiç günahı yok öyle masum ki öyle gzüeldiki anlatamam 1 kere gördüm birdahada hiç görmedim ama unutamıyorum çok zor allah kimseye yaşatmasın insan aklından çıkaramıyor her gece ağladım her gece.. sevgisini içimden söküp atamıyorum ama napalım bir şekilde hayat devam ediyor üzülmeyin neolur
zeloş gribim diye heralde cnım sürekli ekşi yemekler istiyo dün bi yemek yaptım içine nar ekşisi doldurmuşum inan bana hiç ekşi gibi bile gelmedi.sende ekşi severmisin.
tatlım ben o kadar tuhaf biriyimki benim canım bir ay tatlı çekiyo bir ay ekşi her adet döngümde değişiyo
tatlım ben adet dönemlerinde resmen aşeriyorum zaten.canım olmadık şeyler ister.şimdi bide gribim ya ekşiye sardım resmen limon yiyorum yani
saracım dün eşim beni çok üzdübana diyoki ben düşen bebeği hiç unutamıcam kesesini gördüm ondanmı bilmem hiç aklımdan çıkmıyo diyo bende ona canım yüzünü bile görmedik neden bu kadar kafaya takıyosunki genede üzülüyo bazı insanları hiç anlamıyorum doğmuş sağlıklı bebişlerini atıyolar kıymet bilmiyolar biz daha doğmamış bebelerimize bile ağlıyoz:93::93:
kevok kardelen hg şekerlernasılsınız kıjlar
kevok kardelen hg şekerlernasılsınız kıjlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?