Sabırla Bebeğini Bekleyenler

haklısın canım bizdede tam tersi o daha duygusal bi şey olunca o ağlar ben teselli ederim balık erkeği gerçekten zor bugün de doğum günü yaş oldu 38 oda karamsarlığa kapılıyo tabi onuda anlıyorum hayatlarımız gerçekten zor canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun biran önce bebişlerimizi yollasın başka dert vermesin zamanla buda geçer inş. canım ee artık önümüze bakalım

kevokcum hoşgeldin canım.sağolasın iyi dileklerin için.nasılsın canım?doğuma çok varmı daha?Allah hayırlısıyla kurtarsın ve bebişini kucağına almayı asip etsin canım.

leyla için dua okuduk detaylı ultrasonu vardı ama ertelenmiş sanırım.

eşinin doğum günü kutlu olsun canım.eşinin yeni yaşı size bebişler getirsin inşallah.mutluluğunuz katlanarak artsın sağlık ve huzur yuvanızdan hiç eksik olmasın.yuvanız bebişlerle taçlansın inşallah.

hoşbuldum canım,, iim kahvaltı yapıyodum. kaç gündür leyla davet ediyo topiğe baka şeylere dalınca unutuyorum. bugün geleyim dedim.iisin umarım.
ben iim çok şükür,yani ii diyelim ii olsun..

ay tatlım ben sana cevap yazdım diye hatırlıyorum yazmadığıma eminmisin:44:canım seni özlemiştim çok zaman oldu görüşmeyeliafiyet olsun canım kevokcum fındığımız nasıl annesi Allahım sana bağışlasın canım inş.

saracım ne güzel dua etmişsin benim kocaman yürekli arkidişim inş. Rabbim hepimizin yuvalarını bebişlerle süslesinçok sağol bebem saram bugün görümceyi istemeye geliyolar galiba

saracım ne güzel dua etmişsin benim kocaman yürekli arkidişim inş. Rabbim hepimizin yuvalarını bebişlerle süslesinçok sağol bebem saram bugün görümceyi istemeye geliyolar galiba

hıııııı öylemi bekar görümcen varmıydı senin canım.Allah hayırlı kader versin herkese.

öncelikle hepinize maraba..23 yaşındayım.20 aylık evliyim.pcos var bende.bu ay 4.klomen tedavimdi dün gittim dr.a..gelişmemiş dedi yumurtalar.salı tekrar gel dedi.artık özele başladım bende bu ay.umutluyum ama.aslen izmirliyim ama şuan karstaım eşimle.imkanlar kısıtlı burda.napacağımı bilmiyom.2 aylık evli olan eltim bile hamile.ablam 3.ye 5 aylık hamile.gergün dua ediyorum.sıkılıyorum.gurbetteyim burda.kime ne diyeyim ki..yardım edin bana arkadaşlar.en azından birkaç teselliye ihtiyacım çok var lütfen

kardelenim millet doğum günlerinde sevinir biz hüzünlenir olduk malum yaş gidiyosenin niye moralin bozuk şeker
benim başım çok ağrıyo tatlım,moralimde bozuk,sinirimi adamdan aldım.:88:
huuuuuuu kardelenim nasılsın unuttunmu beni
yok kuşum,unutur muyum seni,akşam yazdım ama gitmişin o arada.:78:
kaç yaşındaydı kız görümcen?

var canım ama konuşmuyoz çok kırıldım ben ona :63 genede Rabbim gönlüne göre versin

amin canım sıkma canını şimdi bizim moralimizi yüksek tutmamız lazım görümce mörümce düşenemeyiz bende de var iki tane bi ara yazarım sana

canım kıyamam gel sarılalım hülyacım daha çok gençsin ne bu kadar karamsarlık umutsuzluk neden kendini mutsuz ediyosun tatlım bu zorlu bi yol ve güçlü olmalısın sabırlı olmalısın pcolu çok kişinin bebişi oluyo burda görüyoz sende kendine gel bırakma kendini streste yumoşları etkiler biliyomusun inş. Rabbim biran önce kucağını doldurur canım

böyle durumlarla o kadar çok karşılaşıyorum ki,bende çok üzülüyorum ama elimizden gelen bişey yok.

27 yaşında canım ama ben onun yanında baya bi salak kalıyom:84::84::84:

hoşbudum saracım.çok sağol güzel dileğin için. Rabbim sizlerede nasip etsin.. çok şükür iiz , 3 lü test yapılmıştı bi sorun vardı detaylı bakıldı çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok. gerçekten gebe kalmanın zorluğu bi yana, asıl kalınınca telaş başlıyo..herkes için hayırlısı..bu arad kısmet olursa ağustos ta doğum...leyla için doğuma kadar okunacak sanıyodum. bilse gebertir beni:18:

lennnn bunamadım dahaa. olsun bi kırgınlık yanlış anlaşılma olmasında varsın yazma.
fındık ii bgn hiçbi hareket hissetmedim ,onu bekliyorum merakla.amin,Allah razı olsun..

kardelencim yazık ya adama niye çatıyon tatlım moralsiz olduğun zaman adama sarılcan çatmıcan yavyum ama olmazkihemen adamın gönlünü al şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…