hoşbudum saracım.çok sağol güzel dileğin için. Rabbim sizlerede nasip etsin.. çok şükür iiz , 3 lü test yapılmıştı bi sorun vardı detaylı bakıldı çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok. gerçekten gebe kalmanın zorluğu bi yana, asıl kalınınca telaş başlıyo..herkes için hayırlısı..bu arad kısmet olursa ağustos ta doğum...leyla için doğuma kadar okunacak sanıyodum. bilse gebertir beni:18:
lennnn bunamadım dahaa. olsun bi kırgınlık yanlış anlaşılma olmasında varsın yazma.
fındık ii bgn hiçbi hareket hissetmedim ,onu bekliyorum merakla.amin,Allah razı olsun..
ne anlamda dedin ki?
estağfirullahdiyorum ayrıca
huu huu ben geldimm hatunlarr napıosunuzzzz
hg canım nasılsın tatlımgece çeneden uyanamadın deme
iyiyim cnm nolsunnnnn
öncelikle hepinize maraba..23 yaşındayım.20 aylık evliyim.pcos var bende.bu ay 4.klomen tedavimdi dün gittim dr.a..gelişmemiş dedi yumurtalar.salı tekrar gel dedi.artık özele başladım bende bu ay.umutluyum ama.aslen izmirliyim ama şuan karstaım eşimle.imkanlar kısıtlı burda.napacağımı bilmiyom.2 aylık evli olan eltim bile hamile.ablam 3.ye 5 aylık hamile.gergün dua ediyorum.sıkılıyorum.gurbetteyim burda.kime ne diyeyim ki..yardım edin bana arkadaşlar.en azından birkaç teselliye ihtiyacım çok var lütfen
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
tatlım aramızda bi kırgınlık olabilirmiben cidden sana yazdım diye aklımda canım iyi olmanıza çok sevindim inş. hep iyi olun Allahıma emanet olun canım senin fındıkta leyloşun fındığı gibi fıstık çıkmasın
tatlım hatırlamıyorum ya sen c.tesi dr a gittin deme bi daha ne zaman gel demişlerdi:26:
tamam anlaşılmıştıre benimki fıstık olcak zaten teyzoşuuu
cmrts gitim bidaha son bu ayyyy işte
desene inş. 2. kızımız geliyocanım Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş. ona deki zeloş teyzen seni çoooooooook öpüyomuş
canım bittimi yani bu ay bişey olmucakmı
biiti cnm.16 günümde sağda 16milim solda 19milim olmuş.doktor çatlatma iğnesi vermedii.
başka aylarda 20milim olunca verioduuu.
kızlar ben kaçtım hepinizi kocaman öpt. ben bugün gelemem artık annemlere gitcem geç gelirim byyyyyyyyyy
kevok canım yine gelin herzaman bekleriz şeker sizide öpt.byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?