Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım aramızda bi kırgınlık olabilirmiben cidden sana yazdım diye aklımda canım iyi olmanıza çok sevindim inş. hep iyi olun Allahıma emanet olun canım senin fındıkta leyloşun fındığı gibi fıstık çıkmasın

mrblar,,,öncelikle bu kadar bozma moralini. bende 5 yıllık pco öyküm var. tedavilerim hep sonuçuzdu. bu kadar klomen kullanman gereksiz bence. çünkü tek başına hiç bi işe yramaz onlar. dr un önerisiyle aşılama oman gerekirdi şimdiye kadar. hakkında hayırlısı...

tamam anlaşılmıştır e benimki fıstık olcak zaten teyzoşuuu

kızlar ben kaçtım hepinizi kocaman öpt. ben bugün gelemem artık annemlere gitcem geç gelirim byyyyyyyyyy
kevok canım yine gelin herzaman bekleriz şeker sizide öpt. byyy

desene inş. 2. kızımız geliyo canım Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş.ona deki zeloş teyzen seni çoooooooook öpüyomuş

Allah razı olsun, darısı başınıza inşalllah. tamam şimdi söyleyip sevecem onu oynarsa haber vercem sana

biiti cnm.16 günümde sağda 16milim solda 19milim olmuş.doktor çatlatma iğnesi vermedii.
başka aylarda 20milim olunca verioduuu.

canım bana 19 mm iyi geldi ama dr kararı tüpte 15 mm den büyük yumoşları toplayıp döllüyolar hakkında hayırlısı olsun canım öpt. byyyyy

ben geldiiiim ama siz çıkıyosunuz sanırım neyse bende gidip yarım kalan işlerşmi yapayım sonra görüşürüz.

zelalım sana iyi gezmeler canım.ayrıca zeloşum çok bilmiş insanlar aslında hiç bişey bilmeyen insanlardır.sadece çok şey bildiklerini sanıp boş boş konuşurlar.bi daha kendine hakaret ettiğini duymayacam.

kardelenim geçmiş olsun başın niye ağrıyoki dikkat et bu havalar senide hasta etmesin.hem koçişinlede barış kocişe küslük olmaz.

kevokcum ağustosa daha var ama sayılı gün çabuk geçer inşallah sıkıntısız bi hamilelik yaşarsın undan sonrada ve kızını sağ salim kucağına alırsın onu sevince sara teyzende seni çok seviyomuş de olurmu.

maonyacım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…