bal ceviz fındık yedirecekti esine... tabii su sıralar zamanı onun...
bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?
eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadımama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı
eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadımama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı
edazes canım doktora gittin mi?
kızlar bende iceri gidip uzanayim, gene sancı basladı...
iyi geceler hepinize, sevgiler
ikinci çizgi silikse büyük ihtimal hamilesin cünkü benimde öle olmuşru belli belirsizdi hemen kan testi yaptırdım cıktı bence sende sabah yap ona göre kana baktırırsın...
edazes sen mersindemisin cnm?
evet canım haklısın pazartesi kan testi yaptıracam yarın nöbetçi eczane bulmak zor olur hem daha kesin sonuç alırım eğer öyleyse hepinizle paylaşacam mutluluğumu
anaaaaaa... du bakalım.. baska test varsa sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap canım en iyisi öyle cikar ve sabah hemen yaz bize tabii ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?