Bu aralar kafama taktığım en büyük sorun bu
neden hep kadınlar sabır etmek zorunda
örneğin benim eşim çabuk sinirlenip çabuk sakinleşiyor ama o sinirlendiği zaman kendimi zor zaptediyorum
ve bazen sadece çığlık atıp yeterrrr demek geliyor içimden...
erkeklerle uğraşmak ne kadar zor ya..
ne kadar zamandır evlisiniz?aynen zor erkeklerle uğraşmak, bide inatlar ya, aynı şey bendede geçiyor yeterrrr demek,ve yeni evli olduğum halde
zaten şu sıralar bu laflara kılım..kanlarında hakimiyet bende. vurur kırarım havası var...
ve yuvayı diş kuş yapar diyede boşa demiyolar.
herşey biz kadınların omzunda...
sanki az yükümüz varya
ne kadar zamandır evlisiniz?
toplum olarak hala kadının gücünü.güclülüğünü kavrıyamıyoruzki.zaten şu sıralar bu laflara kılım..
erkekleri böyle yetiştiren hep bizleriz..
onlarda sağolsun hiç düşünmüyorlar bizleri..
bir ay oldu :) ama evlendik diye mi bilmem eskiden inat etmezdi suyuma giderdi gene, şimdi inadı arttı resmen
toplum olarak hala kadının gücünü.güclülüğünü kavrıyamıyoruzki.
kadın korunmaya muhtac gibi görülüyor.. ee haliyle erkekde o savunmasıza koruma edası güdüo.
bende yeni evlenicem bakalım ben ne görücem
Ayırmak istemem ama her zaman kadınların sabırlı olması bekleniyor.Aslında olayı kadın erkek ilişkileri diye ayırmamak lazım. Genel anlamda sabırlı ve hoşgörülü olmak, sakin ve güzel konuşmak çok önemli.
Mesela karşınızda sizin menfaatinizle sonuçlanacak bazı önerilerde bulunan birisi olduğunu düşünün.
Ne kadar iyi niyetli olursa olsun konuşurken bağırıp çağıran, yada tahrik edici üslubu olan bir insanın söylediklerini ciddiye almak istemezsiniz. Buda onun gibi bir şey.
Evlilik zor sanat, gerçekten zor...
Öyle...Ayırmak istemem ama her zaman kadınların sabırlı olması bekleniyor.
erkekler fevri olmak zorundaymış gibi
oy daha çok yenisiniz...
o başlardaki olaylar maalesef evde kimin sözü geçeceğini göstermek için yapılıyor..
aynen şimdiden söz geçirme olayları başladı, birde eskiden kaybetme korkusu vardı, şimdi onun rahatlaması da var beyefendide, ama ben ağırlığımı koymaya çalışıyorum genede
oy daha çok yenisiniz...
o başlardaki olaylar maalesef evde kimin sözü geçeceğini göstermek için yapılıyor..
inşallah büyük sorunlar yaşamazsınız..
saberedemediğimiz zaman maalesef sorunlar hızla büyüyorSabredecek sey var etmeyecek sey var.
Sinirli anlarında sessiz kalmak (iki taraf içinde geçerli) ilişkinin yipranmamasi adına çok önemli bence canım ama bu sabretmek gibi değilde biraz daha Mizaç haline getirilmeye çalışılırsa hem yorulmamis olursun hemde bu dengeli davranışi aynı şekilde esindende görmeye başlarsın çünkü zamanla eşler birbirine benzemeye başlıyor iyi anlamda da kötü anlamda da...
Haklısın. Birde ne olursa olsun hep bayandan bekleniyor. Kadın alttan al, sabret, cilve yap, koca hödüklüğe devam etsin.
of of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?