Ellerinize sağlık mükemmel bir yorum olmuş buBen daha çok erkek annelerinin bu duruma getirdiğini düşünenlerdenim.
Yeterki sesi çıkmasın,üzülmesin,bağırmasın,çağırmasın.
Kalkıp suyunu bile almayan erkekler yetiştiriyoruz.
Evlendiğinde eşinin her yaptığını eleştiren kendinin mükemmel olduğunu düşünen.
Egosu şişik merhametten bir haber erkekler.
Valla yapacak bişey yok ablamın hastalığından dolayı bu durum böyle.buda iyi bir şey değil ki..
ne kadarlık zamandır evlisiniz acaba?bu bence tavizden kaynaklanıyo...
erkeklere fazla taviz veriyoruz...
bende başlarda çok sessiz kalırdım aman huzursuzluk çıkmasın fln die resmen ezildim hem eşim hemde ailsei tarafından...
sonra aklım başıma geldi susmadım hiç çatır çatır kavgamı da ettim söylemek istediğimi de söyledim hemde öyle sakin sakin değil...
şimdi eşim korkuyo resmen beni sinirlendirmekten..
hatta ailesinden hiç kimse tek kelime edimez benim hakkımda izin vermez..
ne lafımı sakınırım ne de beni üzmesine izin veririm...
4,5 yıllık evliyim...ne kadarlık zamandır evlisiniz acaba?
maşallah çok zaman olmuş4,5 yıllık evliyim...
Hayatı paylaşmak demişsiniz ama her türlü manada verici hep bizleriz..
gerginlik dönem dönem olursa o sıkıntı değil ama sürekli bağırıp çağıran bir adamla hayat zor
bu ne hiddet ne celall
sen haksız yere yorum yapmazsınÇok kızgınım çok :)
Konu da üzerine gelince coşmuşum :)
yok valla ben sonradan aldım ipleri elime...maşallah çok zaman olmuş
ilk zaman ne gösterirsen sonradan o oluyor maalesef..
ama sende biliyorsun ki ekleniyor..Bende böyle bir şey yok yeri gelince iki taraf da sabretmek durumunda.
Kadın köle değil zaten ömrü boyunca omuzlarında fazlaca yük oluyor. Yemek, ev işleri, çocuk bakımı, maddi idare... bir de kocaya sabırlı olmak alttan almak eklenmemeli buna.
Eklenmemek annelerin elinde. Çocuklarını ağa, paşa gibi yetiştirmeseler olmaz bence.ama sende biliyorsun ki ekleniyor..
Aslinda benim fikrim biz kadinlar biraz fazla sorguluyoruz ve hayatı kendimize zorlaştırıyoruz. Mesele kadın erkek meselesi degil ki. Mesele kalp kırmama meselesi . Herif sinirlendi sende sinirlendin o bağırdı sende bağırdın eee sonra. Bence öncelikle yaptığımız seylerin takdirini görmekten vazgeçip bazı seyleri kendimiz icin yaptığımızıbilicez. Mesela ben brmalde asabi bi bayanım. Hele cocuk olduktan sknra yorgunluktan sanırım cok daha fazla. Ama esim sinirlenince konuşmam. Neden konuşmam?Bu aralar kafama taktığım en büyük sorun bu
neden hep kadınlar sabır etmek zorunda
örneğin benim eşim çabuk sinirlenip çabuk sakinleşiyor ama o sinirlendiği zaman kendimi zor zaptediyorum
ve bazen sadece çığlık atıp yeterrrr demek geliyor içimden...
erkeklerle uğraşmak ne kadar zor ya..
O bagirirken susmayi tercih ediyorum ama ayni sekilde ben sinirliyken de esimin susmasini bekliyorum. Cogu zaman beklentim bosa cikiyor. O zaman diyorum ki sinirlenmek sadece senin hakkin mi, robot degilim benim de duygularim var. Erkekler bekliyor ki, onlar sinirlendiginde susalim, uzulduklerinde teselli edelim, etraflarinda pervane olalim. Ben yapmiyorum. Yapmadigim esimi sevmedigim anlamina gelmez, sadece esimi simartmak istemem, ayni sekil o da beni simartmasin.
Bende kızgınım!
Sabır da bir yere kadar.
İyi günler diliyorum ve konudan çıkıyorum.
Eklenmemek annelerin elinde. Çocuklarını ağa, paşa gibi yetiştirmeseler olmaz bence.
işte asıl mesele bu bizim kızmaya ağlamaya hiç hakkımız yok..
hasta olmamız bile yasak resmen..
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Hayırlı cumalar:)
işte sorunda burada başlıyor küçüklükten beri hep erkekler pohpohlanıyor
Farkındamısın açılan konuların çoğu erkeklerin annesine olan düşkünlüğünden
peki neden düşkünler?
cevap çok basit anaları sürekli bunlara paşa muamelesi yapıyor da ondan...
soğuyacak bir şeyEvlenmekten soğudum ya benim de etrafımda ki bütün evlilikler sorunlu ve hep erkek egemenliği olan kadınların ezildiği evlilik türleri , erkekler başına buyruk ve erkekleri böyle yetiştiren yine kadınlar Allah herkese hayrlısını versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?