ah be canım evlen de gel:))Bence basın zılgıtı gitsin (bekara konuşması kolay)
Ama erkeklere bazen ne yaparsan yap olmaz ,onlar olgunlaşmıyorlar.
ah ablacım. idolümsünnnaman evlilik zor zanaat canım.. :)
ama her şeyin tek taraflısı da bir yere kadar götürüyor. sabır, alttan alma...sonra insan alakasız bir yerde patlayıveriyor.. kendi de mana veremiyor :)
sorun varsa o an konuşulup halledilmeli.. eşin sinirliyse o anda değil belki ama siniri geçince sakince..
yoksa çatlar insan valla :)
bazen dinliyor bazende aman Med tadımızı kaçırma diyor..işte o an bağırıp çağırdığı anda konuşulmaz elbet..
konuşmaya çalışmak anlamsız.. çok kırıcı olabilir 2 taraf için de..
ama "herşeyi unutuyor" demişsin ya..
işte o an sakince açıcan konuyu.. "bak böyle böyle yaptın ama ben çok kırıldım vs..."
eğer anlayışlı biriyse zaten dinleyecektir seni..
5 aydır evliyim.
Erkekleri ne kadar pohpohlarsan,ne kadar istediğini verirsen o kadar iyisin.
Hayatta sabredilecek şeyler vardır sabredilmeyecek şeyler vardır.
Bu aralar kafama taktığım en büyük sorun bu
neden hep kadınlar sabır etmek zorunda
örneğin benim eşim çabuk sinirlenip çabuk sakinleşiyor ama o sinirlendiği zaman kendimi zor zaptediyorum
ve bazen sadece çığlık atıp yeterrrr demek geliyor içimden...
erkeklerle uğraşmak ne kadar zor ya..
bazen dinliyor bazende aman Med tadımızı kaçırma diyor..
evette her an onu pohpohlayamam ki
benimde bazen pohpohlanmaya ihtiyacım oluyor
sabır taşı değilim ...
hahahahSabırlı bir eşim, hem de çok ileri derecede sabırlı lakin pişmanım böyle olduğum için
İlk sabırsızlığımda bunun ödülünü aldım
Yuvayı dişi kuş yaparmış; kimse kusura bakmasın meşgulüm bu aralar yuva falan yapamam
Yuva düşünen adam dişi kuşa sahip çıkacak, incitmeyecek
Hiç de mecbur değilim sabırlı olmaya
aynen öyle..Aslinda erkekleri bu hale getiren de yine kadinlar. Siddet gorduyu halde, dayak yedigi halde sabr eder kadin ve erkek de bole gerekiyormus gibi davranar. Hep alttan alar kadin, altdan aldigi icin de eziler. Erkekler de kadini zayif gorunce ezdikce ezer.
Eger ki anlayisli olmazsa iste o zaman bitiyor her seyişte o an bağırıp çağırdığı anda konuşulmaz elbet..
konuşmaya çalışmak anlamsız.. çok kırıcı olabilir 2 taraf için de..
ama "herşeyi unutuyor" demişsin ya..
işte o an sakince açıcan konuyu.. "bak böyle böyle yaptın ama ben çok kırıldım vs..."
eğer anlayışlı biriyse zaten dinleyecektir seni..
Hayatı paylaşmak demişsiniz ama her türlü manada verici hep bizleriz..Sabır, fedakarlık iki taraflı olursa ilişki ilişki olur. Eşim de çok sinirli ve özellikle son zamanlarda işi yüzünden çok gergin. Alttan almak bana düşüyor, beni kırdığında size kavga patırtı yapmadan bu şekilde davranarak beni üzdüğünü söylüyorum, söylemezsem bilmez çünkü. Benim de gergin zamanlarım oluyor o alıyor alttan. Yani bir nevi gemiyi yürütme durumu. Ama evlilik tü kaka gibi düşünmüyorum evlilik güzel, hayatı paylaşmak güzel. Bu güzelliğin farkına varmalı sadece....
Ayrıca
Erkeklerin erkeklik gururundan
Erkek sinirinden
Erkektir yaparından
Erkek inadından da gına geldi
Off çok kızgınım galiba
buda iyi bir şey değil ki..Ablam evli ablam sinirlenince bağırır çağırır eniştem susar ama ablam siniri geçince gider gönlünü alır
Ablam evlenmeden sormuştu ama. Ben çabuk sinirlenebilen bir insanım sabredebilecek misin diye
Hayatı paylaşmak demişsiniz ama her türlü manada verici hep bizleriz..
gerginlik dönem dönem olursa o sıkıntı değil ama sürekli bağırıp çağıran bir adamla hayat zor
bu ne hiddet ne celall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?