- 9 Nisan 2011
- 231
- 18
- 318
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.101
anlat bacım anlat dertleşiyoruz valla kimseye söyleyemiyoruz..ben kadına müsait deil dememe ragmen giriyosa daha nediyim ona ya terslersem olay haline gelip büyücek olan benim can sıkıntıma olcak çünkü kaynanam çok çirkefb i kaç kez başkalarına sinirlendigini ve laf saydıgını gördüm ugraşamam vallaaaa deli karıyla:)kızlar yazdıklarını okudukça hem şaırıyorum hemde tek dertli ben değilmişim diyorum minikgelincim hiç bir evlilik sorunsuz degil bende neler yaşıyorum bir bilsen keske benimde kaynana problemim olsa tam patlama noktama geldiğim bi anda agzının payını veririm olur biter benim daha başka dertlerim ver daha bende anlatıp daha daraltmıyım sizi minikgelin eşini arada bırakma bence kadına sinir oluyorsan neyine gıcık olduysan o anda söyle olsun bitsin yıpratma kendini bu kadar senin banyona girdiyse deki anne sana müsait degil diyorum sen giriyorsun ne yapmaya çalışıyorsun okadar üzülüyorsan sende lafını söyle rahatla ama inan benim sorunlarım laf söyleyerek rahatlanacak gibi degil allah bize yardım etsin inşallah
vee ecrntrk canım bukadar büyütme bukadar kötü kötü şeyleri niye düşünüyorsun torch bi parazit ama kronık bi hastalık degilki gayet geçiçi birşey bebegin niye hasta olsunki allah korusun bak bana diyabetim var hemde 18 yıllık taa çoculugumdan beri ve çok düzensiz hamile kalsam bile şekerimin inip çıkması durumunda bebegim karnımda ölebilir dogrugunda çeşitli hastalıklar olabilir ama allahtan yardım istiyorum dualar ediyorum herkesten dua istiyorum bende çok korkuyorum benim yaşaıklarımı bebeğim yaşasın istemem hastalık çok zor bişey amaa lütfen kendini bukadar yıpratma benimki gibi kalıcı bi hastalıkmı sanki günde 15 defa kan alıyorum parmagımdan kan ekerimi ölçmek için en az 6-7 defa insülin alıyorum eskiden bukadar dikkatli degildim ama bende anne olmak istiyorum ne yapayımtvde bebek aglaması duysam gözlerim doluyor artık okadar çok istiyorum anne olmayı şubatta 30 yaşıma giricem
minik gelin
devlet hastanesinde yaptırdım hatta cuma günü sabah erkenden verdim tahlili
yalnız ben hamile olduğumu düşünmüyorum polikistik over de var bende ondan da olur diye düşünüyorum
1 yıl 4 ay oldu daha olacak bebek
selam kızlar nasılsınız hamıs varmı???? benden yenı havadıs var sızlere pazartesı dr. randevu alıcammmmm ankarada lına saglık merkezındennn ank oturanlar bılırr hattaaa bana esım dedı dr gıdelım dıye cok sevındım
adet oldum oldum canım benım
kuzum şeker hastalığının ne demek olduğunu iyi bilirim. kardeşim 9 senedir diabet. sen risk grubundasın bunu da biliyorum. benim durumum farklı. bak sen hastalığını biliyorsun Allah yardımcın olur inşaallah ama ben bu ay kesin bebiş olacak diye şartlanmışken o mikrobu öğrendim veeeeeee bebeğe ne kadar ciddi zararlar verdiğini ve hamile kalmayı zorlaştırdığını biliyorsundur. bu arada parazit değil mikrop ben ona kısaca tokso diyorum :=)))) neyse farkındayım senin durumun daha zor ama benim insüline bağımlı bir diabet arkadaşımn 2 yaşında kızı var seni rahatlatmak istiyorum sen Rabbime güven o mutlaka verirkızlar yazdıklarını okudukça hem şaırıyorum hemde tek dertli ben değilmişim diyorum minikgelincim hiç bir evlilik sorunsuz degil bende neler yaşıyorum bir bilsen keske benimde kaynana problemim olsa tam patlama noktama geldiğim bi anda agzının payını veririm olur biter benim daha başka dertlerim ver daha bende anlatıp daha daraltmıyım sizi minikgelin eşini arada bırakma bence kadına sinir oluyorsan neyine gıcık olduysan o anda söyle olsun bitsin yıpratma kendini bu kadar senin banyona girdiyse deki anne sana müsait degil diyorum sen giriyorsun ne yapmaya çalışıyorsun okadar üzülüyorsan sende lafını söyle rahatla ama inan benim sorunlarım laf söyleyerek rahatlanacak gibi degil allah bize yardım etsin inşallah
vee ecrntrk canım bukadar büyütme bukadar kötü kötü şeyleri niye düşünüyorsun torch bi parazit ama kronık bi hastalık degilki gayet geçiçi birşey bebegin niye hasta olsunki allah korusun bak bana diyabetim var hemde 18 yıllık taa çoculugumdan beri ve çok düzensiz hamile kalsam bile şekerimin inip çıkması durumunda bebegim karnımda ölebilir dogrugunda çeşitli hastalıklar olabilir ama allahtan yardım istiyorum dualar ediyorum herkesten dua istiyorum bende çok korkuyorum benim yaşaıklarımı bebeğim yaşasın istemem hastalık çok zor bişey amaa lütfen kendini bukadar yıpratma benimki gibi kalıcı bi hastalıkmı sanki günde 15 defa kan alıyorum parmagımdan kan ekerimi ölçmek için en az 6-7 defa insülin alıyorum eskiden bukadar dikkatli degildim ama bende anne olmak istiyorum ne yapayımtvde bebek aglaması duysam gözlerim doluyor artık okadar çok istiyorum anne olmayı şubatta 30 yaşıma giricem
yerleşme kanaması büyük ihtimalle cnm..yani hamile olabilirisn..hayırlısı..inş.hamilesindir ve hamileğimdir
cnm adet oldunmu sennn? yoksa günün baya geçtii demi benleaynı sıralarda adet olcaktın
minik gelin biraz daha sabretmeyi ondan sonra tedavi olmayı düşünüyorum[/QUOTE]bebek içn deneyelim 1 yıl 4 ay oldu cnmm aşılama tüp bebek falan düşünmüyomusunuz..ben 1 sene gecince tüp bebek istiyorumm bekleek istemiyorum..bidee devlette yaptırdıysan ertesi gün veriyorlar sende hafta sonuna denk geldiginden pazartesi alman normal ozaman cnm.. inş bebek haberi alırsın rbabimden umut kesilmez..
çok uykum geldi kızlar buradaki sohbeti yarım bırakmak istemiyorduma ama...
kuzum şeker hastalığının ne demek olduğunu iyi bilirim. kardeşim 9 senedir diabet. sen risk grubundasın bunu da biliyorum. benim durumum farklı. bak sen hastalığını biliyorsun Allah yardımcın olur inşaallah ama ben bu ay kesin bebiş olacak diye şartlanmışken o mikrobu öğrendim veeeeeee bebeğe ne kadar ciddi zararlar verdiğini ve hamile kalmayı zorlaştırdığını biliyorsundur. bu arada parazit değil mikrop ben ona kısaca tokso diyorum :=)))) neyse farkındayım senin durumun daha zor ama benim insüline bağımlı bir diabet arkadaşımn 2 yaşında kızı var seni rahatlatmak istiyorum sen Rabbime güven o mutlaka verir
canım benim ya allah çirkeflerden korusun ama ezdirme kendini kocan için biliyorumki bişey yapamazsın erkekler dedişmiyorlar ilk başlarda kavgalar ediyoruz sonra biz onları egiştirmeye çalışırken kavgalar son bulsun diye biz degişmek onlara uyum saglamak zorunda kalıyoruz sen yinede tepki koyacaksan kayınvalidene koyabilirsin eşine nekadar tavır koyabilirsinki sonuçta aynı evde yaşayıp geceleri aynı yataga giriyorsun herşeyden öteside çocuk isterken bile onlar ihtiyaç duyuyoruz oof zor bi konu benim eşim cinsel açıdan çook istekli bana karşıda öyle ama bu özelliği yüzünden eski sevgilisinden 3 tane çocugu var evli olmadıgı hristiyan bi kadından düşün çocuklarındanda eşimin geçmişindende nefret ediyorum ama evlendik bikere sanki bu eşlerimizden ayrılsak daha iyisimi karşımıza çıkacak görüyorsunite her adamın başka sorunu var demekki bize düşen kendi hayatlarımızı kurmak eşlerimizden beklentimizi kesmek
zor bi durum muş cnmmmmm vallaa yerinde olsam baya sinir olurdum.. ben zaten kıskanç biryimdir... eşimin eski sevgililerini bilirim falan düşünüyorumda onalrdan birinden çocugu olsa takardım kafaya sanırım.. ama neyapacaksın sonucta senleyken kalkıpta başkasından çocuk yapmadı aldatmadı seni .. eskiden olmuş bitmişş..
aslında çok düşünmemek lazımmmm herşeyi akışına bırakmak laızm her anımızdan mutlu olmalıyız canımızı biri sıkıyorsa ya sallamamalıyız yada cvbını vermeliyiz..bunları bilmeme ragmen kelin merhemi olsa misali kendime yapamıyorum.dedigin giib daha iyisi varmı sanki bu erkeklerin..kız arkaşdalarımla günümüz var herkesin kocasının ayrı bi tuhaf yanı var.. 4-4 lük olan yok malesef...rabbim bi bebiş sana nasip etsinnn yuvanız şenlensin inş:)bak kocan sana karşı iyimiş daha neolsun bi bebiş eksik:)boşver diger şeyleri:)
ah canım yaşadıklarımı bi bilsen hayret edersin bende çok kıskancım defalarca sinir krizi geçirdim tv de görürdüm eskiden derdim film ya böyle şey olurmu resmen delirdim arabada eşim çocuklarını görmeye giderken benide yanında götürdü arabada sinir krizi geçirdim elime ne geçiyorsa camdan aşagı atıyorum sonunda çantamı atacaktım eşim tuttu düşün ben normalde okadar sakin bi insanımdırki bi karıncayı bile incttiğim yoktur ama bu durum özelliklede eşimin tavırları beni hasata etti her ay iki defa sinir krizi geçirdim geçen ocaktan beri daha benim çocugum nasıl olsun bu stresle bide yurtdışında dilim var ama az öyle ana dilimgibi degil eş yok dost yok işigücü tr ye bıraktım bu yaşa kadar evde oturdugum yok evde oturuyorum yanlız başıma int. ve tvden bile nefter ettim üstünü üstük bide şuande eşimin eski sevgilileriyle çocuklarıyla yaşadıgı küçük çocugunun dogdugu evde yaşıyorum şuanda çogu eşya onların eşyası puuf şimdi biraz duruma alıştım gibi sinir krizi geçirmiyorum ama şuanda anlatırken bile ellerim titremeye başladı aklıma gelince sanki sogukta kalmışta titriyor gibi tüm kaslarım titriyor eşimin koskoca kızları var zırt bırt arıyorlar şeytan gibiler(
ayyyyyyy kıs dur dur üzülme anlatıp üzülceksen aman nolur daha anlatma: zor valla bacım zor benim eşim yigeniyle biraz fazla ilgilense sinir oluyorum o yigenine ..kaldıki başkasından çocugu olsa düşünemiyorum allahım herkese kaldıracagı zorlugu verirmiş cnmmm senide böle sınıyor demek... eşinin sevgisine güvenilirligine inanıyorsan hiç sorun yokkk..eşinin eskiden olan çocuklarınında bi günahı yokkk aslında ondarında babası sonucta.. bence sen eşine de çocuklarıyla görüştügü zaman sana söylemesin bide senin evi aramasınlar.. akşamda aramasınlar.. neyapıyorlarsa evde yokken yapsınlar görüşssünler.nebili bacım akıl vermek gibi algılama sakın sen en iyisini bilirsin tabii yaşamak uzaktan söylemeye benzemez..inş rabim bi bebeiş verir senin ugraşın olurrrr başka bşy düşünmessin:)
ver canım akıl ver hatta herkes versin ben aklımı kullanmaya çalışsamsa öyle bi durumla yüzgöz oldumki benim aklım kifayetsiz kaldı düşün eskiden evli olsada normal çocukları olsa yine bişe demem ama kaını bi gör igrenç ötesi şişko igrenç bi kadın eşime kızıyorum öyle bi kadınla birlikte olabilirken benim gibi bi kıza niye kafayı taktın 4 yıl beni ikna edebilmek için deli divane oldu sonnda kadın milletiyiz ilgiye sevgiye karşı koyamadım sonunda ve kabul ettim evliliği eşimde çocuklarla görüşmüyorum şim yok onlarla dedi ve bi geldim ki ne göreyim türk baba çocuk ilişkileri bi öyle degil beni deli ediyorlar eşimde yobaz yobaz konuşuyor benimle sen nasıl müslümansın diyorum çocukların klisede ayin yapıyor dedim bana diyorki bende gidicem varmı bana sıra gelincede müslüman kesiliyor başıma . amiin canım hayırlısıyla onun içinde bebek istiyorum eşim beni sevgilisi gibi görüyor sanırım hiç birşeyini benimle paylaşmaz sanki evde metresiyim afedersiniz evde güzel karım olsun öpıyim seviyim ama okadar başka evliliğe dair hiç bir paylaşımımız yok(
cnmmm sonucta o çocuklarıylada görüşmek zorunda...
inş bi bebeg lur eve bağlanır tam anlamıyla..
kimi erkekler çocuk olunca eve bganır kimisine neyapsan kar etmez...
benim babamla annem evlendiginde babamda eve dogru dürüst gelmez içkici kahvedne çıkmayan bi adammış.. nezamanki ben dogmuşum adamcagız töbe etmiş herşeyi bırakmış iyi bi eş iyi bi baba olmuş ilk bebegini kucagna alınca..inş sendede öle olurrrr..canını sıkma bu dünyaya bir kere geliyorz.. sen kendini metres gibi görme saın öyle olsa evlenmezdi eşin senle..bak snei evin kadını yapmıs.. sende beni bundan 6 ay önceki pskolojim içindesin.. evde oturmak aileni arkadaşlarını bırakıp başka memlekete gitmek çok üzüyor bunaltıyor insanı... ailemle aynı şehirde olsa bunaldıgımda giderdim ama öle olmadı malesef..yakın şehirlerdeyiz 1 saat aramız ama hop diyince göremiyorum.. eeee öle oluncada kendimi hizmetci gibi görüyordum ev temizleyen ütü yapan yemek yapan kocanın canı ilişki istedimi yapan.. nebilim kötü bi duyguu..onun için ya iş ya bebeiş nasip etsin en yakın zamanda hatta ikisini birdne nasip etsin rabbim:)
cnm ben yatayım hafta sonu uyku düzneim deişince hafta iç hiç uyanamayırum:)yarın görüşrüs olurmu:)sabah ola hayrola rabbim kimseye kaldıramıycag yükü vermezzz..bunlarda gelip gecer üzülme bebişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?