Sabredenler Kulübü 2012 :)

Sweet85 cnm istiareye yattinmi heycanla seni bekliyorummmmmmmmmmm:)

ewt cnm yattim. gece unutmusum 4 gibi uyandim ve o zaman kildim namazini. sadece hatirladigim araba kullaniyorum ve kirmizi isikta durdum. daha dogrusu kirmizi oldugunu sonradan fark ediyorum zor duruyorum. cok acele ediyorum yansada gecsem die. cnm ruya bu sekilde ama onceden dedigim gibi anlam cok onemli. Efendimiz ruyalara inaniniz ama onlarla amel etmeyiniz diyor. sen de cok takilma kirmizi gordum diye. hem kirmizi isik sonrasi yesil yanmaz mi. biraz sabirdan sonra GEC isigi yanacak ins sanada:) Rabbim hayra cikarir ins

aferin enişteye yapcak tabi benim eşim olsa boşver yapma ev işi falan,iyileşince yaparsın der

kitap oku,film izle bacımm

ayy yok kız elleme bişeyi ben gelince hallederim dedi de yazık oda yoruldu yapar benimki bak akşam gelsin ev süprülecek diyim hemen süpürür
ay kız tv izlemeye alışık deelim ya sıkılıyom okuduğum kitabıda bitirdim yeni bi kitap almıştım salihlerin hşkayeleri diye onu bulamıyom nereye sakladım acaba onu okuyim dedim.... acıktım yaaa ne yiyecem ben şimdik

çok sıcak çok kasvetli bunaltıcı bi hava var apartmandada doğal gaz çalışması var tak tuk sesler den uyuyamıyorum da buralarda çok sessiz... kızlar nerdesiniz cadular....

ahh canımm valla bugün sıkıntıdan patlamışsındır sen olsun akşama az kaldı birazdan eşin gelir pratik bişeyler yap artık,ya da söle bi adana dışardan,kendin yapabilcek durumda değilsin şimdi internetten bulabilirsin film,zaten tv de güzel bişey yok,hayalimduam ve sdtive bugün hiç uğramadı topiğe yada uğradılar da ben mi görmedim:26::26::26::26:

eşimle yok yere kavga ettık daha doğrusu o kavga ettı ben yanlıs analdın falan derken cektı gıttı face de konsuuyorduk aradım

teli mesgule attı konu da bişey olsa adak kubranımzı vardı o kesılıcekdi eşsim aramsı konsumus

parayı karttan ınternet uzerıdnen yatırıcaz kartta ben de kalmıs numaraları vereyım yatır gecıkmeısn dedım

sen gelınce yatırırs dedı hem guvenlı olmaz deid ben de tamam oz aman ama bişi olmuyo ben müşterilerin mail order

bilgilerını hep telefondan alıorm dedım ben müşterinizin değilim bu ne ya akşam yatırırs dıyorum vs vs dıye baya bı fırça çektı

pat die cıktı gıttı ama çok canım acıdı ben bişey demedım kı durduk yere bagırdı cagırdı bana ben kendımı heba edıyorum

iş güç o memur bugun evde dınlenıo ben ısteyım ona ragmen agzımı acmıyorum gecıcek bu gunlerde die

yoruluyorum ama bişi demıyorum hıc trip yapmıyorum bana nedne kzıdı böle anlamadım bişe dıosak dınle falan dıo

böle laflara gelemememe ragmen sustum kavga cıkmasın die çok canım sıkıldı iş falan yapmak ıstemıyorum

içimden gelmıo of Allah ım yaa nıye böle oldu anlamadım demınden berı ağlıyorum

cnm uzme tatli canini. insan stresten ne yaptigini bilemiyor bazen.tabiki en yakinindan cikariyorsun

evet netten izlediğim dizilerin kaçırdığım bölümlerini izliyorum şimdik sıkıntıdan gümleyecem valla valla dışardan sölemeyecem o gelince giyinir çıkarız yakınlarda güzel yerler var az beni gezdirsin sıkıntıdan patladım doğalgaz işçilerinini gürültüleride cabası valla sanırım çalışmıyıo sdtive memur ya çalışmıyo bu gün.. tatili fırsat bilip gezmeye çıktılar sanırım bende hasta olmasam çalışıyor olacaktım ama

sıkma canını tatlım bazen oluyo böyle bizde incir çekirdeği sebepten yiyos birbirimizi kırıyos döküyos ama yine birbirimizden başka kimsemiz yok geri sarılıyoz sizde kızgınlık geçince sorarsın neden böle konuştın kırıldım dersin eminim vardır kayde değer bşi sebebi... durduk yere kimse sevdiğini üzmez valla sakin ol sinirinin geçmesini bekle...

güvenlik kamerasından iş yerini izliyuom sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım valla kociş dışarı çıkmış kuzeni oturmuş masama faceey takılıyo iyileşip gidip fırçayı kayayım bi güzel çalışmıyo oyun oynuyo muhasebe bilgisayarında diye heheheh

Son düzenleme:
umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz herşey istediğiniz gibi olsun

bata 3 gun kaldi ama adet agrim var

kırmızıları görene kadar umudumuzu yitirmeyelim bazen adet ağrısı sandığımız ağrıları bebişimiz yapabiliyo adet olunca üzülmeyin ama umudumuzuda hep taze tutalım bacılar.... ne yapalım allahtan ümit kesilmez... elbet hayalimize kavuşacağız allahın izni ile inş...

o adet sancısı bazı aylar olmuto ona bile ümitleniyo insan yaaa!!! acaba kafaya çok takıyorum ondan mı olmuyo diyorum çoğu zaman... evimin çocuk sesiyle inlemesinin hayali bile mutlu ediyor insanı.. hiç aklıma gelmezdi evlendiğim zaman böle bi sıkıntı içine gireceğimmm

maalesef canım hiçbirimizin akılna gelmezdi ben korunmayı bıraktığım ay gebe kaldığımın farkına varamadım inanamadım şok oldum sonra düşükle sonuçladın çok üzüldüm ve üzerinden 20 ay geçti hala olmadı birde rahimde yaram çıktı dünde onu yaktı doktorum sonrada dondurdu 1 ay ara sonra aşılama tyada tüp bebek aşamasına geçecez kısmet rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ama rabbim isteyin dular edin biz burda birbirimiz için dua ediyorum her zaman takılan arkadaşlarımız kendi aramızda bi arkadfaşımız liste yaptı o sıraya göre dualar ediyoruz ve inanıyoruz rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.... sloganımız bu umarım topik uğurlu gelir sanada bebeğine kavuşursun...

korunmayi birakir birakmaz kalacak zannettim bende ama o kadar kolay degilmis bu isler

cnm uzme tatli canini. insan stresten ne yaptigini bilemiyor bazen.tabiki en yakinindan cikariyorsun

evet canım ya anlık şeler işte düzeldik hemencık dedi ikea yapalım aşkım dedi :)
çok şükür

sağol canım

canım durudk yere bombos bi mesele yanı bizim bu kurban meselemız çok önemli yanı

ne zmana bu konu acılsa tartısıyoruz parasını fln hazırladık hep bi şekıdle ertelenıyo

ben de bişi diince kavga edıyrouz eşim sakın olmasına rağmen bırden alevlenıo kardesım dedı abla şeytan gırıo

engel omaya calıso sakın ol dedi ciddende haklı hıcbısı yok cunku ortada sabah öpe kollaya ıse yolladı benı cunku ıyıyıs yanı

zaten en cok ondna uzuldum bıse yoktu kı dıe cok sukur esımde geldı konsutuk iş çıkısı buluscaz dısarda olcaz bu akşam :)

doktora gidiyor musunuz peki baktırdını zmı sorununuz varmı diye ben 6 ay evde kendim kendime bekledim ama meğer başta gitmem lazımmış tedavi görmem lazımmış vakit kaybı oldu tabi rabbimin vereceği zamanda önemli gerisi bahane.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…