- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.341
Sweet85 cnm istiareye yattinmi heycanla seni bekliyorummmmmmmmmmm:)
aferin enişteye yapcak tabibenim eşim olsa boşver yapma ev işi falan,iyileşince yaparsın der
kitap oku,film izle bacımm
iyi olmana sevindim tatlım.bu sıkıntıdan kurtuldun çok şükür.gelsin bebişler artık
ayy yok kız elleme bişeyi ben gelince hallederim dedi de yazık oda yoruldu yapar benimki bak akşam gelsin ev süprülecek diyim hemen süpürür
ay kız tv izlemeye alışık deelim ya sıkılıyom okuduğum kitabıda bitirdimyeni bi kitap almıştım salihlerin hşkayeleri diye onu bulamıyom nereye sakladım acaba onu okuyim dedim.... acıktım yaaa ne yiyecem ben şimdik
eşimle yok yere kavga ettık daha doğrusu o kavga ettı ben yanlıs analdın falan derken cektı gıttı face de konsuuyorduk aradım
teli mesgule attıkonu da bişey olsa adak kubranımzı vardı o kesılıcekdi eşsim aramsı konsumus
parayı karttan ınternet uzerıdnen yatırıcaz kartta ben de kalmıs numaraları vereyım yatır gecıkmeısn dedım
sen gelınce yatırırs dedı hem guvenlı olmaz deid ben de tamam oz aman ama bişi olmuyo ben müşterilerin mail order
bilgilerını hep telefondan alıorm dedım ben müşterinizin değilim bu ne ya akşam yatırırs dıyorum vs vs dıye baya bı fırça çektı
pat die cıktı gıttı ama çok canım acıdı ben bişey demedım kı durduk yere bagırdı cagırdı bana ben kendımı heba edıyorum
iş güç o memur bugun evde dınlenıo ben ısteyım ona ragmen agzımı acmıyorum gecıcek bu gunlerde die
yoruluyorum ama bişi demıyorum hıc trip yapmıyorum bana nedne kzıdı böle anlamadım bişe dıosak dınle falan dıo
böle laflara gelemememe ragmen sustum kavga cıkmasın die çok canım sıkıldı iş falan yapmak ıstemıyorum
içimden gelmıo of Allah ım yaanıye böle oldu anlamadım demınden berı ağlıyorum
ahh canımm valla bugün sıkıntıdan patlamışsındır senolsun akşama az kaldı birazdan eşin gelir pratik bişeyler yap artık,ya da söle bi adana dışardan,kendin yapabilcek durumda değilsin şimdi internetten bulabilirsin film,zaten tv de güzel bişey yok,hayalimduam ve sdtive bugün hiç uğramadı topiğe yada uğradılar da ben mi görmedim:26::26::26::26:
eşimle yok yere kavga ettık daha doğrusu o kavga ettı ben yanlıs analdın falan derken cektı gıttı face de konsuuyorduk aradım
teli mesgule attıkonu da bişey olsa adak kubranımzı vardı o kesılıcekdi eşsim aramsı konsumus
parayı karttan ınternet uzerıdnen yatırıcaz kartta ben de kalmıs numaraları vereyım yatır gecıkmeısn dedım
sen gelınce yatırırs dedı hem guvenlı olmaz deid ben de tamam oz aman ama bişi olmuyo ben müşterilerin mail order
bilgilerını hep telefondan alıorm dedım ben müşterinizin değilim bu ne ya akşam yatırırs dıyorum vs vs dıye baya bı fırça çektı
pat die cıktı gıttı ama çok canım acıdı ben bişey demedım kı durduk yere bagırdı cagırdı bana ben kendımı heba edıyorum
iş güç o memur bugun evde dınlenıo ben ısteyım ona ragmen agzımı acmıyorum gecıcek bu gunlerde die
yoruluyorum ama bişi demıyorum hıc trip yapmıyorum bana nedne kzıdı böle anlamadım bişe dıosak dınle falan dıo
böle laflara gelemememe ragmen sustum kavga cıkmasın die çok canım sıkıldı iş falan yapmak ıstemıyorum
içimden gelmıo of Allah ım yaanıye böle oldu anlamadım demınden berı ağlıyorum
umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz herşey istediğiniz gibi olsun
bata 3 gun kaldi ama adet agrim var
kırmızıları görene kadar umudumuzu yitirmeyelim bazen adet ağrısı sandığımız ağrıları bebişimiz yapabiliyo adet olunca üzülmeyin ama umudumuzuda hep taze tutalım bacılar.... ne yapalım allahtan ümit kesilmez... elbet hayalimize kavuşacağız allahın izni ile inş...
o adet sancısı bazı aylar olmuto ona bile ümitleniyo insan yaaa!!! acaba kafaya çok takıyorum ondan mı olmuyo diyorum çoğu zaman... evimin çocuk sesiyle inlemesinin hayali bile mutlu ediyor insanı.. hiç aklıma gelmezdi evlendiğim zaman böle bi sıkıntı içine gireceğimmm
o adet sancısı bazı aylar olmuto ona bile ümitleniyo insan yaaa!!! acaba kafaya çok takıyorum ondan mı olmuyo diyorum çoğu zaman... evimin çocuk sesiyle inlemesinin hayali bile mutlu ediyor insanı.. hiç aklıma gelmezdi evlendiğim zaman böle bi sıkıntı içine gireceğimmm
cnm uzme tatli canini. insan stresten ne yaptigini bilemiyor bazen.tabiki en yakinindan cikariyorsun
sıkma canını tatlım bazen oluyo böyle bizde incir çekirdeği sebepten yiyos birbirimizi kırıyos döküyos ama yine birbirimizden başka kimsemiz yok geri sarılıyoz sizde kızgınlık geçince sorarsın neden böle konuştın kırıldım dersin eminim vardır kayde değer bşi sebebi... durduk yere kimse sevdiğini üzmez valla sakin ol sinirinin geçmesini bekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?