Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm bnm bütün kontrollerim dopplerda doktorum o ultrasonu kullanıyor..kürtajdan sonra gerekli testler yapıldı,her ay kontrollerim oldu bundan sonra doktor gebe kalmama izin verdi zaten bi sorun olmadığı için.şimdi ilk kontrolümde biraz kanama vardı içten progestan ve iğne kullanıyorum. son kontrolümde kanama yoktu..ama dikkat etmem gerekiyor yine de tabi..

bakalım ya bu inatçı çıktı :) inşallah böyle devam eder de kucağıma alıp koklamak da nasip olur..korkum var ama bu sefer aman bişey olmasın olursa ben ne yaparım demiyorum..
sadece allahta istediğim bişey vardı her duamda bana hayırlı zamanda sağlığıyla kucağıma alabileceğim bi evlat nasip et allahım diyordum
şimdi de allaha şükrediyorum yeniden yaşattı bana bu duyguyu devamını da yaşatacak inanıyorum buna...

şimdi sıra sende cnm hayırlı zamanda sana da kucağına alabileceğin sağlıklı bi evlat nasip etsin sana.. allah bir daha yaşatmasın yaşadıklarını kimseye göstermesin çok zor biliyorum çektiklerimden ki sen çok daha zor şeyler yaşadın..
artık sabrının ödüllendirilme zamanı bence...az kaldı gelecek seninki de ):))

oo süper o zaman canım afferin valla dokoruna böle ilgili dr çok az bulunuyor cidden

güzel çok güzel inşallah sağlıkla gelir bebısın doyaa doyaa kucakalrsın canım :)

amın amın ınsallah bana ve isteyen herkese nasib olr en ksıa zamanda hayırlsıı olsun ınsallahh

evt doktorum çok ii gerçekten bi de en güzel yanı saat kaç olursa olsun ulaşabiliosun..tlfnlarla bunalttım zaten adamı bıktım senden dedi bana en sonunda o konuda şanslıyım yani....

amann kızlar bu gün 1 mayıs diye herkes tatildemi sıkıldım yaaa gelin sohbet edek yaaaaa evdeyim zaten canım sıkılıyo hastayımda hadi gelin yaaa gelin yaaa

evt doktorum çok ii gerçekten bi de en güzel yanı saat kaç olursa olsun ulaşabiliosun..tlfnlarla bunalttım zaten adamı bıktım senden dedi bana en sonunda o konuda şanslıyım yani....

çok güzel keşke benım de öyle bi doktorum olsa

zaten tek bir kişi takip etmediği için bu haldeyım

canım sen hangi hastaneye gıdıyorsun istanbuldasın değilmi var mı tavsiyen ???

çok güzel keşke benım de öyle bi doktorum olsa

zaten tek bir kişi takip etmediği için bu haldeyım

canım sen hangi hastaneye gıdıyorsun istanbuldasın değilmi var mı tavsiyen ???

cnm istnbldayım hastane diil bnm gittiğim özel bi klinik..doktorlarının hepsi aynı aile
bnm doktorumun annesi yengesi ve kardeşi de kd uzmanı klinikteler onlar da
valla istersen bi dene derim ben sonuna kadar tavsiye ederim..

istersen doktor bilgilerini de yazabilirim. muayene ücreti 100 tl

Merhaba kizlar ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim evliligimin 15.gunu kanama ile doktora gittim 4-5 cm buyuklugundw bir polip cikardilar iyi huyluymus doktor vajinal muayene ve ultrasonla bakti baska bisey yok icerde hicbir sikintida gormuyorum gebelige engel ama daha fazla kurcalayamam zarar vermemek icin gorunen bisey yok dedi siCe baska bi polip falan yoktur dimi bebege engel bi durumda yoktur baska doktora falanda gorunsemmi acaba bu doktor sen cokda kolay gebe kalirsin dedi hatta

Cnm hamileliğe engel olması icin kanalların önünde olması lazım
Eğer kanal önünde degilse hamile kalırsın
Bence başka doktora git alınması gerekirse aldir kurtul cnm

Yok aldi zaten ama baska varmi bilmiyorum doktor hem ultrasonla hemde muayeneyle baska yok dedi ama yinede kafama takildi cunku bundan once gittigim doktor bunu bile gormemisti halbuki 5 cm lik kocanan biseymis ilk gittigim bunu bile gormeyince acaba buda baska varsa onuda gormemismidir diye kuruntu yapiyorym

canım benım zöelden bılgılerını yazarsan çok sevınırım ben aslında rıza amdazlıya gıtmeyı duusnuyordum

herhangi bi gebelık durumunda ama ne olur ne olmaz kısmet bakarsın randevu alamam vs vs

senınkıne gıderım belki eğer memnunsan yaz tabıı benım bi kişi tarafıdnan kontrol

edilmem lazım...birine gırıyodum bzıde doppler yok dio birine gıdıyorum ben hematolojı bılmıyorum

diyo valla kaldım ortada bı tek devblet hastanesınden doktoruma guvenıyorum gene en aızndan en iyisi

o yanı o kadar kafası megul olmasına ragmen

aferin enişteye yapcak tabi benim eşim olsa boşver yapma ev işi falan,iyileşince yaparsın der

kitap oku,film izle bacımm

Kızlar herkes iyi demi ben gecmis sayfaları cok okuyabilirim
Malesef azospermi ile ilgili konulara topukları bakıyorum ama aklimdssniz hep zaten hergun uğruyorum :)

cnm nasılsın? denk gelemedir bayadır gelişmeleri takip ettim ama çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve bu ay bebişin yerleşir sana...

Guzel annecik dua et bana olurmu:) bu ara tek ihtiyacım olan şey dua:)
Şimdilik hersey yolunda 12-13 gün sonra adet Olcam 15 gün sonra iğnelere baslarım 25 Mayıs gibi amlyt olcaz ay yazarken bile heycanlandim:)
Doktor %40-50 şans verdi... Ya var sperm ya yok .. Bakalım Rabbim beni en dar zor oldugum anlarda huzura çıkarmıştır herzamanki hiç bizaman yalnız bırakmadı beni ne derece ona iyi kul oluyorum bilmiyorum ins bu zor donemdende bizi kolaylıkla çıkartır :)
Bir cocuk sevdim dizisini izliormusunuz Star'da orda evin oğlu ve gelini tup bebek yaptırıyor ucuz hamile:)
Rabbim banada nasip eder ins.. Cok isteyerek bekliyerek girdiğim isimi bile bırakırım umrunda deil.. Evreden dışarı çıkmam İnan:) hayallerler ayaktayim umarım bu ayın sonunda hüsrana ugramam

Aldi zaten ultrasonlada muayene ilede bakti baskada yok dedi ama bundan once gittigim doktor bunu bile gormemisti 5 cm lik koca seyi bile gormemisti ya bundan onceki buda acaba baska varsa gormemismidir diye kuruntu yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…