- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.301
rahim filminden sonra ben doktorumdan süre istedim bir iki ay...filmden sonra gebe kalan çokmuş insallah onlardan biri olurum...Rabbim isteyen herkese gebe kalmayı nasip etsin çektiğimiz sıkıntıları feraha ulaştırsın
canım hoşgeldınn :) benım de tarıhım 10 mayısss
cnm evt bnde denk geldim bikaç kişiye rahim filmi çekildikten sonra hamile kalmak kolaylaşıomuş..inş senin de öyle olur..bu ay miniğinle tanışırsın umarım:)
teşekkürler canım aynı tarihleri iple çekicez Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün mucizemize (bebişlerimize) kavuştursun AMİN
amın canım yaaaa inşallahhh :)
bu ay ovulasyon testı kullandım sonuc ne olcak merak edıyorum bakalım gorucez ınsallh :)
canım bende ovalusyn testi kullandım doktor öncesinde ve kesinlikle doğru gösterdiğine inanıyrm benim adetim çok sapmaz testte pozitif gördüğüm dönem ile doktor kontrolunde yumurta takibindede ilgili tarihler çakısıyr ama tavsiyem test pozitif gösterdikten sonra bir hafta ilişki düzenli olsun çünkü pozitif sonuçtan 2-3 gün sonra çatlama gerçekleşiyr...ben kullandığımda yanılmam ondan oldu pozitif gördüğü an çatlıyr dedim ama öyle değilmiş ...gün olarak 12. gün pozitif gördüm fakat yuurtam 14.gün çatlatıldı(çatlatma iğnesi kullanıdığım ay)
çok teşekkürler canım senin sayfan gibi hamile arkadaşları görünce bile duygulanıyrum Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve burada isteyen bekleyen tüm arkadaşlara bu mucizeyi nasip etsin insallah..
evet canım ben test kullanmadan oncede nette bı hesaplayıcı da reglın 9. ve 19. gunleri
arası gunasırı ılıskı olmalı ıde okumustum bı deneyım dediğim ay hamıle kalmsıtım o bebegım dustu sonra bı ay ara verdık
ovulasyon testı aldım benım reglım 5-7 gun surer reglım bitti test yaptım 9. gunde çift çzigi gordum
13. gün benım ovulasyon coktaan bitmıstı ama yıne de ılıskımız oldu yanı ölesine bebiş için diil :)
neysem ıste perıyodumun 16. gunu bı bakayım kontrol edeım die bi daha test yaptım tek çizgi son yaptıgım tets yok ama
yaptıgım testlerım foıtosunu ekleyım bak :)11. gün hem sabah hem akşam test yapttım
bu sefer gunasırı değil hergun ılıskı oldu bızım hakımızda haytırlsıı canım eğer kısmette varsa
tutmustur napalım dımı ama ama az zaman kaldı hayırlısı olsun ınsallah yaa :)
amin cnm inan ki şuan için günler haftalar geçmiyo bnm için bir de düşük riskim var çok dikkat etmem gerekiyor..koruyup kolluyorum elimden geldğince ama o kaybetme korkusu insanı mahvediyor.
allah inşallah size kusursuz ve sorunsuz bir hamilelik yaşatır ne olduğunu bile anlamadan kucağınıza almayı nasip eder..
canım 12. haftanı bi gecırsen
görceksın gerısı su gibi gecıo anlamıosn
he bı de son ay gecmıyomus ben son ayı
yasamadıgım ıcın bılmıyorum :)
amin cnm inan ki şuan için günler haftalar geçmiyo bnm için bir de düşük riskim var çok dikkat etmem gerekiyor..koruyup kolluyorum elimden geldğince ama o kaybetme korkusu insanı mahvediyor.
allah inşallah size kusursuz ve sorunsuz bir hamilelik yaşatır ne olduğunu bile anlamadan kucağınıza almayı nasip eder..
Hayırlısı insallah tutunmuştur bebişin seninledir inşalah ...iyi tarafından bakarsan gebe kalabiliyrsun bu çok önmli sonuçta problem olmadığın gösteriyr ben 1,5 yıldır bebek istiyrm fakat gerçekleşen bi gebeliğim yok bir sürü doktora gittim hayatta yaptıramam dediğim kontroller,filmler çektirdim ve ümitle beklyrm hakkımızda hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah...
evet canım ben test kullanmadan oncede nette bı hesaplayıcı da reglın 9. ve 19. gunleri
arası gunasırı ılıskı olmalı ıde okumustum bı deneyım dediğim ay hamıle kalmsıtım o bebegım dustu sonra bı ay ara verdık
ovulasyon testı aldım benım reglım 5-7 gun surer reglım bitti test yaptım 9. gunde çift çzigi gordum
13. gün benım ovulasyon coktaan bitmıstı ama yıne de ılıskımız oldu yanı ölesine bebiş için diil :)
neysem ıste perıyodumun 16. gunu bı bakayım kontrol edeım die bi daha test yaptım tek çizgi son yaptıgım tets yok ama
yaptıgım testlerım foıtosunu ekleyım bak :)11. gün hem sabah hem akşam test yapttım
bu sefer gunasırı değil hergun ılıskı oldu bızım hakımızda haytırlsıı canım eğer kısmette varsa
tutmustur napalım dımı ama ama az zaman kaldı hayırlısı olsun ınsallah yaa :)
amın canım ınsallah tutmustur yaa :) senınde benımdee :)
canım çok şükür evet hamıle kalabiliyorum bunun ıcın sukredıyorum ama bak ıste
hamıle kalmak yetmıyorkı 3 kere hamıle kaldım kaybettım ucunude ben sımdı çift çizgiyi görsem
yenı bi umut olucak sevınıcem ama aynı derece de birsürü kaygı ile dolucam....acaba devam edıcekmı acaba
şöle olcakmı böle olcak mı diye birsürü düşünce ile yaşamam gerekıcek ta ki doğana kadar kı o da nasib olursa
bılmıyorum hayırlsıı hakkımızda cok da düşünüp kurcalamak ıstemıyorum düşün düşün düşün gene bana zarar
hayırlısı olsun ben elimden geleni yaptım Rabbime havale gerisi
:) ewt hayırlısıyla bi atlatsam 12. haftayı bana milat olcak o :)) bnmde ilk bebeğim 6hafta 5 günlük düştü..ikincisini 7 hafta 1 günlük olması gerekiodu boş gebelik olmasaydı o da gitti..şimdiki 7 hafta 2 günlük rekoru kırdım diyorum
çok haklısın Rabbim isterse olmayacak şey yok ve dileğim en kısa sürede gebe kalıp sağlıcakla da tüm kaygılarının silindiği harika bir dokuz ay geçirip bebişini kucağına alman ve buradaki tüm arkadaşlarla hep beraber bebeklerimize daha iyi nasıl bakar nasıl büyütürüz ve nasıl en güzel eğitimi veririz bunları konuşur yaşadığımız bu acıları sıkıntıları unutturur insallah
cnm inşallah tutmuştur az kaldı bata sonucunu merakla bekliyorum..
he bi de eloserce ve hayalimduam çok geçmiş olsun kızlar,allah acil şifalar versin hepimize inşallahbizler elimizden geleni yapıyoruz hayırlısıyla rabbim daha fazla bekletmez inşallah
GÜNAYDINNNN cicişlerimmm elosercem senı merak etmıstım bende iyi olmana sevindim dikkat et kendını koru hiçbisey kalmıycak Allahın izniynen:)
canımm çok şükür ki iyisin...
hayırlı haberlerini de duyarız inş beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?