- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.361
evet canım ya anlık şeler işte düzeldik hemencık dedi ikea yapalım aşkım dedi :)
çok şükür
sağol canım
canım durudk yere bombos bi mesele yanı bizim bu kurban meselemız çok önemli yanı
ne zmana bu konu acılsa tartısıyoruz parasını fln hazırladık hep bi şekıdle ertelenıyo
ben de bişi diince kavga edıyrouz eşim sakın olmasına rağmen bırden alevlenıo kardesım dedı abla şeytan gırıo
engel omaya calıso sakın ol dedi ciddende haklı hıcbısı yok cunku ortada sabah öpe kollaya ıse yolladı benı cunku ıyıyıs yanı
zaten en cok ondna uzuldum bıse yoktu kı dıe cok sukur esımde geldı konsutuk iş çıkısı buluscaz dısarda olcaz bu akşam :)
kardeşine katılıyorum canım içinde bi ibadet var bi hayır yapacaksın ya şeytan dürtüyp huzursuzluk çıkarıyo ki o yapamayın diye sen sakin ol boşver gir aşkının koluna gezin tozun bacuumm.. rabbim şimdiden kabul etsin adak mıydı bu arada gerçi ne olursa olsun rabbim kabuşl etsin ibadetinizi canım...
doktora gidiyor musunuz peki baktırdını zmı sorununuz varmı diye ben 6 ay evde kendim kendime bekledim ama meğer başta gitmem lazımmış tedavi görmem lazımmış vakit kaybı oldu tabi rabbimin vereceği zamanda önemli gerisi bahane.....
cnm sorun kime?
makinadan çamaşırım çıktı seremde gelem bakın ben yokken gelen olursa topike gitmeyin bi yere sıkıldım yaaaa 2 lafın belini kırak şurda özledim herkesi bu gün....
ser de gel canım :) ama ben gidebılırım yarım saat erken kapatcakmsıız bugun :)
her an cıkabılırım :)
ser de gel canım :) ama ben gidebılırım yarım saat erken kapatcakmsıız bugun :)
her an cıkabılırım :)
yok kızlar ben duramıyorum ağrımlar durmuyor acaba ılık bi duş alsam biraz rahatlar mıyım?
kız sen ne zaman yumurtladın söle bakem
hadi ben kaçtım zuzular kendinize iyi bakın gidip suyun altına atam kendimi rahatlıyim hadi allaha emanet olun öptüm....
been ne zaman yumurtladım reglımın 9.10.11 gunu yumurtladım
12 ve 13. gun sılık çizgi cıktı
bugun 18. günü regle kaldı 9 gün bakalım beklıyrouz canımmm :)
bnm 13. gunundeydi 3 gun kaldi. obur aya asilama dusunuyoruz.bakalim ne olur artik
anladım canım hayırlısı olsun ınsallahhh yaa aşılama doktorun mu önerdi yoksaaa sen mı öel dusunuyosun canım ???
been ne zaman yumurtladım reglımın 9.10.11 gunu yumurtladım
12 ve 13. gun sılık çizgi cıktı
bugun 18. günü regle kaldı 9 gün bakalım beklıyrouz canımmm :)
evet canım bence de dus al dınlend haydı öptümm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?