- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.401
hayırlara çıksın canım ben de rüya gördüm ama inan benımkıler çok garipti yaa
bir sürü kaplumbağa gördüm akın akın bizim eve giriyorlardı balkondan balkona nereden gelıyorları onu
göremedım hem de irili ufaklı bi sürü kaplumbağa sonra onalr bitiyo kuşlar geliyo eve giriyo hepsi
birsürü kuş biz de gülüyoruz ayy hayvancıklara bak falan dıyoruz böyle enteresan bi rüyydı anlamına bakmadım henüz :26:
garip deme canım hayra yor hayır olsun derler:) nuhun gemısının subesı olmussundr belki:) bende bakmadım anlayan varmı acaba topikimizde?:)
valla öle bişi sanırırm :) tabı canım hayırlara cıksın da ınsan evıne giren birsürü kaplumbaga gorunce
doğal olarak şaşırıyor
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]24 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD] 26 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]28 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]16 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainsun
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]23 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün pdr55 (müjde) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
şaşırman gayet doğal canım. okudugum yorumlarda'' Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur'' ''Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir. Yaralı bir kuş, dertli günlerin geleceğinin habercisidir. Bir kimse rüyasında evine kuş girdiğini görürse , aldığı malın helal olduğuna delalet eder'' diyor canım
senden de razi olsun ins. ilk ruyayi neye yorarsan ole cikar. ins guzel olur hersey. istersen isleme yakin tefriciye dagitalim senin icin:)
ay canım arastırmıssın çok sağol o kaplumbagadakı yorumu suna yoruyorum :)
ben cok korkuyordum namaz dahı kılamıyordum evde yalnız kalamıyordum sırfn bu yzuden namazımı
bırakmıstımboy abdestı aldıgım an korkudan tır tırtıtırıyordum pis gezsem rahattım çok çare aradım ama
bulamadım sonra bebekelrımıde kaybedınce yengem ayse sübyan olabılrı sende bi hoca var cok ıyı bı gozuksene dedı
Allah razı oslun o kadından benı okudu ben pat dıye namazlarıma başladfım krokualrım gectı çok sukur
artık korkmuyorum evde rahat rahat banyomu yapıyorum namazımı kılıyorum bi de kurban kesmemizi sölemsıtı
adak gozukuyor demıstı dun bahsetmsıtım burada yanı eski ilimlere vakıuf bir kadın ve ben önce Allah ın yardımı ile
sonrada hocanın yardımıyla kurtuldum şüphelerımden ve korkualrımdan ınsallah bebegımde sağlıkla gelir :)
canım kuşlar geliyodu kümeler halınde beyaz renklilerdi hayırlara cıksınn ınsallah
ben bebek emzırmeye baktım ama kız bebek emzırmek var sadece bir de birisininb senı emdıgını gormek var
bebek değil yanı herhangı birsinin senı emdıgını gormek onun ıcın tam sonuc bulamadım ben :26:
ben cok korkuyordum namaz dahı kılamıyordum evde yalnız kalamıyordum sırfn bu yzuden namazımı
bırakmıstımboy abdestı aldıgım an korkudan tır tırtıtırıyordum pis gezsem rahattım çok çare aradım ama
bulamadım sonra bebekelrımıde kaybedınce yengem ayse sübyan olabılrı sende bi hoca var cok ıyı bı gozuksene dedı
Allah razı oslun o kadından benı okudu ben pat dıye namazlarıma başladfım krokualrım gectı çok sukur
artık korkmuyorum evde rahat rahat banyomu yapıyorum namazımı kılıyorum bi de kurban kesmemizi sölemsıtı
adak gozukuyor demıstı dun bahsetmsıtım burada yanı eski ilimlere vakıuf bir kadın ve ben önce Allah ın yardımı ile
sonrada hocanın yardımıyla kurtuldum şüphelerımden ve korkualrımdan ınsallah bebegımde sağlıkla gelir :)
canım kuşlar geliyodu kümeler halınde beyaz renklilerdi hayırlara cıksınn ınsallah
ben bebek emzırmeye baktım ama kız bebek emzırmek var sadece bir de birisininb senı emdıgını gormek var
bebek değil yanı herhangı birsinin senı emdıgını gormek onun ıcın tam sonuc bulamadım ben :26:
canım bugün itibariyle 8 gün kaldı :) 10 mayıs beklenen adet
Bende dun etkilendim herAlde hep ruyamda kötü kötü seyler gördüm
Yaaaaaaa tefriciye okurmusunuz bana:))))))
Valla Allah ne muradın varsa versin seninde diğer bacilariminda
Dua dan baska guZel ilaç ne varki iste ortalama 25 gun var amlyta ay sevindirik oldum simdiiiiiii:)
Ay _she cnm bende evde yalnız banyo yapamıyorum aklım çıkıyor 3 harfliler var sanıyorum etrafımda namaz kilarkende öyle tedirgin sekilde hızlı hızlı kılarım ama evde biri varsa korkmam. 28 yaşındayım yenemedim bu korkumu
Ay _she cnm bende evde yalnız banyo yapamıyorum aklım çıkıyor 3 harfliler var sanıyorum etrafımda namaz kilarkende öyle tedirgin sekilde hızlı hızlı kılarım ama evde biri varsa korkmam. 28 yaşındayım yenemedim bu korkumu
bu arada korkularından kurtulmana cok sevındım canım aksatma sen abdestını al namazını dua nı eksık etme hıcbırsey olmaz Allahın ıznıyle
canım ya ne güzel yorumlamışsın kendi rüyanı... ben de korkak bir insanımgece yalnız lavaboya bile kalkamazdım. sabah işe gitmek hazırlanırken bile korkardım. namaza başladığımdan beri azaldı sanki. bazen sabah namazıma kalktığımda tedirgin oluyorum ama telkin ediyorum kendimi...
ayşecim ya ne dicem sana, sen bu ay ovulasyon tsti yaptın ya, hatta 11-12. günler civarı oluvasyon gördüm demiştin yanluış hatırlamıyorsam. kadın doğum uzmanları diyorlar ki, kadınların yumurtalarının olgunlaşıp çatladığı zaman kadar geçen süre farklı farklıdır, işte benimki 20. gün çatlar diyelim seninki 15. gün. Ama çatladıktan sonra regle kadar geçen süre herkeste aynı olurmuş. 14-15 gün. eğer sen bu ay 11-12. günlerde ovulasyon oldu diyorsan, 26-27 günde regl olman lazım. eğer 28-29günde olursan, bil ki testte pozitifi gördükten 1-2 gün sonra çatlıyor senin yumurtan
Okuyorum cnm ama sen banyodaki halımı görsen resmen koşa koşa çıkıyorum 2 senelik evliyim belki evde yalnız 5-6 kez banyo yaptım ondada aklım çıkıyordu:)ben de senin gibiydim, hala da biraz korkuyorum...ama Rabbim bir yolunu vermiş diyorum...hemen felak ve nas surelerini oku...korktuğun şeyleri senden uzak tutacaktır
canımmm yaa ben ay_she yede dedim kötü demeyın hayra yorun hayrolsun ınsallah:)
Okuyorum cnm ama sen banyodaki halımı görsen resmen koşa koşa çıkıyorum 2 senelik evliyim belki evde yalnız 5-6 kez banyo yaptım ondada aklım çıkıyordu:)
Normalde rüyalarımı sallamam zaten hic bizanda rüyam çıkmaz ama esım de sperm olmadıgını öğrenince herseyden etkilenir oldum cok korkuyorum amlyta sperm cikmazsa inan bebegim eğer hic olmazsa esinle yuvamız ne derece iyi gider onu bile bilmiyorum .. Sorun eşimde olmasına ragmen hic sallamıyor Yada öyle görünüyor bilniyorum Rabbim herkesi farklı siniyor .. hic hayattan zevk almıyorum hic bsy yapmak istemiyorum uyusam uyusam uysam hep.. Etrafım bebekli annelerle hamileler kaynıyor cok uzuluyorum ..
ben geldimmmm
Sdtive cimm canımm
Benim bu ay bat 16 mayıs denemede 6. Aya girmiş bulunuyoruz rabbim'in izni ile.
Son bi kaç sayfayı okudum herkesde herşey yolunda inşallah.
Minik gelin için 4444 duayı okuyalım arkadaşlar.
Kimler ne kadar okuyabilirse.
Mayıs sonuna kadar tamamlanır allah'ın izniyle..
okuyorum cnm ama sen banyodaki halımı görsen resmen koşa koşa çıkıyorum 2 senelik evliyim belki evde yalnız 5-6 kez banyo yaptım ondada aklım çıkıyordu:)
normalde rüyalarımı sallamam zaten hic bizanda rüyam çıkmaz ama esım de sperm olmadıgını öğrenince herseyden etkilenir oldum cok korkuyorum amlyta sperm cikmazsa inan bebegim eğer hic olmazsa esinle yuvamız ne derece iyi gider onu bile bilmiyorum .. Sorun eşimde olmasına ragmen hic sallamıyor yada öyle görünüyor bilniyorum rabbim herkesi farklı siniyor .. Hic hayattan zevk almıyorum hic bsy yapmak istemiyorum uyusam uyusam uysam hep.. Etrafım bebekli annelerle hamileler kaynıyor cok uzuluyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?