- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.441
cnm çok sevindim.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.aşılama tutmamıştı demi.kendiliğinden hamile kaldın.rabbim ne kadar büyük.ne güzel mucizeler veriyor.bize de bu mucizeyi yaşamak nasip olur inş...
evet canım.aşılama tutmamıştı ve yaza kadar tedaviyi bırakmaya karar vermiştik.hiç beklemediğimin bi anda geldi bebeğim.stres yapma diyenlere kızıyodum ama haklılarmış galiba,yaza kadar bırakmış ve rahattım.allah sizlere de nasip etsin inşallah...
canım, ben üzüldüm dedim ama sen kızmadın di mi bana?.. biz topik olarak hamilelik haberi almayı 4 gözle bekliyoruz...bu haberin senden gelmesine de çok sevindim ayrıca...
demek hakikaten biraz rahatlamak iyi geliyormuş..
anlatsana neler hissettin, belirtilerin nelerdi?
hayırlara çıksın canım ben de rüya gördüm ama inan benımkıler çok garipti yaa
bir sürü kaplumbağa gördüm akın akın bizim eve giriyorlardı balkondan balkona nereden gelıyorları onu
göremedım hem de irili ufaklı bi sürü kaplumbağa sonra onalr bitiyo kuşlar geliyo eve giriyo hepsi
birsürü kuş biz de gülüyoruz ayy hayvancıklara bak falan dıyoruz böyle enteresan bi rüyydı anlamına bakmadım henüz :26:
yok canım kızmadım.valla hiçbişey hissetmedim ve hiç belirtim olmadı.her ay bişeyler olur ve acaba mı derdim.ama anladım ki insan bekleyip stres yapınca vücut daha çok belirti veriyo.sadece içimden bi ses bana idrar testi yap dedi.ama bunu herhangi bir belirtiye dayanarak yapmadımm..
Allahım yardım etsin cok zorlayın cok dardayim saçma sapan seyler düşünüyorum bu sorunumuzu 2 ay oldu ogreneli ve resmen çöktüm umarım bı ömür bu duyguya yasamam
Cnm bana anlatirmisin. Nsl okuyorsun bende okumaya başlaayım ..
Bu arada hepiniz nsl guzel yureklisiniz bak İnan ağlıyorum suanda şimdi inede gitcem yine gözlerim portlek olacak
Seviyorum sizi İnan interneti acacak alım bile olmuyor ama sizsiz yapamıyorum..
Sen bana anlat nsl olunacağını ben şimdi cikip ise gideyim aksam okurum ins
bacım sana bişey sorcam;şimdi ben dikkat ediyorum zaten şöyle bi düşündüm senin verdiğin tüyoya göre;ben 32 günde bir düzenli adetimi görürüm,19.günde yumurtladım bu ay ve 14-15 gün sonra adet gördüm..benim yumurtam 6-24 saat falan mı yaşıyo acaba:44: bide bnm yeni bat 23 mayıs
Canım zaten yumurta tam da dediğin kadar canlı kalıyor... o yüzden, çatlamadan önce ilişki olup, kanalda sperm bulunması çok avantajlı oluyor. ya da çatlamanın olduğu gün... düzenli 32 günde oluyorsan, 19. günde çatlaması gerekiyor demeki ki yumurtanın. sen de 18-19-20 ilişki denemelisin bence. hatta 15 ya da 16da olsun ilişki. 18. günden 2-3 gün önce olsun sonuncusu ki, o arada biriksin. sonrada 18-19-20...devamında da 22-24 devam edersin. bence senin için böylesi ideal
sağol canım allah razı olsun
bu ay tamamen çıkarıyorum bakalım aklımdan,herşeyimle taşınmaya ve derslerime odaklandım,bugün eşimle ikeadan beğendiğimiz kitaplığı aldık
hepimizden razı olsun tatlım
hadi inşallah...
aklından çıkarmak benim için pek mümkün değil...
akşam yine kızdım eşime... dedim ki doktor sıkıntılarının psikolojik olduğunu söylüyor, niçin hala bir terapist bulmuyorsun diye...
zaten dengesiz giden cinsel hayatımız, bebek fikrinden sonra iyice çöktü...inşallak toparlanabiliriz
benim için de kolay değil tabiki..sadece bu ay meşgul olcak bişeyim var,bide bu ayın sonunda finaller var,onları da verirsem mezun oluyorum,evi de taşıyorum..bu ay inşallah olur,olmazsa boşluğa düşcem işim de öyle çok yoğun bi iş değil,allah yardımcım olsun valla tırlatmassam iyidirevet bi terapist bulsanız çok iyi olur canım,sen bak bi de beraber gidin daha iyi olur
insanlar en çok görüş acısı ya da şişkinliğinden bahsediyor, demek sende farkedilir şekilde olmadı. Reglin geçtikten kaç gün sonra yaptın peki testi?
Bi de yumurtlama günlerini yakalamış mıydınız?
reglime 3 gün vardı.ama ölesine yaptım.şüphelendiğim bişey olmadı.yumurtlama gününde degil tam tersi adet bitiminden 3 gün sonra döllenmiş.
cicişlerimmmm yaaa rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm ilk defa bir rüyamı bu kadar net hatırlıyorum.cok mu bılınc altı yaptım acaba su fılmı dusune dusune?:)
merhaba arkadaşlar.ne zamandır uğramamıştım topiğe.bişeyler netleşsin diye bekledim.ve bugün bebişimin kalp atışlarını da duydum.hamileyimmmmmmmmmm....
bilen arkadaşlar bilir çok sıkıntılar çektim.eşim de ben de.ama rabbim sonunda tedaviyi bıraktığımın ertesi ıya gönderdi mucizemi bana.
umudunuzu asla kaybetmeyin kızlarrr.biliyorum rabbim hepinizin ettiği duaları duydu.allah hepinize tattırsın bu mutluluğu...İnşallah tamamına erdirir.
insanın kafasını meşgul eden başka şeyler olunca bebek fikrine o kadar takılmıyor, haklısın... bunca koşuşturmanın içinde gelse bebeğin ne güzel olur
bize bir terapist şart zaten tatlım. artık eşimi bu konularda tanıyamaz oldum...kendini yiyip bitirmeye başladı yersiz kaygılarla... bir de bir ilaç alıcaz bulabilirsek, su şey ilaçlardan, yazamıyorum açık açık da, düşük doz bir erksiyon ilacı işte... doktoru tavsiye etmiş. kaygılarınız, erksiyonu engelleyen hormonu tetikliyor. bir süre ilişki öncesi düşük dozda böyle bir ilaç kullanabilirsiniz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?