- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.421
merhaba arkadaşlar.ne zamandır uğramamıştım topiğe.bişeyler netleşsin diye bekledim.ve bugün bebişimin kalp atışlarını da duydum.hamileyimmmmmmmmmm....
bilen arkadaşlar bilir çok sıkıntılar çektim.eşim de ben de.ama rabbim sonunda tedaviyi bıraktığımın ertesi ıya gönderdi mucizemi bana.
umudunuzu asla kaybetmeyin kızlarrr.biliyorum rabbim hepinizin ettiği duaları duydu.allah hepinize tattırsın bu mutluluğu...İnşallah tamamına erdirir.
canımmm çok mutlu oldum inan
Rabbim tamamına erdirsin inş
çok sevindim senin için, dua gününde de her şey hayırlı olur inş canım
merhaba arkadaşlar.ne zamandır uğramamıştım topiğe.bişeyler netleşsin diye bekledim.ve bugün bebişimin kalp atışlarını da duydum.hamileyimmmmmmmmmm....
bilen arkadaşlar bilir çok sıkıntılar çektim.eşim de ben de.ama rabbim sonunda tedaviyi bıraktığımın ertesi ıya gönderdi mucizemi bana.
umudunuzu asla kaybetmeyin kızlarrr.biliyorum rabbim hepinizin ettiği duaları duydu.allah hepinize tattırsın bu mutluluğu...İnşallah tamamına erdirir.
inşallah tamamına erdirir tatlım... sanki geç haber verdin diye üzüldüm gibi ama olsun iyi yaptın, böylesi seni daha huzurlu etti sanırımRabbim inşllah kucağına almayı nasip etsin... kalp atışı duyduğuna göre 7 haftalık falan oldunuz mu?
geçen seneki dış gebelikten sonra daha temkinli davrandık.o zaman hemen herkese söledik ve sonunda çok yıprandık.doktorum da bu sefer bekleyelim dedi.zaten bizde bebeği görene kadar o kadar endişeliydik ki.evet 7. haftanın içindeyiz.
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]iyi haberlerini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24-26 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]27 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]4-6 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]9 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]16 Mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar nolur okuyun bana dua lütfen 3 hafta falan var amlyta düşündükte karnıma ağrılar giriyor ya sonuc kötü çıkarsa diye....Rabbim icimi biliyor bebeğim olsun eve bile kapanırım isten bile çıkarım Rabbim bu yasıma kdr cok istediğim herseyi nasip etti...hadiiiii duaya başlayalım siz nederseniz onu okuyalım rabbimmmmm kimsenin kucağını boş bırakmasın cok zor cokben geldimmmm
sdtive cimm canımm
benim bu ay bat 16 mayıs denemede 6. aya girmiş bulunuyoruz Rabbim'in izni ile.
son bi kaç sayfayı okudum herkesde herşey yolunda inşallah.
minik gelin için 4444 duayı okuyalım arkadaşlar.
kimler ne kadar okuyabilirse.
mayıs sonuna kadar tamamlanır Allah'ın izniyle..
Esim mutlaka düşünüyor ve üzülüyordur ama benim kdr üzülmedigi kesin..cok fazla düşünme desem de düşünüceğini kendimden dolayı biliyorum canım.ama en azından olumsuz seyler düşünme ferah tut içini eğer sağlam durur güclü olursan yuvanada bişeycik olmaz.eşinle konustun mu hiç bu konuyu takmıyor gibi görünüyorsun diye belki onun da içinde ne fırtınalar kopuyor ama sen zaten düşüncelısın diye sana caktırmıyor bunları konusmadan bılemezsın.herseyi cözümü dialog.
Aslında rüyalardan falan etkilenmem ama bu ruh haliyle herseyden etkileniyorum...üzülmenin bı faydası olsa İnan bu durumumuzu bu üzülmeyle çözmem lazımdı...merhaba canım hoşgeldın :) ınsallah gelrıı bebısleırmız hemencık yaa :)
evet okuyabılrıız aslında iyi olur :)
canım ruyalar onemlı tabı ıstıhare de önemlı
ama ruya ile amel edilmez sen relax ol allah a güven ınan
duanı et bence takılma hiçbişeye üzme güzel canınıı :)
Eşin de öle yapıyor ama acaba
onun ıcınde ne fırtınalar kopuyo bi de öle düşün
Hadi cnm gözün Aydın rabim,m hayırlı doğumlar nasip etsin dikat et kendine yorulma:)merhaba arkadaşlar.ne zamandır uğramamıştım topiğe.bişeyler netleşsin diye bekledim.ve bugün bebişimin kalp atışlarını da duydum.hamileyimmmmmmmmmm....
canım ya ne güzel yorumlamışsın kendi rüyanı... ben de korkak bir insanımgece yalnız lavaboya bile kalkamazdım. sabah işe gitmek hazırlanırken bile korkardım. namaza başladığımdan beri azaldı sanki. bazen sabah namazıma kalktığımda tedirgin oluyorum ama telkin ediyorum kendimi...
ayşecim ya ne dicem sana, sen bu ay ovulasyon tsti yaptın ya, hatta 11-12. günler civarı oluvasyon gördüm demiştin yanluış hatırlamıyorsam. kadın doğum uzmanları diyorlar ki, kadınların yumurtalarının olgunlaşıp çatladığı zaman kadar geçen süre farklı farklıdır, işte benimki 20. gün çatlar diyelim seninki 15. gün. Ama çatladıktan sonra regle kadar geçen süre herkeste aynı olurmuş. 14-15 gün. eğer sen bu ay 11-12. günlerde ovulasyon oldu diyorsan, 26-27 günde regl olman lazım. eğer 28-29günde olursan, bil ki testte pozitifi gördükten 1-2 gün sonra çatlıyor senin yumurtan
Kızlar nolur okuyun bana dua lütfen 3 hafta falan var amlyta düşündükte karnıma ağrılar giriyor ya sonuc kötü çıkarsa diye....Rabbim icimi biliyor bebeğim olsun eve bile kapanırım isten bile çıkarım Rabbim bu yasıma kdr cok istediğim herseyi nasip etti...hadiiiii duaya başlayalım siz nederseniz onu okuyalım rabbimmmmm kimsenin kucağını boş bırakmasın cok zor cok
Esim mutlaka düşünüyor ve üzülüyordur ama benim kdr üzülmedigi kesin..
İlk sevgilim 2.5 sene çıktık 2 senedir evliyiz onun elinden baskası elime degmemistir...ilk göz ağrım ..
Kendime sordum sperm çıkmasa yani hiç bizaman cocuk sahibi olamazsam ayrılırmıyim diye...
Ama ben ayrılsam baskasından çocuku neyapayim ben eşimden istiyorum...
Bide allahigucune gitmezmi belki başkasıyla cocuk icin evlensem ondan cocuğum olacağı kesinmi.
Öyle saçma sapan cok sorular dondü kafamda suanda 3 hafta daha umudum olacak belki sperm bulunur evladım olur diye..ama ya sperm çıkmazsa sonrasını kestiremiyorum(
Allahım yardım etsin cok zorlayın cok dardayim saçma sapan seyler düşünüyorum bu sorunumuzu 2 ay oldu ogreneli ve resmen çöktüm umarım bı ömür bu duyguya yasamamcanım benım hepimiz dua edıyoruz ve Rabbimin bu dualara er yada gec cevap vereceğinden eminim umudumuzu kesmeyelim iyi düşünelim iyi olsun. senınde dediğin gibi yuvanı dağıtıp baskayıla oldugunda ondan cocugun olacagını bılemzsn ki bence bunları dusunme bıle. Allahtan herseyın once hayırlısını dıle. kafandan ayrılık düşüncesınıde at bunları dusunurken kendı kendını yıpratırsn.her seyın caresı var.hepimizn kafasndan bınlerce sey gecıyor senı anlıyoruz ama sende esını sadece gozlemleme bu konuyu fazla takmadıgını dusundugunden ona bahset benım kadar uzulmuordr dıosn bence senın deyimnle kötü bi deyim bu ama sorun eşinde oldugundan o daha cok uzgun ama bellı etmıyor belkı de once karsılıklı oturup konusun
Cnm bana anlatirmisin. Nsl okuyorsun bende okumaya başlaayım ..bacım ben 4444 selavati tefriciye duasını hep okurum,bişey için okumam günde 41 defa en az okurum,bitince de rabbime dua ederim bütün dilek ve isteklerim için....kaç defa bitirdiğimi bile bilmiyorum senelerdir okur okur başa dönerim...şimdi 4024'teyim 3 haftaya kadar okur bunu sana ve senin gibi ihtiyacı olanlara bağışlarım,olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?